31 Mars.

Längesen det blev uppdaterat för min del känner jag. Dels har jag inte haft tid och delshar jag verkligen inte kommit på något vettigt att skriva. Så jag har som skippat det överhuvudtaget. Inte för att jag tror att någon direkt bryr sig. Men ändå. Aja, nu ska jag iallafall springa och duscha och sedan göra en liten läxa till imorgon. Därefter, ska jag sova minsann.

=)


Snö.

Blir så besviken varenda gång jag tittar ut genom fönstret och ser snöflingorna dala ner från himlen. Var så pepp på våren och alla dess följder. Men, det kommer väl. Tids nog.

För övrigt så var jag så trött igår att jag somnade vid halv tolv typ. Kanske inte lät så överdrivet tidigt men hade jag velat hade jag kunnat somna vid nio också. Sen tog jag iallafall en sovmorgon till typ tolv. Med den anledningen att det blev min sista på veckor. Nu till helgen blir det Boden på handler-kurs och veckan därefter far vi ju till Sorsele. Aja, kul inlägg det här känner jag. HadeFint.

For Your Eyes Only.

Här är lite bilder från både badningen igår och `utställningen´ idag. Inga direkta bilden från ringen men det funka. På femte bilden kan ni skymta den otroligt fina rosetten vi fick för ''barn med hund''. Haha. Ett påskägg fick vi minsann också..(A)

Årets Första Utställning.

BIM (Bäst I Motsatt kön; i rasen då) blev hon. Min vän. HP (HedersPris) fick hon dessutom. Min vän. Och dessutom vann vi Juniorhandlingen. Dock på denna utställning kallat barn med hund. Galet charmig rosett fick vi. Visst Emelie? Dock orkar jag inte hålla på och ladda upp bilder så det blir nog senare ikväll eller imorgon. Får la se.


Övernattningskalas.

Min lillebror fyllde år för ett tag sen, två veckor sen typ, och idag har han övernattningskalas för sina kompisar. Tre stycken lite lagomt högljudda tuffingar är här och vänder hela huset upp och ned. Nu gick dom i och för sig ut. Galet skönt. Så kan ju tala om att det inte är någon musik på idag, njuter bara av tystnaden.

För övrigt så har jag inte fått hem min vän än. Vilket gör mig aningens stressad med tanke på allt jag ska hinna med ikväll. Blir kardning, kammning, badning, föning, kardning, kammning, borstning av tänder osvosv. Dessutom, vill jag hinna träna lite med henne så hon kan stå till imorgon gärna. Vore bra.

Glädje.

Min största glädje för stunden är att det är fredag. Snart helg. Om typ sex och en halv timme närmare bestämt. Hmm, lät längre än det kändes. Aja, medieproduktion. Grafisk. Har fotat lite och nu hamnade vi här, för att kolla igenom ifall vi saknar någon bild. Men det ser ganska bra ut. Faktiskt. Later, blir det lunch och därefter samhälls ett tag innan vi får gå på nån dansföreställning. Känns great med tanke på fredags-trött-heten. Så att säga. Hur som helst, därefter idrott. Dans även där. Vilket funkar. Sen ska jag troligtvis till stan en sväng med Emma och därefter hem oh hämta min vän. Badning ikväll ju.

Give Me A Reason.

Vet inte vad jag ska skriva. Allt står still bara. Är stressad över allt och förstår verkligen inte vart tiden tar vägen. Jag hinner inte med. Även fast det finns så mycket som jag längtar till längre fram så rusar dagarna förbi. Måste bero på det stora svarta molnet som skymtar längst upp på min annars ganska klarblå himmel. För att tala lite i väldigt diskreta gåtor. Dock har jag inte tid med betydelselösa meningar utan måste skynda mig att göra klart media-läxan. Sen nån gång, då jag får tid, ska jag ta och försöka på alla möjliga vis att avreagera mig lite känner jag. Fälla en tår eller två. Det behövs och det var veckor sen senast. Jag hinner inte, helt enkelt.

Inoff.

Har inte hänt något av vidare intresse idag så tänkte bespara er mina dryga adjektiv om dagen. Så att säga. Däremot, angående rubriken, ser jag framemot helgen. Inofficiell utställning ju. Galet längesen sist så det blir kul att se hur det går. Och då syftade jag mer på mig själv än Alice. Här bredvid en knasig bild från nån utställning i somras. Take me back.



