En liten lista såhär mitt på dagen.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Besökte Sorsele, Gotland, Turkiet:)
2. Höll du några av dina nyårslöften? Hmm, minns inte om jag hade något.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nepp.
4. Dog någon som stod dig nära? Nej.
5. Vilka länder besökte du? Gotland (det ÄR ett annat land, sådeså!) och Turkiet!<3
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Allsan.
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 9/3, när jag och Robin blev tillsammans!<3
8. Vad var din största framgång 2009? Haha, hmm. Ja jag hade inte kommit mig till Turkiet om det inte vore för mitt dryga sommarjobb så.
9. Största misstaget? No mistakes, no mistakes. ;)
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Frisk som en nötkärna såklart:)
11. Bästa köpet? Mina frankysar på Gotland haha:P Har inte shoppat så mycket i år.
12. Vad spenderade du mest pengar på? Mest ätbart skulle jag tro. Eller förresten, Turkiet-resan kanske:)
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Robin gör mig alltid riktigt glad.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Den där milow, ayo-technology iallafall.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Både och:)
16. Vad önskar du att du gjort mer? Hmm, det vet jag inte.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Varit sur och gråtit..
18. Hur tillbringar du julen? Med Robin, familjen & släkten och sen hos Robin:)
19. Blev du kär i år? Helt förälskad!!
20. Favoritprogram på TV? Nja, det vet jag inte. Har som mest varit film som gällt i år.
21. Bästa boken du läste i år? Nån av twilight-böckerna skulle jag väl kunna tro.
22. Största musikaliska upptäckten? Har alltid varit lite svag för opera, men nu har jag kommit fram till att jag någon gång vill se det live. Haha.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Minns knappt att jag fick något.. Vad fick jag?
25. Något du önskade dig men inte fick? En bärbar dator ju..
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Åt tacos.. Firade dan före så.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Min skrutta kunde varit mer närvarande;P
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Trist och slapp - allt Robins fel.. Haha:)
29. Vad fick dig att må bra? Robin!! Turkiet. Alla fina ord och underbara människor.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Hmm få tänka.. Ingen.
31. Vem saknade du?
Alice.
32. De bästa nya människorna du träffade? Haha typ inga nya. Men de bästa jag kom närmare var Robin och hans familj.

Nu ska jag ringa och höra hur det är med min Alice tror jag=) Senare blir det hämta upp Robin och in till stan, sen hem till honom där vi stannar till på söndag eller måndag. Super! Dock lämnar han mig imorgon så har en förhäxad-box i beredskap haha. Förresten, älskling du glömde ge mig en puss imorse innan du for. Eller var det bara jag som inte vaknade?



Depp vs. lycka

Kollade igenom några gamla inlägg nyss och inser hur fruktansvärt det här året faktiskt har varit. Jag förlorade mitt enda ljus här i världen, min anledning till livet. Min Alice. Jag grät tills jag inte hade några tårar kvar. Fick ha henne här hemma på helgerna. Bad mamma snällt om att få ha henne måndagen jag fyllde år, och det fick jag. Men sen försvann hon igen. Hela veckan. Tur i oturen blev jag tillsammans med Robin någon månad efter Alice började vara borta på veckorna och då glömde jag sorgen ett tag. Fann ljuset igen och älskade livet. Nu är jag tusen gånger gladare, men samtidigt har allt börjat komma tillbaka. Ibland saknar jag min Alice som aldrig förr.

Jag vet inte egentligen vad som var meningen med det här inlägget. Känns ganska meningslöst och om jag ska vara ärlig har jag gråtit mig igenom det. Även om det inte var särskilt speciellt.

Robin. Du är det finaste jag vet och du har räddat mig på alla tänkbara sätt. Jag förlorade min hund, min Alice, och det var det värsta jag har varit med om. Jag hade aldrig klarat det om det inte vore för dig. Du fick mig att glömma smärtan när det var som jobbigast och älska livet när jag annars bara hade viljat försvinna. Jag kan inte beskriva hur mycket jag älskar dig hur gärna jag än vill. Förlåt mig för att jag säger att jag älskar dig så ofta. Det är bara för att jag har lärt mig att man inte ska ta saker för givet. Jag älskar dig varje sekund, även de gånger jag kan bli arg och sur på dig så är den största tanken i mitt huvud att jag älskar dig. Jag vill inget annat än ditt bästa och vet att du får det när du är med mig. Det vet du också. Ingen annan skulle kunna älska dig mer än jag eller vara lyckligare med dig än vad jag är. Så kommer det alltid vara, hela livet. Glöm aldrig det.


