Kladdkaka

Nu först är jag klar med att borsta Alice........ Drygt och så vidare. Har iallafall fått det snälla erbjudandet till hjälp med att bada Alice sen ikväll när hon haft i inpackningen klart. Hennes snälla uppfödare erbjöd sig att hjälpa till eftersom jag faktiskt helst undviker hennes ögon nu. Det ser så hemskt ut...

För övrigt är jag bäst på att göra kladdkaka. Finns ingen godare.

Första Advent

Inte att förglömma. Det är första advent idag! Julmusik nästa. Och frukost då...

What Women Want

Den blev det att jag och Vickan såg igår, fast det tror jag att jag nämde. Dock såg vi inte hela, höll på somna båda två där i slutet så vi gav upp. Vilket inte gjorde så mycket eftersom båda sett den förut så. Aja. Idag. Idag måste jag verkligen bada Alice. Så nu ska jag skynda mig att borsta henne klart, göra en inpackning på henne (för mindre tovor..) och därefter (4 timmar senare) bada och föna henne. Voila! Klart..

Nu ska jag iallafall först och främst ta och äta lite frukost. Och, släkt med min mormor som jag är, blir det fruktsallad i vaniljyoghurt. Godare finns inte!

Twilight

Underbar. Helt underbar. Bästa filmen jag sett på länge vill jag lova. Måste ses!

Nu ska jag iallafall se på film med Vickan. `What Women Want´. Hihi, också den riktigt bra. Ha de fint. <3

Godmorning Sunshines

Solen skiner. Härligt. Det är mycket snö. Hmm. MJaaaa, det är väl inte heller helt fel. Beror på vad man jämför med. Aja, idag blir det iallafall stan med Vickan. Wiiie! Måste börja kika på lite julklappar och dessutom lite things till mig själv.. Typ vantar, hårfärg, skor och sånt där tjoller.. Orkar egentligen inte men.

The Mist

Ska nog gå och lägga mig nu, snart. Har suttit och sett på film hela kvällen. Dagen också för den delen. Härligt ändå, men känns lite smått fult. Haha. Här är en kort överblick på alla filmer jag sett idag..

- Storm, på median.
- Jamie Oliver, nått på engelskan.
- Matilda, första filmen nu ikväll med Emma - min syster.
- The Mist, slutade dock se den efter ett tag.
- Eva och Adam; fyra födelsedagar och ett fiasko.
- Vingar av glas, tror jag den hette.

Sen såg vi senaste avsnittet av `Paris Hilton's new bff´ eller typ nått sånt. Det funkade. Men nu är jag så trött så jag vet knappt vad jag heter, eller hur det nu är man säger... Godnatt. <3

Äntligen helg

Rubriken talar för sig själv. Äntligen helg. Dagen har varit så himla dryg även fast den inte alls varit ansträngande. På median fick vi se film - `Storm´. Den var faktiskt ganska okej men galet konstig. Jag skulle inte kunna berätta vad den handlade om och sådär men.. På engelskan såg vi också film, om Jamie Oliver. Också det helt okej. Sen vare basket på idrotten vilket - inte för att vara tjatig - också var helt okej.

Nu sitter jag iallafall och äter pepparkakor. Mums!


Bästis-pepparkakor

Det här är mina bästisar. Ganska snygga va? Aningens solbrända men äsch, de måste väl också få leva livet och vara snyggast. Jag tycker iallafall att de var lite smått charmiga. Hihi.

Aja, det var kul att baka pepparkakor nu igen. Fick faktiskt en drös med julkänsla. Haha, kan man säga så ens? Hur som helst var det riktigt mysigt. Med julmusik och allt. Nu, ska jag fika lite och sedan gå och lägga mig. Godnatt! <3

Pepparkaaaaaakor!

Nu ska vi baka pepparkakooooooooor! Wiiiiie... (A)

Torsdag den 27/11

Var bara tvungen att känna hur det kändes att skriva en sån där rubrik. Kändes lite konstigt faktiskt, nästan som att jag var påväg att skriva dagbok. Och det vet jag inte om jag skulle göra såhär öppet så nej. Sånna rubriker passar inte mig känner jag. Haha.

Dryg dag idag för övrigt. Längtade hem bara för en (okej, två) saker och när jag lika kom hem blev jag bara besviken... Tur vi ska baka pepparkakor iallafall. Fast det känns aningens tidigt. Men det får gå.. HadeHOOOOJ!

Trött, Tröttare, Tröttast

Är så himla nöjd med min fina kofta som jag köpte idag. Den är ganska lång, brun, varm och hur mysig som helst. Inte dåligt vill jag lova!

