It's all comming back to me

Vill ni se en bild som betyder massor för mig ska ni titta in måndag den 9 februari. Bara ett litet för övrigt sådär, aja. Har stressat ihjäl mig hela dagen och ska nu gå med Alice och möta upp Jenika som kommer med bussen nu. HadeFint!

(Problems med hur man stavar `comming´.. Ett eller två m?)

Bra musik.

Har så svårt för att komma ihåg typ låt-titlar och vem som sjunger. Just därför är det inte alls kul nu när mamma tog med sig hårddisken (där all musik finns...) till Tomas. Detta gör att jag måste använda mig av youtube och sitta och komma på vad alla låtar heter med bara hjärnan som hjälpmedel. Det är inte helt lätt vill jag lova.


Hoppsan hej, ursäkta mej

För mitt stavfel på `mej´. Vet mycket väl hur det stavas men det såg mycket bättre ut sådär. Aja, jag är galet trött som vanligt så ska ta med mig Alice och gå och lägga mig och se en film nu. Kramar.

Skrev med glasyr på en pepparkaka nån gång före jul. Snitsigt va?

Äntligen hemma

 
Minns för några år sen när man parkerade sig i soffan varje tisdags-kväll kl.20.00 för att se Äntligen Hemma. Haha, aja. Det var inte det jag syftade på iallafall. Alice är hemma nu och såå fin i ögonen. Veterinären hade tyckt detsamma. Glad är jag. Dessutom slipper hon tratten nu och vi får bada henne! Det kunde inte bli bättre.=) Eller nja, hon har i och för sig på sig en variant av tratt men den är så söt så det gills inte. Nu ska jag fortsätta att lyssna på massa härlig musik och ha det mysigt med Alice-Brallis. HadeFint!

(Sur blir jag när ögonen blir så gröna/gula på henne..)

Wish me luck..

Vi ska hålla tal på svenskan nästa vecka. Och jag har inte den blekaste aning om vad jag ska stå och prata om i 3 min. Känns bra det här. De flesta föreslår förstås Alice och det var också min första tanke. Skulle vara enkelt att prata om och sådär men jag vet inte. Slutar nog med att jag resenscerar en film eller nått.. Wish me luck.

Medieproduktion

Har Medieproduktion. MPR. Foto. Himla kul faktiskt. Mycket bättre än rörlig bild och ljud. Det var bara drygt. Men det här funkar. Just nu håller vi på med att göra namn-etiketter att sätta på MPR-mappen. Blev faktiskt nöjd med min. Satte in bilden på mig och Alice (den man kan se här ovan..). Fast vi verkar ska börja på något nytt nu snart, typ efter rasten eller nått...=)  Hur som helst. Fredag idag. Känns galet bra. Trött som bara den, som vanligt, och vill bara ha helg. Oturligt nog har vi längsta dagen på fredagar. Drygt. Dessutom är Alice-Brallis hos veterinären, nu igen, för att kolla upp ögonen. Jag hoppas (och tror) att det går jättebra. Skulle vara kul med en pigg liten tjej i helgen. Aja, hadefint.

Rubriiiiiiiiiiiiik

Orkar som inte. Hade i och för sig en himla massa förslag på rubriker men kunde inte bestämma mig. Fast, å andra sidan gjorde jag väl det, eller? Hur som helst. Jag borde verkligen gå och lägga mig nu. Är trött dygnet runt nu för tiden så måste ta och börja gå och lägga mig tidigt. Helst för en timma sen. Men det är ju lite smått försent nu. Fast bättre sent än aldrig antar jag. Godnatt!

Btw. 10 dagar kvar tills jag fyller år nu. Då blir jag äntligen 16.. Herregud.. Tiden går fort när man har roligt, eller nåt...

Snåla jag..

Haha, alltså. Jag är alldeles för snål känner jag. Hittade världens (jaja.. aningens överdrivet kanske.) finaste chinos idag som jag blev så fäst vid. Men köpte jag dem? Nope. Varför? Ingen aning. Men ångrar mig som en galning så måste försöka få mig till stan fortast möjligt.. Imorgon hinner jag inte för då ska jag hem direkt efter skolan och hämta min vän. Aja, det får väl bli som det blir antar jag. Jeans-tights har jag då minsann iallafall.

