Du är finast i hela världen

3 maj -09.

Med en liten, knappt synlig, tår i ögonvrån..

Ska jag gå och fixa nått gott till House-avsnittet jag och min Robin snart ska påbörja. Sen ska vi sova. Så jag orkar med dagen imorgon. Omprov i matteB. Sen en till inte allt för kul sak.

Matte B är inte okej..

Jag hatar rubriker. Jag hatar matteB ännu mer. Men ännu mer hatar jag att jag måste sitta med matten hela dagen och kvällen. Tills jag förstår. Dumma dumma definitionsmängd och värdemängd. Jag fattar inte...

Idag lämnade jag skolbyggnaden prick kl.11.19. Tog mig en rask promenad in till stan för att uträtta några ärenden. Hälften skippade jag dock för att ta 12.05-bussen hem. Skönt.

Det där med önskningar..

Märker mer och mer för varje dag som går hur gärna jag vill ha en egen (som jag delar med Robin förstås men.) dator. Och jag inser ännu mer för varje hemuppgift, läxa och inlämnings-uppgift hur mycket jag verkligen behöver en dator. Verkligen. Det är nog det jag önskar mig mest just nu, när det gäller materiella ting. Speciellt när jag tänker på vad jag tänker göra som projektarbete i trean. Ååh jag blir tokig på att sitta inne i vardagsrummet på en köksbords-stol och göra alla läxor och dylikt. Ååååååååååååååh!!!!!

Söt bakgrund men aja.. Observera även att jag inte är särskilt påläst så jag bryr mig inte om vad det är för något märke och så.. Bara den är snygg och fungerar super. Åååh vad jag vill haaa!!

Klockan kvart över två slutar jag idag.

Tror jag. Har iallafall ingen idrott idag, vilket betyder att vi inte har något prov, vilket betyder att jag har gått och oroat mig hela helgen i onödan. Aja, skönt att det inte blev idag iallafall.

Helgen i Storklinta med Robin och hans morbror & kusin var super. Blev heldag i backen både lördag och söndag och på lördagen blev jag inte ens less. Vilket jag alltid brukar bli. Tog massa bilder när de andra gjorde hoppen osäkra, haha.. Lär väl lägga ut några bilder sen. (Dock inte förrän nästa vecka kom jag gå för lämnade kameran hos Robin..) Igår blev jag dock less, och är jag less så är jag. Med andra ord var jag ganska tjurig. Förlåt älskling=)<3

För övrigt så älskar jag att planera och tänka låångt in i framtiden. Hihi, det vet du älskling;*

På torsdag är det världens finaste dag för då kommer lilla Alice på besök. Längesen.. Förlåt mig för det Allsan, ska på stan imorgon (eller idag kanske..) och köpa gott godis till dig. Och en sån där tugg-krokodil som du gillar. I helgen blir det långa promenader, har du tur får du springa lös. Puss!


Och måndag...

Tänk om min lärare i grafisk kommunikation A kunde inse att när han lägger kommentarer om hur det man gör kan bli bättre så ser det bara värre ut! Jag sitter och kämpar med en annons om en antirynkkräm och blir väldigt nöjd med resultatet, för en gångs skull. PG kommer, står och säger "njaa,, mm, hmm, hur tänkte du där,, jag alltså loggan behöver ju inte vara så stor,, minska på texten,, hänger de där texterna ihop,, inte,, då måste de vara längre ifrån för annars läser man ihop dem..." Nej det gör man inte!! Ååh jag blir så arg....... Så ja, efter att ha gjort de ändringar han ville ha så är annonsen plötsligt inte så snygg längre. Faktiskt ganska tråkig. Och jag är inte längre nöjd med den. Hur lyckat är det då PG? "Ja den blev ju klart mycket bättre nu."

Jag är såååå lycklig att jag slipper media i trean.. 

En Malin med blont hår kanske?

Min Robin kom hem med hårfärg till mig, haha=) Supersnällt eftersom jag pratat om det nu några dagar, dock är jag jättenervös för det är liksom en ganska blont färg som han valde. Jag hade nog fegat och tagit en mörkare men det känns kul att prova något nytt. Förvandlingen sker nästa vecka!

Nu ska vi sussa sött och njuta av lilla sovmorgonen imorgon. Tjing.

Min pojkvän är söt.

Har varit sugna på något gott länge nu så vi bestämde oss för att gå till affären och unna oss något smarrigt. Jag hann bli jättepeppad på att ta en prommis och så möts jag av en leende pojkvän som säger "du får inte följa med". En överraskning skulle det visst bli.? Typiskt. Men jag älskar dig ändå gubben<3



Mycket bloggande idag.

Tur som jag hade så fick jag mig en lång-prommis med min Alice-Brallis. Tog en sväng förbi mammas dagis så både hon och småbarna fick träffa duttan. Mamma hade inte träffat henne på mer än ett halvår typ så Alice blev tokig och mamma blev då också glad.=) Då vet ni de.

