Varm choklad med små marshmallows.

Kvällen har spenderats framför hockeyn. Inte ett dugg intresserad av sport överhuvudtaget men spännande var det absolut. Nu har vi precis suckat över näst sista avsnittet på andra säsongen av Prison Break. Vill aldrig det ska ta slut.

Robin, som varit sjukling hela veckan, verkar ha fått nackspärr efter allt slöande så jag ska vara så gullig och massera honom. Han är inte van att sitta stilla så mycket stackarn, haha.

Imorgon är det fredag. Äntligen.


Jag tål inte folk som alltid håller med en. Gör du?

Inte heller tål jag falska människor. Jag blir inte lyckligare av det.




Kärlek.



Livet är inte bara en fest. Det är en dans på rosor också.

Ett klarat matte c - prov. Beröm av en lärare för min bok. En och annan godis. Middag och blåbärspaj hemma hos mamma. Mario-spelande och massa skratt med mig älskling. En helt okej dag, faktiskt.


Erfarenhet är det som får dig att känna igen ett misstag varje gång du gör det.

Allt blir bara fel. Jämt.

Robin, jag är så glad att jag har dig. Förlåt för att jag är ledsen så ofta. Jag älskar dig, oändligt. Det är du och jag.

Det värsta en sån här dag är att vara ensam, då kommer alla tankar. Och tårarna.


Jag måste få vara ledsen för att orka vara glad.


Har haft en deppardag idag. En sån där dag när man knappt gör annat än gråter. Känns det igen? Nä, kanske bara är jag. Sitter nu och kisar för att mina ögon är så torra. Huvva. Nu, sova. Imorgon är det jag som besöker tandläkaren.


4 stycken stora ägg.

Tväris till stan för att söka ett jobb och för att handla till morgondagens efterrätt. Hallonsemifreddo med daim. Låter väl gott? Skulle ha 4 stora ägg men var inställd på att måste köpa ett vanligt pack med 6 normala. Ställde mig vid ägg-disken (liksom) och kollade igenom utbudet. Blicken fastnade vid en liten fyrkantig äggkartong innehållande 4 stycken stora ägg. Kan det bli mer perfekt?

Nu, Storklinta.


Eira och Flotte Gilbert.


Det här är finaste (smutsigaste) Eira och hennes Flotte Gilbert. Hon älskar honom. Jag och Robin är grundare till det fina namnet. Flodhästen fick jag av min lillebror i somras, men Eira har tagit över honom, liksom hon har tagit över min favorit-kudde. Den med päls, ni vet.


När en tjej skrattar vet hon något, när hon gråter vill hon något.

Guuuuud vad alla är tråkiga. Förtjänar jag bara kommentarer när jag skriver deprimerade inlägg? Statistiken har sjunkit nu medan mitt mående blivit bättre. Underbart. SKADEGLÄDJE kallas det.

Aja, ska sussa nu. Och förresten, om ni undrar. Jag läser inga bloggar förutom min systers och EN kompis. Godnatt...


Lego.


Gillar bilden. Nu ska jag duscha. Sedan se Prison Break med Robin och en förhoppningsvis sovande Eira. Har precis kommit in efter en långprommis. Skönt. Återstoden av Ben & Jerrys-glassen kommer snart vara ett minne blott, förresten.


It's all about me.

Effekiv har jag varit idag. Steg upp tio över åtta och gick en prommis med Eira. Åt sedan frukost och gjorde i ordning inför badningen. Kvart över nio placerade jag Eira under duschkranen. Kvart i elva var hon klar. Vit, torr och fin. Då åt jag lunch och for sedan till skolan för att ha matte. Därefter rusade jag in till efyran där jag lämnade räkningen för böckerna + en bok. De sponsrade ju mig.


Gullegullsan som kommer se ut såhär imorgonbitti.


Vi sitter på golvet och fönar eftersom vi ej äger något trimbord. Går super, men Eira ligger helst i mitt knä med nosen nerborrad i mitt knäveck när fönen blåser henne torr. Dock får hon inte det riktigt.. Knäppis<3

Everything will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end.

