Med nya morgonrutiner.

Vaknade klockan sju av att Robin bad mig gå ut med lillan. Hon låg och pep i buren (jag vaknar inte så lätt..) så jag flög upp från sängen, slet på mig morgonrocken och gick ut med henne. In igen och lite bus. Mat. Sen lyfte jag upp henne i sängen så hon fick pussa på sin husse. Hon är världens mysigaste, Eira.

Igår när Robin kom hem så hade han med sig rosor och en chokladask till mig. Jag älskar dig, så mycket!!

Fly me to the moon..

Somnade på golvet en timme. Vaknade en gång av att lillan slet mig i håret, sen la hon huvudet på mitt.

Sitter och planerar. Den hör valpen är tio gånger värre än vad Alice var. Om jag springer och gömmer mig lunkar hon på för sig själv tills hon tillslut hittar mig. Då blir hon jättelycklig. Men ingen fara. Hon klarar sig själv också. Typiskt, jag som helst sluppit den egenskapen i den här valpen haha, fast samtidigt känns den som en revansch. Med Alice lyckades jag inte riktigt, med Eira ska jag lyckas. Frågan är bara hur...

Har börjat lite smått med både inkallning och sitt, jag vill att hon ska tycka att jag är roligast i världen att vara med. Fickorna är fulla med roliga saker när vi går ut. Haha.

Världens finaste skrutta.



Idag vaknade jag kl 8 av att Eira låg och bet i gallret på buren. Direkt jag insåg att hon inte varit ut sedan halv 12 sprang jag ut med henne och duktiga lillan kissade direkt jag satte ner henne. Sedan busade hon med snön, jättekul. Vi gick in och jag tog på mig riktiga kläder (trodde ni jag hann ta på mig annat än morgonrock??) och gav henne mat. Bus och sen ut igen för kissning. Och busning. Och korttagning. Visst är hon fräsig?




Nu ligger hon och sover bredvid mig i soffan. Helt slut är hon. Själv orkar jag knappt hålla ögonen öppna. Kanske vi skulle flytta ner på golvet och sova en stund..

Eira sover, och snart någon annan också..

Jag är helt slut. Man blir det av att springa runt som en tok ute på gräsmattan och busa med en helknasig valp. Nu ligger hon helt utslagen på en pläd hemifrån (från hennes mamma). Hon har hållt sig till den sen hon kom hit, inte så konstigt. Så i natt ska hon få ha pläden och en filt (även den hemifrån) i buren. Jag hoppas att hon ska sova gott och inte ligga vaken och gråta hela natten. Huvva,.

Måste sova snart. Ska vänta tills Eira vaknar, busa järnet med henne och sedan lägga mig samtidigt som henne. Perfekt. Nu, resultatet i Idol och längtan efter min Robin, som kommer hem snart. Imorgon, upp i ottan och ge lillan mat, ut och busa ett tag. Sen, däcka på golvet tillsammans med henne. Det är utmattande att ha valp. Men så himla kul. Natti.

Nu är Eira här!!

Hej, jag heter Eira och jag är världens gladaste vovve. Här i mitt nya hem så springer jag mellan alla mina leksaker (som min matte dragit ner till fyra st så att jag ska veta vad som är mitt) och är såå busig.
Direkt matte kallar så kommer jag som skjuten ur en kanon. Först delar jag ut massa pussar men sen blir jag så busig så då bits jag. Då tar matte fram nån leksak istället..
Jag har alldeles utomordentligt vassa tänder som passar att sätta i både skor och händer, fötter och läppar. Fast matte och husse tycker bättre om när jag pussas. Så knäppt.

Tick, tick, tick, tick..

Sitter och väntar. Nu är Eira hos veterinären på besiktning. Sedan kommer hon. För att stanna. För alltid. Det känns spännande. Det känns superkul. Samtidigt har jag lite ont i magen (de som känner mig vet att det betyder att jag är nervös). En galen valp kommer flytta in och vända upp och ner och ut och in på dagarna. Nätterna kommer bi korta och på dagarna kommer jag stupa på golvet av trötthet. Jag minns ju hur det var när jag fick Alice. Bör nämnas att denna valp är ännu värre haha.