Imorgon har jag mini-pini-sovmorgon till typ halv åtta. Härligt. För annars måste jag stiga upp typ tjugo i sju och man märker faktiskt stor skillnad. Aja, nu ska jag gå och sova iallafall. Godnatt! <3


One Moment In Time

Jag har tur idag känner jag. Eller NEJ! Asch-asch-asch-asch! Kom på nu att jag glömde kolla på den där tröjan jag pratade om innan som jag egentligen for på stan för att prova... Mitt minne ligger på topp..

Hur som helst har jag i övrigt haft ganska tur idag. Eller nej igen. Missade bussen två gånger (!!!) i morse. Hur lyckas jag?

Aja, jag har haft lite tur idag iallafall. Hittade en fin kofta på stan och dessutom har det hänt en till bra sak fast den behåller jag för mig själv. Kul varen iallafall!!

English-lesson

Duktig osv. Sitter och gör massa uppgifter på word. Kul ändå. Det är på nått sätt roligare att sitta här än att bara skriva i boken. Måste ju bero på alla extra tillgångar man har här, hihi. Men nu ska jag vara duktig och fortsätta. Slutar snart så, och efter skolan blir det stan med Emma<3 nu igen. Hittade en fin tröja igår som jag inte hann kolla närmare på så det får bli idag. Dessutom skadar det ju aldrig att ta en vända på stan. HadeHOOOJ!

Disciplinerad eller nått

Har suttit och nördat svenska fram till nu. Jag gav upp. För mycket fakta liksom och allt bara blandades ihop för mig. Det får gå som det går helt enkelt. Dessutom har jag ju tid på mig imorgon på morgonen eftersom jag kommer till skolan så himla onödigt tidigt. Aja, nu ska jag försöka sova iallafall så jag inte failar provet på grund av sömnbrist. Godnatt! <3

Plugg Nästa

Och inte bara det.. Plugg i massor till och med. Prov imorgon, vilket jag kom på alldeles nyss. Känns mycket bra. Eller? Provet är iallafall i svenska - grammatik. Vet inte ens hur man stavar till det. Hur ska detta gå.? Desto sämre om jag sitter kvar här, tjiiing!

Tack, det var vänligt!


Gud bestämde sig för att jag inte skulle måsta vara sur hela dagen idag. Tack, för det. Höll på bli galen nu i slutet men blev så himla glad när jag upptäckte den här lilla underbara saken. Det var det bästa som kunde hända. Skrek inombords av lycka.!! Taaaaack<3

Och nej, jag tror inte på Gud...

Kulkulkulkulkulkulkulkulkul

Okej, jag har kul. Har suttit och fördrivit tiden i en timma med att kolla igenom alla miljoners bloggar jag bara kunde komma på och lyssnat på våra fina intervjuer. Drygt..

Snart blir det stan med Emma<3 iallafall. Mys! Måste köpa vantar eftersom mina händer näst in till dör när jag går utanför dörren, inne också för den delen. En mysig halsduk skulle inte skada heller. Är nååde less på min sjal-grej som jag har nu. Menmen.

Dessutom. Måste jag spana efter nån fin hårfärg. Är så himla trött på mitt tråååkiga (ljusa!!!) hår så något måste göras. För fortsätter mitt hår blekas i den här takten så kommer jag bli blond. Ohharre....

Aja.. Nu ska jag komma på nått mer kul att göra i typ 30min. Sen slutar jag, för dagen. Härligt. Men det har jag nämnt några gånger redan så det är väl en självklarhet. Okej, bara massa tomma ord. Jag har tråkigt... HadeHoooj!

Media

Sitter och har media. Själv. Emelie är sjuk.. Intekulintekul. Har ingen aning om vad jag ska göra så jaa, det här var det bästa jag kom på. Har läst igenom manuset till vårat fina radioprogram också och då ändrat lite detaljer men det tog ju inte många minuter precis. Men! Snart slutar vi. Okej, typ 2 och en halv timma kvar men ändå.

Back To Reality

Reality hurts. Men jag är faktiskt glad ändå. Ibland får jag sånna där stunder då allt bara känns tragiskt. Tålamodet försvinner och jag håller på gå sönder av ilska. Vad jag är arg över vet jag inte riktigt men jobbigt är det. Jag har väldigt svårt för att ta mig ur de där `utbrotten´ men börjar faktiskt bli bättre på det. Haha. Det bästa är att när jag lika kommit mig ur dem känner jag mig så himla glad. För vad vet jag inte men härligt är det.

