Klockan sju minuter i fem den 31 augusti

Föddes lilla Eira, endast 116 gram "tung".

Tyvärr blev det bara en tik så nu håller jag tummarna att hon ska bli alldeles underbar, vilket hon säkerligen blir. Det jag syftade på var dock att hon till exempel inte får underbett eller så. Men jag har en känsla av att hon kommer bli super, våran Eira.

Tog tre bilder men de får ni inte se, hihi!! Har förresten inte visat dom för Robin än heller, får ta och göra det...

Om ni undrar angående vikten så är 116 gram väldigt lite.. Allsan vägde till exempel 186 gram när hon föddes så. Ja, då vet ni det också. Nu ska jag drömma om min fina valp. Imorgon åker jag till Bureå och kikar på henne, haha.

"En-gång-om-dan-bloggare"

- Jag måste bara snabb-blogga tvärt så att inte alla mina bloggläsare blir ledsen.
- Är du bloggare?
- Haha ja, en-gång-om-dan-bloggare.

Ironin tog över.

Dagen har jag spenderat i Bureå (efter skolan då, braa dag!) dels ätandes världens godaste blåbärskaka som mormor hade gjort och dels hos mina trogna vänner hundarna. Fick äran att bada (runda! och tunga..) Maya, vilket gick väldigt bra. Nu dröjer det bara några dagar tills småttingarna kommer. Spännande osv. Så nu ska jag gå och lägga mig så är vi några timmar närmare.. Hihi.

Ps. Imorgon kanske jag tar mig tid att lägga upp bilder från Turkiet(A)


Deep Ocean

Såg nyss en film på sexan. Tror att den hette Deep Ocean. De som känner mig vet att jag är en väldigt känslig person. Både när det gäller fysiska saker som små sår och psykiska saker som ett ord som någon sa som jag tyckte blev fel. Men jag är även väldigt känslig när jag ser filmer. Jag skulle aldrig våga se Snövit själv, på grund av häxan, och jag tål inte filmer där någon är otrogen. Det får mig att skaka av ilska och jag klarar knappt av att se filmen. Vad jag inte heller klarar av är när filmen handlar om världens finaste par, och i slutet dör ena av dem. Då är jag inte långt ifrån tårarna. Och då menar jag inte några snyftningar, utan riktiga krokodiltårar från hjärtat, som att det var jag som var med om det. Jag vet hur det är att förlora någon man tycker mycket om. När den förlorar livet i ens famn och man sedan måste lämna den bakom en. Vända sig om och gå, för att aldrig ses igen. Romantiska komedier tycker jag om.

För övrigt så var jag och Robin hos hans föräldrar och åt tacos ikväll, underbart. Dessutom har jag övningskört igen, och tro det eller ej men,, det gick faktiskt bra.


När kommer Eira??

Håller på längta ihjäl mig tills valparna (Eira) föds.. Kan inte tänka på något annat..... Vart ska biabädden vara? Och mat- och vattenskålarna? Osv osv osv..

Blir galen.

Till min syster EMMA!

Vi har en liten present till dig från Turkiet så om du ska in till stan nu snart så kan du få den.=) Du får väl ringa eller smsa när du läser det här eller också ringer väl jag.. Hihi.


gratissms.se

Blev min räddning. Inga sms till övers så installerade ett "gratissms-vertygsfält" på datorn vilket gav mig fem sms att skicka. Skickade ett till mamma "ring mig!!" och fick ett samtal tio minuter senare. Suck, men bättre sent än aldrig. Tyvärr slutade det hela med att jag åker buss hem idag. Tio över trean. Så nu ska jag diska så min älskling blir glad när han kommer hem också ska jag skriva en lapp så han vet vart jag är, hihi. Tjingeling.

Förresten ska jag ta med kameran hem så jag kan lägga in alla 420 bilderna som blev tagna under veckan i Turkiet. Håll ut så länge!

Lämnad åt ödet

Idag blev jag bortvald för en kebabtallrik. Haha, det var inte snällt.. Aja, nu sitter jag iallafall och smaskar milka (får du en kebabtallrik så ska väl jag också få lite gott..) medans huvudvärken blir värre och värre. Hem ska jag idag men jag vet inte hur. Har inga pengar på telefon så får inte tag på NÅGON vilket innebär att jag är helt hjälplös..

Antingen åker jag moppe till Bureå när Robin slutar jobba typ fyra (vilket jag helst inte vill för det blir så kallt..) eller så tar jag bussen (vilket jag heller inte vill för då måste jag ju till och från bussen...) Eller, så åker jag med pappa som jag tror ska hämta Oscar idag någon gång (vilket jag vill, men tack vare mitt saldo på telefon så får jag inte tag i varken honom eller mamma eller någoooooon............)