Don't Forget To Remember.


Jahapp. Kvällen börjar gå mot sitt slut och jag har inte gjort någon som helst framgång i mitt pluggande. Både matte, media och engelska skulle vart gjort men inget har blivit av. Eller, tre tal i matten gjorde jag men. Inte så mycket att hurra för kanske. Så jag har som tagit det ganska lugnt ikväll också.. Tills jag kom på för tio minuter sedan att jag ska ha läst ännu en tredjedel ur engelska-boken. Tills imorgon. Himmel och pannkaka.. Hur tänker människan??


Keep You Much Longer

Just efter mitt förra inlägg så gjorde jag någon hastig rörelse (haha??) och gjorde mig illa på nånting. Men tänkte inte så mycket mer på det. Sen nu för ett tag sen när jag skulle äta så satt jag och tittade lite närmare på mitt stackars finger och märkte att jag fått en sticka. Och världens kinkigaste som jag är så kan jag nu knappt röra på fingret. Förargligt.

För övrigt så är min lillebror helt spårad. Sitter och pratar med mamma i telefon och berättade något. Mitt i alltihop så slutade han bara prata och sa, `vänta jag måste bara andas´. HAHAHAHAHAHa...


Just My Luck.

Det har inte varit min dag i dag känner jag. Eller, för tillfället mår jag himla bra faktiskt - sitter och smaskar på nån macka och dylikt - men innan.. Orkar inte räkna upp allt som gick snett där under typ 30 min men galet sur hann jag bli i slutet.

För övrigt så hatar jag när personer säger åt en att det man tycker är fel. För man kan inte tycka fel.

Sol. Sol. Soooool.

Hehe. Gillar rubriken. Hehe. Aja, här nedan. Bilderna ju. Eeh, och angående tredje bilden.. Den föreställer min otroligt charmiga syster. Och kikar ni lite närmare så kan ni skymta en halv-vissen blomma och mamma som sitter och fikar. Godnatt vänner.

I Tried So Hard.

But in the end it doesn't matter. I'm losing you anyway.

Vissa stunder finns det inget som piggar upp bättre än ett glas kall oboy. Otroligt gott är det. För de som inte visste det redan.. Och från en sak till en annan så börjar det vara på tiden att jag sätter igång med min tok-läsning-av-engelska-bok igen. Dessvärre har jag typ glömt vad jag läst redan. Men det blir säkert bra det där. Känner för övrigt hur jag drar ut på tiden rejält genom att sitta här och bara skriva en drös med tomma ord. Måste kila. Adjökens.

Förresten.. Ska jag ta och lägga in bilderna från min och Alice mys-dag i solen i söndags först. Innan månader har passerat. Håll ut.

Have You Ever Been In Love


Media.

Så var det tisdag igen och medieproduktion. Har precis fotat lite och nu fick vi rast. Lägga in bilderna skulle vi ockå göra. Kan väl inte påstå att mina `ISO-bilder´ blev de allra bästa men de duger. Gillar iallafall den här bredvid. På solen.

Core.

Följde med mamma på pilates/core nyss. Måste tillägga att `plankan´ är något bland det jobbigaste man kan göra inom fysisk aktivitet, enligt mig. Skakar så mycket så jag nästan vinglar omkull, haha. Annars gick det då bra iallafall. Dock hade vi slut gröna äpplen så när jag kom hem nu för ett tag sen åt jag lite choklad. Hehe. Perfekt ju.

För övrigt.. Om två veckor befinner jag och Emma oss (tillsammans med my family då.) i Sorsele. Blir super ju.

What A Feeling.

Tiden bara rusade förbi nu här på slutet av kvällen. Nyss var klockan åtta och jag satt och räknade luftpartiklar, i princip. Och har klockan slagit elva och jag är påväg att gå och lägga mig. Vilket känns himla bra. Speciellt med tanke på sovmorgonen imorgon. Tio går bussen. Gillar't!

För övrigt så skjuts bilderna upp tills imorgon. Orkar som inte lägga in dom nu.. Godnatt.

Lugnet Före Stormen

Lugn dag idag känner jag. Har inte gjort nånting som kan sättas inom kategorin `måste-göras´. Vilket känns så skönt. Dessvärre har jag hela veckan framför mig, oändligt många tal i matten som jag tvunget ska måste göra och säkert en drös andra läxor och tjoller. Wiiie. Men det är lugnt. Jag fixar det.

