Pepparkakor och hus och mys i spetember

Sitter och försöker trycka i mig frukost i form av två mackor med bara smör till pålägg. La just in lite bilder från mobilen. Pepparkaksbak och pepparkakshus-bygge igår. Dessutom, underbar bild på min Alice och Robin.


Världens finaste pepparkakshus, såklart!<3


Resultatet av dubbel sats. Hur goda som helst!


Robin ville inte vara med och baka (tråkmåns..) så det blev enligt tradition med mina syskon. Nytt för i år, vi brände inte sista plåten. Bildbevis här ovan!!=D


Älskar bilden<3

Jag kom inte på någon bra rubrik så det blev en hel värdelös mening istället.

Med typ 7 min kvar till sista lektionen kunde jag inte vara mer oless. Dock ska vi se sutet på en någorlunda okej film. Seven, hette den. Smått läskig men haha. Efter skolan vandrar jag till coop för att köpa pepparkakshus + såna där färgade, runda, platta godisar till dekoration. Säkert vanligt godis också när jag lika är igång. I vanliga fall är jag ganska snål, för de som inte visste och ville veta. Aja..



Nästan fredag iallafall...

Efter två försök till ett någorlunda vettigt inlägg ger jag upp. Hade fint.

Spårat...

Väntar på Robin. Äta med honom. Matte. Mentortid - få veta vilka tider på lördag (öppet hus för niiorna). Vänta. Utvecklingssamtal. Robin. Mys.

- Älskling... Jag är törstig....
Att jag säger så mitt i natten eller tidigt på morgonen börjar tyvärr bli en vana för min underbara Robin. Men han får skylla sig själv som vaknar av det och som ligger ytterst. Så han sätter sig snällt upp och häller upp vatten åt mig. Puss gubben, du är fantastisk<3

Visst älskling?<3

Förresten är det nu två hela månader sen Turkiet. Såååå tragiskt. Men snart igen, visst älskling?=)<3
Från en sak till en annan så ska jag och min Robin baka pepparkakor (tradition..) i helgen och så ska vi göra ett pepparkakshus! Visst älskling?=)<3
Ikväll blir det pussa på Allsan! Visst älskling?(A)<3

Måndag nu igen.

Mina veckor består nog i själva verket av 5 timmar. Två och en halv timmes lektion med PG (grafisk kommunikation) och resten av veckan är borta på två och en halv timme. Känns det som. För när jag äntligen genomlevt måndag och PG:s lektion är slut så svichar (stavning?) det bara till så är det måndag igen. Super.

Det värsta med den här dagen är att jag sitter här, med två timmar kvar, och jag är klar. Helt klar.


Jojo.

Hehe, oj så deprimerat inlägg här innan. Var inte så pepp. Men just som min syster kommenterade så får jag ju tillbaka henne. När jag och Robin har någonstans att bo själva..;) Det blir super!

Forgive me for letting you go.

I had no choice.


You used to lie down when you drank.


You used to be afraid of heights.


You used to sleep cheek to cheek.


You used to hate when I took pictures of you.
(And you used to stick out your tongue at me...)


You used to be where I was.


You used to taste my ice cream.


You used to drink up my juice.


You used to bark outside the door when I was taking a shower.


You used to kiss me a thousand times every day.


We used to be together.

Och ingen samhälls.

Helt fantastiskt att jag blev smått besviken för att samhällsen gick bort. Hehe eller alltså, att det inte blev någon samhälls idag...(A) Orkar som inte hål till typ tio över tolv. Men får väl så lov att skriva praktik-rapporten nu då. Gissa vad jag drömde om i natt? Lekia.

För övrigt så älskar jag min Robin över allt annat, alltid!<3

I en annan värld

Klickade upp internet för att kolla någon blogg och vips hade det gått fyrtio minuter. Himmel. Dock helt okej bra. Om tjugo min är det lunch,. Och för drygt fyra timmar sen stod jag och borstade tänderna och gruvade mig inför den här dagen. Hihi men se, de går ju undan!;D

Nää? Men nej. Nej. Nej. Nej. Och nej. Åååh nej. Nej. Kollar på min egen kära blogg och nej. Upptäcker att det var tjugo minuter sedan jag skrev mitt förra inlägg så nej. Nej... Nej. Det har bara gått tjugo min. Ni kan inte ana hur drygt det här är. Neeeeeeeeeej.........


En film om kärlek

Så var det måndag på skolan igen och jag kunde inte ha önskat mer att det var praktik i veckan också. Men, sitter i typ E114 på anderstorpsskolan och gör ett DVD-omslag. Till filmen ''En film om kärlek''. Har dock inte sett den men jag är då i princip klar så. Längtar hem oså, vill att dagen ska gå fortare än fortast så jag får träffa Robin och fara hem. Lyssna på julmusik oså. Snart är det jul. Jag älskar julen. Verkligen.






Oooooo Heeelga Naaaatt!!

Med julmusik i bakgrunden och en nyligen pussad kind kunde jag inte känna mig lyckligare! Hihi... Dock är jag fortfarande helt slut efter min och Robins promenad för typ en timme sen. Men det blev invigningen för mina nya vinterkläder. Turkos jacka och svart-grå byxer typ. Helt sjukt. Jag är inte den som slänger pengarna på sånt men, som mamma sa när hon fick höra det, min älskling har bra inflytande på mig. Haha.

Förresten lämnade jag igår världens bäst vecka bakom mig. Min praktik var fantastiskt rolig!


8 månader<3

Och så var det den nionde igen=D Om ungefär tjugo min har jag och min älskade Robin varit tillsammans i åtta månader. Underbart! I övrigt inget speciellt idag förutom mys framför Speed 2. Dock kom det fram när det var tio minuter kvar av filmen att Robin inte alls tyckte att den var bra. Aja, nu ska jag ila bort till vårat fina rum och lägga mig i en förhoppnings varm säng och lägga händerna på min älsklings mage. Mycket uppskattat. Full frys nästa!

Åå, för övrigt praoar jag i veckan, Babyproffsen /Lekia, och det är himla roande. Dessutom bra tider, tio till fyra med en timmes lunch däremellan. Tiden går fort med andra ord.

Det är torsdag.

Efter nio timmars sömn och en frukost bestående av mannagryns-gröt, en limpmacka med skinka, keso samt gurka (+ ett glas oboy förstås) måste jag ändå säga att jag är både trött och hungrig. Typiskt. Men nu väntar textkommunikation A fram till luch och därefter spanska steg 2. Sen ska jag skriva på psykologin (Kriser & stress) fram till dess att Robin slutar. Aja, börjar tjugo över. Tjing.

Can't explain.


I'd rather fight with you
than love somebody else


Intressantast.

Jag är alldeles magnifikt uttråkad och nu ska jag gå till syon och tala om för henne vart lek&hobby ligger och sen ska jag skynda mig till F57 - detta innan halv.. Textkommunikation A. Sen ska jag in till stan med vickan och kika runt i väntan på min prins som slutar kl fyra. Då ska jag pussa på honom tills bussen går tjugo i fem. Sen ska jag berätta en hemlis för honom. Då vet ni. Hihihihi!!

RSS 2.0