Nu ska jag och min Robin gå och sova. Kvällen har bestått av tv och butterbullar. Ibland är mamma snäll. NightyNighty.

Kraschade planer..

Typiskt. Hade kommit på världens idé på vad jag skulle göra nu och så går det inte..=( Hade tänkt springa bort till affären först, ett litet ärende haha, och sen springa tillbaks halvvägs och hämta Alice och ta en långprommis med henne. Kanske köpa lite hundgodis när jag lika är på affären med tanke på att de jag har är ungefär ganska ofärskt. Hittade ett tuggben som var stenhårt (det är inte meningen så..) Synd, för hon älskar de benen.

Hur som helst så ringde jag nu nyss till hennes uppfödare och skulle höra om jag fick låna duttan en stund men då var det ingen som svarade...=( ska prova skicka ett sms!

Min lediga dag.

Det är tisdag och jag är ledig. Inte sjuk, ingen feber, bara ledig. Och det känns så otroligt skönt! Dock förstår jag egentligen inte vad jag gör uppe den här tiden och varför jag känner mig så pigg. Väckarklockan stod på halv 10 men redan nio var jag på benen. Haha. Steg upp och åt frukost och sen dess har jag suttit med matten. Det är så konstigt vilka il man får ibland.

Idag har jag mycket på schemat. Måste fortsätta med matteB så mycket jag bara orkar, plugga på engelska-orden, läsa igenom NkB och gärna läsa en bit i Candide. Det var all läxa.. I övrigt tänkte jag gå en sväng in till affärn, kanske hälsa på mamma på hennes dagis (bara för att barnen är så gulliga..) och så tänkte jag duscha snart. Om tiden tillåter, haha.

Oskyldiga Alice på bilden har absolut aldrig tuggat på skor...

Min lilla prinsessa.

Miss it like crazy.
Bild 1: Piteå -08.
Bild 2: World Dog Show -08. Stockholm.
Bild 3: Jaa, vart var det.. Högbo? -09.

Måndagen den 22 mars 2010.

Söt rubrik. Det enda som är bra med den här dagen är det jag och min Robin ska göra efter skolan (hemlisss!) samt att jag är ledig imorgon. Dock ska jag då sitta med matteB hela dagen. Måste faktiskt erkänna att jag nog har gjort matte minst (sammanlagt) tre timmar ihelgen. Inte illa för att vara av eget initiativ.

Helgen har bestått av en massa mys och en massa skoter. Inte mig emot. Tur att jag är så duktig. Tur att jag inte fick några möten. Tur att jag har världens finaste kille.

Förövrigt är det helg igen om typ fem dagar. Storklinta blir det visst då. Gråter dock nästan vid tanken på hur dyrt liftkortet kommer bli. Jag har inte pengar till sånt!!!

Och som ett avslut på ett mycket intressant inlägg så kan jag meddela att jag snart längtar ihjäl mig till Turkiet den 18 augusti! Bara jag och min älskling<3

Det är inte min dag idag.

Dagen startar med ett fint inringat IG på matteprovet. Vilket betyder att jag måste plugga tills jag förstår (vilket jag inte kommer göra) och sedan göra ett omprov. För att visa att jag kan (vilket jag verkligen inte gör). Resten av skoldagen var okej.

Tar bussen in till stan för att söka sommar-/extrajobb. Men vet ni vad, det är ingen som vill ha någon som är under 18. Sätter mig uppgivet på bussen för att åka hem när en stor illaluktande kille sätter sig bredvid mig. Fantastiskt. Lutar mig desperat mot fönstret och drar sakta men säkert armen närmare och närmare min mage. Som tur är stiger han av efter bara några minuter.

Ikväll ska vi hälsa på min Alice.

Jag kan det där med antirynkkrämer!

Så var det måndag igen och skola igen och grafisk kommunikation igen. (Jag är så lycklig att jag slipper någon form av media i trean.) Lovet är över och jag kan garantera att jag inte känner av det ett dugg. Om jag inte kramar om vänster hand det vill säga. Annars finns inga spår kvar.. Tur att vi bara går tre veckor innan påsklovet. Då kan jag tala om att jag och min Robin ska ha Alice. Dock blir det bara över helgen istället för hela veckan =( men det är bättre än ingenting.

Katastrofal helg när det gäller tv förresten. Willy är i semifinal i Let´s dance och Sverige väljer ut en inte alls så bra låt till vinnare i melodifestivalen. Hon har inte en chans. De jag höll på kom sist kan jag tala om. Peter Jöbacks Hollow var inte fullt så dålig och Jessica Anderssons låt kommer då jag att lyssna på i framtiden iallafall. Det fanns lite Celine Dion-feeling över det hela. Jag gillade den. Så nu är frågan, vad har Sverige för smak? Jag kan utan problem sjunga precis som Anna Bergendal.

Åh, förresten. Angående rubriken så är det uppgiften nu på median, en annons om antirynkkrämer. Då vet ni.


Jag är på väldigt dåligt humör.