Nu ska jag snabb-göra lite things och sedan sova. Med andra ord kommer jag gå och lägga mig cirka halv 12. Brukar bli så.. Aja. Godnatt! <3

Bron Rasade Ihop

Tålamodet försvann.. Står och svajar över ett stup just nu känner jag.. Ilskan tar över liksom. Det finns bara en person som kan rädda mig. Snälla. Gör det. Jag behöver dig.

Hoppet Har Återvänt

Precis som rubriken beskriver har hoppet återvänt för mig. Tack. Så nu hoppas jag bara på att turen fortsätter stå på min sida och att allt slutar som jag önskar. Det hade varit vänligt.

Imorgon blir det stan med Emma<3 efter att ha slutat skolan kl.11.25 (!!!!). Har en lååååång (mental) lista på allt som jag skulle haft få tag på men tyvärr så är det lite för mycket. Speciellt med tanke på att det börjar bli julklapps-tider. Men jag klagar inte, för att köpa och ge julklappar är bland det bästa och roligaste som finns.

The Moment Of Truth

Haha, var bara tvungen och visst blev översättningen ändå ganska fin på nått sätt? Hur som helst är jag så himla trött nu. Det har varit en lång dag även fast jag steg upp typ 12. Imorgon blir det skola och sedan hem och äta för att sedan återvända till stan och träna med Alice. Blir kul. Hon är så himla duktig så det ser jag framemot. HadeHOOJ!

Dagarna Utan Tratt

Saknar dem måste jag ju säga. Det är faktiskt aningens jobbigt alltihop. Hoppas, hoppas att hon slipper den snart och blir frisk runt ögonen..

Gulligt på stan, skylt-söndag idag. Blev inte så mycket vi gick omkring där men det lilla jag såg gav mig lite mer jul-feeling iallafall. Mys. Om en vecka är det första advent. Galet.

Vi Närmar Oss Julen

Nu är det mycket snö. Nån decimeter faktiskt till och med. Mysigt. Och det ser så himla härligt ut när Alice skuttar runt här ute. Man skulle vilja ta kort på henne men för det första så är hon i ett alldeles för dåligt skick för sånt (smutsig, tovig..) och för det andra skulle bilderna bara bli suddiga med tanke på vår lilla `proffs-kamera´.

Bilden är från i fredags när hon låg inne och tjurade medans jag borstade henne. Haha.. Och man ser tydligt på bilden att hon rinner väldigt mycket ur ögonen på grund av operationen. Intekulintekul.

Tratten, Ratten eller Hatten

Kärt barn har många namn.. Alice hatar den iallafall men är så himla söt i den. Tyvärr har hon kommit på att hon kan gnugga ögonen mot saker om hon kommer från rätt vinkel så att inte tratten blir ivägen. Intebraintebra. Det blir rött och just nu kan man inte tro att det nånsin kommer att läka. Men på tisdag blir det veterinären igen så vi får se.

Börjar inse att jag nog är ganska trött. Har suttit här ett tag och bara lyssnat på musik. Myys osv. Men, man måste väl gå och lägga sig nån gång också. Imorgon hoppas jag det blir bra väder så vi kan fara till stan på Skyltsöndag. Myys! Godnatt <3

(På bilden ser man också Alice fina stil.. Hon ser ut som en liten groda där hon ligger så fint.)

A World With Happiness

 A World With Me

Rudolf Med Röda Mulen

Aaaaaningens tidigt kanske.. Om man inte tänker på att det faktiskt är skylt-söndag i stan imorgon. Men jag blev så himla sugen på att lyssna på julmusik så jaa, det är väl det jag gör nu. Mysigt till tusen!!

Var nyss ute i skogen med Emma och Alice också. Ganska kallt men jag hade slängt på mig en massa kläder så det gick bra. Men nästa gång jag ska på stan står vantar längst upp på listan.. Mina händer mår inte bra av att vara ute..

Men, nu blir det fika och Förhäxad. Får fortsätta lyssna på mys-jul-musik sen. Ha de fint!

Buuuusigt..

