Är det värt det?

"Varje cigarett du röker kostar 11 minuter av ditt liv."


Klar med hem-provet!

Nu äntligen har jag skickat in hem-provet i svenskan som skulle varit klart fredag v.15. Så skönt. Nu ska jag lägga in några bilder från helgen sen ska jag och min gosse gå och sussa sött.





Tur pappa och Oscar var så snälla att ta med kameran till stan och mig eftersom jag glömt den hemma.. Annars hade jag måstat vara utan kamera i helgen. Danke!

Emma förresten, kan du fixa den sista bilden på mig och Allsan så att den blir större liksom, zooma oss, ta bort bakgrunden. När du kommer hit nästa gång? Danke!

Fortune-cookies

"You are about to embark on a most delightful journey."

Sounds good to me.


Allt löser sig. Eller?

Vissa tankar önskar man bara att man kunde förstöra i en sån där dokumentförstörare. Och vissa vill man bara tänka om och om igen. Frågan är om det egentligen inte är möjligt? Jag är nämligen den enda som kan bestämma över mina tankar. Eller kan jag det?

Helgen var helt okej med en liten trött Alice och en pigg Robin vid min sida. Vissa saker var bättre och vissa var sämre. En av de sakerna som var bättre var faktiskt väldigt bra. Men vi får se hur det blir med den saken.

Igår var vi på Emelies konfirmation, vilket var okej. Försökte ta några fina kort men Emelie var osocial och skrattade runt med sina kompisar. Haha.

Ett inlägg i gåtor känner jag. Inte många som förstår. Inte många som ska förstå. Åter till Thailand-reportaget.

Sometimes I just want to tell you that I love you. But you already know.

Det är torsdag och endast ett prov återstår denna vecka. Iallafall om man bortser från hem-provet i svenska som ännu är oklart och oskickat. Igår hade vi matteprov i matte (hmm?) vilket gick bra. Om man bortser från första uppfiften som jag lämnade olöst. Om tio minuter har jag text A. Ska fortsätta skriva på mitt reportage om Thailand. Har även tagit några bilder från mamma så nu kommer det inte bara bli världens bäst skrivna reportage utan också världens finaste bilder. Kul.

Idag blir det stan efter skolan en sväng och sedan far jag och min älskling hem till honom, där vi stannar hela helgen. Med Allsan som gäst i helgen också kunde det inte bli bättre. Hon är så beroendeframkallande min Alice.


Ååh vad jag älskar min hund!!<3

Här är vackra bilder på min vackra och helt fantastiska lilla hund Alice. Hon är den finaste hunden i hela världen. Det har hon alltid varit och kommer alltid att vara. Hon är allt man kan önska sig, social, mysig, pussig, busig och så otroligt söt. Vad skulle matte göra utan dig stumpan?<3

Snuttan myser med Robins mamma:)
Väntar på godis..Räcker ut tungan...
Och njuter av att vara lös i skogen.

På fredag ska vi shoppa godis till dig snuttan, så vi har till i helgen. Puss!

Det enda positiva..

Med att Robin inte har kommit hem än är att jag kan lyssna på vilken musik jag vill. Han är nämligen inte särskilt förtjust i mina Celine Dion låtar och dylikt. Haha.

För övrigt ska jag passa på att skryta om att jag kommer få VG i idrott (observera att det är MIG vi pratar om) om jag inte gör bort mig totalt på provet v.19. I'm too good.

Med lite musik..

Känns allt plötsligt så lätt. Ljudet på datorn har varit borta i säkert ett halvår och nu är det äntligen tillbaka. Så jag har laddat upp med massa underbara låtar (enligt mig, jag får se vad Robin tycker..) som jag sitter och njuter av. Ikväll ska jag lägga in bilderna från helgen. Kommer säkert något smakprov. Tjingeling!

Ååh förresten. Lyssna på the Baseballs - Umbrella vilken är min och Robins nya favoritlåt. Underbar!


Jag längtar.

