Forever and ever.


Älskar dig gumman!<3


Din Robin<3


Ett år sen.


Jaa,. Jag vet inte vad jag ska skriva. ;P
Helgen spenderas med min Robin. Puss!


Min älskling är lite sjuk idag

 
Min älskling vaknade och hade verk i kroppen men halsen hade hon inte ont i längre, de trollade jag bort igår med te:) Ska nu fixa bort verken i kroppen;) Älskar dig mest av allt i hela världen!<3
/ Din Robin<3

Höst-bilder.


Turkiet<3 är blott ett minne (ett kärt minne..<3) till skillnad från vintern som nu närmar sig med stormsteg. Det är snart november...! Och inte ens två månader kvar till julafton. Helt sjukt. Aja, gårdagen. En del av den i varje fall, spenderades med Emma. Höst-bilder tog vi och här har ni ett som vanligt sjukt vackert smakprov. Se och njut.


Rums-byte.

Klockan är snart kvart över tre och jag är slut som aldrig förr. Steg upp typ halv tio, åt frukost, bytte rum med Ogge och gick sedan ut för att tvätta husets alla fönster utvändigt. Därefter en långprommis. Super. Nu ska vi fixa i vårt nya rum!;P

Och lov.

Femtio minuters skola var jag tvungen att genomlida denna underbara fredag. Hihii! Ingen psykologi (dock förväntades jag jobba hemma men..) och ingen engelska. Så att lyssna på redovisningar i femtio min gjorde verkligen inte dagen sämre. Nu, sitter jag och väntar (ordet börjar bli uttjatat...) på Robin. Sen stan till kvart över tre då bussen går. Ikväll, får vi besök över helgen av min fnutta.<3 På måndag får ni se henne på bussen mot bureå, tjing!

Wishing on a star.

Ja det är torsdag och det är vecka 43 och det är oktober och jag har ett antal julklappar klart för mig redan. Speciellt till min älskling. Super!

Sitter för övrigt (som vanligt som vanligt) och datanördar id en av skolans datorer. Alldeles rena händer hade jag när jag kom hit men nu har de väl lager av bakterier på sig. Hehe. Jo. Synd, för jag är sugen på mandariner som ligger i min väska..

Imorgon är det fredag, vilket betyder kortdag, helg hos Robin, idol, Underbara älskade (till psykologin) och massa mys. Och såklart, en hel vecka sen jag var tvungen att ta en spruta. Vilken gjorde att min stackars arm är öm än..=(

Something beautiful.


Ny header nu ju.

Tack Emma;D

Så var den (skol-) dagen äntligen över och jag sitter i bunkern och längtar hem till mandarinerna i kylskåpet. Helt beroende är jag. Men det är så himla gott!

Hur som helst. Matteprov nyss. Det har aldrig gått så dåligt för mig på ett matteprov förut. Kanske aldrig nånsin på något prov överhuvudtaget. Och jag överdriver inte. Åååååååh... På förra matteprovet fick jag 10,5 av 13 poäng. Så typ VG. Matteprovet idag? IG-varning. ;(


För att jag älskar er.


Femhundrasjunde.

Jag börjar inlägget med att, inte bara en gång utan - jo det är sant - två gånger lyckas he datorn i vänteläge. Super! Med samma anledning som innan att nån knasig bytt plats på tangenterna så när jag ska klicka på ''end'' för att komma i slutet på en mening så somnar datorn snällt in. Charmigt att framför de andra här inne våldsamt skaka datamusen för att datorn ska vakna igen. Verkligen kul.

För övrigt blir det här mitt 507:e inlägg på bloggen. Nu, ska jag gå och ha matte. Måste försöka förstå nu inför provet imorgon. Lycka till, till mig själv.

Förresten, har jag sjukt ont i huvudet...

15 minuter.

PGs lektion är över och jag känner mig fri som en fågel. Dock sitter jag nu och försöker få in allt jag ska säga på redovisningen på 15min. Haha, tur det är ett grupparbete så jag slipper stå där framme själv. Hihi.

Dock är jag inte så pepp.


Kära måndag.

Jag kan härmed meddela att jag har världens drygaste dag framför mig. Har lyckats ''waista'' fyrtio minuter av den. Skönt ju. Men nu väntar redovisning nu på median, framför hela klassen när jag helst av allt skulle vilja sitta gömd i ett hörn. Ser ut som ett spöke...

På svenskan och engelskan har vi också redovisning, dock en lite större en. Hoppas bara jag kommer ihåg allt annars blir min grupp ledsen på mig. Haha. Aja, sen idrott. Mitt absoluta favoritämne. Fast det visste väl alla som känner mig redan. Eller?

Vad som gör dagen, hela mitt liv faktiskt, så mycket lättare är min älskling. Imorse hade han stoppat ner en mandarin i min väska och femton kr i min jackficka (= en macka på anderstorp=). Puss älskling, du är underbarast!!<3


Min söta vän Emelie<3

Som alltid är så gullig och som var den som gav mitt nr till min älskling så han kunde skriva till mig. Du är super Emeliiiiie!