You Raise Me Up

Sedan klockan var typ halv ett och fram till alldeles nyss har jag suttit ute. Jag och lillevän. Galet så härligt det har varit. Sol och värme sitter aldrig helt fel. Speciellt inte efter en otroligt dryg vinter. Hehe.

Nu ska jag iallafall gå och fixa något att äta. Ännu dröjer det innan resten av de som vanligtvis också bor under det här taket kommer hem. Inte mig emot.

Bilder från min och Alice-Brallis mysiga dag i solen dyker upp lite senare.


I Have A Dream

Somnade ifrån min tristess igår. Typ elva. Haha. Sen vaknade jag vid tre och gick och la mig. Efter det har jag varit ut med Alice minst 5 gånger. Tur hon är så söt..

Nu, sitter jag som vanligt och lyssnar på musik. Har blivit helt beroende känner jag. Men man blir som så glad ju. Aja, ska springa och duscha tvärt och sedan sätta mig ute i solen med Alice och ta lite fina kort på min skönhet. HadeFint!


Fränt ju..

Bara för att jag är så extemt uttråkad ska jag uppdatera här igen. Helt sjukt så tråkigt man kan ha ju. Aja, lyssnar på musik gör jag iallafall. Kom fram till att man `känner´ låtarna bättre om man har på hög volym. Dessutom insåg jag för en stund sen - med risk för att avslöja vad jag gör mer - att jag har lättare för att sjungahelgerna än på vardagar. Fränt ju... Och yess, sånt sitter jag och funderar på.  Väldigt intressant, om jag får säga det själv.

Hihi, förresten tog det mig 1 timma och 20 min att skriva det här inlägget. Haha.. Sökte efter någon bra bild och tillslut fick den här nedan duga.


One More Night

Har spenderat hela dagen ute känner jag. Vid elva var det lydnad med Alice-Brallis i en timma ungefär, sen vandrade jag hem därifrån vilket tog minst 20min. Sen efter mitt senaste inlägg har jag bara suttit ute med min finaste vän som ju är hemma nu. Himla mysig är hon. Och himla härligt var det ute, tills molnen kom och skymde solen för oss. Förargligt...

Miracle.

I brist på vettiga saker att skriva slänger jag ut lite bilder på vår-vädret istället. Klicka för förstoringar.


Glass med varma hallon.

Nu går det att lägga in bilder på datorn. Wiiie! En väldig massa var det eftersom det inte har gått ett tag så nu sitter jag och sorterar dom till olika mappar. Haha. Ett litet smakprov här nedan.

Engelska-boken, som ni ser. Charmigt med bilder.
Bakade muffins med min syster för ett tag sen. De med kakao blev lite knasiga men..
Glass med varma hallon, med Emma i fredags. Mums!
Promenad i det fina vädret med Emma, i söndags. (?)
Lillevän var också med förståss<3

Nu, ska jag spela lite gh med Ogge. HadeFint!


All By Myself.

For hem idag. Åkte med fem i elva-bussen. Helt borta var jag. Inte sjuk. Men helt slut. Nu känns det bättre iallafall så skola imorgon blir det då. Tack och lov. Inte för att jag gillar våra fredagar men att missa massa är inte vad jag vill allra helst.

För övrigt så tycker jag att alla, oavsett musiksmak, ska ta och lyssna på Celine Dions `All By Myself´hög volym. Väcker känslor.

Matematik.

Med godis, gröna äpplen, goda mackor och risifrutti (haha?) som lockbete ska jag nu sätta mig och jobba ikapp i matten. Vilket lär bli det enda jag hinner med ikväll. Med andra ord, ingen sväng förbi min saknade vän. Detta gör min pepp till matten snäppet mindre, men jag måste. Har inget val.

Bilden här ovan, och bilden i förra inlägget, är tagna på median. Galet kul är det. Att fota. För de som inte visste det.

Travel Diary.

Engelska. Ska skriva nån typ rese-dagbok om ett engelsk-talande land. Efter mycket velande valde jag England. Lät logiskt. Aja, ska fortsätta. HadeFint.


Du är fantastisk.

Härlig dag idag. På median skulle vi ut och fota något som gör oss glada. Jag och Emelie vandrade in till stan och tog lite fina kort där. Kul ju. Sen på idrotten hade vi dans - jorden runt. Lite smått jobbigt faktiskt men, kul ju. Sen vandrade jag in till stan - igen - och strosade runt. En sväng till mormor blev det. Alltid lika trevligt. Sedan en underbar promenad i det vackra vädret. Jag har varit aktiv idag känner jag. Hihi.