Ikväll ska jag träffa Maya och se hur rund om magen hon har blivit sen sist..(A)

Första skoldagen

Bestod av zero lektioner. Gick till skolan i tron om att ha Nk i två timmar men det slutade med att jag gick från skolan en halvtimme senare. Endast ett schema rikare. Men det skadade inte mig.

Befinner mig för övrigt i väntans tider. Om ungefär en vecka föds underbaringarna. Förhoppningsvis, min Eira. Undrar vad hon kommer väga? Få för färg på svanstippen? Heta på stamtavlan? Tycka om för godis? Ååh..

Nu ska jag lägga mig bekvämt i den nya soffan som Robin investerat i idag och se ett avsnitt av Förhäxad. Ska förresten stoppa i mig lite Milka-choklad och en twix. Taxfree, haha. Imorgon går jag skola hela långa dagen och sedan bär det av hem till Bureå. Ska äta där och sedan gå och känna om valparna sparkar. Underbart!

Hemma<3

Och det är så himla skönt faktiskt. Har haft världens underbaraste vecka med världens underbaraste pojkvän men det känns lika bra att komma hem till (ack så trista) Sverige. Inte blev det sämre av att jag har världens bästa schema. Love! Imorgon till exempel börjar jag tjugofem över elva. Nu, ska jag duscha och sedan avnjuta en natt i en mjuk säng.

Mot Turkey!!!=D

Med en nästan helt avbockad pack-lista börjar jag vara klar att fara. Om några minuter kommer Robin tillbaks efter en körlektion och då dröjer det inte länge förrän mamma kommer och hämtar oss. Vi far hem och äter tacogratäng (och jag packar med mig massa saker hemifrån haha) och sedan bär det av mot Umeå. Kl.20.30 går flyget. Tjiiiiing!!


Simply the best

Lyssnar på Celine Dion och Elvis Presley medans jag diskar. Sedan ska jag ta bort gammalt nagellack och göra fransk manikyr. Väl medveten om att det inte kommer dröja länge förrän det börjar lossna, men. Hur som helst, idag är jag på bättre humör än på länge. Lycklig över en investering jag gjorde idag, hemligt vad, lycklig över den stundande resan till Turkiet ensam med min underbara Robin, lycklig över musiken jag lyssnar på. Så glad att jag glömmer bort allt tråkigt som att jag måste diska, att jag är så nervös att jag knappt kan stå (typiskt mig) och det faktum att mina högklackade inte följer med på denna resa.. Känns trist.

Puss på min Alice<3


Bara så att alla vet det

Imorgon vid den här tiden sitter jag och Robin på flygplatsen i Umeå och väntar på flyget som går om drygt en timme!! Kan inte med ord beskriva hur underbart (och overkligt..) det känns!!<3 Skriver nu listor som aldrig förr. En packlista, en liten lista över vilka kläder jag ska ha på flyget (haha), en lista över frukost vi ska ha med oss (typ nyponsoppa), en lista över vad som ska göras innan vi far samt en lista på allt jag ska ta hemifrån. Himmel.


Mycket att göra..

Ska börja med att vattna orkidén jag fick av Robin för några veckor sedan, sedan ska jag gå på toa och typ göra något åt mitt hår. Sedan ska jag byta ut min kära morgonrock mot riktiga kläder (!!) och gå ut. Har ingen aning om vart jag ska ta vägen men bättre det än att sitta här inne och andas samma luft om och om igen.

När jag kommer in ska jag ta tag i resten av min att-göra-lista.

Imorgon åker vi älskling!!!<3

Vaknar upp halv tio och är pigg som aldrig förr

Ganska härligt faktiskt måste jag säga. Ligger dock kvar ett tag tills klockan passerat tio. Nu har jag precis svalt en nektarin - minus kärnan då - och vet inte vad jag ska göra riktigt. Har en lång lista på allt som måste göras innan morgondagens resa men inget lockar riktigt. Funderar på om jag ska se ett avsnitt av min älskade serie Förhäxad. Jo, det blir nog så..

Ovan, en bild på min kamera som jag önskar få byta ut till jul. Tack.

Stackars mig.

Ser Danska Hollywoodfruar. Robin gör i ordning glass & fruktcocktail (underbart!). Kvällen har bestått av nysningar, en snuvig nos och en kliande fot. Fick ett yttepyttelitet sår i helgen som verkar ha blivit infekterat, så nu kliar det och är svullet. Och rött. Perfekt, såhär två dagar före avfärd.

om lidt.


En helt vanlig dag, nästan.

Packlistan är skriven. Resväskan står öppen på golvet, halvfylld. Jag nyser minst en gång per minut. Snuvan tränger sig på. Två dagar kvar. Jag frös i helgen. Typiskt.