Jag sitter i min nya underbara rosa morgonrock och tittar på bilder.

Ja, intressant. Dock har jag nu bestämt mig för att gå härifrån (så jag inte får fyrkantiga ögon). Tänkte förflytta mig till tvn. Hahaha. Lyckat. Ska nog se nån film. Får se vilken.

Längtar efter dig min dosse. Sluta jobba och kom hem nuuuuu!! Jag har en puss här åt dig förstår du..


Ååh jag saknar Gotland...


Finaste julafton..?

Nja, nog hade den kunnat vara bättre, i varje fall våran jul, hos Robin var det supermysigt! Orkar som inte gå in på djupet av gårdagen men fick några fina julklappar (haha..) och slalom-skidor, pjäxor av Robin, hans föräldrar och hans mormor&morfar. Tack så hemskt mycket!! Stavarna bidrog mamma och Tomas med. Supersnyggt alltihop och helt perfekt till Hemavan.<3

Förlåt Emma för att jag inte ringde idag.. Morfar kom hit så då blev det som bortblåst. Kom på det igen när klockan passerat tio och då vågade jag inte ringa.. Slår en pling imorgon!


Det är den 23:e december, dagen före julafton, och jag kunde inte längta mer!

Helt galet hur mycket man kan längta egentligen. Och så sjukt jobbigt det är att veta att man inte har något annat val än att vänta ut timmarna. Dock är det samtidigt så himla mysigt att ha något att längta till och dessutom älskar jag dan före dopparedan!

 12 December - Myyyys ute med min lill-dosse<3

 14 December - Kika på min lillebrors luciatåg.

 15 December - JAG gjorde typ 120 knäck, SJÄLV... Haha;D Supergoda.

 Före (efter vi tagit bort det som stod där innan då..). Efter. NU! Underbart...

 Ikväll, blir det uppesittarkväll med min älskling, bingolotto, julskinke-mackor (med äppelmos!), julgodis och längtan! Måste dessutom ren-bädda och slå in de sista julklapparna. Och göra spaghetti & köttfärssås. Suck.



Till Emelie

Eftersom jag fortfarande inte har varken gratis sms eller pengar på telefon så skriver jag det här till dig. Hoppas att du hinner läsa det innan vi kommer senare idag=) Jag lovade ju att jag skulle ta med bilderna från turkiet på ett usb. Och hade tänkt göra det nu. Men då märkte jag att hårddisken (som alla bilderna finns på) inte sitter i datorn och för att få in den krävs kunskapen om hur alla sladdar ska sitta oså. Och det vet inte jag... Och ingen är hemma. Så jag kan inte ta med bilderna idag. Men jag tar dom på julafton om det går bra?<3 Förlåt min fina vän=(<3

Hihi förresten tar jag med en annan sak till dig(A) om du inte vill ha det så kan du slänga det för jag vill inte ha det hihi(A) Kram!<3

Och jullov.

Rubriken säger allt. Jag har jullov nu. Helt sjukt skönt! Dock, har jag ingen aning om vad jag ska göra. Sitter och väntar på att mamma ska komma hem. Hon for från jobbet för en halvtimme sen men har inte kommit hem än. Men, hon handlar nog. Ikväll, blir det att ta fram julgranen!!=D
 


Kom hem nu då min älskling....



Denna natt, en sekund...

Första meningen på en låt jag lyssnar på. Även om jag inte är så förtjust i Magnus Carlsson så går den skivan ganska ofta här hemma. Aja. Hemma, och väntar på min Robin. Längtar så himmelskt tills han kommer..