Bilden här ovan föreställer Emelie, på median=)

I Do It For You.

Eftersom jag nu för tiden allid lyssnar på musik så brukar mina rubriker få bli första bästa meningen i låten jag lyssnar på just då. Haha, praktiskt, om jag får säga det själv. Aja. Hela kvällen har jag spenderat i mitt rum, första gången på länge. Annars brukar jag som bara sova där. Men nu har jag suttit där inne i typ 4 timmar (!?!?) och rensat som en tok. Galet trött är jag. Måste sova. Nu. Godnatt...<3

Sunshine.

You make me happy.

I morse när jag vaknade typ halv åtta (brukar stiga upp mellan halv nio och nio typ) var jag less på att sova. Jag önskade att klockan var mer så jag hade anledning att stiga upp. Sen började jag nästan skratta åt mig själv för att det lät så dumt. Kanske inte den första tanken jag skulle förknippa mig själv med. Eftersom jag vanligtvis är världens mest morgontrötta person. Haha. Galet.


Stand by me.

Snygg blev hon. Min vän. Efter jag badat henne. Bra gick det också, även fast det var veckor sen senast. Vilket känns kul ju. Dessvärre blev jag aningens blöt jag med, haha, menmen. Nu ska jag iallafall ta med mig min lilla vovve och gå och sova. Godnatt.<3

Bilden tagen för två somrar sedan. Måste det ha varit. Tror jag.. Hehe. Söt var hon iallafall. Och nybadad.

You´re Not Alone

Tro det eller ej, men jag har börjat med städningen. Dock kom jag inte så långt innan det blev en tväris till skogen med Alice-Brallis och vännerna. Hihi. Ännu smutsigare är hon nu, tur hon ska bada. Men, först och främst ska jag äta. HadeFint!

15 Mars.

Underbart väder. Kort sagt. Har nyss kommit in efter att ha varit ute med Alice och Emma i två timmar. Galet skönt var det. Skinnjackan hade jag på mig också. Kärlek. (Dock är bilden från förra gången, med den anledningen att det inte går att lägga in bilder...)

Men, nu är det i princip slut på det roliga för idag. Måste (nu ska jag verkligen det..) städa mitt rum, och sedan ska jag sätta mig med matten. Men ändå känner jag mig så glad. Måste bero på vädret, och gårdagen.

I've Never Seen You So Happy

Två minuter efter mitt förra inlägg var Alice i full fart och sprang runt huset som en tok med världens bus-humör. Helt galen var hon. Promenaden däremot har fortfarande inte blivit av på grund av mitt försök att lägga in bilderna men det funkar inte. Vilket är himla enerverande (som mamma skulle ha sagt..).

För övrigt sitter jag och lyssnar på musik. Shayne Ward. Får mig att tänka på sommaren för tre år sedan. Minnen. Glädje. Mamma spelade hans låtar i princip varje dag, men jag blev aldrig less. Kände bara lycka. För att hon var så glad. I somras spelades Shayne Ward också en hel del, ännu gladare var hon då. För Tomas. '
'You're something worth living for.''

Nu, ska jag iallafall knata iväg med Alice-Brallis. HadeFint!


Dinosaurier.

Lördag. Steg upp typ halv elva. Vaknade tio. Vad händer? Alice däremot sover fortfarande som en stock och verkar inte ha någon tanke på att vakna så vi kan trippa ut på en promenad. Så jag tänkte rensa den överfulla hårddisken och därefter lägga in massa bilder. Som nu alltså inte får plats. Ennoying.

Haha och angående rubriken så drömde jag att min lillebror hade nån sån där liten leksaks-dinosaurie som försökte äta upp mig. Hihi, tokigt ju.

Fina Fredag.

Ingen otursdag för mig idag inte. Helt okej faktiskt. Allt har rullat på helt enkelt. Dessvärre en aningens lite för dryg dag i skolan men det funka det med. Jag överlevde ju. Aja, från det ena till det andra. Imorgon hoppas jag på fint väder så jag och Alice kan gå en riktig lång-prommis och fota lite. Var ett tag sen nu känner jag. Men, vi ser väl. Nu ska jag skynda mig att gå och sova iallafall. Innan jag somnar på plats. Godnatt.<3


Grattis Ogge<3

Min lillebror fyller år idag. Som sagt. Elva. Som sagt. Fredag den trettonde. Som sagt. Mycket jag sagt redan. Aja, har nyss suttit och ätit massa smörgåstårta, galet ont i magen har jag. Fy. Ändå är jag så hungrig. Hihi.