Förlåt Emma, var bara tvungen. Den var så himla söt. Hihihi. Kul kväll i övrigt också. Blev lite halverst deprimerad där nån gång mitt i alltihop men det var väl kanske inte så konstigt, dock inte något som jag tänker gå in närmare på. Hoppas iallafall alla fick ha en (nästaan..) lika bra kväll som jag. Nu ska jag sova iallafall så jag orkar upp och ut i skogen med Alice och Emma i morgon. Godnatt! <3

Peppen på Kvällen

Snart kommer Emma. Då blire tacos - mumsmumsmums! Därefter väntar en riktigt kuuuuul kväll. Längtar. Men nu ska jag gå och ge Alice lite maaat. Ha de fint! <3

TråkTråkTråk, Depp

Lite både och faktiskt måste jag ju säga. Vissa saker vill man bara inte veta.. Dessutom har vi hål till kvart över 1 och slutade förra lektionen (medie, blev klar med filmen, wiiie) typ kvart över 11. Kulkul. Så nu sitter vi här och drygar.. Men.! Det är fredag idag. Jajajajajja! Emma ikväll. Wiiie. Längtar. Längtar. Längtar. Några timmar kvar. Längtar. Suck.


Mot nya mål

Nu ska jag skyndaskynda mig att gå och lägga mig så jag inte förstör allt redan första kvällen. Har nämligen bästämt mig för att gå och lägga mig senast 11, som en början. Brukar ha väldigt svårt för att just gå och lägga mig annars, somna är inga problem men.. Aja, så nu ska jag skynda mig. Godnatt! <3

...


Underbara Dag

Lite överdrivet kanske, iallafall i det stora hela. Men dagen har faktiskt varit bra. Och helt underbar på vissa fronter. Nu sitter jag iallafall här och väntar på att mamma ska komma hem och laga mat. Är hungrig med stora bokstäver...

Med Mycket å Göra

Hål. Två och en halv timmas hål. Kul. Eller? Sitter iallafall i en datasal här på skolan och tråkar sönder. Våldbesöker massa bloggar och läser extra sakta för att få alla att räcka tiden ut. Men snart ska vi nog äta tror jag.. Hoppas jag. Tjiiiiing!

Tired Of Being Awake

Börjar bli trött faktiskt. Riktigt trött. Har suttit och borstat Alice som en tok. Hon är verkligen tovig just nu. Hemska tovor som det tar en evighet att få ut. Men med båda bakbenen färdiga är vi närmare målet än vi var för en timma sedan. Jippie. Nu ska jag bara äta något och sedan gå och lägga mig. Härligt. Godnatt! <3


Pirates Of The Caribbean

Längesen sist må jag säga men nu sitter íallafall jag och min lillebror och ser den. För övrigt är jag riktgit arg på honom för han `glömde´ gå ut med Alice i morse så stackarn fick inte gå ut och kissa på tolv timmar, minst!!

It Hurts To Laugh

Haha, inte så farligt som det låter. Vi hade `core´ igår på gympan och idag har jag så träningsvärk i magen att det gör ont när jag skrattar. Och vad är väl då med typiskt än att jag skulle vara extra lättroad idag? Haha..

Nu ska jag iallafall ut med Alice-Brallis och förbi affären för att köpa mandariner. De är slut - farligtfarligt!!

 <3

With You In My Dreams

Sitter här och slevar i mig lite flingor. Egentligen inte min grej liksom, föredrar mackor och oboy, men det får gå. Blött hår har jag också, funderar på att blåsa det torrt så jag slipper platta det imorgon-bitti. Det lät ändå ganska bra.

Imorgon har vi må bra-dag på skolan. Eller min klass har det. Ska till en kyrka och må bra typ. Haha. Blir säkert naajs. Men nu ska jag öka på tempot lite så jag får gå och lägga mig nån gång. Godnatt! <3

My Only Reason


Alltid Redo

Eller nått. Alice tratt är verkligen inte kul att hanskas med. Den framkallar (tjorviga!!) tovor på rullande band. Intekulintekul. Och det värsta är att de verkligen sitter på djupet.. Med andra ord; det tar timmar att borsta ut hela stackars Alice.. Aaaaavis?

Med Snö På Sin Tass

Haha. Kulkulkul osv, mycket road och allt. Menmen, så går det ibland. När man inte kommer på något bättre att göra. Snart ska vi iallafall iväg till lydnads-kursen. Blir intressant att se hur det ska gå med tanke på att Alice har tratt.. Men så fort klickern och köttbullarna åker fram så kommer hon nog inte ha en tanke på att hon har tratt på sig.

Har kommit fram till att jag måste ta med henne till skogen snart. Det var ett tag sen om jag säger så. Men det känns inte så kul att traska ut i en skog där en björn setts. Aja. det här blev väl inte så väldans intressant inlägg. Bara en massa ihop-pusslade ord.. Spela roll. En söt bild kom med iallafall. Tagen på lillevän i vintras när vi var i skogen. Hon älskar det!

