Sitter och planerar allt jag ska göra i sommar.

Lär dö av uttråkning. Ärligt talat har jag redan gett upp, men snälla någon, GE MIG EN CHANS!!!!



Mårdseleforsarna, 28.05.11

Uppdateringen på topp men kunde inte bry mig mindre.
Klassfester hit och dit men kunde inte bry mig mindre.
Inget sommarjobb men kunde inte bry mig mindre.

Man får finna sig i livet som det ser ut, iallafall ibland. Iallafall idag.






Spontan-utflykt till Mårdseleforsarna med Robin och Eira. Aningens läskigt att gå på hängbroarna, även för Eira, haha. Men hon knatade på fastän det brusade under henne. Nu sitter hon bredvid mig och pratar och pratar och lägger upp tassen på mig för att berätta hur hemskt hungrig hon är..


Tonight's the night.



Sjukt gammal bild. Har precis skickat in två inlämningsuppgifter. Mina sista två någonsin i gymnasiet. Känns så sjukt bra. Samtidigt som det känns lite tomt. Nu lämnar vi tryggheten bakom oss.


Det är inte paraplyernas fel att det regnar.

Gud bestämde sig för att jag förtjänade ett G i matte c. Tack för det! Nästa gång vill jag ha ett sommarjobb..


Sötaste Eira.

Gårkvällens rubrik hade ingenting med själva inlägget att göra.

Fick ett tips om att sätta mig och skriva två listor. En över alla negativa saker i livet just nu och en över alla positiva. Låter som en bra idé för mig.

Nu ska jag dock sätta mig på golvet för Eira sitter och petar på mig och talar om att jag är världens tråkigast matte. Haha..


It must have been love.

Idag ASKYR jag mitt liv. AVSKYR. Förutom två små detaljer. Ni vet vilka.


Fattar bara inte vad allt och möjligtvis alla har emot mig. Vad gör jag för fel?


SNälla Gud, låt NÅGONTING gå bra för mig. Tro det eller ej, jag förtjänar det.


När det doftar hägg och jordgubbar ute, då är det sommar för mig.



Fast and Furious 5

Gårkvällen spenderades på bio med min prins. Fast and furious 5. SÅÅÅ BRA. Skulle kunna se den igen ikväll. Sjukt bra faktiskt! Cyklade sedan hem och somnade direkt.

Vaknade upp till ljudet av en gräsklippare utanför fönstret. UNDERBART! Dagen fortskred med en timme på skolan lyssnandes på rektorn och hipsvips var det helg. Hemma två timmar för att sedan besöka en dietist. OCH JAG HAR GÅTT UPP I VIKT DE SENASTE TVÅ MÅNADERNA!!!!

Så dagen kunde knappast bli bättre. Ikväll drar vi oss mot Malå, jag och mina finaste.


Salt.

Helt sjukt konstigt slut på den filmen. Var precis som att dom inte hann göra den klart inför premiären så då avslutade dom bara mitt i.. Aja.


Bad Robin göra ett hjärta här nedan. Blev inte riktigt som jag tänkt mig, haha, men så himla fint ändå. Finaste du.<3



Måndagkväll och brist på fantasi..

Kvällen har spenderats med att skriva tal (kommer gå skrutt, fattar inte hur jag ska kunna hinna...) och baka tårta. Mamma fyller år imorgon så jag gör tårtan. En princesstårta. Är verkligen inte förtjust i tårta, men jag gör dem gärna haha..

Nu, sussa. Sovmorgon till kvart i tolv imorgon. Haha..


Ett minne som jag tids nog kommer att skratta gott åt...

Men inte ännu. Nog för att det på ett sätt var ganska mysigt att ligga fullt påklädd (+lite till) under täcket på kvällen med mössan nerdragen långt nedför öronen i en inte allt för varm husvagn... Men jag föredrar när saker fungerar och man slipper frysa.

Ändå blev helgen helt okej och jag har bevisat att jag är fantastiskt pricksäker, iallafall i kubb (iallafall igår). Kul tycker jag. Sen vill jag tillägga att jag har världens finaste Eira. Har insett hur viktig hon är för mig, ville nog inte släppa in henne förut men nu har jag gjort det. Hon är iallafall en frisk hund så henne blir jag inte av med i första taget!!

Nu ska vi sussa. Imorgon börjar jag 11.20. Love life.


Mod är inte att vara orädd, mod är att hantera rädslan.