Bilden tagen när vi var i Kreta för typ två år sen, HAHAHAHA, jag dör...

Snart.

Börjar närma sig nu ju. Veckorna går så himla fort känner jag. Så snart är det helg igen. Härligt. Dock måste världens drygaste fredag genomlidas först, fredag den trettonde dessutom. Oscars födelsedag. Super. Aja, måste sova fort som bara den. Godnatt.

Ich bin.. Hungrich?

Haha. Hade tyska hela högstadiet men märkte nu att jag inte alls minns särskilt mycket. Entschuldingung (?) Robert.. För övrigt så var min lilla underbara fantastiskt duktig idag när vi hade lydnad. Släppte mig inte med blicken en sekund i princip. Vad som däremot inte är så kul är att jag nu har insett varför jag verkligen aldrig spenderar någon tid i mitt rum, förutom sovandes då.. Förfärligt stökigt är det. Måste ta itu med det ikväll känner jag. Plus matten. Ååh..

Test. Went. Great.

Engelska-prov idag. För de som missat det. Gick ganska bra faktiskt. Inte så svårt och tog heller inte så lång tid så kunde åka med bussen 10 över 2 hem. Galet skönt. Ikväll blir det tråk igen.. Måste göra en väldig massa matte med den anledningen att jag ligger typ 4 lektioner efter.. Och dessutom måste jag städa tills imorgon. Släktkalas för Ogge som fyller 11 då. Nu, ska jag förtsätta att njuta av min underbara musik ett tag sen ta och göra nått vettigt. HadeFint!

För övrigt så saknar jag min Alice.

Två och en halv timme.

Så länge satt jag och traggla alla 144 orden. Haha, förresten, vart fick jag `traggla´ ifrån? Hihi. Aja, Nu har jag gett upp iallafall och lämnar härmed över allt till ödet. Hehe. Ska skynda mig i säng iallafall. Trött. Skynda, skynda.. Godnatt.

Trays Of Grit

Sitter och kämpar på med engelskan. Måste faktiskt säga att det går bra, faktiskt. Jag kan koncentrera mig och förstår vad jag läser. Haha, grattis. Men, måste fortsätta innan min fantastiska koncentration överger mig. HadeFint!

Trays of grit - brickor med sand.
(Nödvändigt att kunna??)


Smalt.

Jag kan verkligen inte sätta mig och plugga inför ett prov före 7 på kvällen. Det går bara inte. Så även fast jag har såhääär mycket jag skulle haft hinna med (bortsett från pluggandet till engelska-provet imorgon) har jag bara suttit här och lyssnat på musik. Samt ätit ett antal muffins. Hehe. Smalt.

För övrigt är jag galet hungrig. För de som ville veta.

Surprise.

Ibland händer saker som man aldrig hade kunnat tro var möjligt. Händelser som rör om i ens vardag och gör att man tänker om. Inser saker som verkligen kan hjälpa en att klättra uppåt. Idag träffade jag en `kär gammal vän´ när jag skulle gå till bussen hem. Hon flyttade en bra bit för ungefär två år sedan och under den tiden hördes vi i princip aldrig av eller nånting. Men jag blev så glad när jag fick träffa henne nu och höra att hon flyttat tillbaka hit. Hon betydde verkligen mycket för mig, och gör fortfarande, så det var fantastiskt. Dessutom hjälpte hon mig med mitt stora problem. Bara genom att träffa henne under 30min förstod jag. Nu vet jag precis vad jag ska göra.


Bara för att..

Jag inte har nån aning om vad jag ska skriva.. Känner mig ganska vilsen nuförtiden. Har irrat bort mig i mig själv liksom. Kanske beror på att jag inte har så positiva erfarenheter. Se bara på min släkt och familj. Får mig att bli så osäker. Samtidigt som jag är så säker. Tycker ni det här låter tjorvigt så skulle ni försöka ge er på mina tankegångar. En pyramid som jag inte hittar ut ur. Men jag kommer göra det. Tids nog.

De ska va jag..