Såhär ser min vecka ut!=D
Måndag: 08.30-15.30 + två prov.
Tisdag: 08.30-14.10. + ej på glatt humör, redovisning.
Onsdag: 10.10-13.10. + prov.
Torsdag: LEDIG!
Fredag: LEDIG! (Om jag nu inte kommer på att jag vill fara på avslutningen.)

Underbara Lucia. (Igår.)

Har alltid varit lite extra förtjust i Lucia. Men de senaste åren har jag verkligen älskat känslan man får på lucia när man alldeles klarvaken (?) kikar på luciatåget på tv klockan sju på morgon. Blev gaanska sur på mamma när hon sa att hon inte är hemma på Lucia. Vi har nämligen vissa traditioner då som hon helt plötsligt inte skulle vara med på längre. Ååh. Men, spenderade gårdagan (liksom varje dag<3) med min Robin och han var helt fantastisk. Gjorde det dubbelt så mysigt som annars bara mamma kan. Min älskling, jag älskar dig! Alltid.


Lycka att sluta tidigare eller?

Ibland blir jag irriterad när vi får sluta tidigare. För då måste jag ju bara vänta ännu längre på bussen. Vilket enligt mig är så himlarns drygt. Speciellt idag.. Hungrig. Har inte fått i mig en endaste liten smula sen igårkväll. Inte skönt. Aja. Ska iallafall hem med fem över ettan. Stressa ihop lite grejer hemma innan tåget går vidare till Tomas. Sen far vi därifrån in till stan och till pappa. Där jag och Robin ska spendera kvällen, med pappa och Ogge då. Mm. Sen hem till Robin. Och mysa och sova.

''Jag närmar mig nu.''

Älskling.

Förlåt mig, jag mår inte bra.

Men älskling? Du vet att jag älskar dig ändå. Även om jag är dum ibland. Förlåt mig, du är min underbara pojkvän och min bästa vän. Jag älskar mest av allt i hela världen. Och jag vet att du älskar mig också=). Du har räddat mig på alla tänkbara sätt, nu ska jag rädda dig från min svaga sida. Jag lovar.


9 månader<3

Min lilla gull-gubbe. Nio helt underbara månader med dig nu. Helt fantastiskt, otroligt. Att just jag, får vara tillsammans med dig som är så underbar. Ja, världens underbaraste faktiskt. Och bara min dessutom. Jag älskar dig över allt annat, det kommer jag alltid göra. Glöm aldrig det, min fina kille. Du är allt.


13.45

Sitter och gruvar mig inför att gå in till stan. Känns som att det kommer bli kallt. Aja, i stan blir det förhoppningsvis någon julklapp avklarad åsså en hemlis till min älskling. Det är en speciell dag idag!<3

''Aj, aj, aj''..

Precis som jag beskrev natten mot igår så var natten nu inte alls rolig. Vaknade när jag försökte vända på mig i sömnen av att det gjorde för ont och sa ''aj, aj, aj''. Huvva, ska det aldrig sluta göra ont? Jag kommer vara livrädd nästa gång jag ska ta en spruta. Ännu mer än förut..

Aja, skola idag iallafall. Även om jag har minst lika ont idag men.. pricken över i:et idag är Robin som äntligen är på skolan med mig! Dock inte för tillfället. Men till lunch..

För övrigt var vi och hälsade på min dutte-fnutta igår. Världens underbaraste lill-vovve är hon. Min Alice<3

Dumma spruta..

Hade så ont i min stackars arm igårkväll. Skippa att duscha på grund av rädslan att det skulle göra för ont. Dels att spruta vatten dit och dels att röra armen. Dessutom hade jag kunnat sova med kläderna på inatt också. Klura ut anledningen.. Sovit har jag iallafall gjort, dock vaknade jag några gånger när jag rörde på mig och sa ''aj, aj, aj''. Stackars mig tycker jag.

Imorse när väckaren ringde kände jag direkt att skolan inte var något för mig. Så det slutade med att jag stannade hemma. Steg upp vid halv elva. Möttes av en tv-tittande lillebror. Tack gode gud. Såg Jurassic Park 2 med honom. Julpysslade lite. Stack in nått i en apelsin. Om ni fattar.. Det luktar starkt.