Har precis anmält mig och Eira till en valpkurs. Känns underbart. Äntligen! Den tredje maj börjar den.

Ikväll hade jag tänkt bada Eira men jag orkar helt enkelt inte så jag planerar att göra det imorgon på min sovmorgon istället. Låter väl kul? Börjar tolv så måste stiga upp med tuppen men. Jag tänker ta det lugnt ikväll, punkt slut.


Jag följer med strömmen och börjar med we<3it.



Livet är häääääääääärligt...

JAG FATTAR INTE VAD JAG HAR GJORT FÖR FEL. DET ÄR ALLTID NÅGONTING SOM GÅR SNETT. JAG FÅR INTE VARA HELT GLAD OCH AVSLAPPNAD FÖR EN SEKUND INNAN NÅGOT NYTT HÄNDER. NU HAR EIRA LYCKATS TRÄFFA EN TILL HUND SOM HAR LÖSS SÅ NU MÅSTE VI AVLUSA HENNE IGEN. VI AVSLUTADE DEN FÖRRA BEHANDLINGEN FÖR TVÅ VECKOR SEDAN. HATAR HATAR HATAR GUD. TUR FÖR HONOM ATT HAN INTE FINNS.


Alla människor ler på samma språk.

Insåg igår att det är 10 dagar kvar till högskoleprovet.

Någon som vill spronsra mig med godis?



Most valuable for me... Is you.

Helt genomgående så hatar jag måndagar. Verkligen. Men vet ni vad det värsta ändå är? Att jag knappt hinner se Eira.

Eftersom jag har skola från halv nio till fyra på måndagar så har hon turen att få vara hos sina uppfödare hela dagen. Tyvärr är det såå utmattande att hon slocknar direkt vi hämtat henne och sover heeela långa kvällen så jag hinner inte uppleva hennes knasiga sidor på måndagar. Lilla gumman..<3


The Final Countdown

Bara jag som fick tårar i ögonen i slutet på Solsidan? Otroligt fint.





Märtas skurna chokladkakor och chokladbollar.

Blev bakning även idag. "Märtas skurna chokladkakor" samt negerbollar. Underbart. Bild kommer senare!

Jag har alltid stört mig på att mamma alltid har gett mig kantbitar av kakor och dylikt som smakprov istället för bitarna i mitten, som är "godare". Pinsamt nog upptäckte jag idag att jag nu gör precis likadant. Mitten-bitarna ska sparas till ev. fika-gäster! Haha....

För övrigt önskar jag att jag är ledig imorgon. Halv nio till fyra är inte kul. Inte alls.

Och just det. Jag behöver ett förkläde till nästa baknings-tillfälle!


Fox River 8

Har blivit helt uppslukad. Av bakning. Och av Prison Break. Det enda jag tänker på hela dagarna är vad jag ska baka nästa gång. Enkla saker är ingenting för mig, vill bara göra massa invecklade saker. Wienerbröd och sånt. Och inatt drömde jag att jag var med i "Fox River 8"-gänget. Härligt.


Vaniljbullar.

Försöker mig på att göra vaniljbullar idag. Med marsanfyllning. Degen jäser nu, hoppas jag. Sedan ska jag börja baka ut bullarna. Spännande. Hoppas det går vägen.


JAG har SHOPPAT idag

Minns inte senast jag shoppade så mycket åt mig själv. Minns faktiskt inte senast jag köpte något alls till mig själv i klädväg haha... Idag hände något konstigt. Hittade en t-shirt (supersöt), en tröja (supersöt) och en skjortliknande tröja (fiiiiin). Fattar inte vad som hände.

Kvällen har spenderats med Robin och en viss Eira (som kommit i spökåldern) framför Prison Break. Fyra avsnitt har avverkats. Fattar inte varför de inte bara kunde stanna i fängelset. Much better.


Älskade, knasigaste hund.

Blir rosenrasande på Eira när hon - bara för att få uppmärksamhet - flyger in i tv-bänken så att alla filmer rasar in mot väggen.

Ledig idag.


