Pärlans första födelsedag.

Idag fyller lilla Eira ett år. Ett endaste litet år. Även om det har gått så himla fort så är hon fortfarande så himla liten. Och alldeles alldeles för söt. Våran finaste Eira.

Tyvärr ryms hon sedan länge inte att sova i min hand, men i knät ryms hon bra. Även om hon är långtifrån en knähund. Hon snackar mest hela dagarna.. Och petar på mig när hon tror att jag inte lyssnar.

Med en hund på tangentbordet framför mig..

HUR underbart det än är att fara utomlands så finns det (enligt mig) inget bättre än att KOMMA HEM. Jag älskar verkligen Sverige.

Och just det, det stämmer att klimatet i Bulgarien är som en varm svensk sommar. Stranden i Sunny Beach är inte ett dugg välkomnande. Bulgarier kan knappt engelska. All inclusive är SKRUTT; samma mat varenda och eviga dag. Flygplansresor är dryga. Men ändå, trots att varken jag eller Robin blev fästa vid Bulgarien så hade vi det så himla himla bra. Helt underbart mysigt var det att bara vara med honom dygnet runt i en vecka.

Men nu är vi tillbaka i verkligheten, Robin jobbar och jag måste tvätta. EIRA är hemma och det känns hur bra som helst. Det värsta med resan var längtan efter våran lilla, aningens knasiga hund.

Och jag kan med säkerhet säga att det bästa sättet att bota sorgen efter en avliden hund, är en valp. Trodde aldrig jag skulle känna så, men hon har fångat mig för en lång tid framöver och jag skulle inte byta henne mot någon hund i världen.


Ifall någon har saknat mig..

Fem veckor senare är jag tillbaka. Datorn har varit på lagning eftersom hårddisken bestämde sig för att ge upp.  (Tur att jag hunnit flytta över alla bilder till en annan hårddisk!) Har faktiskt varit hemskt skönt att vara utan dator ett tag. Har insett hur mycket tid jag faktiskt kan slösa bort på den lilla svarta fyrkantiga saken. Det var nästan så att jag hade kunnat fortsätta vara utan. Dock var jag tvungen att kolla upp några saker inför AVRESAN TILL BULGARIEN PÅ TORSDAG så kunde inte låta den ligga oanvänd längre. Nu ska jag lägga in ett stort antal bilder från kameran till datorn så att den är tom och redo att fyllas med härliga utlandsbilder på (mig och) min prins. Det blir faktiskt tredje gången vi far utomlands tillsammans, på knappt 2 och ett halvt år. Helt sjukt, men längtar det gör vi!!


RSS 2.0