Alltså. Ibland lyckas jag med så mycket på så kort tid. Dessvärre är det bara massa onödiga saker.. Fick nyss reda på att vi har engelska-prov på torsdag. Vilket jag i och för sig redan visste, men jag hade inte tänkt på det på det sättet innan. Måste nämligen plugga en massa till det antagligen. Oändligt mycket ord och sånt. Texter och allt vad Gun-Marie nu har hittat på. Till på torsdag. Så nu kan jag bara sända en bedjande tanke till han där uppe att han ska trolla hit mina engelska-böcker. Snarast.

Kapitel Ett.

Igårkväll läste jag första kapitlet på boken!! Typ elva sidor hann jag med innan jag gav upp och somnade. Inte alls illa ju. Om ni frågar mig. Eller jaa, alltså. Klart det hade varit bättre om jag läst ut hela boken, men..

För övrigt är jag på himla bra humör idag känner jag. Sitter här med massa underbar musik och världens godaste macka. Som just när jag skrev det där tog slut, men.. Aja, har iallafall kommit fram till att jag har en väldig massa bilder. Hittar nya fina varje dag i princip, hihi. Idag fann jag den här i skattkistan. Kärlek.<3

Mackor och Oboy.

Så laddar jag upp inför mitt stora läs-projekt. Alltså. Min engelska-bok på 150 sidor som jag ska läsa. Vilket jag tänkte ha börjat med för en vecka sedan men kom bara en mening in i boken. Jag är inte så praktisk. Inte särskilt bra vän med tiden heller. Tyvärr, måste jag tillägga.

För övrigt böjar jag bli galet trött så måste ta och gå och lägga mig fortast möjligt. Och läsa....

När man inte kommer på något att skriva.


När Fantasin Är Ute På Vift

Okej, söndag. Vart tog veckan vägen riktigt? Såg som bara skymten av den, sen försvann den runt hörnet. Som tur är har jag då lite sovmorgon imorgon iallafall, vilket känns himla bra ju. Dessvärre måste jag ta och börja läsa min engelska-bok snarast. Ska diskuteras om några dagar och jag har bara läst första meningen. I nian tog det mig ett halvår att läsa en bok på engelska. Och nu tänkte jag hinna med en tredjedel på mindre än en vecka. Smidigt planerat, tycker jag.

When We Are Together

Känner mig glad idag. Även fast det är söndag och skolan börjar om imorgon. Vet som inte vad jag ska skriva heller, står still på något sätt. Ska iallafall gå en promenad med Alice och Emma nu. Blir super. HadeFint!


So What

I'm Still A Rockstar.

Fagra Flickor.

Okej.. De två första är från min och Emmas foto-promenad för några dagar sedan och de två andra är från Piteå. Orkar som inte med att vara vaken längre - även om jag steg upp typ halv 3 - så ska skynda mig i säng nu. Godnatt<3
    <3

With Nothing To Fear

 
Här är två bilder från Piteå igår. Märkte att mina inte var så intressanta men får Emmas ikväll så. Hihi. För övrigt så är det fredag idag. Galet så fort veckan har gått. Känns inte alls som att vi har haft lov överhuvudtaget. Men nu dröjer det typ bara fyra eller fem veckor, sen blir det Sorsele en vecka (med Emma ju!!=) och veckan därpå är det Påsklov. Inte så illa va?


På nya äventyr..

Galet trött blir man. Speciellt jag som är den stora orienteraren av jag och Emma. Dock kom vi vilse ändå. Missade stället vi skulle hoppa av på när vi satt på bussen så, blev tvugna att åka runt. 40 min extra. Hehe. Pinsamt. Aja, hela dagen gick ut på att vi skämde ut oss på ett eller annat sätt så det var väl inte så farligt. I övrigt mycket trevligt ju! Nu, sova. Imorgon. Bilder. Längta inte ihjäl er bara..

Lilla Söta Alice

Visst är hon lite fräsig iallafall?

För övrigt började jag aldrig läsa på min fina engelska-bok. Känns tragiskt. Stundvis. Just nu orkar jag inte riktigt bry mig faktiskt. Tänker mer på imorgon. Det där med tider och bussar är inte min grej känner jag. När jag kommer sent så är de också sena, dock någon sekund tidigare än mig. Och när jag kommer tidigt (vilket är en sällsynt sak.) kommer de onödigt sent. Okej, intressant. Men så är det. Nu, ska jag iallafall sova. Så jag inte försover mig. Hehe. Godnatt, och önska mig lycka till imorgon. Pray for me.