Min underbara Alice

För stunden ligger hon i mitt knä och sover. I och för sig är det i princip det enda hon har gjort sen vi kom hem, förutom typ när vi har varit ut och sådär, men ändå. Mysig är hon. Har verkligen saknat henne, jag känner det mer när hon är hemma faktiskt. Och när jag får träffa henne där hon bor den övriga tiden. (Nu ligger hon för övrigt på golvet och vinkar som en galning.. Hihi)

Nu ska vi iallafall skynda oss och gå och sova. Upp tidigare än vanligt imorgon så jag hinner förbi och lämna Alice. Godnatt.!


Karamell-kungen

Asså jag orkar som inte med mig själv.. Sitter och äter massa godis och bara längtar. Ska få hem min älskling nu tills imorgon-bitti. Härligt!! Vi ska ha sååå mysigt. Och så ska jag njuta riktigt mycket av hennes små sparkar. Alice sparkas jättemycket, hihi. Aja, nu ska jag springa och hämta min vän. HadeFint.

Bilden föreställer min knas-Fia när hon låg och `sov´ i en kartong. Mys-pys. Julen -07 var det.

Ingen spanska..

Rubriken säger allt. Ingen spanska. Hade kunnat ta sovmorgon till typ halv tolv. Härligt. Jag skulle ha missat bussen imorse (istället för att komma just när den kom..) så jag hade fått höra att det inte var någon spanska och på så sätt sluppit allt. Jag är inte glad vill jag lova. Men, antar att jag får tänka mig att stå ut.

Har iallafall hål nu ett bra tag till sen blir det lunch och efter det ska vi gå in till stan och lyssna på någon föreläsning. Minns inte vad den handlade om. Den räcker iallafall till typ halv 2 så då blir det stan med Emma<3. Ska som sagt byta jeans-tightsen och sen bara kika runt lite. Var ett tag sen jag var på stan liksom (om man inte räknar gårdagen..). Aja, hadefint.!


Grattis Emma!

På tal om ingenting så är det ju faktiskt så att min syster Emma fyller 19 år idag! Grattis! Det var inte alldeles lätt att hitta en bild på dig ska du veta, satt 10min och kollade igenom albumen febrilt i jakt på `the perfect catch´. Så den här får minsann duga. Hoppas du haft en bra dag, kram!<3

Close Your Eyes

Trött som aldrig förr är jag. Hungrig också för den delen, men orkar som inte äta mer. Borde gå och lägga mig men har typ 16 ord i spanska som jag ska kunna tills imorgon. Kom jag på nyss. Praktiskt. Slutar då iallafall  halv 2 imorgon (istället för halv 3). Har spanska på morgon och sen kl.12 typ är det nån föreläsning. Därefter behöver vi inte komma tillbaks till skolan så då ska jag och Emma<3 till stan. Ska nog byta mina jeans-tights mot en större storlek (!?). Haha, känns underbart!;D

Saknar dig.

Min vän. Det är liksom lite smått tomt utan henne. Hon har ju som bott här i princip hela hennes (och mitt, känns det som) liv. Sen bara försvinner hon. Jag kan ju träffa henne och sådär, men det är inte samma sak. Sitter och kollar igenom alla hundratals bilder som finns på henne. Och kommer fram till att jag saknar henne. Mycket.

Såhär knasig stil har hon iallafall när hon sover. Bilden från hösten -07.

Malin! eller Malm?


Asså nää... Dom måste skämta.. Hade precis skrivit klart ett inlägg och så försvann allt! Aja, kort sagt. Var på stan idag efter skolan och fick med mig jeans-tights hem. Fiiiiina! När jag sedan kom hem och kikade i brevlådan låg där ett paket adresserat till `Malm´. Varför får människor mitt namn att se ut som `Malm´? Aja, i paketet låg iallafall Alices efterlängtade (av mig..) fleece-overall. Jättefin!