Har inte varit så glad på länge. Känner mig så himla lätt! (Egentligen inte så kul med tanke på mitt pågående vikt-projekt.....) Allt känns möjligt och jag ser framemot att börja om nu. Med min snälla (morrande) Eira i soffan. Haha..

Nu ska jag diska och göra pinnbröds-deg. Helgen spenderas med min Robin och Eira mitt ute i björn-landet. Underbart!


Till minne av min Alice.

Ett år har gått. Hon låg fortfarande i mitt knä nu, men det skulle inte dröja länge förrän jag lämnade henne bakom mig för att aldrig någonsin få träffa henne igen.

Det är svårt. Jobbigt. Men ändå kan jag känna en gnutta lättnad. Nu är det värsta över. Nu kan det bara bli bättre.

Alice var väldigt speciell för mig. Min kärlek till henne var oändlig. Och den var besvarad. Vi hade något alldeles extra. Ett sånt där band som aldrig borde brytas. Ändå vet jag att beslutet som togs var rätt. Hon var så sjuk och jag led med henne.

Nu är hon fri. Jag kan se henne framför mig när hon springer över gröna ängar med tungan ute. Hon är frisk nu. Och det är det viktigaste för mig. Älskade ängel.




Ingen hund kan någonsin ta din plats hos mig.

För precis ett år sedan hade vi lagt oss nu. Du låg tätt intill mig, för sista gången någonsin. Det började närma sig nu. 14 timmar.



Minnen som varar.



26 månader<3

Du är världens underbaraste människa. Du känner mig bättre än någon annan. Du vet hur jag fungerar. Vi har varit tillsammans i två år och två månader nu och det känns så bra. Jag trivs så himla bra med dig. Du får mig att känna mig som en viktig människa. Du räddade mig då och du gör det fortfarande. Du får mig att må bra. Jag är hemskt dålig på att beskriva känslor med ord, så ursäkta för en snurrig text.

Jag älskar dig. Över allt annat. Du är den finaste jag vet. Jag älskar alla dina små egenheter. Jag älskar att du är så duktig, på allt. Jag ser upp till dig och har lärt mig så himla mycket av dig. Speciellt om bilar. Haha..

Ska börja avrunda nu. Är alldeles blöt om kinderna och ser knappt vad jag skriver genom tårarna. Jag är så lycklig för att jag har dig.

Älskade du, vill du bara ha mig, så är jag din tills solens strålar slocknar. Puss.


Ett år sedan.

http://maliice.blogg.se/2010/may/alice.html#comment

Och det känns skitjobbigt.


Tomorrow's a new day.

Galet trött så lämnar allt vad måsten heter tills imorgon.





Something's going on and I like it.

Var på skolan fram till lunch men vände sedan hemåt för en dag i soffan. Illamående. Illamående. Illamående. Trodde ett tag att jag fått någon variant av vatten-sjukan. Huvva. Som tur var så var alltihop ett falskt alarm. Boven i dramat stavas "hunger". Vissa människor kräks när de ätit. Jag är tvärtom. Så skärpning nu! Varannan timme bör jag äta så håller jag mig i gott skick...

Nu ska jag gosa med min Robin som precis kommit hem. Tjingepling.


"Det enda man inte blir av med genom att tappa det är humöret."

Har kommit på vad jag ska prata om i mitt tal. Super! Har spenderat kvällen med Eira på valpkurs. Super! det med om det inte hade varit för en liten detalj. Annars har jag och Robin precis sett klart en film vars handling och budskap satte sig på djupet hos mig. Att jag dessutom fick sitta och "naaaaaawhh"-a de sista minuterna gjorde inte saken sämre.

Jag har en extremt lång väg kvar att gå, men jag har redan tagit de första trevande stegen. Jag har ett samvete och det kommer bli min räddning.


Min nya kamera är väldigt snabb...



Vi hann inte ens pussas innan den tog kortet..

Ps. I love you.

Allt eller inget.

Känns som att jag skulle kunna skriva hur mycket som helst. Eller inget alls. Väljer det sistnämnda med tanke på vilket ramaskrik det skulle bli om jag lättade mitt hjärta. Är svårt just nu. Med Alice. Och med mitt nyårslöfte. Ena stunden dricker jag grädde, bokstavligen, och andra stunden klarar jag inte av att äta ens. Plus minus noll.



Finaste Eira som tycker om att hjälpa till. Iallafall att vara moraliskt stöd.


RSS 2.0