Sockertopp.



"Den sanna kärleken är som en cirkel, den har inget slut."

Åsså ett gulligt knä till höger....

Get to know me before you judge me.

AVSKYR när människor ler hånfullt mot mig och Eira när vi är ute och går. Precis som att det är en KANIN jag har i kopplet. Har inte folk fattat att man inte ska döma hunden efter håren?

Så snälla, SLUTA hånle när ni ser en liten vit, gullig bichon frisé. Eira må tycka att det är mysigt att sitta i mitt knä ibland men ännu hellre springer hon runt och tror att hon är en stor och stark schäfer. Passa er för henne, hon bits hårt.

Observera huggtänderna. Jag har ett fint ärr efter dem på tummen.


Vissa beslut önskar man att någon annan kunde fatta åt en.

Två veckor senare fortsätter vi med andra säsongen av Prison Break. Som jag har längtat.



Sötaste bilden.


Skinkmacka och blåbärssoppa

Har precis slukat en skinkmacka och sitter nu och sörplar på blåbärssoppa. Så gott. Kvällen fram tills alldeles nyligen har spenderats på coop och nu, 400 kr fattigare, sitter jag och väntar på att pannkakan i ugnen (Robin som är duktig) ska bli klar. Då ska vi hälsa på Robins föräldrar en sväng.

Har för övrigt inte sovit så gott som i natt på jag vet inte hur länge. SKÖNT att inte ha projektarbetet hängandes över mig vart jag än går.


21.56

Blir en tidig kväll ikväll. Ska bara se klart 2½ men. Imorgon vet jag någon som slutar tio i ett. Underbart.

Älskar att vara ute nu. Skulle kunna gå hur långt som helst om det inte vore för att Eira är så liten.

Idag har jag lämnat in projektarbetet. Jag känner mig mer fri nu än när vi fick sportlov.


Ikväll är första kvällen på hela trean som jag inte har ett enda måste.

Har precis slukat en stor portion tacos, rester sen i fredags när vi hade överraskningskalas för min morbror som fyllde 40. Ändå inte mätt, tur vi får middag hemma i Bureå ikväll.

Igår fyllde min sötaste lillebror Oscar 13 år. Grattis i efterskott! Så vi var hem en sväng och firade honom med ännu en "tråkig" present. Han klagade på att han bara fått pengar och dylikt.=)

Ikväll är första kvällen på hela trean som jag inte har ett enda måste. Det, ska jag utnyttja till fullo. Ska vi spela Mario ikväll, Oscar?


Finaste helg.

Efterrätten gjorde succé (tack gode Gud) och jag är nöjd efter en helg med underbart väder. Finns det någon härligare än att sitta ute i varm vinterdag och känna solen värma sina bleka kinder? Fattades bara en kopp choklad så hade min helg varit komplett.

Kört skoter har jag gjort också. Alldeles själv. Synd bara att leden var lite för guppig och jag lite för lätt. Knep åt med låren för att hålla mig fast och inte flyga som en vante. Haha...=(

Nu ska jag och min Robin sova. Natti.


Tidsbrist.


Har femtio minuter på mig att skriva klart projektrapporten (fortfarande knappt påbörjad), skriva och skicka in sista loggboken, duscha, packa och lägga in bilder från kameran. Suck.


Moussebakelser med mintchoklad.

Steg upp i ottan (halv tio.....) för att göra en efterrätt till imorgon. Moussebakelser med mintchoklad. Inte så invecklat som det låter. Det svåraste hittills med receptet var att få kylskåpskall grädde & kesella samt smält mintkrokant till rumstemperatur. Jag får inte blanda ihop dessa innan de har samma temperatur alltså. Supersvårt!

När jag är klar med bakelserna ska jag hänga upp tvätt och sedan skriva klart (har knappt börjat) projektrapporten. Klockan fyra, när Robin kommer hem, ska jag vara klar. Då börjar det vara dags att fara iväg på kalas. Ikväll far vi sedan mot Storklingta. Stressig dag med andra ord.

Just det, ska hinna med att äta lunch också, ej att förglömma.


