I'm Alive.

Min klass har nog ett av världens bästa scheman. Enligt mig. Enda dryga dagen är måndagar när vi slutar fyra och har fyra dryga lektioner under dagen. Grafisk kommunikation, svenska, engelska och idrott. Idag spjut. Och typ fotboll. Endast spjut för min del vill jag lova.

Måndag: 08.30-15.45
Tisdag: 08.30-14.20
Onsdag: 08.30-13.10
Torsdag: 10.20-13.50
Fredag: 08.30-13.20

Min fredag eftermiddag kommer spenderas i bil mot Högbo. 65 mil. Skönt? Nej. Anledning? Utställning lördag&söndag så det blir badning och föning hela kvällen på fredag. Sedan är jag ''ledig'' två helger på raken, den tredje helgen befinner jag mig med Robin +hans familj i Turkiet. Toppen!!=D

Sovmorgon.

Har egentligen sovmorgon idag, till typ tio eller så. Men gullig som jag är steg jag upp klockan kvart i sju för att följa med min älskling med bussen till stan. Han började nämligen halv nio. Så här sitter jag. Har lyckats spendera en och en halv timme på datanördning. Suck.

Helt okej dag idag för övrigt. Samhälls om en timme. Sen lunch, vilken jag ska tillbringa med Robin som kommer till skolan och äter. Sedan spanska (tyvärr..) och textkommunikation A. Därefter, stan med Vickan.

Nu, ska jag trippa iväg till biblan och söka fram en bra bok till svenskan. Tjing.


My trouble seems so far away

Ensam och mer övergiven än någonsin (kanske inte helt sant) sitter jag vid en av skolans datorer och bokstavligen svälter. Ett äpple och några klunkar vatten är det enda jag fått i mig idag. Borde väl ha utnyttjat skolans lunch men vägrar gå och äta själv så det skippade jag. Vilket egentligen gör att allt är mitt eget fel. Great.

Kort dag idag. Vi kunde nog inte ha fått mycket bättre schema. Att sluta tjugo över ett (tjugofem i tolv idag) på fredagar är inte fy skam. Riktigt bra faktiskt. Dessutom. Har vi bara idrott en gång i veckan. Toppen!

För övrigt så har jag utan anledning utvecklat en fobi för hajar.

Lyckan är...

Sitter och funderar på rubrik när jag sneglar lite åt höger och får syn på en boktidning typ. Bokspegeln. Anna Gavalda har visst kommit med en ny roman, Lyckan är... Dock hade jag ingen susning om vem hon är men. Fin boktitel tycker jag.

Ett tag sen jag skrev känner jag. Är inte lika beroende längre. Har ett liv nu, hehe. Och på tal om liv så har jag levt i 6035 dagar. Inte illa va? Dessutom kommer jag inte att fylla år på en fredag förrän 2018. Källa? birthday.se. Källa? Min systers blogg...

En annan anledning till att jag knappt inte bloggar längre är att min kamera är på lagning. Fråga mig inte varför för det vet jag inte. Den slutade funka, fast det tror jag jag skrev i något tidigare inlägg. Nu har den iallafall varit borta ett bra tag och jag börjar tro att dom slarvat bort den. Men det får vi inte hoppas.


Sometimes. I Have Fun.


9 Augusti

 Fem månader. Jag älskar dig, mer än allt<3 Alltid.

Hihi, bilden här ovan. Skolavslutnings-kvällen. Den 9 juni. 3 månader. Jordgubbar med smält choklad.

Då är jag där

Fernandoz - När jag var liten

Minnen. Fina minnen. Underbara minnen. Saknar.

On a wet pillow .

Förlåt








RSS 2.0