- Jag längtar tills efter skolan då jag får träffa min Robin.
- Jag längtar tills jag får veta.
- Jag längtar tills jag får nått himla sommar- /extrajobb.
- Jag längtar tills jag får träffa Allsan.
- Jag längtar tills jag får slappna av.
- Jag längtar tills jag och Robin far själva till Turkiet den 18 augusti.
- Jag längtar tills jag och Robin flyttar hemifrån och får ha Allsan.
- Jag längtar tills jag får uppleva underbara Gotland igen.
- Jag längtar tills jag får träffa mormor.
- Jag längtar tills jag får en dator.
- Jag längtar tills bilderna jag och Robin beställde för 2 veckor sen kommer.
- Jag längtar tills jag köpt ramar till massa förstoringar.
- Jag längtar tills jag får veta alla betyg i alla ämnen.
- Jag längtar tills jag och Robin far till Umeå/Luleå och shoppar en dag.
- Jag längtar tills mina underbara Tussilagosar kommer.
- Jag längtar tills det blir sommar.
- Jag längtar till trean och mitt projektarbete.

- Jag längtar efter framtiden.

Så Hjälplös Människan Egentligen Är

En tanke som förföljt mig i några dagar nu är min rubrik. Så hjälplös människan egentligen är. Det finns ingenting vi kan göra åt att det är måndag idag, att det händer vissa dumma saker, att vissa människor är egoistiska idioter och att vissa känslor bara finns där. Jag ser mer och mer framemot projektarbetet i trean. Det kommer bli jobbigt men skönt och befriande. Vad jag ska göra får förbli en hemlis än så länge. Vill inte att nån ska kopiera min idé.

Helgen var blandade känslor. Ena stunden var jag helt förstörd och tårarna bara rann och andra stunden var jag överlycklig. Jag hade aldrig klarat det här utan min underbara Robin. Tack älskling.

Jag saknar dig varenda minut. Du ska bara vara här, vid min sida. Alltid.

För övrigt är PG väldigt ouppmärksam. Sitter och kollar bloggar och när han kommer i närheten klickar jag fram InDesign och ändrar storleken på texten eller nått. Lägger han inte märke till att jag inte hinner så långt mellan gångerna? Eller är han smartare än jag tror?

Det som förvärrar saken är att jag inte kan koncetrera mig alls. Hem-provet i svenska som skulle vara inlämnat i fredags är fortfarande bara halvklart. På texten i torsdags på (1 och en halv timme) lyckades jag skriva ungefär 6 meningar. Vad händer med mig?

Så hjälplös människan egentligen är.

En av mitt livs alla tragedier. Den värsta.

När något så oväntat kommer och överraskar en bara faller man. Flera tusen meter ner. Inte under marken, inte nerför ett stup. Bara flera tusen meter ner i sig själv. Precis när man klarat sig upp. Får man ett besked som var så oväntat. Så oönskat. Ett besked som kom att ändra hela ens liv. Ens tankar och syn på tillvaron. Ett besked som gjorde att man inte kan gå på en enda gata, en enda affär, utan att inse hur annorlunda allt skulle bli. När man får ett sånt besked tror man att allt är slut. Men livet fortsätter ofrivilligt att gå så hemskt fort. Dagarna rusar förbi. Tårarna rusar ner från ögonen och man vet inte om de någonsin ska kunna ta slut. Om det är så hemskt nu. Hur skulle det då bli, om det värsta inträffar? Jag vet inte.

En trevlig helg med underbart väder

Helgen spenderades med min Robin och hans föräldrar i deras stuga. Mycket mysig helg bestående av fina dagar, skoter, solning, bastu, god mat, kort-spel och skratt. Tänk så många underbara människor det finns.



Nä nu ska jag och min gosse gå och sova. Har suttit och sett Boys Don't Cry. Måste se den till psykologin så jag kan skriva inlämningsuppgiften innan onsdag.. Egentligen skulle vi ju ha viljat se House men. Det får vi ta imorgon. Natti.

12042010

Sitter med min lilla plutt och har tråkigt. Egentligen borde vi se House (säsong 2 nu!!!) och gå ut en sväng. Dessutom har jag nog aldrig haft så mycket i skolan som nu. Blir tyvärr aldrig ändå att jag sätter igång. Typiskt mig att skjuta upp allt.

För övrigt så blev jag glad idag.

Alice tårta!

Allsan blev så glad igår när hon fick min lilla tårta. Den blev för övrigt väldigt söt:) Resultatet här nedan.


Och här är Alice när hon fick den=)


På första bilden så väntar hon desperat på ett "varsågod".


Buzzador-kampanj DOVE

Har varit medlem i Buzzador i nått år nu och fick vara med i en kampanj om en ny duschtvål från Dove. Den skulle ge mycket skum och dofta väldigt gott. Dessutom skulle den efter 6 dagars användande ge en mjuk hy.

