Fantastic Feeling!



Eira nu och Eira då. Härlig är hon.

I can see me in your eyes.



Störst av allt är kärleken.

Jag älskar att se på film. Alla bra filmer är okej. Men de jag föredrar framför allt annat är romantiska "komedier". Såna som jag får gåshud av och såna som när eftertexten kommer sprider ett lyckorus genom hela kroppen på mig. Jag är - ärligt talat - helt otroligt, villkorslöst förälskad i kärlek.

The Switch - Pappa på burk
Pretty Woman
Jersey Girl
The Back-Up Plan
The Holiday

Däremot avskyr jag filmer som handlar om olycklig kärlek. Filmer som slutar med att ett par gör slut. Jag klarar heller inte av att se filmer när någon är otrogen. Då skakar jag av ilska och mår illa filmen igenom. Efteråt är jag på dåligt humör och gråter över minsta lilla sak.


I pretend I can do anything I want to.

Min basilika har börjat gro. Sånt som gör mig lycklig. Har ett litet sår på armen efter Eiras extremt vassa huggtänder. Hon blir lite väl grym när hon busar ibland.. Tur att jag inte är gjord av socker.

Just nu ser jag på tv, äter godis och mjuka vindruvor samt längtar efter Robin. Jag får aldrig nog av honom.


Memories that remain..

Spenderat helgen i Storklinta. Mysigare än på någonsin. Underbart väder. Solkyssta kinder. Bingolotto. VINST. För första gången. 200 kr rikare. Söndagsångest en måndag. Avskyr att det är skola imorgon. Valpvakt på kvällen. Underbart.


Att uppskatta de små sakerna i livet.

Jag är nog ganska romantisk av mig egentligen. Tycker om att överraska med såna där små saker. Små detaljer som kan förändra en hel vardag. Har den senaste halvtimmen suttit och fixat med ett påskägg som Robin ska få av mig. Mer avslöjar jag inte eftersom han lär läsa det här. Kan knappt vänta tills på lördag när han ska få det. Hihi.

Annars har kvällen spenderats med finaste Emelie som bjöd oss på tacos. Underbart.

Glassen på bilden. ÄLSKAR jag. Finns av någon konstig anledning inte i Sverige. Å andra sidan är det kanske lika bra. För när jag är i Turkiet, gör den hela min dag. För bara 4 kronor.


Once fallen.

Jobbintervjun gick skrutt och så var det inget mer med det. Men jag är lika glad för det. Dels för att det inte kändes bra för mig heller och dels för att jag ju nu är en erfarenhet rikare, trots allt! Hoppas bara att någon annan nappar.

Nu, laddar jag inför min första körlektion på trafikskolan imorgon. 08.15 ska jag vara där. Upp med tuppen alltså. Sedan ska jag bara Eira. Bläää.


Eva och Adam<3



Har lite svårt för att acceptera att Eva och Adam-karaktärerna inte existerar i verkligheten..

I am strong when I am on your shoulders.

- Tycker det är hemskt obehagligt med hela vatten-historien. VI BOR JU I SVERIGE, DÅ ÄR JU VATTNET HELT OFARLIGT??
- Har tråkigt. Lyssnar på en låt på youtube som bara håller på och laddar hela tiden.
- Har jobbintervju ikväll klockan sex och körlektion imorgon kvart över åtta..
- Är på jakt efter en "bästis". Har dock ganska höga krav. Hör av er om ni är intresserade..

Och just det. HUR SKA JAG OCH EIRA KUNNA SITTA NERE VID ÄLVEN OCH SOLA NÄR DET ÄR MOLNIGT??


Bröllop och jäkelskap.

Älskade filmer. Får aldrig nog av dem. Precis min humor faktiskt. Då vet ni.

Men, även denna kväll lider mot sitt slut. Då Robin jobbar är det inte särskilt aktuellt att vara vaken hela natten och jag är gärna inte vaken själv. Så, det blir tidiga kvällar för mig med. Men det kanske är lika bra det, att inte vända på dygnet.

Morgondagen kommer att spenderas ute på prommis och sedan på en parkbänk nere vid älven i solen. Precis som idag. Underbart.


En bild säger mer än tusen ord.

Robin.
Eira.
Och Alice.

Jag älskar att...

...öppna kylen och plötsligt erbjudas massor av möjligheter.

Sängen nu då, med en tidning som sällskap. Natti.


Börjar kännas tungt. Det är som att händelserna spelas upp igen. Finaste Allsan, vart tog du vägen?

Gårdagen bestod av storstädning och sedan en massa godis och mys framför tvn. Söndagsångesten var som bortblåst och jag är så glad att jag inte är på skolan just nu. Idag gör jag och Eira oss redo för en långprommis i stan med mamma och förhoppningsvis min lillebror också. Mjukglass, blir det också. Vad jag har längtat!


Tack, förresten, för fina kommentarer. De gör mina dagar.


11 maj, 2010. Vi delade en glass, jag och Alice.


Söndag den 17 april

Vaknar av att Robin säger "jag gå och handlar mjölk". Stackarn. Stiger upp och känner mig alldeles mörbultad i hela kroppen. Jag måste ha sovit riktigt konstigt. Orkar knappt röra mig.

Och ja, Emelie, bilden är sååå fin;)


Utlandet är underskattat.



Miss it like crazy. Gillar förresten han till vänster i bild, han skapar balans, liksom.

Get confused and you fade away.