Tack vare min käraste underbara syster. Du kan väl tänka lite själv innan du börjar skylla på mig

Nu ska jag och Robin (och de andra som bor under de här taket) iallafall fara och fira min morfar som fyller år snart. 65. Jag hoppas det höjer mitt humör..
Puss älskling, hade aldrig klarat mig utan dig!<3

Grattis Oscar.

Måste ju skriva Grattis till min lillebror som fyller år idag. 12 blir han. På bilden fyllde han 10. Alice var med på den tiden... Hon vill alltid vara nära hihi.

För övrigt kan jag härmed meddela att House är riktigt bra. Jag och min Robin har sett första skivan på första säsongen och jag är fast. Då vet ni.

Nu ska jag söka fram några fina kläder och sedan invänta kalas-deltagarna.


I'ts You and Me, Always


 
Min prins överraskade mig på våran 1 årsdag. Underbart!<3

En bild från i somras bara.

Ett glas stod på bron. Allsan blev busig och flög nerför trappen. Kopplet fastna i glaset och det gick i tusen bitar på plattorna nedanför bron. Jag dammsuga gräsmattan. Alice ligger nöjt på en filt i solen.


Observera.. Valpen på bilden är ej Alice;) men jag gillar den ändå.


För att jag är så duktig.

Borde jag få slippa allt plugg och tjaffs nu. Dock har jag knappt börjat med matten än, vilket vi har prov i imorgon och jag skulle med glädje få tillbaka ett prov som det står g eller gärna vg på. Dock tror jag inte att oddsen är särskilt höga för det..

Har iallafall suttit sedan klockan var sex och skrivit ergonomi-uppgift samt kollat upp fakta om min författare. Insåg även att man inte kan lita på wikipedia. Där stod att J M Coetzee står för "John Michael Coetzee" med på en nobelpris-sida står att han heter "John Maxwell Coetzee". Aja, väldigt intressant säkert. Är bara så less på att sitta här så gör gärna något annat ett tag. Skulle ha haft mig något sött. Ett wienerbröd kanske, eller en dammsugare. Och oboy. Jag älskar oboy.

För övrigt så var jag jätteduktig igår när jag tog blodprov sa mamma. Hon fick följa mig eftersom Robin inte kunde. Men usch så obehagligt det var:( ont gjorde det och efteråt kunde jag inte röra armen. Plåstret sitter förresten fortfarande kvar.. Typiskt mig. Men får slita bort det ikväll. Eller så ber jag min söta Robin.

För övrigt nummer två så sitter min syster och ser på Förhäxad (miiiiiin serie...) och jag är sååå sugen på att gå och sätta mig och se. Dock ser jag scenerna framför mig när jag hör vad de pratar om. Jag älskar förhäxad. Så då vet ni. Och så har jag nu skrivit ett väldigt långt inlägg om ingenting och på tal om ingenting så älskar jag Robin!!<3

Ååh förresten har jag ont överallt.

Det glömde jag ju skriva sist. Dessvärre sitter jag och funderar på om det är så intressant egentligen.. Men ändå.

- Först och främst så råkade jag slå in min älskade vänstra hand i väggen i lördags så hårt att den blev svullen och blå och gjorde (gör..) ont. Hehe, lyckat.

- Igår var jag ute och gick (med skoterskor..) som skävde i hälen och prydde mig med ett svidande skavsår.

- Igårkväll när vi fått våra små gifts från Thailand så skulle min lillebror provköra sin helikopter och körde den rätt in i benet på mig. Så propellerna rev upp benet på mig så nu har jag skrapsår och en liten röd prick. Men det gör ingenting oscar:)

- Inte nog med det så har jag ont längst bak i munnen. Håller på få andra hälften av en tand som bevisligen aldrig växte upp klart innan. Så nu känner jag mig som en liten bäbis.

- Dessutom, som grädden på moset ska jag ju som sagt ta blodprov idag, vilket kommer bidra till en kinkig malin som har ont i armen. Tjing!


Dagen efter:)

Sitter på median och är i princip helt klar med (dumma dumma dumma!!) kalendern. Gårkvällen slutade bra och nu är mamma hemma igen. Allt är tillbaka i sin ordning, så att säga. Superfina små presenter fick jag också! En helt fantastiskt söt/fin väska (som jag först trodde var ett för stort linne..), en jättefin "Malin"-klänning, en snygg sarong, ett par härliga skor/typ sandaler/flipflops utan grej mellan tårna (som inte kommer ge mig skavsår i sommar!!=D) och en liten sköldpadda(A) asså av typ trä. Tack mamma och Tomas!<3

Idag åker jag med tio över tvåan hem eftersom jag kvart över tre ska vara på vårdcentralen och ta blodprov. Usch!! Ikväll är jag och Robin "barn-vakt" samt myser med Allsan. Ska försöka söka fram din röda fleece-overall tills dess min lilla dutte-fnutta så du slipper frysa.<3

Om en vecka befinner vi oss i HEMAVAN (nu avslöjade jag vår lilla resa;) och där firar vi imorgon (om en vecka då) våran 1 års dag!! Underbart!

RSS 2.0