Snygg-Alice

Har borstat och kardat och kammat, fixat och trixat och tjollrat på. Och nu är hon klar min lillevän. Snyggast i världen dessutom, nog för att hon var det innan också... Men ändå. Nu ska jag iallafall springa och duscha och sedan ila iväg och lämna ALice (.....) samt ta mig en titt på Mayas (en annan liten bichong-vovve) valpar. Längtar! Aja, måste springa. HadeFint.

Fullt hus..

Skulle lägga in fem (observera antalet...) bilder från kameran till datorn nyss när jag upptäckte att det inte funkade. Det var fullt!!! Jag vet inte riktigt vad men gissar på hårddisken. Skandal eller vad... Just därför sätter jag in en annan bild istället.  Aja, hur som helst.. Jag satt och hade huuuuur tråkigt som helst när Emma<3 kom in-tassandes på sin väg hem från bussen med Ben&Jerrys-glass. Huuuuur gott som helst. You made my day!<3

Bilden är från i somras (-08) då jag och Emma var och tältade i Kåge. Hihi...

Smörgåstårta

Mammas hemmagjorda. Gott. Minst sagt. Det här är tredje gången jag sitter och mumsar på en bit idag. Smalt osv. Aja, har då nyss varit iväg med mamma och Emma och sett Twilight. Nu igen. Fjärde gången på bio, femte gången överhuvudtaget. Börjar märka att jag sitter och tänker replikerna nån halv sekund innan de säger dom. Friskt. Hur som helst så var filmen lika bra nu som alla de andra gångerna jag sett den. Lägger märke till fler detaljer nu och sådär. Aja, slänger in lite bilder från kalaset idag och fotograf som jag var så slapp jag nöjt undan. Enjoy.
     
 

Nya dagar, nya möjligheter

Som jag sa igår så känner jag verkligen att det finns hopp. Om inte på ett så på ett annat sätt. Jag och Alice har många möjligheter och jag uppskattar att så många i vår närhet bryr sig. Samtidigt känns allt från en helt annan synvinkel helt omöjligt och jag förstår inte alls hur allt ska sluta. Men just nu växer sig hoppet större och jag är på himla bra humör. Faktiskt. Nu, ska jag springa och duscha innan alla kommer hit. Släktkalas idag för Emma som fyller 19 på tisdag. HadeFint.

Spegel, spegel på väggen där

Allt handlar om Alice just nu märker jag. Men vem kan klandra mig? Däremot vet jag, typ, att det finns hopp. Jag har inte gett upp och kommer fortsätta kämpa för henne. Kan trots allt inte sluta le när jag tittar på henne, inte när jag bara ens tänker på henne för den delen. Hon är så underbar!:D



Deppar-dan

Nu är det minsann inga doppar-dagar det handlar om.. Får veta saker varje dag som gör allt så mycket värre. Förstår inte.. Vad har jag gjort för att förtjäna allt det här? Jag får inte ens behålla mitt ljus i allt det mörka. Hon som har funnits där för mig dygnet runt i princip (förutom när jag varit i skolan då..) och som alltid får mig att må så mycket bättre. Hon som jag lever och andas för. Min önskan gick i uppfyllelse, jag fick den bästa present jag någonsin drömt om, och så tas den ifrån mig. Jag förstår inte. Kan de inte bara ställa upp och försöka för min skull? För hennes skull? För våran skull.. Ingen skulle någonsin kunna älska henne så mycket som jag.

Dryga fredag

Galet lång dag idag. Har inte orkat mycket och längtat hem i princip hela tiden. Ändå kämpade jag på och fick min belöning när jag kom hem. Ett glatt mottagande av Alice-Brallis. Lite problems har hon att pussas när tratten är i vägen men hon kämpar på endå. Lite ont kan det ta när hon flyger som skjuten ur en kanon upp mot ansiktet men det är det så värt så.

Måste förresten börja fundera på vad jag ska hålla ett tal om om knappt två veckor. Något intressant som jag ska stå och prata på om i 3 minuter. Har fått massa förslag men jag funderar fortfarande. Aja, vi får väl se hur det blir med det. Nu ska jag iallafall bara ta det lugnt med min lillevän. Som grädde på nosen slänger jag in en bild på Aliice.