Visst är hon söt, lillan?

Med underbett och allt.<3

Till alla er underbara som vill läsa min bok.

Det känns jättekul att så många vill läsa min bok. Tyvärr trycktes den i tio ex (vilka jag trodde skulle räcka och bli över) och dessa är borta för längesedan insåg jag igår när jag började räkna:

Mina föräldrar har fått varsin. Mormor, farmor och min faster vill ha. Jag vill ge till en kompis. Två andra familjer vill också läsa. Har redan bestämt att min syster ska få låna mammas och två andra ska få dela på en. Själv vill jag ha två, en som är Robins och en som jag ska kludda i. De som sponsrar mig vill ha en och sedan antar jag att skolan vill ha kvar en. Och så var de tio borta.

Känns väldigt trist att inte alla som vill ha kan få en. Men lovar att trycka fler nästa gång. När jag har förbättrat boken! Då ska jag även sälja den. Om jag får tillåtelse..


"Ingen kan få dig att känna dig misslyckad utan att du själv tillåter det."

Ni rådde mig att bilda mig en egen uppfattning och sedan tycka vad jag vill och stå för det. Nu har jag gjort det och helt plötsligt är alla emot mig.

Nu ska jag gå in till stan och söka sommarjobb. Ska bara försöka trolla bort alla spår efter tårar. Tur att jag har Robin och Eira.


Jordgubbar och smält choklad nu då.



JAG ÄLSKAR DIG



Älskade du. Jag vet inte ens vad jag ska skriva. 2 år. Två helt underbara år. Minns hur rädd jag var från början, att förhållandet bara skulle vara någon månad. Men här står vi nu två år senare. Med varsin ring på fingret. Jag älskar dig otroligt mycket. Du har gjort så mycket för mig helt omedvetet. Bara genom att vara du.

Alla par har sina bra och dåliga dagar, även vi. Men trots allt, så skulle jag aldrig ge upp dig för något i världen. Jag älskar dig, allt med dig. Det kommer jag alltid göra.

Nu ska jag gå till coop och köpa jordgubbar och choklad. Puss älskling<3


Finaste Eira.



Och TACK för alla fina kommentarer och sms jag har fått idag. Jag blir SÅ glad.


maliice

Går inte beskriva med ord hur det känns att skriva en egen bok om sitt eget liv. Ännu svårare är det att beskriva känslan när man går till ett riktigt tryckeri för att hämta sin egna - numera tryckta - bok. Hon som hjälpte mig frågade om hon skulle skriva upp mig som företag eller privatperson. Bara en sån sak.

Skuttade lyckligt hem. Fnissade för mig själv av lycka och ögonen var tårfyllda. JAG har skrivit en bok som jag nu kan hålla i mina händer och läsa. DET känns FANTASTISKT. Ännu roligare är det att så många är intresserade av att läsa den. Har 10 ex varav åtta redan är utlovade.



LYCKA LYCKA LYCKA LYCKA LYCKA

MINA BÖCKER ÄR FÄRDIGA FÅR HÄMTA IMORGON EFTER KLOCKAN ÅTTA. HADE DET INTE VARIT FÖR ATT JAG ÄR VÄLDIGT MORGONTRÖTT SÅ HADE JAG VARIT DÄR PRICK ÅTTA. LYCKA LYCKA LYCKA LYCKA LYCKA.<3


Min valp, 6 månader, har provat något som inte jag har.

Snus. Varende gång vi går ut hittar hon en snuspåse. Stoppar ivrigt in den i munnen och jag måste följaktligen ta ut den. Vidrigt. Men det värsta är att jag är rädd att hon ska bli beroende. Dumma lilla hund. Snart sätter jag upp en lapp på dörren att alla snusare kan spotta ut någon annanstans än mitt framför dörren.

Vaknade imorse av att det ringde. Var halvsovandes så drömde att det var någon som jag absolut inte ville prata med, vilket resulterade i att jag inte svarade. När jag sedan tittade på telefon så upptäckte jag att det var mamma som ringt,.. Haha. Ringde tillbaka sekunden därpå.