Önska mig lycka till! Snart kommer hon....

Mitt drömhus.



http://www.maklarhuset.se/ViewObjekt.aspx?objektid=495456&view=Images


Gå in på den sidan, kära vänner, och beundra mitt drömhus. Har så länge jag kan minnas viljat ha ett sådant hus och nu har jag hittat det perfekta. Kan inte sluta titta på bilderna. Är kär, i ett hus.. Hade jag haft 2,9 miljoner så hade jag köpt det. Snälla ni som äger huset, behåll det några år och sälj det sedan till mig. För jag bara älskar det.

Med många järn i elden.

Ser Bonde. Förbereder mig för morgondagen då jag ska söka sponsorer (ProjektArbetet). Läser en bok som heter Skumtimmen, absolut inte min typ av bok men himla bra. Lättläst dock haha. Försöker göra religon, prov på fredag. Osv osv osv.

Idag har jag köpt en hårtork. Mycket bra. Den är främst till Eira men jag ska nog låna den ibland också haha,. Har även köpt godis på Willys och fått ett startpaket av mamma, thank you. Alltså ett sånt där från körskolan,. Jag ser framemot att lära mig teorin men fasar inför körningen... Teori är min grej.

Aja, bonde nu då och sen fortsätta förbereda mig inför imorgon och sen religion och sen duscha ch sen sova.

För övrigt var Eira igår 8 veckor och vägde då 1600 gram. Puss!

Hungern är en känsla som aldrig överger mig...

Det är sant, hur mycket jag än äter så blir jag aldrig mätt. Jag kan äta precis vad som helst utan att gå upp ett gram i vikt. Och vet ni vad? Jag hatar det.

Ikväll har jag och min underbaring hälsat på Eira. Bara tre dagar kvar nu tills hon flyttar hit<3 Imorgon har jag sovmorgon till tolv, slutar ett. Då följer jag med mamma & Emma på en massa ärenden stan runt och sen landar jag i hemma Bureå. Ska städa mitt rum...

Nu, ska jag äta något och sedan sova. Tjingepling.

"Det är alldeles för lätt att vara mig själv med dig."

Belönade mig själv med två Förhäxad-avsnitt när jag skrivit nog på PA. Underbara serie<3 Såg den första gången i 6an och sen var jag fast och här sitter jag nu med alla säsonger som finns, alla åtta. Tyvärr börjar de vara väldigt nötta...=(

Idag har jag köpt en försenad present till min Robin. Han fick en fin present när han fyllde år men sen skulle han få välja mellan två andra saker eftersom jag själv inte visste vilken han hellre ville ha. Så nu, drygt två månader senare, har han iallafall fått fina sängkläder.

Middag från Ica Torget blev det. Sallad. Självplock. Underbart. Det godaste jag ätit på länge. Tack älskling.

Imorgon ska vi förhoppningsvis hälsa på Eira, och det blir nog sista gången vi ser henne före hon flyttar hit på fredag. Har mycket att göra i veckan, på torsdag ska vi storstäda haha.

Kapitel 8

Jag älskar mitt projektarbete, det är så kul. Är nu inne på mitt åttonde kapitel och börjar snart vara ikapp. Började boken med min 14:de födelsedag och sedan berättade jag allt från början så på typ 6 kapitel har jag dragit mitt livs historia haha. Dock har jag kommit till den perioden som kan ta längst tid och bli krångligast.. I veckan ska jag söka sponsorer.

På fredag flyttar Eira hit!!

Du är det bästa jag vet.

Tack för världens mysigaste helg. Det var så längesen vi spenderade en helg bara med varandra. I och för sig fick vi inte vara riktigt ifred i helgen heller, haha men ändå.. Jag älskar dig, och jag vill faktiskt ha dig för mig själv ibland. Kom ihåg det älskling!<3


RUBRIK

Har varit så glad som man kan bli och så ledsen som man kan bli idag. Vilket inte är det minsta ovanligt när det gäller mig. Det är bara så, ibland är jag glad och ibland är jag ledsen. Stackars Robin som måste stå ut med mig haha..<3

Idag har jag köpt en värdelös nagelfil, den funkar inte ens. Jag och Robin har kört förbi alla hus som jag har bott i på ett ställe, mysigt. Vi har tvärshoppat på solbacken. Vi har ätit på Lilla Kina och vi har myst framför 2 ½ men. Så underbar helg vi har haft, förutom den där lilla dumma detaljen idag.. Men tack vare min fantastiska hjärna som brukar ha tendens att plocka bort delar ur mitt liv som varit mindre bra från mitt minne så känner jag mig bättre till mods nu. Nu, ska vi sova. Imorgon ska vi gå rundan som vi alltid gick innan vi blev tillsammans. Mysigt.