På jakt i skafferiet

Spanar och spanar men aldrig kommer något nytt (gott..) in där. Vilket är alltför tragiskt eftersom jag verkligen inte har ätit godis sen nyårs. Galet. Eller jo, det är väl klart att jag har men inte påriktigt liksom. Bara nått smått. Hur som helst så är det ju tur att frukt finns. Och att apelsiner finns! De är så himla praktiska för man blir som så upptagen av att skala dem (för mig kan det ta upp emot en timma.) så då tänker man ju inte så mycket på godis-behovet. Aja, intresset flödar över förstår jag. Nu ska jag ta mig en tur till köket och sen mysa med min lillevän som just nu ligger i mitt knä. Har saknat henne otroligt.

It's called Hope

Är faktiskt himla glad just nu. Ovanligt glad, för att vara nu, liksom. Jag ska vandra iväg och hämta hem min lilla vän. Min otroligt saknade vän som har varit bort hela långa veckan. Men nu får jag iallafall ha henne enda tills måndag-morgon hoppas jag. Om inte längre..? Aja, vi ska iallafall ha så mysigt som det bara är möjligt. Jag och min Alice.

Här är Alice i fredags när hon fick äta nå typ buljong-tjosan. Stackarn måste kämpa med tratten.
Helt lätt är det inte att dricka heller. Så jag lyxade till det och lät henne dricka ur ett glas.
Gula ögon och smått suddig bild. Men nog syns det att ögonen inte ser ut som de ska i övrigt. Nu däremot är hon jättebra runt ögonen. Har blivit mycket bättre!

Lilleskutt

Alice har fått ett nytt smeknamn.. Lilleskutt. Började med Skrutt och det resulterade i Lilleskutt. Hon verkar då inte ha något emot det så jag knatar på liksom.. På tal om det, nu, ska jag ta och knata iväg så jag får träffa min lillevän - Lilleskutt. HadeFint.

På dina bara knän

Helgen gick alldeles för snabbt och huxflux är det tisdag. Vart tar veckorna (för att inte tala om helgerna då..) vägen? Men det är egentligen bra, det finns så mycket som jag kan börja längta till nu så att tiden går fort är inte så farligt. Däremot det faktum att jag inte vet vad jag gör hela tiden. Aja, för de som undrar (och inte vet..) så föreställer bilden här bredvid sötnosarna, och syskonen, Alice (th) och Diesel. Nu, ska jag gå och fota lite känner jag. Det var nån dag sen nu. HadeFint.

Aliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiice<33

Nu äntligen är hon hemma lillevän. I och för sig kom hon igår kring fem men inte förrän nu har jag kunnat slita mig ifrån henne. Hon låg i mitt knä hela kvällen igår och har vart så go hela dagen idag också. Kommer aldrig kunna lämna ifrån mig henne igen på måndag.. Så nu ska jag njuta för fulla muggar av tiden..

Förresten var hon tvungen att sy ett stygn min lilla gumma när hon var hos veterinären igår.. Och dessutom ska hon tilbaks om två veckor och göra om samma procedur igen.. Livet leker.

Feber-frossa.

Fick feber igår. Precis som jag misstänkte.. Hade kring 38 grader hela kvällen men var frisk imorse. Dessvärre gick febern upp och som mest har jag haft 39,4.. Fast nu är jag frisk som en nötkärna, 37,8 grader! Eller tjaa,, friskare iallafall.. Men blir ingen skola imorgon tyvärr. Nu ska jag gå och lägga mig tror jag. Galet trött även fast jag har sovit hela dagen. HadeFint.

Empty room, empty heart

Måste sluta med alla deprimations-inlägg känner jag. Men har som inget kul att dela med mig av heller. Eller jo, jag håller på bli förkyld/sjuk. Trevligt. Nope. Inte det. Har galet ont i huvudet, halsen och mitt stackars hjärta - som saknar Alice något så fruktansvärt. Ikväll tänkte jag då hälsa på henne igen. Smider finurliga planer på att smussla med henne hem.. Men jag ska nog försöka låta bli. Tänkte iallafall få gå en promenad med henne, bara hon och jag, och aktivera henne lite. Saknar liksom att vara med henne i princip dygnet runt som jag var innan. Saknar dessutom det där välkomnandet man får av henne när man kommer hem. Hon blir ju helt seriöst lika glad när jag kommer hem (varje gång) som när jag får något som jag länge önskat mig. Lite olika syn på lycka kanske? Man (jag..) borde lära mig att inte ta saker förgivet. Typ som Alice.