Datakunskaaaaap

Kulkulkul osv. Ingen lärare så vi sitter här bara för att liksom. Har snart prov i excel så har gått igenom det lite. Jag är ju himla bra på att göra diagram. Haha... Aja, snart har vi arbetssätt och lärande iallafall - chill - och sen slutar vi kl fyra. Hemhemhem! Ha de fint ;D

Sanningens Ögonblick

Bara en liten grej nu först. Så himla många `n´ det är i `sanningen´. Haha, jaja.. Hur som helst är jag så glad att det har börjat om. Kan vara riktigt roande. Fast jag förstår inte att folk ställer upp i det. Visst, egentligen är det ju inte så väldigt svårt sätt att få pengar på men ändå.

Imorgon har jag sovmorgon och sen på kvällen blir det lydnads-kurs med min lilla voffsing i tratt. Hoppas vi får vara med? Men hon smittar ju inte eller något så då borde det ju gå bra. Menmen, nu ska jag sova. Godnatt! <3

Se, en ängel!

...<3...<3...<3...<3...<3...<3...<3...<3...<3...<3...<3...<3...<3...<3...

`En man på gatan pekade upp mot himlen och ropade:
- Se, en ängel!
De förbipasserande skrattade åt honom och sa:
- Det är bara moln, din idiot.
Tänk så underbart det vore att se änglar där andra bara
ser moln, och så sorgligt att bara se moln där änglar finns.´

...<3...<3...<3...<3...<3...<3...<3...<3...<3...<3...<3...<3...<3...<3...<3...

Söndag och ett glas Juice

Mycket roande.. Ibland är det verkligen svårt att komma på något att göra som man dessutom vill göra. Först på listan över saker som jag borde göra är att skriva en uppsats vilket är en gympa-läxa. Har ingen aning om vad jag ska skriva om.. Drygt osv. Men eftersom jag redan skjutit upp det mer än halva terminen så vill jag inte sitta och skriva som en galning natten före `dead-line´. Wish me good luck.

And That´s It



Jag är kär. Vad är du?



Slit å Släng

Fina minnen. Underbara minnen. Allsång på Skansen i somras. `Slit å Släng´. Härliga stämning. Saknar det. Stockholm.

Jobbig dag idag. Steg upp kvart över 9 för att kunna vara hos Alice uppfödare kl.10 och hjälpa henne. Jag och Emelie. Oslagbara. Vi ägde verkligen, visst? Köket är vår starka sida. Haha. Eller?

Nu är jag galet trött iallafall så jag ska äta galet mycket frukt och se nån film. Sen sova.

Whitney Houston

Har verkligen fastnat för hennes låtar nu de senaste veckorna. Speciellt de senaste dagarna. Hon har så himla underbar röst också och texterna är så fina... Ja, jag kan då inte göra annat än sitta och nöta dem.

 I Need A Hero
I Will Always Love You
The Greatest Love Of All       
                     One Moment In Time

             


Hjälpredan nr.1

Känner mig så himla snäll och duktig. Imorgon ska jag hjälpa Alice uppfödare med mat och sånt för hon har klipp-kurs för D-kullen. Snällt osv. Och nu ikväll ska jag gå iväg och hjälpa henne bada vovvar. Visst är jag lite smått snäll? Det tycker då jag. Både mot henne och mot mamma. Min mamma ska nämligen ha typ `tjejkväll´ (HAHA,,,,,) ikväll så hon ville väl helst att jag skulle vara borta iallafall. Tack så mycket, jag bor liksom bara här osv..

Förövrgit kallt men kul på stan med Emma<3 idag.

Nu ska jag gå och äta och sedan traska iväg. Får se när jag kommer hem. Ha de fint!

Stats-besök

Eller? Kan man kalla lilla Skellefteå för stad? Hmm, tveksamt.. Hur som helst ska jag dit med Emma<3 idag. Måste hitta något nytt känner jag, längesen sist. Dessutom är det väl aldrig helt fel att gå på stan. Speciellt inte när man kan blanda både nytta och nöje och utföra gympa-läxan samtidigt. Valfri aktivitet i 30 min för att vi fick vara lediga idag.

`En lyckad dag på stan bränner fler kalorier än en dag på gymmet.´

Ha de fint! <3

Som en liten blomma

Visst överlevde hon. Men stackarn har sovit hela dagen. Imorse när vi skulle lämna henne hos veterinären fick jag sitta och hålla i henne tills hon somnat efter sprutan.

När vi sedan fick hämta henne var hon i princip lika borta som på morgonen. Kunde knappt stå och darrade hela hon. Dessutom har hon tratt så hon fastnar överallt och går in i allt och alla. Det är faktiskt lite klumpigt när hon ska sitta i knät. Haha. Men söt är hon!