Dagens tragedi.

Vaknade upp imorse och mådde illa. Satt mig med Robin och åt frukost, och mådde illa. Åkte iväg mot Robins föräldrar (han skulle hjälpa sin pappa med garaget) och mådde illa. Var där en stund och följde sedan med några tillbaka mot stan och mådde illa. Får syn på en älg i ögonvrån. "Oj, där kommer det en älg!" säger jag. Pang låter det då älgen tar i sidan. En liten buckla. Inga andra skador. Älgen är död nu. På andra sidan vägen satt en jägare som skjöt den.

Jag är duktig på att känna på mig saker, men vem hade kunnat tro att det var därför jag mådde illa hela morgonen? Huvva. Tur det gick bra ändå=)


En vecka, en vecka, en vecka...

Sett Nanny. Skrivit och skickat in loggbok 3 (till projektarbetet). Sett två avsnitt av Förhäxad. Fikat. Bäddat. Sett project runway (Jeffrey vann.). Allt detta och lite till har jag hunnit göra sen jag kom hem. Har även slukat en ipren. Har haft så ont i huvudet idag att jag knappt kunde koncentrera mig på nk:n, ovanligt för att vara jag.

Sitter och gör upp en budget. Haha. Lite pengar, mycket att göra. EIRA FLYTTAR JU HIT OM EN VECKA!!! Måste prioritera mellan dessa saker:
- Hårtork (Viktigt när jag ska föna Eira)
- Leksak (lillan måste ju få en inflyttningspresent, viktigt)
- Gratis sms (200 kr bara för att jag älskar att smsa, kanske inte så värt...)
- Tandborste & tandkräm till Eira (200 kr, ej akutnödvändigt, men nästa månad)
- Svarta jeans (vill ha, vill ha, vill ha..)
- Skor (hatar att köpa skor.. är för kräsen.)
- Ny väska (den jag har faller nämligen sönder vilken sekund som helst)
- Osv, osv, osv..

En sak till. Jag älskar att det är fredag. Jag älskar att jag och min Robin ska ha mys-helg i helgen. Och jag ÄLSKAR att Eira bor här om en vecka.

Valpen på bilden är Alice.

Bananer för 7.90/kg....

Ett enda besök på Solbacken och halva kontot är som bortblåst. Haha, nästan. Har inhandlat diverse bra-att-ha-grejor och är riktigt nöjd. Hem och såg Bonde och sen befann vi oss helt plötsligt hemma hos Robins föräldrar. Nu sitter jag här och lyssnar på Robins sedvanliga "kommer-du-snart". Imorgon sover jag sovmorgon och sen genomlider jag en drygt två timmar lång nk-lektion. Sen ska jag ställa mig och göra sallad!

Den man älskar, agar man.

Sitter och skriver PA och det är så himla kul (med risk för att tjata ut det ordet) men nu har jag ärligt talat fastnat lite... Vet precis hur jag ska skriva sen men hur ska jag komma mig dit? Hmm.. Men jag har ätit en kaka och tre chips så hoppas på att energin når till min hjärna snart.

Vi såg en hemsk teaterpjäs idag. "Den man älskar agar man". Jag hänger med dem som lever för "teodicéproblemet". Om Gud finns varför sker då ont? Dock har jag svar på det, för att det måste finnas en balans mellan gott och ont. Jag är patetisk.

När jag var sjuk var jag uttråkad ibland..

