Can´t get enough of you, ever.



Varje morgon när du stiger upp och far till jobbet, så rullar jag över till din sida och sover där. Varje gång du skickar ett sms pirrar det sådär löjligt som alltid. Varje gång du säger att du älskar mig lyfter du mig ur alla djupa dalar jag någonsin befunnit mig i. Du gör det omöjliga alldeles möjligt. Och det är din förtjänst, att jag mår bra nu. Det är din förtjänst att min mage inte nuddar ryggraden längre, att jag vågar visa mig i anings tajtare tröjor nu och att mina mungipor ler så mycket oftare. Att jag kan skratta igen. Det är din förtjänst.


News.

* Skolan går bra.
* Jobbade (!!) igår.
* Är hundvakt på heltid helgen ut och fram till fredag. Till en pratglad herre i sina bästa år. Stor är han också. Ingen bichon med andra ord.. Eira pussar honom för fullt.
* Börjar längta till juletider.

Kan inte hålla mig längre. Måste ta det viktigaste..
* JAG HAR GÅTT UPP I VIKT; 1 KILO PÅ 3 VECKOR!!!!!:D

Typ det bästa som hänt mig på länge, det sistnämnda.
Nu ska jag och Robin ut och gå en sväng med voffarna, sedan blire FILM och kycklingklubbor (och godis..).


Två och ett halvt år!



Och jag är så himla kär! Puss min prins<3

Kanske är det känslan av att börja om på nytt som lockar mig så förfärligt.

Börjar på UNIVERSITET imorgon och är alltså inte ett dugg nervös. Istället sitter jag och längtar som en tok samtidigt som jag undrar vad det är för fel på mig. Men så länge jag slipper idrott och medie-ämnen så älskar jag att gå skola. Det har jag alltid gjort. Inget undantag nu. Wish me the best of luck tomorrow!


Dagen började bra iallafall...

Det är inte särskilt kul att bada sin hund, föna henne extremt torr och sedan när man ska ta ut henne så att hon får kissa så regnar det och gräsmattan är SJÖBLÖT. Bara att slita fram fönen igen och än en gång föna fossingarna torra.

Ikväll är vi bjudna på middag liksom imorgon. Längesen vi åt en middag hemma själva en helg haha:)


Doris shirt black.

På måndag börjar skolan och jag är inte ett dugg nervös. Känns mest overkligt på något sätt. Samtidigt längtar jag som en tok efter att få sitta och bara lyssna och anteckna. Älskar att anteckna haha..

Igår spenderade jag dagen med att läsa (Rivet skinn - hela historien) och så var jag en snabbis på stan och träffade mamma. Väl där gick jag på resia och klagade över resan lite (när vi kom fram till hotellet fick vi sova i ett personalrum första natten istället för dubbelrummet vi betalat för). Sedan fick jag en superfin skjorta av mamma. Vilken jag känner på mig kommer bli flitigt använd.

Idag måste jag bada Eira. Och tvätta min nya skjorta, vilken jag tänkte ha på lördag på en inflyttningsfest. Så då vet ni.


RSS 2.0