Början på livet.

Igår, den 14:e Oktober, var det precis ett år sedan jag och Robin började prata. Det var då allt började. Även om vi träffats några gånger tidigare började det inte förrän kvällen den 14:e oktober. Okej, jag smyg-tittade lite extra på honom även innan han skrev till mig första gången, den 14:e oktober.

Sen den dagen, den 14:e oktober, har jag känt mig så varm inombords och varit så glad. Mamma sa till mig nån gång att det var kul att se att jag hade blivit så glad. Jag log hela tiden. Sjöng dock inte i duschen men det har aldrig riktigt varit min grej..(A)

Till jul fick jag en halsband som jag bar dygnet runt, även om vi då inte var tillsammans. Ändå förstod jag inte då hur himmelskt kär jag var. Förrän jag en dag i februari talade om för honom att jag tyckte om honom. När han besvarade det blev jag så lycklig att jag inte höll på kunna somna sen. Låg och fnissade för mig själv och sen dess är jag världens lyckligaste.

Fem månader efter den 14:e oktober var jag helt plötsligt tillsammans med honom, världens underaraste kille. 9 mars är våran dag. En månad efter jag fyllde 16. Jag älskade honom då, jag älskar honom nu och jag älskar honom mer för varje dag som går. Han är allt. Min Robin.

Den sjätte april åkte jag och Emma iväg mot Sorsele där vi skulle stanna en vecka. Det kändes tungt men jag överlevde. Jag var borta på våran 1 månads-dag. Före vi for fick jag ett underbart halsband. Ett silverhjärta. Som jag för övrigt har runt halsen nu. För att visa att jag är din. Alltid.

Jag älskar dig!<3


.................

Ne, jag orkar inte det här. Orkar inte.... Jag orkar verkligen inte.

A reason for living.

Jag hatar måndagar. Om det inte hade varit för svenskan och engelskan så hade jag helt seriöst skippat skolan idag. Har ingen ork. Mår inte bra idag. Frisk är jag väl, men orkar bara inte idag.

Sitter typ med gråten i halsen och tänker neeeeeeej jag orkar inte idag.. Men vad ger det då? Orkar inte. Åååååååååååååååååååååååh.

7 månader!!<3

Igår dock.. Men fick aldrig möjlighet att blogga då. Typiskt. Men mys-kväll hade vi, jag har verkligen världens bästa pojkvän. Älskar dig gosse;*





Min Prins<3

Min underbara väska gick sönder i Turkiet. Ett spänne till det långa bandet (hehe säkert alla som fattar) knäcktes under en solstol såååå.. Men Robin lagade den minsann. Puss min älskling!!<3




Skolfotot.


Min Malin

Jag älskar dig mest av allt i hela världen min älskling, du betyder allt för mig! Din älskling, Robin


10.39

För en vecka sedan befann jag mig fortfarande i Turkiet med min älskling,. Helt sjukt. Känns som att det var en evighet sen. Åtminstone två veckor. Hehe.

Ikväll blir det matte-plugg. Prov imorgon, sen slutar jag. För de som missat det. Hihi. Då ska jag hem och plugga psykologi samt skriva svenskan.

Turkiet!!


Dagens nyheter... Eller nått.

Vi har praktik vecka 46. Helt sjukt. Var antagligen borta (Turkiet!!) när klassen fick veta det så hade ingen aning. Har precis varit på jakt efter ett papper om det och fick tag på ett. Super. Nu är bara frågan vart man ska vara. Åååh.

För övrigt är jag ledig på torsdag!! Ingen spanska och ingen textkommunikation (klar med novellen!). Dock har jag ju i och för sig matte-prov på morgonen (ingen sovmorgon alltså) men sen slutar jaaaaaaag!!!=D

För övrigt nummer två har jag himla tråkigt. Sitter (nu  igen) och väntar och väntar på att Robin ska sluta. Typ fyra.. Nice. Orkar inte gå in till stan så.  Men måste nog gå  till coop så jag kan överraska min älskling (och mig ju, hihi) med choklad. Ja. Det blir super! Tjing.


Kärlek.

Jag älskar dig över allt annat, Robin<3

Tufft i Turkiet


Home from Turkey=)

Med tre snäckor, en strandbiljett och nio lire i väskan känns det här ganska bra. Första dagen i sverige på en vecka. Kallt förstås men ändå. Turkiet var underbart och veckan kunde inte ha blivit mycket bättre. Är lite kräsen på att äta ute men det funka. Och att ligga och steka i solen i sex dagar samt härliga dopp i havet (varmt!) var himlarns inte helt fel!

Nu sitter jag som vanligt och väntar på Robin som som vanligt slutar efter mig.. Typiskt. När vi kommer hem har vi ett helt dagis hemma. Mamma jobbar hemifrån idag så att säga. Haha.

Ett urval av alla 318 bilder som togs under veckan kommer senare!<3 

Åh förresten. Om en isbjörn skulle smälta.. Blir det en vattenbjörn då?

RSS 2.0