Tråkiga inlägg utan bilder..

Men vet ni vad? Igår fyllde Robin 18 år, helgen har varit super och nu återstår endast några dagar tills vi åker till Turkiet. På onsdag faktiskt.

För övrigt håller jag på bli desperat. Man kan inte leva utan hund så här länge. Jag saknar Alice. Jag längtar efter Eira.


Mot Österjörn

Idag har jag gjort Nolia. Kom hem några fina saker rikare.

- En dörrskylt. Inspirerad av bichonger<3 (fast den fick jag=)
- Ett par sockar gjorda av bambuträd=) (fast dem fick jag också)
- Nagellacksborttagning
- Bomullstussar att ta bort nagellacket med
- Värmeljus(A)
- Tre godisremmar (3 för 20 kr!)
- Kolor (dem fick jag också!)
- En perfekt vattenflaska på 33cl att ha i väskan. (fick den också)
- Och med en mage rund efter god lunch och en del provsmakning av bröd och dylikt. (vilket jag också fick..)

Fick ganska mycket idag ser jag, jag måste vara helt fantastisk, tack! För övrigt så fyller min älskling år på lördag (ååh, det är fredag den 13:de imorgon..) så helgen spenderar vi med hans familj på campingen i Österjörn. Blir nog super=)

För övrigt tänkte jag nog inte efter igår när jag skrev i inlägget att jag kanske kunde få tänka på annat än Alice eftersom vi skulle till Piteå. Jojo. Tyvärr var det ju så att det var Piteå vi for till, den där dagen för tre månader sedan.


Mormor-dag

När jag var mindre brukade jag ha mormor-dagar med min mormor. Jag älskade det. Kunde knappt vänta tills skoldagen var slut och jag skulle få åka med mormor hem (hon jobbade nämligen på fritids i kåge när jag gick där). I bästa fall sov jag över där och på morgonen fick jag alltid frukost på sängen. Idag, blev det en snabb mormor-dag. Under knappt två timmar närmare bestämt. Vi shoppade lite (tack för de fina sakerna!) och åt glass på Ainas. Min mormor är världens underbaraste person.

Imorgon följer jag med två andra underbara personer, mamma och Tomas, till Piteå på Nolia. Skönt att få göra något så att mina tankar kan få ta en paus från Alice. Imorgon är det den tolfte. Tre månader sen min dutta,, försvann.

Hemliiiiiiiiiis

Om prick 1 vecka åker jag och Robin till Turkiiiiiiiet!!!!!!!




(Knappt) 2 liter hjortron

Har jag lyckats plocka på mig idag men efter en mysig dag ute i skogen är man helt slut. Första kvarten var jag väldigt nervös att mina mardrömmar skulle bli verklighet, dvs att vi skulle stöta på en björn. Sedan försvann rädslan som med en vindpust. Skönt. Som tur var, klarade jag mig undan alla djur större än en groda. Thank god.

Bilder från dagens tripp kommer senare, har ingen möjlighet att lägga in bilder eftersom jag slarvat bort kabeln och mini-datorn har ingen sån där kort-läsare typ.

Imorgon ska jag berätta en hemlis.


Lill-Eira

Bokstavligen. (Om det finns någon liten tik i magen det vill säga.) Nu är bäbisarna ungefär två och en halv centimeter stora. Kan knappt vänta tills man kan känna när de sparkar. Ååh..

Idag var jag varit romantisk och lämnade en ros och ett fint kort på bordet till min Robin. Då fick han en liten överraskning när han kom hem. Hihi. (Våran 1 år och 5 månaders dag, som sagt.)

Nu håller han på att göra en äggmacka till mig, blev lite hungrig nämligen. Sen måste jag nog försöka sussa så fort som möjligt. Ska nämligen upp halv 8 imorgon. Ska följa med mamma, morfar och mina syskon till en typ urskog och plocka hjortron. Blir säkert bra.

Tjingeling:)

Snabba Cash

Jag är inte så mycket för sånna filmer och kan ärligt säga att jag inte fastnat riktigt för den här heller än efter 42 minuter. Resten ser vi imorgon. På tal om imorgon.. Här nedan, mitt schema över morgondagen.

09.30: VAKNA!!!! STIG UPP!!!!
Äta frukost, duscha osv osv.
10.30: Gå in till stan och fixa en liten överraskning till min älskling, det är nämligen våran dag imorgon. 1 år och 5 månader ska firas lite. Sedan snabbt tillbaka till lägenheten och äta lunch.
12.05: Går bussen till Bureå, helst med mig som passagerare..
Ska hälsa på mina favorithundar och dessutom fixa min underbara present till Robin. Hade dessutom tänkt hinna med ett parti kort&lång med min lillebror, haha.
15.35 el. 17.10: Går bussen tillbaka till stan.
17.30: Kommer Robins söta lillasyster och min fina vän Emelie på besök. Hon ska få avjuta min och Robins underbara spagetti&köttfärssås.=)

Nu, måste jag gå och lägga mig och försöka sova så jag orkar upp imorgon. Tjingeling.