Så jag åt en apelsin. Nu ska jag och min Robin fika. Vi fick en brödrost för någon dag sedan (älskar den, var så längesen man åt rostat) så det blir rostade frallor med ost och marmelad. Underbart. Dessutom har min prins gjort te åt mig, hans dunderkur när jag har ont i halsen haha. Imorgon sluta jag elva, för visst får man jobba hemma med historian?? Aja, tjing.


Sitter och lyssnar på någon som spelar piano ovanför mig. Känns som att jag befinner mig på Titanic, då vet ni hur det låter.

Mys i en filt på golvet igår. Man kan även skymta halsbandet hon har runt halsen, hon måste ju vänja sig.

Här skulle egentligen en väldigt söt bild på våran Eira ta plats men tyvärr så kom jag med och jag hade världens ansiktsuttryck på bilden så den stannar i vår privata mapp haha.

Och idag sov hon så sött i bädden här även fast hon inte hade sin mamma med sig. Åt gjorde hon också, och kissade ute, och charmade en granne, och pussades och var precis den hon är. Världens finaste Eira.

I Alice bädd, med Alice filt och med Alice nalle och så Gronken. Ändå känns det bra.

Vårat lilla monster<3

Hon pussas som en galning när vi kommer men sedan övergår glädjen till busighet och hon börjar bitas istället.. Haha. Men världens gulligaste lilla hund är hon, hon väger drygt 1200 gram och hon är så busig. Hon använder framtassarna mycket och hon springer fort fort fort. Idag lånade hon min sko och slängde runt på den. Men bettet ser inte bättre ut..

Har dock bestämt mig för att det egentligen inte spelar någon roll, hon är lika fin ändå. Dessutom kan vi tävla i lydnad istället för utställningar (vilket förvisso är så himla kul..) men jag måste inse att allt sker av en anledning. Även nu. Huvudsaken är att hon blir våran, att hon får flytta hit. Tog kort på henne idag men de orkar jag inte lägga in, typ fem stycken.. Så det gör jag imorgon,.

Och på tal om imorgon. Gissa vem som kommer på besök hit om inte.....Eira!!

Varför göra imorgon det man kan göra idag?

Jag har lärt mig en läxa. Och jag ska försöka komma ihåg den, så jag slipper slösa bort massa fler dagar för att lära mig den igen.. Hela dagen, sen klockan två har jag sett förhäxad och ätit chips och annat onyttigt. Jag har alltså inte fått något gjort (förutom att tvätta, på någon annans tid....) och jag mår hemskt illa. Godis på tom mage är inte bra, nu inser jag varför man inte fick äta godis före maten när man var liten.

Så, jag måste lära mig att:
- Inte skjuta upp saker, varför göra imorgon det man kan göra idag?
- Äta MAT istället för godis.
- Inse att Förhäxad alltid finns kvar, PA är mer brådskande än min nyfikenhet om hur nästa avsnitt ska sluta, vilket jag redan vet eftersom jag sett alla avsnitt ett antal gånger.
- Prioritera, prioritera, prioritera.
- Men ändå alltid ta mig tid till att ibland bara ta det lugnt. Annars blir jag stressad och på världens humör, stackars Robin..

Nu, gräma mig över min stackars mage tills Robin kommer hem. Stackars stackars mig..

Skuldkänslor.

Efter ett dumt beslut som gav mig massvis med skuldkänslor kan jag inte koncentrera mig på annat. Blir därför Förhäxad istället för PA. Har ändå kommit ganska långt..

Åååh vad jag känner mig dum, förlåt vem du nu är...


Korta, underbara dag.

MVG på spanska-provet (skönt!!), god lunch med min Robin, religion och sen var dagen över. Cyklade hem till Robin och pussade honom lite innan han for iväg för att jobba. Sitter och ser Nanny, ska fixa något att smaska på (kubbar, kladdkaka med fruktcocktail, ballerina kladdkaka osv osv haha) och skriva på PA. Ikväll ska jag och Robin till Bureå där vi först ska äta hemma och sedan hälsa på Eira. Blir super att få träffa henne och spännande att se bettet. Igår såg det bra ut!

En dag för längesen..


