9 timmar.

Sen går flyget minsann! Till Turkiet med min Robin<3 Det blir helt underbart=)(=

Hade fint!!

Grafisk Kommunikation

Och PG är inte särskilt peppad på att jag kommer vara borta nästa vecka. Vi ska tydligen börja på någon ny annons.. Han frågade till och med om jag skulle ha dator med mig så jag kunde göra lite där. Eeh.. Nej??

Hungrig är jag också. Mår nästan illa av hunger. Ååh. Men snart är det lunch. En timme. Snälla PG låt oss gå.

In på expert ska jag idag. Mamma skulle ringa och klaga åt mig och säga att jag kommer in med min älskade (om än igen trasiga..) kamera. Har fått låna pappas kamera tills vidare ifall jag inte skulle få låna en likadan som jag har (som jag kan med..) eller möjligtvis få en ny=)..

Magens skriker och huvudet värker. Snuvig är jag också. En sån underbar dag.


Förkylning...

Med tre dagar kvar och en laggande kamera hade det knappast kunnat bli mycket värre. Men jo. Gissa om jag är förkyld? Yess. Såklart.

Vilket jag att jag står över idrotten imorgon (2000m) för att inte göra saken värre. Det dumma är att jag var förkyld sist på 2000m också så det blir lite pinigt att hoppa över igen men.. Aja, nu ska jag och Robin äta spaghetti oså och senare sätta och fortsätta se filmen vi påbörjade igår. She´s all that.

He's all that.

Bara för att jag har världens mysigaste kille och för att vi har världens mysigaste lördag!<3

53% lucky (på facebook...)

Med fyra dagar kvar tills avfärden överger min kamera mig. Skulle slå på den imorse för att kolla hur mycket batteri det fanns kvar. Objektivit åker ut och in och på skärmen står det ''objektiv-fel''. Visst har jag tur?

Fem dagar kvar.

Om två timmar är det bara fyra. Wow. Längtar... Dock blev det en kort början på helgen eftersom jag och Robin redan är döds-trötta.. Ska dessutom upp tio imorgon och fara på kennel-träff. Dvs vara med min skrutta. På kvällen blire kyckling, potatissallad och melon, ananas samt kiwi. Plus glass med varma hallon till efterrätt. Mums!

För övrigt har vi fått bestämda platser i klassrummet. Hehe. Detta för att klassen ska få bättre samhållning, för mycket grupper och så vidare. Skoj oså.

Jag har också ett liv, men mitt liv har skola.

Så var det dags igen. Sitter och väntar och väntar och väntar på att Robin ska sluta. Typiskt. Dock har jag gjort engelskan som ska lämnas in senast imorgon och det känns gode bra. Ikväll blir det mys med min älskling samt (tyvärr.) läsning och psykologi-uppgift. Can't wait!..

Veterinären med Alice igår gick väl bra. De hittade inga fel men kunde konstatera att något är fel med henne. När de till slut bestämde sig för att kolla hjärtat på henne hade jag så ont i magen att jag hade kunnat spy. Men det var (tack gode gud...) helt normalt med henne. Dock ska hon tillbaka dit snart igen för att kolla om det är något med musklerna. Tänk att det aldrig ska få vara riktigt bra med henne. Min vän.<3
 

Hotet mot demokratin.

Sitter och pluggar på samhälls-provet på tisdag. Samt blir tokig på att mellanslags-tangenten inte funkar som den ska. Våld måste användas för att den ska reagera. Vet inte hur många gånger jag (bara på det här inlägget) måstat backa och klicka hårdare. Ååååååh.

För övrigt är det onsdag idag, en vecka kvar och jag längtar som aldrig förr. Galet!
Dock ska Allsan till veterinären idag.....

Why don't you come to your sences?

Har du någonsin gråtit så mycket att du fått röda prickar runt ögonen? Det har jag. Var snäll mot mig. 

För övrigt ska min Alice till veterinären i morgon (för femtioelfte gången.)...
Och för övrigt nummer två (en positiv grej..) så är det bara 8 dagar kvar nu=)
För övrigt nummer tre så ska jag klippa mig idag. Hos mormor. Hihi(A)

...älska mig mest när jag förtjänar det minst, för det är då jag behöver det som mest...

Time.

Hooooppsan. Höll på tappa bort tiden igen. Man sitter och läser något intressant på nån blogg och hips vips har tiden flygit iväg. Ska nog börja gå mot skåpet och hämta grejorna inför grafisk (media..). Sen efter lunch har jag svenska, engelska och idrott. Otroligt dryg dag idag. Dock börjar nedräkningen för idag är det bara typ nio dagar kvar. Turkiet med min älskling den 23:e.

Och för övrigt så har jag världens underbaraste pojkvän<3


Sju minuter över elva.

Slutade jag idag. Fantastiskt. Slipper svenskan efter lunch. Underbart. Otroligt. Dock. Slutar inte Robin föränn halv ett så det är bara vänta. Som tur är dröjer det ju inte länge så jag överlever nog.