Och nu, har jag så ont. Har precis tagit en ipren och sitter nu och lutar hakan mot knät. Haha. Förresten, igårkväll när jag och Robin såg Svensson Svensson och idag när jag och Oscar såg film kom jag på mig själv med att bli avundsjuk på att personerna kunde röra på armarna så mycket. HAHAH.... Inte okej.


Klockan är tjugofem i två, det är måndag och jag har slutat.

Hehe, bara för jag har fastnat för de här med långa rubriker.. Och för att jag verkligen har slutat nu. Vilket är så skönt! Nu är det bara nio skoldagar kvar.

Och för de som är nyfikna att få veta hur det gick för mig att ta sprutan så kan jag meddela att det var den värsta sprutan jag varit med om. Det stacks och det gjorde ont och hela armen mådde illa. Sen när jag satt ner (vilket man ju skulle göra typ tio min) så kunde jag knappt röra mig. Mådde illa i hela kroppen och var som helt avdomnad. Känslig blev jag också. Grät en skvätt, till mina åskådares (säkert) stora förvåning. Men sån är jag. Känslig. Gråter, när som helst, var som helst, med vem som helst. Nu, ska jag vänta på bussen.

Åh, för övrigt har jag inte ont i armen längre!;D

Vilken tur vi har som fick erbjudandet om en GRATIS spruta. Jag är verkligen tacksam.

Jag hatar sprutor. Verkligen hatar. Dom sticks och gör ont och får mig att bli alldeles avdomnad i hela kroppen. Blir illamående vid blotta tanken på en nål i min arm. Faktum är, att jag minns precis hur det känns.. Så sen jag vaknade i morse har jag väl upplevt sisådär tio sprutstick. Plus drömmen jag hade. Skulle gärna ha någon att hålla i handen och gråta en skvätt, hehe. Men jag tror det ser bättre ut om jag skippar den delen. Faktiskt..

Sockerbits-lyktor!

Nu har jag och min lill-dosse (som visst längtade efter mig idag! Han sa att han gör det varje dag<3) pysslat. Supermysigt! Mamma hade haft nån pysseldag på dagis och då gjorde dom såna fiffiga lyktor av sockerbitar=) Jag blev väldigt sugen så då köpte mamma sockerbitar åt mig..(A)


Materialet som behövs, observera Robin;) Han limmade sockerbitarna åt mig och jag byggde..




Tre stycken gjorde vi. En stor och två mindre. Superfina ju!
Nu, ska vi se Hem till Midgård en stund till, sen Bonde söker Fru!

Min älskling Malin

Det är ju klart jag har längtat efter dig!<3 /Robin

Jag är hemskt trött, och jag tror att datorn också är trött, för den gör inte som jag vill.

Hahahaha, å vad jag älskar långa rubriker!;D Eh, hur som helst. 2 december idag och onsdag. Redan. Förstår inte att tiden går så himla fort. Nyss låg jag och njöt på stranden i Turkiet med min Robin och helt plötsligt är det 2 december. Snart 2 advent ju. Helt sjukt. Aja, jag får väl ta en dag i taget då. Onsdag idag alltså, vilket stavas kortdag. Eller nja, slutar halv två men. Då iallafall åker jag hem med tio över tvåan. Fixar lite hemlis. Sen kommer min älskling hem och ger mig en puss och berättar hur mycket han längtat efter mig. Haha. Nä. Han brukar faktiskt inte längta efter mig sååå mycket, tyvärr.. Hihi. Dock tror jag han gruvade sig för dagen idag för han kramades så mysigt i natt.. Jag älskar honom, puss!


Skruttan<3

Hittade en charmig bild på Allsan-Brallsan. Haha;P



1 December

Och lagom till den underbara dagen är det snö ute. Härligt! Nu fattas bara en perfekt dag till julklapps-shopping och massa fint julklappspapper! Fast det får mamma köpa..

Spanska. Text. Skriva klart svenskan. Bussen hem med min älskling. Ringa mamma och påminna henne om att köpa chokladkalender till mig. Hehe. Tradition ju, och jag älskar traditioner. Åh, pepparkakor skulle förresten inte sitta fel nu. Och en puss av Robin. Och Alice. Och lov.



RSS 2.0