Nu ska jag gå och sova. Även om jag är ledig imorgon ska jag stiga upp i god tid och fara på stan med Emma<3 som slutar kring 12. Godnatt! <3

Foxtrot Idag.



Som tur var, fast så ska man väl aldrig säga, blev det inte bugg utan foxtrot idag. Det var väldigt kul faktiskt.. =)


Fin För Förändringar

Imorgon kl.8 ska vi lämna Alice hos veterinären. Helt seriöst. Det känns hemskt. Har inte riktigt fattat det än liksom, det känns inte som att det är påriktigt. Ändå har jag en stark känsla av obehag. Men det går säkert jättebra. Säkert.

Har nyss badat henne så nu är hon vit och fin igen. Här ovan är en bild från då hon var 5 v. och badad för första eller andra gången. Söt eller vad?

Bugg

Kul fantasi jag har ibland. Rolig rubrik osv. Men det har ju iallafall en mening. Imorgon har vi dans-tema på skolan med halva ettorna, ska dansa bugg. Hmm,, kul på ett sätt men ändå riktigt hemskt. Vi får väl se. Nu är iallafall det enda jag kan tänka på Alice operation imorgon och att jag är fruktansvärt hungrig.. Finns inte så mycket att äta här så det blir att vänta till middagen. Aja, hade fint, hoooj.


Vad Skulle Jag Göra Utan Dig

- Ruttna och dö.

Med denna underbara bild (tyvärr aningens ljus) säger jag godnatt. Det är en dag imorgon också har jag fått höra. Och vet ni vad... Imorgon är det bara en dag kvar tills Alice ska opereras. Väldigt vad tiden går fort ibland..  Godnatt! <3

Mardrömmar

 Det märkliga (haha, vilket ord...) är att jag inte minns vad drömmen handlade om utan bara hur det kändes. Jag minns bara hur rädd jag var och hur tom jag kände mig, inte varför. Det där med drömmar är faktiskt ganska intressant tycker jag. Men obehagligt ibland. För någon vecka sen drömde jag att jag och en kompis klättrade upp för ett stup typ. När vi var längst upp hade vi inga krafter kvar så vi fick oss inte över kanten. Min kompis tappade taget och jag såg henne falla ner skrikandes och helt liv-rädd. Nej, fy vad hemskt..!


The Greatest Love Of All

The Greatest Love Of All - Whitney Houston... Har ni inte hört den så lyssna på den nu. Den är så himla fin och väcker känslor. På något sätt känner jag mig aningens gladare av den även fast den är ganska ledsam. Jag ska iallafall ta med mig dom känslorna nu när jag går och lägger mig så kanske jag får en bra dag imorgon. Hoppas. Godnatt! <3

The Greatest Love Of All - Whitney Houston

Med Pepp På Livet

Kan det bli värre? Skulle inte tro det. Nu ska jag iallafall på lydnads-kurs med Alice så då får jag tänka på nått annat ett tag. Härligt. Men, sen kommer jag hem till det här jävla helvettet igen. Kan knappt vänta.

Ny Dag Nya Tag

Med min otur kommer man inte långt vill jag lova. Tänk att refrängen alltid ska vara densamma. Verserna ändrar sig lite för varje gång men efter varje vers kommer samma refräng. När kommer sticket?

Tröst-ätning på hög nivå

Det ganska komiska med det hela är att jag inte äter godis i mängder utan trycker i mig en massa frukt. Haha. Galet men ändå ganska bra och det funkar på samma sätt som godis gjorde förut. Jag har helt enkelt upptäckt tjusningen i frukt, för att inte tala om frukt-sallad.

Imorgon börjar jag kl.10.30 så jag åker med bussen som går 10. Sedan slutar jag fyra. När jag kommer hem ska jag äta och sedan byta låtar på min Mp4 (haha jag vet, det låter helt sjukt..) för jag är så himla less på låtarna jag har nu. Det var evigheter sen jag bytte.. Kl.20.00 blir det lydnads-kurs med Alice-Brallis och sen hem och sova. Härligt.

Men nu, ska jag försöka gå och lägga mig. Är inte så trött eftersom jag steg upp typ ett idag. Förresten så vann jag i natt. Haha. Halv 6 somnade jag och för att vara ärlig har jag aldrig varit vaken så länge förut. Aja, nu ska jag skynda mig.

Godnatt! <3

När Ljusen Slocknar

Finns det inget mer kvar.