Mitt utlåtande då efter att ha provat den här nya Dove Visible Care är att den helt klart ger mjukare hy, den löddrar någorlunda och den luktar gott. Dessutom är konsistensen väldigt bekväm, inte så vattnig så att allt rinner av kroppen utan den är fast och bra.

Prova!

Alice 3 år!!<3

Grattis min lilla gumma!

För tre år sedan befann jag mig hos mormor den här tiden, med Lucy. Vi passade henne nämligen så att hon inte skulle vara "i vägen" när ni skulle komma. När vi sedan var påväg hem så ringde en av dina uppfödare och berättade att det minsann hade kommit en liten söt tik. Kl.15.54 om jag inte minns helt fel. Antingen 54 eller 56. Svanstippen blev målad med rött nagellack så att alla skulle kunna skilja på valparna. Du är förresten äldst av dina syskon. Först var du.

Dagen efter fick jag komma (först att se er, så stolt jag var!) med Lucy och träffa er för första gången. Så underbart! Och under de kommande veckorna hann jag med att praoa hos er och klippa klor, mellan trampdynor, bada er samt träna balansen. Minns att jag skrev "dagbok" för varje dag jag spenderat hos er. De papprena har jag sparat i en svart liten låda. Varenda framsteg du gjorde finns med där. Exempelvis när du öppnade ögonen, vem som skrek högst när jag klippte klorna och så vidare.

Jag ska inte skriva så mycket för då kan det bli, hur mycket som helst. Så ska börja avrunda nu. Du är den underbaraste hunden man kan tänka sig. Så glad, social, pussig, fräsig och egen. Det finns vissa stunder som jag aldrig hade klarat utan dig vid min sida. Snart får du komma och bo hos husse och matte (igen). Jag älskar dig snuttan!<3

Ps. Snart kommer jag och överraskar dig med tårta!!
Ps igen. Grattis också till dina söta syskon; Diesel, Billy, Sally och Molle.


Bildligt talat..

Bilder Fran Storklinta. Förra helgen.
Robin och hans kusin ...
Hoppade en hel del.
Men jag lyckades haffa honom en gång och få mig en puss ..

En skotertur till Bureå samt Skellefteå-älven för två helger sedan tror jag.
Inga Vackra bilder på mig därifrån hehe.

Och Påsk-helgen med Fnuttan.


Fler bilder lär dyka upp senare. Förresten Ska jag baka en (ytterst liten) tårta ikväll Eller imorgon till min lilla Alice-Brallis som fyller 3 år imorgon! Tjing.


Nicke & Mojje

Blev helt konstig i hela kroppen i lördags när Mojje framförde låten "Bananerna" med sin kör i körslaget. Blev alldeles varm om hjärtat och bara njöt av att få höra låten sjungas om igen.

När jag gick i ettan och tvåan hade vi världens underbaraste lärare. Jag menar det verkligen. Ingen lärare jag haft efter henne har kunnat mäta sig med hennes snällhet. Hur som helst så tog hon med Nicke & Mojje-skivan till skolan när den kommit ut och lärde oss några av låtarna. Hon spelade gitarr. Sen sjöng vi upp låtarna för en hel del klasser på skolan i matsalen.

Så igår när jag och Robin kom hem från honom (underbar helg med han och Allsan förresten) började jag leta efter min Nicke & Mojje-skiva. Hittade den dock inte förrän idag uppe på vindan. Och för de som inte lyckats lista ut det så har jag nu suttit och lyssnar igenom varenda låt. Löjligt kanske. Men vilken känlsa.


En hel käve med dåliga dagar..

Gårdagen var allt annat än lyckad. Eller okej, teatern var bra.. Men omprov i matteB (vilket gick braa) och sen när jag på kvällen skulle färga håret syns ingen skillnad!!! Så för den som undrar så ja, jag har färgat håret med hyffsat blond färg, och nej, det syns inte. Värt.

Lite fler tragiska saker hände också men det ska jag inte nämna. Speciellt inte det som hände på bussen igårmorse.

Idag. Kommer till skolan och får höra att den enda lektion vi har var frivillig!! Härligt. Varför kan ingen vänlig människa meddela mig om saker. Det vore en vänlig gest.

Helgen blir iallafall super, vid min sida kommer jag ha mina underbaraste Robin och Alice. Kan det bli bättre?

RSS 2.0