Saker blir inte alltid som man vill. Varför just du? Varför just min hund? Jag som hade räknat ut att du skulle leva tills jag var över 25. Jag som hade hittat ett ställe för dig och mig att bo på, tillsammans, med Robin. Och så blev du så sjuk. Så sjuk att jag inte ville något annat än att du skulle få slut på lidandet. Jag klarade inte av att se dig så. Det var ett svårt beslut, men jag har aldrig för en sekund ångrat det. För jag vet att det var det bästa för dig. Jag älskar dig, Allsan. Du gjorde mitt liv värt att levas.

Just another morning. Almost.

Vaknar av Robins envisa väckarklocka. Drar handen genom håret på honom, som han gillar så mycket, och får honom att slå av väckaren. Dock får jag inte fortsätta med sovandet utan han pussar mig så gulligt på kinden. Trodde han skulle slippa undan.. Hela dagen ska han vara borta, slut pengar på telefon har han och aldrig får jag ha honom ifred. Aja, slutklagat haha.. Älskar dig ändå<3

Ser Förhäxad. Som vanligt. Sen ska jag skriva på PA. Som vanligt. Och äta nån godis till. Som vanligt.

I pray.

Dagen har varit både och. Om ni fattar. Ett tag ville jag bara lägga mig ner och låta alla instängda tårar komma ut. I övrigt har jag känt mig så glad som man bara kan bli. Dagen började med ett besök hos våran fina lilla Eira. Såg väldigt stor skillnad på henne, vad hon har utvecklats! Och hon blir så glad när vi kommer, slänger sig på rygg och pussas för glatta livet. Helt underbar är hon lillan<3

Dock ser inte bettet bra ut alls. Det borde vara förbjudet att ha så mycket otur som jag har haft genom livet. Ingenting slutar i lycka känns det som. Nu sitter jag och kan inte tänka på annat än en sak som min lillebror så otänkt hasplade ur sig. En sån sak som får hjärtat att blöda lite.

Käre gode Gud, gör så att Eira får bra bett. Efter allt jag tvingats stå ut med så förtjänar jag det. Vill så gärna ställa ut henne. Klart att hon är en underbar hund ändå. Men jag vill så gärna att hon ska få bra bett... Amen.

Längtar, längtar, längtar, längtar, längtar....

Igår var det prick två veckor tills lillan flyttar hit!!!!=D Jag kunde inte längta mer,.. Däremot måste jag börja säga Eira istället för lillan nu. Förut ville jag ju inte kalla henne Eira eftersom det inte var hundra säkert att vi skulle få henne, men nu när det är säkert så måste vi ju förstås säga Eira till henne, skärpning... Fast hon har då ett givet smeknamn iallafall..

Robin jobbar en sväng och jag har nyligen stigit upp. Febern pekar på noll (hehe inte riktigt) fast det har den å andra sidan gjort varje morgon och istället stigit mot kvällen. Så vi ser väl. Dock har jag fått veta att det nog bara är en vanlig infektion av något slag, inget att oroa sig för om inte febern skulle stiga över 39 grader. Då vet ni det.

Idag ska vi shoppa till lillaan!!! Nej just det,, Eira. Och så ska vi få träffa henne! Har inte sett henne sen i måndags...=(


I spread my wings and I learned how to fly.

Blir en körig dag imorgon. Orkar inte skriva.. Känner mig febrig faktiskt. Alice eller Minnah? Ingen av dem. Hade jag fått bestämma så hade Daniel eller Elin åkt. Sen Olle. Osv. Tjingeling.


"När jag var liten lyste himlen alltid blå.."

Den låten är väldigt speciell för mig. Det är intressant att skriva en självbiografi. Jag gräver så djupt att jag lär mig massa saker om mig själv på vägen. Saker som jag aldrig lagt märke till förut. Jag inser varför jag är den personen jag är och varför jag reagerarsom jag gör på vissa saker. Okej, det kan vara jobbigt men det är riktigt kul också. Jag skriver för glatta livet, det finns så mycket att skriva om men jag måste begränsa mig så vissa delar plockar jag bort. Jag kan knappt vänta tills boken är klar. När boken är klar, kommer jag dessutom att vara klar med den delen av mitt liv.