Fars-dag

Idag är det fars-dag och prick 3 månader kvar till jag fyller år. Och dessutom, kunde dagen inte bli värre. Jag funderar skarpt på vad jag skulle göra utan ALice.. Hon är verkligen mitt lilla ljus här i livet. Som ska opereras på torsdag.. Jag avlider. Helt seriöst, jag fixar det inte. Vid ögonen dessutom, så hon kommer antagligen måsta ha tratt. Stackars min lilla vän. Och hon förstår det ju inte.. Inte veteriänererna heller för den delen. De vet inte vad det är hon har så dom ska operera bort det och sedan skicka iväg det för att kolla upp vad det är. Cancer.......?

(Bilden togs sommaren -07 då lillevän just upptäckt hallon.)

Uppesittar-kväll..?

Galet så kul kväll jag har haft med Emma<3. Haha. Det värsta är att hon for hem före ett nån gång och jag är vaken fortfarande. Av vilken anledning? Jaa, jag tävlar med en kompis om vem som orkar vara vaken längst. Jag har nog goda förutsättningar tror jag men vi får väl se. Haha. Men nu tror jag att jag ska gå och se någon kul film. Fast det blir nog en riktig för slår jag igång en serie så somnar jag direkt. Tror jag ska se någon tecknad faktiskt. Haha, godnatt.! <3

Mitt Skogs-troll

 Finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder. Eller hur? Jag och Alice tog då iallafall en tur till den blöta och mycket `mysiga´ skogen idag. Härligt ändå eftersom hon älskar att få springa lös. Och på tal om springa så ska jag skynda mig nu.. Ikväll blire Emma! Ha de fint.

(Bilden från tidigare i höst, tagen av Emma.)


Patrik 1.5

 Hur gullig som helst, om jag får säga det själv. Lite små-rolig, smått tragisk och aningens dramatisk. Men riktigt bra.

Nu ska jag gå och sätta mig och se Full Frys, till sällskap har jag en skål med fruktsallad samt en mandarin och godiiiis. <3 Godnatt!

Hund-Pedikyr

Ägnade minst en timma åt Alice små söta fossingar. Klippte bort håret mellan trampdynorna och klippte klorna. Snyggt! Haha, så nu ligger hon här så lycklig på golvet och vinkar. Vi var nämligen på en lång-prommis nyss. Härligt.

Men nu ska jag gå och duscha så jag får gå och lägga mig nångång. Imorgon blir en bra dag, det känner jag på mig.!

Godnatt! <3

Dessa Torsdagar

Torsdagar är utan tvekan jobbigaste dagen på veckan. Förmiddagen är väl i och för sig inte så farlig (arbetssätt & lärande och hål) men efter lunch har vi svenska, engelska och matte och sluta kvart i 4. Drygt.

Men nu är jag iallafall hemma och är hungrig som bara den. Imorgon ska Alice till veterinären (tyvärr kan inte jag följa eftersom jag går skola då..) och på kvällen blire bio med Emeliiiiie. Längtar.!

Plugg, Stress, Jobbigt

Hela kvällen, från typ halv 8, till nu för typ 10min sedan har jag hållt på med min tankekarta/mindmap om yoga som vi hade i läxa tills imorgon. Fy så jobbigt det har varit! Överansträngde hjärnan där ett tag kände jag också..

Gjorde faktiskt en stor miss en gång men det var lite pinsamt så det tänker jag inte nämna. Haha. Nu ska jag iallafall skynda mig att gå och sova så jag orkar upp imorgon.

Godnatt! <3


Det Kallas Stress



Nog för att jag hann äta frukost imorse men slå av plattången måste jag helt ha glömt av. Detta märkte jag när jag kom hem och skulle tvätta händerna (tvångstanke) och såg att den lilla röda lampan på plattången lyste. Ojoj.. Minnet.

Och på tal om minnet så minns jag i somras när vi var ut till mormors lilla ö och detta underbara kortet på Alice togs. Hon är lika fin som hon ser ut. Hihi.

Man Skall Icke Stjäla

Inte en endaste enda fanns kvar. Helt borta var de. Mina tröjor. Inte ett enda exemplar av den fanns inne på Gina.. Deprimerande. För jag ville (vill..) verkligen ha den. Den är så fiiin!

Aja, nu sitter jag iallafall här och försöker tänka på annat än min `stulna´ tröja och mina hungerskänslor. Jag är verkligen alltid hungrig har jag kommit fram till. Ändå äter jag verkligen jämt. Suck.

På lördag blir det iallafall biiiiio (Patrik 1.5) med min söta Emeliiiiiie. Peppaaaa!