För övrigt tog vi en sväng förbi Allsan igår efter skolan. Det är tragiskt att se hur glad hon blir när vi kommer. Hon studsar upp och ner och ylar, (bokstavligen.) skriker av längtan att få dela ut sina miljontals pussar på våra kinder. Efter en stund (när hon lugnat ner sig) tittade jag på henne och frågade om hon ville följa med oss ut och gå. Då blev hon superglad och fick jätte-bråttom. Satt sig i knät på mig så vi inte skulle gå utan henne. Väl ute på promenaden gick hon precis som hon brukar som en liten räv. Med huvudet i samma höjd som den övriga kroppen och nosen pekandes rakt fram. Hon är målmedveten min Alice. När vi sedan, efter att ha gått tillbaka med henne till där hon bor nu, skulle gå hem så stod hon och kikade på oss. Hon såg så besviken ut. Min vän.

I väntan på dig.

Hungrig som en varg är jag. Tur jag hann få i mig en macka i morse (snabbare än aldrig förr). För övrigt råkade jag he datorn i vänteläge nyss. Nån rolig typ som flyttat omkring tangenterna. Extremt tufft att förstöra för andra. Kör på du bara så kommer du bli en sån där som rånar gamla tanter osv, samhällsplåga. Eeh, ne. Hur som helst. Jag tänker minsann äta med min älskling idag eftersom han äntligen är på skolan. Har längtat. Så nu väntar jag på att hans idrott ska sluta och han ska skynda sig att komma hit.

Förresten behöver jag hjälp. Om det finns någon där ute som lika lätt blir irriterad som jag så hör av dig. 076-8166007. Hörs.


My Everything.

Ett halvår idag. Förstår inte. Hur fort tiden går. Snart (om drygt en månad) var det ett år sedan vi började prata. Jag har tyckt om dig hela tiden, känt en viss dragning till dig. Och jag tror verkligen på ödet. Vi är rätt för varann. Jag bara vet det. Och jag vet att du vet det också.

Du betyder hela världen för mig. Det finns ingen som får mig att må så bra som du. Ingen i hela världen kan mäta sig med dig. Du är den underbaraste som finns. Min älskling. Jag älskar att vara med dig, och vill därför helst av allt vara med dig hela tiden. Ingenting är viktigare än du. Det finns ingen som jag litar på som jag litar på dig. Jag kan inte komma på någonting som jag inte skulle kunna berätta för dig. Ingen känner mig så bra som du, du vet allt om mig.

Jag känner mig levande. Som en människa på jorden. Jag känner mig hel. Med dig. Du är allt. Jag älskar dig. Alltid. Mest av allt i hela världen. Och att du älskar mig, är det bästa jag vet.


Tisdag. Dan före DAN.

Hehe. Alltså, imorgon har jag och Robin varit tillsammans i ett halvår=)<3 
Igårkväll när vi hade lagt oss och han somnat men inte jag så börja han först mumla, sen sa han:

- Koka makaroner.
- Va?:)
- ..u är duktig på koka makaroner...
- Jag eller du?
- Du.
- Jaha,, tack?:)

Haha<3 Nu ska jag iallafall gå och hämta matte-böckerna och bege mig mot klassrummet. Tjing.
 

Toppen.

Haha alltså. Jag dras hit märker jag. Men vad ska jag göra då? Stå och hänga vid skåpen som alla andra tuffingar på den här skolan. Sitta i sofforna och slänga upp benen på ett bord?Stå och slänga med håret i cafeterian? Nej tack. Jag sitter hellre här. Nördar som få. Väntar på ett sms som tydligen aldrig vill komma. ''Nu är jag klar, skåpet?=)''..

Textkommunikation A.

Och matte är mina favoritämne (skäms att jag säger matte..) Dock har jag sämst koll. Börjar om tjugo över. Har suttit här sen tjugo i och nörd-läst bloggar av alla de slag. Sneglar ner på klockan i högra hörnet och märker att den än tio över. Himla tur att jag kolla. Nu ska jag rusa och hämta böckerna och sedan gå och ha textkommunikation A till tio i tolv. Kul! Sen lunch och därefter spanska tror jag. Slutar tio i två och då ska jag i väntan på Robin in till stan och lämna igen mina underbara lackleggings. Ååååååååh....


Tretton Tio.

Kortaste dagen på skol-veckan idag. Tio över ett. Ändå sitter jag kvar på skolan med matte-boken mitt framför näsan. Varför? Väntar på Robin (som slutar kvart över två) och har lika massa i matten att göra så varför inte göra bort det nu.? Egentligen hade jag tänkt sitta och läsa Vargbröder (ska läsa en bok till svenskan..) en timme men matten kändes mer aktuell.

För övrigt tycker inte jag matte b är så farligt, än så länge. Hade en (ckockerande..) tanke på att fortsätta med matte c nästa år men den sköt jag kvickt undan. Aldrig i livet säger jag bara.


RSS 2.0