Ååh,, jahaja. De ringde just från vårdcentralen. Jag har INTE urinvägsinfektion. BRA! Men vad är det då som gör att jag har små-feber (fortfarande)??? Läskigt..


Spegel, spegel på väggen där...

Hann tyvärr ej fånga tungan på bild, hon pussade ivrigt sin spegelbild.<3
Och Alice..<3

Trots allt skönt med total avkoppling..

Blir ingen skola imorgon heller. Har aldrig varit hemma från skolan så många dagar någon gång. Två som mest, aldrig tre vad jag kan minnas. När jag blir sjuk så brukar det vara kort men intensivt liksom, inte såhär utdraget. Har haft små-feber i tre dagar nu. Sjukt jobbigt och jag kunde inte tycka mer synd om mig själv. Jag får inte ens träffa lillan!

Har iallafall följt med Robin på en tur i hans nya bil idag. Vilket var sååå skönt eftersom jag suttit inne och ugglat i övrigt..

Idag har jag endast druckit en klunk tranbärsjuice sedan gav jag upp.. Inte gott, okej..??

Nu ska jag väl gå och lägga mig då då. Har sett halv 8, robinson och lite av andra sagan om ringen. Om jag orkar ska jag försöka skriva lite på pa imorgon, annars kommer min dag spenderas med vatten, förhäxad och min kära hundbok. Före jag fick Allsan så läste jag ingenting men inser hur mycket man faktiskt lär sig (jag tar dock allt med en nypa salt, jag tänker inte "daska till hunden lite" när den är olydig) av att läsa lite.

Där fick jag för att jag var så lycklig..

Febern har gått upp igen. Åååååh.


14 oktober

Det var den här dagen som allt började. För två år sedan. Jag var ute och gick med Alice och hade lämnat telefon hemma på laddning. När jag kom hem så hade jag fått ett sms.
"Hej! Läget?:) /Robin, Emelies bror"
Hans fina lillasyster Emelie hade jag redan lärt känna väldigt bra, vi smsade hela dagarna om allt och (mest..) ingenting. Jag hade följt med hans lillasyster och föräldrar på utställningar eftersom de (som de flesta kanske redan vet) har Alice helbror Diesel och vi båda ställde ut. Jag följde med dom på utställningar och föll för dom direkt. Tyvärr följde aldrig Robin med på någon utställning då jag följde med dom. Ändå kände jag redan då något speciellt för honom. I augusti samma år så hade han dykt upp på en utställning i Piteå och jag kände mig varm inombords. Precis som att vi helt enkelt var menade att vara tillsammans.

Vi smsade men på grund av min osäkerhet så träffades vi inte så mycket. Jag tyckte mest att det kändes konstigt och var galet nervös så när vi lika var med varann och gick våran speciella tur i stan så sa jag ingenting. Robin pratade på om allt möjligt (minns tyvärr inte vad han sa haha) men jag var tyst. Blyg och försiktig som jag är. Kan dock nämnas att jag idag pratar ikull honom istället för tvärtom.

Den nionde mars, 2009, var jag helt plötsligt inte ensam längre. Sorgen över att inte få behålla Alice (hemma) kändes lättare och mamma påpekade hur glad jag hade blivit. Alla som ringde hem till oss (för att prata med mamma) sa det också, "vad glad Malin är". Det, var tack vare dig. Jag hade inte vågat tro på, att någon skulle kunna tycka om mig. Det var inte vardag för mig.

Så det var så allt började, med att min finaste vän Emelie (utan tillstånd) gav mitt nummer till Robin, som smsade till mig. Han stod ut med mig även fast jag inte sa ett ord. Även fast jag en gång så dumt sa att jag bara ville vara kompis med honom. Ändå tappade han inte hoppet. Den 11 februari sa jag till honom att jag tyckte om honom. Det var den lyckligaste kvällen i mitt liv. Jag kunde inte sova, låg och fnissade, vred och vände på mig, läste smsen om och om igen. Kunde inte förstå.

Tack för att du älskar mig, även fast jag är som jag är med mina mindre bra sidor. Du är underbar och jag älskar dig så mycket. Alltid.


Jo just det, det snöar..