Goodnight Sweetheart

Trött som bara den men känner att det kommer dröja innan jag somnar. Bara för att liksom. Imorgon blir det staan efter skolan, då ska jag kika om min tröja finns kvar. Är så kär så nåååååde den som tar den för mig.. Aja, sen på kvällen blire massa plugg. Matte och så måste jag göra en mindmap om yoga. Wiiiie.

Godnatt! <3

Halloween med Emma



Tre hela timmar tog det att skicka över alla bilderna från Emma till mig, för många var de. Det vill jag lova. Här är fyra av de alla.



Sötnooooos <3



Gaalet galna bilder blev det.



Du är underbar.

En Riktig Stor-vinst



Håller på få bilderna från i helgen av Emma. Haha. Gaalet så jag sitter och skrattar åt dem. Hur fina som helst. Här är en av dem. Vi hade just vunnit en miljon! Happy <3

Away From The Sun



Det här är mitt exempel på en äkta jordgubbe. Kunde den ha blivit mer perfekt?

Körig dag osv.

Har verkligen inte hunnit mycket idag. Inom kategorin `fritid´ alltså.. När jag kom hem från skolan (som förresten bara bestod av 1 lektion... ) hann jag bara slänga i mig - ta det bokstavligen - lite mat och sedan bar det av mot stan igen. Hundungdom med Alice-Brallis. Såg på någon film om hundvård men jag pratade mest med Emeliiiiiie <3. Därefter var det lydnads-kursen inne i själva stan i 90min. Kom hem tio. Trött som bara den. Godnatt!

Målet Med Målen

Haha, det var ju lite aningens fyndigt sagt tycker jag. Men vill man inte sätta upp mål här i livet kan man ju som min kompis just sa när jag frågade vad hon gjorde: `Ligga i sängen och låta livet passera sakta förbi´. Vad väljer man?

Nu ska jag iallafall gå och äta något och sedan lägga mig så att jag somnar någon gång. Det, är mitt mål. Men vad är målet med det?

Måste haaaa....

Finns det något mer störande än att vilja ha något som man inte kan få. Speciellt när man riktgit måste ha det. Som typ godis och sånt. Själv blir jag på så himla dåligt humör vid sådana tillfällen... Nu är ett sådant..

Som I En Dröm..


Med bullar, kakor och en bit tårta..

Är kalas inte helt fel. Måste ju säga att det faktiskt kan vara riktigt trevligt att vara på kalas med min släkt. Den duger liksom. Helt okej, om ni fattar vad jag menar. Nu är vi iallafall hemma igen och jag sitter här och smaskar godis som min ovanligt generösa lillebror gav till mig imorse, dessvärre ska jag gå och äta riktig mat. Så att säga.

Jag lär mig..

 Ja alltså, jag var ju bara tvungen att prova nu. Att sätta texten som en ram runt en bild alltså. Och det funkar ju! Praktiskt.

Idag blir det 31-årskalas hos en släkting. Kände egentligen inte för det men det får gå. Får träffa min överdrivet söta kusin Benjamin då så det gör väl allt mycket bättre. Aja, ska nog gå och äta frukost nu. Ha de fint!

Så Galet Som Det Kan Bli

Kvällen har spenderats med min kompis Emma. Jobbigt det där med två Emma. Ibland får hon heta `kompis-Emma´ men det låter ju kanske inte så glamouröst. Sist såg det ut såhär men ikväll blir det nog lite mer halloween-inspirerat. Haha. Har sprungit runt som en galning och letat efter saker som kan vara bra att ha. Blev faktiskt lite förvånad över mitt otroligt överdrivna nagellacksförråd. Har jag verkligen gått runt i knall-gröna naglar? Jag blir ju nästan rädd...

(Förresten, någon vänlig person som kan tala om hur gör man så att texten går som en ram runt bilden?)

Malin + Alice = Malice


Dagens Viktigaste Mål

Bestod för mig av kladdkaka och en mandarin. Nyttigt och  bra (och gott..) så  nu känner jag mig redo för dagen. Haha. Idag blir det först och främst en dusch och sedan promenad med Alice, vovven. Ikväll ska jag till Emma och vara vacker. Ni lär få se sen. Ha de fint!

Jag blir galen

Ååh vad sur jag blir! Ingenting funkar ju... Jag förstår verkligen inte hur något funkar på den här sidan. Förhandsgranskar man så försvinner alltihop sen när man ska gå tillbaks till inlägget är allt borta och försöker man sätta in en bild så händer absolut ingenting.. Nytt är inte alltid bättre. Men jag lär mig väl.

RSS 2.0