Idag är det förresten precis 1 år sedan jag och Robin tog bussen till Hemavan, där vi skulle fira vår 1-årsdag två dagar senare. Underbart!


Förtvivlade lilla hund.

Har precis pussat Robin hejdå, skoter idag och jag får inte följa. Inte snällt. Men någon måste ju vara med den förtvivlade lilla hunden som saknar sin husse så förfärligt. Hon springer runt och tjuter och spänner ögonen i mig som för att fråga om det verkligen är okej att husse alltid är borta. Haha, stackars lilla Eira.

Gårkvällen var super. Godaste mat osv. Men nu måste jag ta mig an Eira. Och äta frukost. Och gå ut och gå.

Förresten har jag och Robin varit tillsammans i två år snart. På onsdag.<3


Kvällens planer.

Mår illa. Är minuter ifrån att fara iväg på Monaco för att äta. Bra kombo? No.


Det godaste som finns...


Äntligen lov..


Och igår fyllde lilla Eira 6 månader. Minns när hennes framtass var lika liten som yttersta toppen på mitt lillfinger. Gumsan<3

Ps. Hon tar upp hela bädden nu..


Underbara dag!!


BOKEN HAR BÖRJAT TRYCKAS. Ägnade en kvart vid datorn för att göra ett sista försök att skicka in omslaget som pdf till tryckeriet. Sedan gick jag dit för att vara på den säkra sidan och killen jag möter talar om för mig att han precis är påväg att börja trycka MIN bok. Böckerna (10st) är klara i början på nästa vecka. Underbara dag!


ÄLSKAR min nya KAMERA

Äntligen har jag blivit klar med eng-uppgiften (för fem timmar sen men ändå) och fått prova kameran både ute och inne. Blev dock lite besviken på hur bilderna på snö blev. LJUSA.

Fiffig som jag är har jag nu hittat MASSOR med funktioner så imorgon (och under hela lovet) vet jag någon som kommer ha massa kul. Jag älskar min kamera. Hihi, den har fisheye-effekt.(A)

Kan tyvärr inte lägga in bilder än för man måste installera något program först och det kan jag inte göra ännu. Men snart!!


Har dragit på mig ett beroende under dessa nedstämda dagar.

Choklad.

Ingenting går som jag vill. Är precis som att jag går mot strömmen i allt jag gör. Omslaget till boken tjorvas och går inte skicka till tryckeriet. Eira ska ut varje kvart utan att egentligen behöva. Lovet känns alldeles för långt bort. Mina bikinisar har kommit, hem till Bureå medan jag befinner mig i stan. Morgondagen känns allt annat än välkomnande.

Choklad, som sagt.


Canon Ixus 300 HS

Har lovat mig själv att inte lägga ett finger på kameran förrän jag är klar med engelska-uppgiften, som skulle varit klar idag. Tyvärr känner inte jag för att sitta uppe hela natten och skriva klart den så jag tar mig an den imorgon istället. Synd bara att det dröjer längre till jag får börja fippla med kameran då.. Sånt man får ta, antar jag.

Nu, ska jag sova. Eller nä, ska bläddra igenom svenskan inför provet imorgon.

Just det, jag har ändrat mig IGEN angående vad jag ska söka efter gymnasiet. Haha. Robin bara ler och skakar på huvudet när jag ivrigt berättar om mina nya planer. Men nu tror jag att jag har bestämt mig. För ett tag framöver.


Äntligen skiner solen igen efter monsunregnet som varat de senaste veckorna.

MIN KAMERA HAR KOMMIT! Förvisso hem till Bureå så jag måste hämta den först men ändå. Snälla gulle-älsklings Robin kan vi hämta den ikväll?<3

Nu ska jag vänta tills Robin slutar och sedan gå och äta. Hamburgare tydligen. Idag känner jag mig ovanligt glad, måste bero på kameran. Äntligen är den min. Snart. Och för er som inte hängt med så lämnade jag igen den som kostade 3449 och beställde en likadan kamera från internet för 2279 typ. Värt?


RSS 2.0