Har blivit väckt tre gånger nu på morgonen.. Först av Robin som steg upp och for, vaknade till extra mycket eftersom han endast sa hejdå och glömde att ge mig en puss haha,.. Efter det har telefon ringt två gånger och nu den sista gången bestämde jag mig för att stiga upp. Tar på mig min älskade morgonrock och drar upp persiennen. Möts av en viklädd gräsmatta och vita snöflingor som kommer dinglandes från himlen. HAHA...

Har inte träffat lillan sen i måndags så jag börjar ha bråttom att bli frisk nu. Har lite ont, extremt lite feber och en knorrande hungrig mage. Hungern är värst.

Drömde att vi fick inbrott och att det enda jag brydde mig om var att gömma lillan, hon bodde nämligen här då. Men de hittade henne.. Huvva.

För de som känner sig lite osäkra så är det förstås Alice på bilden ovan. Lillan har nog inte upptäckt snö än.

Still going strong.

Dagen har spenderats i soffan med min kära vän tranbärsjuicen. Kommer vara gode less på det när denna tid är över.. Har plockat in lillans saker, som jag tog med mig hemifrån igår, i hennes skåp så nu är det bara hon som fattas.

Tack vare (inte alls så hög) feber måste jag sitta här imorgon också. Typiskt mig att vara sjuk på mina två älskade sovmorgons-dagar. Dumt dessutom att missa naturkunskapen, inte bra inte bra..

Men det värsta är ändå att jag inte får träffa lillan.

För att jag längtar efter dig.. Lillan.

Jag saknar Alice och jag längtar efter Eira. Det är faktiskt skillnad på de orden. Hur som helst, för de som är intresserade av hur jag mår (tydligen inte mamma för hon svarade inte när jag ringde haha) så har jag fortfarande lite ont men jag kan röra mig iallafall. Drack massor av både tranbärsjuice ohc vatten igår för doktorn sa att det kunde bli bättre då. Febern är också ganska veck, hoppas det fortsätter i samma veva.

Har inte träffat lillan sen i måndags och då blev det bara en snabbis. Drömde om henne inatt. Dock var det en mardröm så det var inte så trevligt.

Hihi, hon är liten och rund så det är inte alldeles lätt att få sig upp för bron..
Världens finaste lilla Eira..

The only one I dream of, is the one who lives in heaven.

Började skriva ett inlägg om Alice, men raderade alltihop. Det är hemskt jobbigt. Ni kan aldrig ana hur mycket jag saknar henne. Aldrig. Jag lever och livet går vidare, men den finns alltid där. Saknaden efter henne, min Alice. Det som gör såna här dagar så mycket värre är att måsta ta en spruta. En spruta, som kan förändra så mycket. Som kan ta blod, och liv.

Fem månader, utan min Alice.


He visitado el hospital.

Dagen började med spanskaprov (vilket gick bra även fast jag struntade i att plugga..) och slutade med ett akutbesök på vårdcentralen. Har haft väldigt ont i sidan (och har fortfarande) så nu går jag på tranbärsjuice. Ett plåster på fingret har jag också, de stack mig i fingret.. Troligtvis urinvägsinfektion, inte bra. Morgondagen kommer spenderas liggandes med ett (några) glas vatten och ett (några) glas tranbärsjuice. Tydligen bra för mitt tillstånd det där, inte väldans gott dock.

There can be miracles, when you believe.





Tänk att jag skulle kunna skapa så stor plats i mitt hjärta för något så litet. Bara några månader (fem imorgon..) efter att jag förlorat min livsgnista, Alice. Tänk att du skulle få mig att må bra igen, att alla mina fysiska och psykiska smärtor skulle förvinna när du kom. Du kan inte ta Alice plats, men du kommer bli minst lika bra, fast på ditt eget sätt. Min Eira. ("Min Alice" låter fortfarande bättre..)

Jag kokade ägg för nån dag sen..



Underbaraste lilla Eira.