Snilleblixt

Nu, 6 dagar före Robin fyller 18, har jag kommit på exagt vad han ska få av mig. Bättre sent än aldrig!! Du bör längta älskling för jag är såå bra på det där med presenter:*

Lördag...

Hela dagen har vi spenderat hemma i Bureå. Har mest varit med Oscar faktiskt. Spelat wii (som han precis investerat i), kort&lång (kortspel:), 4 i rad, dam osv. För övrigt har jag nu för första gången i hela mitt liv övningskört, och det var inte kul. Vill helst inte göra om det, men har väl inget val antar jag. Önskar att jag bara kunde.

För tillfället sitter jag och stirrar nervöst in i datorskärmen och vägrar titta åt höger. Som några kanske minns så vann jag en förstoring på Alice för drygt ett år sedan, då hon vann en fototävling på Arken Zoo. Den var i konstiga mått så vi tvingas skära av den, och eftersom jag är för rädd om den för att röra den så lät jag Robin göra det. Men det känns ändå inte bra. Visst är du försiktig gubben?


Förhäxad

Vaknar upp och känner mig lite bättre till mods. Har ätit lite frukost och sitter nu och ser Förhäxad. Älskar den serien. Den får mig att slappna av på något sätt. De må vara häxor i serien, men de har helt normala problem som alla andra. Det får mig att känna att jag inte är ensam. De slåss mot demoner som försöker döda dem, jag kämpar mot mina egna, mer psykiska, demoner som gömmer sig inom mig. It's like hide & seek.

Längtar efter att få gräva ner händerna i vit, underbar päls. Kanske klia någon på magen (Målle?) eller kanske under hakan (Lucy?) eller bara se någon som påminner om Allsan (Skrållan?). Om någon vill lämna sin bichong här för en dag så är jag mycket intresserad.

Nu ska jag fortsätta se Förhäxad.

.

Jag saknar min hund.
Har ont i hela kroppen.
Mår illa.
Vill inte inse.
Att det snart har gått tre månader.
Sen jag hade dig i mitt knä sist.
Sen du somnade in i mina armar.
Älskar dig.

Aliiiiice-Bralliiiiiis

Hello beautiful<3

Obehaglig dröm, som vanligt

Dock var det något nytt i natt. (Igår drömde jag om en gammal människa som drunknade sig själv..) Jag drömde att en stor (typ tio cm stor) spindel sög sig fast på min kind, jag slet bort den med händerna men den fortsatte jaga mig. När jag vaknade i natt efter den drömmen trodde jag att jag skulle få men för livet, fobi för spindlar, men det känns bättre nu. Är bara så less på alla (mar-) drömmar, tur jag fick ett drömlexikon av Robin i julklapp. Det läskiga är bara att det mesta stämmer. Aja, nu ska jag söka reda på "spindel" i mitt välanvända lexikon.

Drömde även om Eira, hon var precis som Alice, fast mindre.

tvins

Jag är nog en framtida kund hos tvins. Kan sitta en evighet och titta med fascinerade ögon på alla smarta saker de gör reklam för. Pinsamt, men sant.

Idag hade jag tänkt mig en lugn dag. Sitter för tillfället och ser Förhäxad. Hade först tänkt gå in till stan och fixa en sak men då kom jag på att Robin måste hjälpa mig så det får vänta. Då vet ni.

Igår, hade jag och min prins picknick (stavning?) hihi. Vid fågeldammen..(A) Myyyys<3

Nanny

Vaknade i panik i morse av världens jobbigaste ringsignal. Robin blev kallad till jobbet tidigare.. Så klarvaken som jag var la jag mig gladeligen framför tv:n och såg Nanny. Såg det JÄMT förut men nu går det bara tidigt på morgonen så jaa. Vad gör man inte? Dock måste jag tillägga att jag förstås går och lägger mig sen igen. Hehe.

Nu. Är jag på benen igen. Har precis sett finalen i Top Model, även om jag hela tiden har vetat vem som skulle vinna, fråga mig inte varför jag såg det ändå.

Kom på mig själv med att jag är helt utan planer idag. Vilket känns hemskt. Jag vet inte vad jag ska göra.. Och jag vill inte sitta inne och slösa bort hela dagen framför diverse tv-program osv. Ååh.. Mitt sommarlov har verkligen bara gått upp i rök..

RSS 2.0