A Summer To Die

Tragisk rubrik. Tragisk titel på en bok. Tragisk titel på min bok. Som jag måste läsa. En bok på engelska. Jag avlider.

Happiness

 
Ganska trevliga bilder va? Har dock inte fått Emmas bilder än så alla pinsamma exempel på mig slipper ni tills vidare. Hihi. För övrigt så föredrar jag när bilderna är såhär små men för er som inte hade koll på det innan är det bara att klicka på dem så blir de större. Enjoy!

Jag<3Mat...

Jag äter jämt. Hela tiden och alltid. Verkligen. Det har typ blivit min stora hobby. Det värsta är att jag aldrig blir mätt heller. Haha. Men jag får se det positivt.. Jag riskerar iallafall inte att svälta. Nu har jag till exempel precis skrapat rent en tallrik från min underbara kladdkaka. Alltså. En bit av den. Hihi.

För övrigt så spenderade jag i princip hela dagen igår hos Vickan, därav ingen uppdatering. Och imorgon blir det Piteå med Emma. Fast då hinner jag nog med nått inlägg när vi kommit hem.

Snart. Bilder från min och Emmas mysiga foto-promenad för ett tag sen. Trevligt!

My Luck

Jag är så himla glad. Allmänt bara. Överdrivet glad. Sitter och ler för mig själv. Haha. Skrattar till då och då. Är det normalt? Jag känner mig inte verklig liksom. Som att jag lever i en dröm just nu. En underbar dröm.

Min Finaste Alice

  
Nog för att jag bara känner en som heter Alice, men det har ingen betydelse.. Här ovan kan ni iallafall se hur underbart gullig hon är. Min Alice.
 

Sök och du skall finna.

Hihi, skall.. Vilket ord. Aja, nu är jag klar iallafall, med det jag skulle göra. Härligt! Hittade en diktbok som vi skrev i nian. Kort sagt är jag verkligen inte bra på att skriva dikter.. Hehe. Den här nedan däremot beskriver mig, ganska bra dessutom. Men nu ska jag iallafall skynda mig att äta frukost - vilket jag inte hann i stressen innan - och sedan gå en foto-långprommis med Alice och Emma. Blir super!
 
För övrigt är det lite smått svårt att skriva när man har en liten vovve som ligger och tvättar varenda millimeter på ens händer. Haha.

Jag är som natten
tyst och mystisk
men om du är med mig länge
blir jag öppen och ljus

När man egentligen inte har tid.

Sitter här och lyssnar på massa underbar musik och kom då på anledningen till varför jag steg upp överhuvudtaget. Vilken jag helt hade hunnit glömma. Tyvärr är det så att  jag nu inte vet om jag kommer hinna men det blir nog bra. Måste rusa. HadeFint!


Du tänder alla ljus hos mig.

Tänker fortfarande inte avslöja min och Emmas aktivitet i helgen men kul var det. Otroligt kul! Längtar tillbaks redan och tycker det är himla synd att det är över. Det gick så fort.. Hihi, visst är jag lite klurig iallafall=) Aja, hur som helst, man kanske inte kan resa tillbaks i tiden fysiskt, men psykiskt kan man det iallafall. Hurra för det. Okej, övertrött är jag nu känner jag. Haha. Måste sova. Godnatt<3

Btw. För de som nån gång undrat hur jag ser ut när jag håller på börja skratta så kan ni ta er en titt på bilden här ovan. Charmigt.

Mamma Mia

Har spenderat kvällen med lillevän. Just nu ligger hon på rygg med benen åt alla håll och sover. Hihi. Söt är hon. Tyvärr måste jag störa hennes sömn och ta med henne ut på en promenad. Sen ska vi sätta oss och se Mamma Mia. Härlig film ju! Imorgon blir det iallafall förhoppningsvis en tur till skogen och sen måste jag nog börja läsa min engelska-bok. Känns inte särskilt överdrivet frestande men. Måste vandra nu. HadeFint!

HIHIHI

HIHIHIHIHIHIHIHIHIHIIHIHIHIHIHIHIIHIHIHIHIHIHIHIHIIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIIHIHIHIHIHIHIHHIH
HIIHIHIHIHIHIHIIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIIHIHIHIHIHIHIHIIHIHIHIHIHIHIHIHIIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIH

Fantastiskt!

RSS 2.0