Alice-Brallis

Saknar henne like crazy. Det var minst sagt hemskt igårkväll. Saknade små-saker som att höra henne sparka till med bakbenen i väggen när hon lägger sig på rygg. Tyvärr -tyvärr, tyvärr, tyvärr- får jag inte hem henne föränn på fredag. Och då är hon ny-operarad så hon lär inte vara sitt gamla vanliga hel-galna jag. Men bara jag får ha henne. Och då får jag bessutom behålla henna hela helgen. Länge det lät då.. Tragiskt. Men ikväll ska jag fara och hälsa på henne igen iallafall. Men det är svårt att gå och lämna henne kvar. Jättesvårt.

Den 12 Januari

Första natten (om man bortser från resor och sådant.) som jag kommer tvingas somna utan en liten Alice som trängs på kudden. Tvingas somna utan några godnatt-pussar av henne. Utan hennes päls i ögonen. Utan Alice.

`Ingenting utan min lilla vän´... Stämmer inte riktigt längre.

Dream Dream Dream

Kort dag idag. Började halv elva och slutade efter spanskan kl.12. Ingen matte. Skönt. Skyndade mig ( i onödan ) till bussen och åkte hem. Kom hem till ett alldeles tomt hus. Ingen Alice. Kunde inte komma på nånting att göra. Satt och stirrade ut genom fönstret och började på ett sudoku. Efter typ 5 siffror upptäckte jag att jag hade gjort helt fel. Fyror överallt. Men ingen Alice.

When Life Is Ending

Psykiskt. Jag hade verkligen hoppats på att det här året skulle bi det bästa någonsin, men det började inte bra. Sitter och nördar guitar hero hela dagar och gör (nu mer än någonsin.) inget vettigt. Var och pratade med Alice uppfödare igår och vi hoppas att allt blir bra. Allt kommer att bli bra. Men hur? En sak som jag verkligen tror på är att allt sker av en anledning, och det är också det jag ägnar dagar åt att försöka banka in. Men det betyder inte att jag gillar situationen. För det gör jag inte. Jag kommer inte klara mig utan henne. Hon är hela mitt liv nu. Och halva livet tas ifrån mig. Andra hälften får jag visserligen behålla, än så länge, och det är jag tacksam för. Men ingen kan någonsin ersätta hennes plats. Om man jämför att ha henne alltid till att ha henne halva veckor och vara utan henne den andra halvan av veckan finns det inga ord som kan få tårarna att sluta rinna. På utsidan kanske, men aldrig på insidan. Skulle det inte ha varit bättre om vi hade skippat alltihop enda från början.. Så jag har sluppit allt det här. Tanken på att jag aldrig skulle kunna få en hund följde mig i flera år, 7 år. Så den hade jag kunnat leva med några år till. Men att få sin önskan uppfylld. Få leva med den i ett och ett halvt år och sedan bli fråntagen den. It hurts.

Näst sista dagen

På lovet. Har verkligen inte gjort nått vettigt idag. Eller njaa, jag har borstat Alice eftersom jag måste ta och bada henne nu. Har inte fått göra det på mer än en månad med den anledningen att hon har lågt immun-värde och då inte får bli kall. Fick (som om att det inte var nog..) veta idag att min Alice ska opereras igen. Nog tror jag att det kommer gå bra, så jag är inte lika nervös som förra gången. Däremot har jag en liten röst som skriker till mig att min sommar kommer bli den värsta någonsin.. Alice kommer inte få lika vackra ögon nångosin igen och då inte kommer kunna delta på utställningar. Låter töntigt för de som inte förstår. Men jag förstår. Okej, ingen bryr sig, :) Nu ska jag gå och bada Alice. HadeFint.

