Always and Forever

Överlevde dagen och nu har jag bara (ironin har övertaget) tolv dagar kvar. Känns fantastiskt! Men måste säga att jag gilar att vara där, de stunder det inte är så fruktansvärt drygt.

Imorgon, ska jag ta en halvtimmes rast istället för en timme och sluta kl halv fyra. Och på fredag ska jag sluta ett. Fast utan rast men ändå. Wiiie! Dock måste jag ta igen detta eftersom min fredags-korta dag beror på en uställning i Svenstavik på lördag.

Nu. Vänta på min älskling som kommer snart. Tjing.

En sån dag.

Hemma på lunch. Åt en big-potion kycklinggryta med ananas och drack ett halvt glas spirit. Satt mig här och virra runt. Varför går timmarna sakta för mig även när jag är hemma och kan göra vad jag vill? Om tio min bär det av igen. Tillbaks till mitt kära äldreboende. I, få se nu. Jo, fyra och en halv timme. Har bara gjort bort två och en halv före jag gick på lunch. Kan inte vara sant. Vad har jag gjort för att förtjäna detta?? Fast i och för sig, utan det, hade det aldrig gått.

En gåta.

Always kiss me goodnight


Tears in heaven

Om mindre än en timme måste jag börja gå. Till mitt typ sommarjobb. Ett äldreboende i bureå. Känns både himla kul och super-trist.

Dagens stora sorg är över min älskade kamera. Den funkar inte. Objektivet far ut och in när man försöker starta den och så står det objektivfel. Så mamma tog med den till stan idag för att lämna in den. Skulle ta några veckor sa dom. Några veckor utan min bästa vän (bland tekniska saker...) i hela världen. Typiskt..

För övrigt får jag träffa min dutte-fnutta ikväll. Aliiiiiiiiice!:D

Things that you do.

Nu äre bråttom. Ska trippa iväg till bussen och lifta in till stan. Om det vore så väl.. Den som kom på att bussar skulle kosta borde hängas. Aja, back tomorrow. Dop för Tilda. Hade fint.

No matter what they say.


Uppslukad.

Bildligt talat. I två timmar och femton minuter har jag legat och läst ''Så länge vi båda andas''. Fjärde twilight-boken. Galet. Men nu måste jag ta en paus, springa på toa tvärt och sedan fixa något ätbart. Därefter. Väntar de sista 200 sidorna. Minst.

Janne Långben - The Movie

Vaknade nån gång före halv sju imorse när Robin for och höll därefter inte på kunna somna. Drygt. Somnade typ en timme senare och vaknade igen en timme därpå - vid halv nio. Fråga mig inte varför. Sen dess har jag varit pigg och alert. Ska påminna mig om det nästa vecka när jag börjar på Buregårdens äldreboende. Klockan åtta. Hehe.

Nu ska jag och my littlebrother sätta oss och se Janne Långben - The Movie. Längesen, men den är så himla bra!




Update: Den funka int.....

Eller förresten. Med turen i bakfickan och gåshud i slutet tog jag mig igenom hela filmen utan problem. Super! 

Stjärnan.

För prick ett år sedan, imorgon, skulle vi fara till veterinären med Allsan-Brallsan för att kolla om hon hade urinvägsinfektion. För prick ett år sedan, hade jag henne fortfarande vid min sida här hemma. Nu var det åtta dagar sedan jag träffade henne sist. Min stjärna.

Midsommardagen, -08.


Need For Speed

Började dagen med att försöka köra ifrån massa poliser. Först såg det ganska ljust ut men sen kom dom i en hel klunga och omringade mig typ. Helt sjukt. Men kul..

För övrigt så har jag vaknat kring elva helt av mig själv den senaste tiden, men eftersom jag börjar jobba nästa vecka så ställde jag väckaren på tio. Steg upp tolv. Lyckat.

I Kalles klätterträd.

Jag och min vän Emma tog en tripp till stan idag. Fönster-shopping, fika och lekpark. Super!




Fem stycken mer eller mindre charmiga bilder. Det bjuder vi på. Hade fint.

Min Alice-Brallis.

Nu var det mer än en vecka sen sist jag ens såg skymten av min vänsing. Innan var jag med henne typ dygnet runt i två veckor. På Gotland.


Bild ett: Allsan på utställning.
Bild två: Alice poserar på fårö bland rauker.
Bild tre: Snuttan och hennes lillebror. Hehe. (Alice till höger på bilden..)

Miss you darliiing.<3


Lördagens.

Maggio på Trästocks. Jordgubbar. Just my luck. Natti.


Mera Gotland.


Tre oerhört charmiga bilder på Gotlands nya underbaring...

Thanks Emelie for the pics;)<3

The truth is a part of me

Klockan halv åtta kom jag hem i morse. Kände mig pigg, och hungrig. Så fikade lite och la mig framför tvn. Somnade och vaknade vid elva. Satt och stirrade tomt på nå sånt där jackpot-program där de som håller i det låter så desperata. ``Snart ringer det. Jag vet inte när det händer. Bara att vilket ögonblick som helst kommer det ringa.´´ Frågan är varför det är så himla spännande. Satt och tittade minst en halvtimme.

Idag ska jag dammtorka. Hehe. Sen ska jag plocka bort lite i mitt rum. Eller kanske det är smartast att börja med det. Jo. Sen ska jag nog bara ta det lugnt. Se nån film. Vet inte. Vänta.

Imse Vimse Spindel

När jag slog upp ögonen nu för typ en timme sen får jag se en liten spindel som intagit plats i min säng. Bara nån millimeter från mitt ansikte. Mysigt såg han ut och ha också, hade kurat ihop sig till en liten boll. Men jag var inte så förtjust i sällskapet, så snäll som jag är bar jag ut honom. På en pappersbit i och för sig, och slängde honom i marken i och för sig. Men ändå.

Det komiska var att jag senast igår sa att jag bara sett en enda spindel i mitt rum på fyra år. Typiskt.

Miss You Like Crazy.

Du kommer alltid vara min bästa vän, Love U. Sugen på glass förresten..


Gotland.

Nu är dom inlagda alla 380 bilderna. Har precis visat dom för mamma och har nu valt ut ett fåtal. Here you go.


Bilder från färjan till Gotland. Tredje bilden föreställer en bit av Gotland, Visby.


Havet! Stranden! Teres & Emelie=)


Havet...


Högklint. Saffrans-pannkaka, Gotlands specialitet. Drejning, haha.


Ringmuren. Inne i Visby.


Almedalen. Emelie, rauker. En likadan båt som vi åkte med:)


Detta var alltså 18 bilder av 380. Fina va?=)
 

Funnit Frid.

Skulle man kunna säga att jag har gjort. Efter (nästan) två veckor borta med mardrömmar varenda natt (förutom typ en eller  två) har jag bara drömt glada drömmar i natt. Underbart. Fick träffa min älskling igår. Underbart.

Alltså. Hemkommen igår kl 21.10, typ. Åkt bil hela dagen. For från Alfta klockan tolv. Skönt. Dock gick det inte alls bra på nån av de tre utställningarna vi varit på men i övrigt var resan bra. Gotland är fantastiskt!

Insåg inte förrän jag kom hem att jag faktiskt har längtat hem lite också. Har nog aldrig varit hemifrån två veckor förut. Hehe. Nu, ska jag iallafall lägga in alla 380 bilder som blev tagna. Eller, om vi skulle räkna alla som blev tagna närmar det sig utan tvekan 500. Gotland är fantastiskt!

RSS 2.0