Hela (korta..) helgen har spenderats med underbaraste lilla Eira. Jag har pussat henne godmorgon och jag har pussat henne godnatt. Jag har insett vilken tjurig hund vi kommer få och jag har insett att allting alltid händer av en anledning. Alltid. Jag har räddat lillan när hon fastnade under bron och jag har räddat henne från en dum geting som sprang omkring på golvet. Hon har morrat, sprungit runt på gräset och kissat i det fria. Vi har myst och busat. Hon har varit världens argaste när vi stängde in henne i en bur över natten. Hon har tagit sig ut och jag har vaknat av att jag har haft en liten klump tätt, tätt intill. Jag har farit ifrån henne och för första gången känt att jag riktigt saknar henne. Påriktigt. Jag har alltid längtat tills nästa gång jag får se henne, men nu känns det annorlunda. Efter en underbar helg, med en underbar skrutta.

Bilder kommer imorgon.

Vigapo´s Fantastic Feeling

Det är overkligt och det är helt sjukt och det är som en dröm och det är helt fantastiskt spännande. Om tre veckor (imorgon) så flyttar hon hit, lillan. Tre veckor. Kan knappt tro att det är sant. Men det är det. Hon är registrerad och har en alldeles egen stamtavla. Vigapo's Fantastic Feeling heter hon. Vi ska kalla henne för Eira men hittills är hon mest kallad för lillan. För hon var liten och hon är liten. Hon kommer alltid att vara liten. Hon kommer alltid att vara en överlevare. Ett litet, litet mirakel som lurade döden. En liten hund som inte ville något hellre än att komma till livet.

Min älskade kopp<3

Jag och Robin köpte varsin kopp när vi var i Jäckvik. Gissa vilken som är min?(A)

Och lillan är lika söt som vanligt. Idag när jag kom dit upptäcktes det att hennes första tand har börjat titta fram. Snart är det inte lika gulligt när hon tuggar på händer och näsa.

From this moment on..

Jag är inne på fjärde kapitlet och det går förvånadsvärt bra att skriva. (Självklart så är jag inte klar med de föregående kapitlena utan jag skriver ner allt och sen ändrar jag.) Första gången jag kände av att det blev lite känsligt att skriva var precis nu. Blev påmind om en vattensköldpadda jag hade när jag var liten. Felix hette han. Men han dog två månader efter jag fått honom. Alla djur jag har haft hittills har jag antingen varit tvungen att lämna bort, eller så har dom dött i förtid. Det är slut med det nu.

PA - Självbiografisk bok..

Robin jobbar. Jag har precis ätit lunch och har nu satt mig i soffan med återstoden av vindruvorna och chokladen. Musiken står på och dagböcker och diverse källor ligger bredvid mig. Kunde inte bli mer redo.

Gårkvällen var super, tatung, Emma & hennes kille, Edge of Darkness (bra!) osv osv. Aja, nu ska jag sätta igång.

Efter regn kommer solsken

Min dag är räddad. Tack vare underbar musik, tankar på lillan, att mamma tvingade mig att köpa en tröja som jag vääldigt gärna ville ha, att mormor bjöd mig på lunch och så vidare.

Nu har jag precis diskat färdigt och ska sätta igång att skriva på mitt projektarbete. Känns såå kul nu när jag kommit igång lite. Speciellt manad (bara för din skulle Emelie<3) känner jag mig tack vare tallriken med vindruvor och choklad. Snart kommer Robin hem! Det enda som kunde göra den här dagen bättre är lillan. Tjing!

Självdiciplin var det..

Kan inte ens komma på hur det stavas... Den här dagen började absolut inte bra. Eller ja först vaknade jag när Robin for och jobbade halv 10. Då höll jag inte på somna om, låg och funerade på om jag skulle stiga upp och belöna mig själv med att avsnitt av Förhäxad. Men nähejdå.. Då somnar hon om, vaknar och måste blinka några extra gånger för att tro att klockan faktiskt är över tolv. Typiskt..

Så nu ska jag diska, bädda sängen, plocka bort lite saker och sedan sätta mig och skriva på projektarbetet i racerfart. Tyyyyypiskt mig att aldrig göra vad som egentligen är bäst i längden för mig själv. Ååååååååh!!!

En bild på lillan kanske får mig på bättre humör.. Skulle jag lägga ut en på Alice så skulle jag bara bli ännu mer deprimerad, min dutte-fnutta som är borta för hela livet...

RSS 2.0