Alice-Brallis


Idag är första dagen..

På resten av mitt liv. Är det bara jag eller låter det faktiskt himla tragiskt? Som att man förlorat ett spel liksom och måste börja om på noll igen. Fast hur jobbigt det än kan kännas finns det ju en fördel, eftersom man har varit med förut har man ju med sig sina egna erfarenheter. Okej, tänkar-dag idag känner jag. Nu ska jag gå och klottra ner lite bokstäver på ett papper, var längesen jag skrev känner jag. Haha. Ikväll blir det förhoppningsvis badning av Alice. HadeFint.




Har man tur

Så har man. Jag ska då inte klaga. Hihi.


På Upptäcktsfärd

I huset, typ. Haha, men kameran. Som jag sa igår så kan ju faktiskt vatten vara himla vackert. Tur då att det finns en uppfinning som gör att man kan fånga detta på bild. Jag talar förståss om kameran. Igen. Här är några bilder som jag har tagit, alla från igår bortsett från den sista som är nytagen.. Jag gillar dom iallafall. Sådeså.

        

Vackra Vatten

Roade mig med att ta massa (faktiskt - enligt mig- riktigt fina) kort på vatten. Tänk att vatten - vatten, bara vanligt vatten..... - kan vara så himla fint.. Aja, intressant.. Godnatt.

5 Januari

Tiden går fort när man ha roligt må jag säga. Det knäppa i det här fallet är att jag inte alls har haft särskilt roligt de senaste dagarna. Har inte gjort någonting i princip. Eller mjoo, jag har städat en hel del. Men det är ju inte så kul precis. Aja, kul inlägg. Måste ta och rensa mina tankar också snart känner jag. Det behövs. HadeFint.

Kvällspromenad..

Lika fantasifull rubrik som vanligt, orkar inte bry mig. Orkar inte blogga överhuvudtaget så varför jag gör det nu har jag inte den blekaste aning om. Tvångstanke? Aja, nästa punkt på min `never-ending-lista´ är att gå ut med Alice. Helst en rejäl sväng, men jaa. Vi får se. HadeFint.

När tiden kryper fram..

Gör jag det också.. Gör verkligen inget nödvändigt utan slösar bort långa dagar med att inte göra någonting. Mycket onödigt, om jag får säga det själv. Det finns så mycket som jag skulle ha kunnat gjort idag - och som jag dessutom haft mer är god tid till - men skippat för att på ett lungt och stillsamt sätt slösa bort tiden.. Värt. Aja, läst har jag då gjort. Vilket jag kanske inte ångrar med tanke på hur uppslukad jag blir. Har knappt tid att äta.. Illa är det men snart har jag då läst ut boken iallafall. Fast då blir det illa åt andra hållet. Då blir jag sur för att jag läste ut den så fort. Och som man kan märka så är jag fortfarande himla uttråkad med tanke på hur otroligt mycket onödigt jag skriver. Ni klarar er nog utan mina fascinerande tankar.

Det förvånar mig..

Att du kan göra mig så glad.

Tankarna är som vanligt ett enda virr-varr för mig. Borde gå och lägga mig nu. Svensson Svensson nästa. Godnatt.

Skogspromenad

Tog med mig Alice-Brallis på en skogspromenad såhär mitt på blanka förmiddagen. Kallt men mycket mysigt. Tyvärr var det skidspår på `vägen´ men snön var hård så de förstördes inte när Alice rejsade över dem. Större delen av vägen gick hon till och med i ett av skidspåren. Höll på att tappa balansen ibland men. Hahah. Aja, mycket intressant. Nu ska jag fortsätta njuta av musiken och sådär. HadeFint.


Räkna får

Jag är inte trött. Inte ens lite.. Fick ett tips om att jag skulle räkna får men det skulle nog inte funka. Skulle nog bara börja skratta då så.. Vet nte vad jag ska göra. Får gå och lägga mig och se Svensson Svensson.. Och hoppas på det bästa.. Gunatt.

Nyårs -08



 Underbar kväll med Emma. Tack.

Gott Nytt År!

2009.

RSS 2.0