Vaknar och upptäcker en lapp på köksbordet. "Du behöver inte diska. Älskar dig!<3" Finaste prins!

Nu har jag precis ätit frukost i form av TRE mackor och en kopp varm oboy. Idrotts-uppgift nu då.. Senare idag hämtar Robin mig (han är och hjälper sin pappa med något) för att sedan återvända till hans föräldrar för middag. Blir bra.


Lilla gumman håller på att bli stor.


Här höll hon på att öppna ögonen, lillan. Hon rymdes bra i mina händer. Längesen..
Aja, nu ska vi sova. Tjingeling.


Dagar man minns.

Ovanligt händelsefylld dag idag. Först och främst fick jag IG på samhällsprovet. Som tur var tog de tråkiga nyheterna slut med det. Skönt,. Ska nu skriva upp "jobbintervju" i min lilla kalender, på onsdag. Blir hemskt spännande:) Hoppas på en underbar sommar, till skillnad från förra året..

Nu ska jag äta massor och sedan gå och lägga mig. John Blund har förföljt mig hela dagen.

Förresten, så ska jag bjuda min gosse på Tatung nästa fredag. (Visst borde dom ha öppet då?) Jag är för snäll..


I love you, man.

Tre-rätters hos mormor, "tjejkväll". Studentklänning fixad. Nya vinterkläder (snart) inhandlade. Känns helt okej, med andra ord. På tisdag dejtar jag min Emelie i centrum på jakt efter student-skor. Love it.


Nobody said it was easy.



Våren börjar göra sig påmind. Och med den, alla jobbiga känslor. För ett år sen fanns du fortfarande, vi var fortfarande "maliice". Men tiden började rinna ut för dig.

Hjärtat börjar kännas sådär tungt igen, precis som för ett år sedan. Allt kommer tillbaka. Men inte du.

Du var mitt allt, du var hela min värld.


Even though she doesn't exist anymore, I can still talk about her.

Älskar att det fortfarande är lördag. HATAR alla tankar som snurrar runt i huvudet på mig.

VAD HAR ALLA EMOT ATT JAG PRATAR OM ALICE IBLAND???? KAN NÄMNA TIO PERS SOM BLIR KNÄPPTYSTA DIREKT JAG NÄMNER HENNES NAMN. HON FINNS INTE LÄNGRE MEN HENNES NAMN ÄR VÄL INTE FRIDLYST FÖR DET. JAG PRATAR OM HENNE OM JAG VILL OCH MÄNNISKOR BEHÖVER INTE TITTA PÅ MIG SOM ATT JAG HAR BEGÅTT ETT BROTT. TACK PÅ FÖRHAND.

Nu känns det bättre.


EMELIE LOGGA IN PÅ MSN NU...

Vaknar av ett gulligt sms från Robin. Går ut med en pipande Eira. Lägger mig för att för fyrtioelfte gången läsa min bok. Märker fler fel för varje gång jag läser den haha:( Blir spännande att se vad jag får för betyg..

Nu ska Eira-Peira ut igen. Tjing.


Lilla gos.

Mitt nya smeknamn på Eira. Vet inte hur många hon haft under sina 7 månader, för att då inte tala om hur mycket jag hann komma på till Alice. "Kärt barn har många namn".

Sjuk både igår och idag. Gjorde ett smart drag ikväll och gick ut och gick i en timme. Efter bara en kvart insåg jag hur slut jag var,... Så nu är jag sjuk igen.. Hemma imorgon också alltså.

För övrigt. Emelie. Du är underbar.<3


You raise me up.



Grattis på födelsedagen, lilla ängel.

Idag skulle Alice ha fyllt 4 år. Grattis, lilla ängel.



När man önskar att hela livet vore en promenad och sekunden därpå inser att så faktiskt är fallet.

Huvudvärken fortskrider. (Eller nått.) Har druckit en alldeles för god milkshake (banan-choko) vilken smakar som mixad marängswiss, minus marängerna. Gör mig nu redo för morgondagens bravader. Friluftsdag. Med en inte alltför underbar klass. Inget illa ment, har aldrig trivts i någon klass jag har gått i. Tanken slår mig att det kanske inte är otur jag har haft. Det är helt enkelt mig det är fel på. Haha..

Har blivit alldeles uppslukad av diverse olika saker och önskar att hela livet vore en promenad. Har så mycket att tänka på. Stackars Eira får stå ut med mina långa tänkar-prommisar.


Don't pretend like you like me if you don't.

Är hemma idag. Vaknade imorse och mådde inget vidare. Nu har det blivit snäppet bättre, dock har jag huvudvärk nu istället. Typiskt.

Så nu ska jag fixa mig en milkshake av något slag och vila med Eira framför tvn hela dagen...


Världens absolut finaste film.



The back-up plan. Min nya favorit. SE DEN.

Eiras nya kärlek.

Just det, glömde ju berätta. Eira har skaffat pojkvän. En fransk bulldog. Gizmo heter han. Hon pussade honom så mycket att han blev röd runt munnen, nästan sårig. Haha... Har ingen bild på honom men här nedan är en sådan hundras. 14 kilo, väger han. Tycker om att sitta i knä gör han också.



Tisdag 5/4

Engelska C. Någon som är villig att sponsra mig med 2000:- så jag kan göra cae-provet? Trodde inte det heller. Får göra det till hösten istället.

Igår sökte jag högskola, förresten. Sjuksköterska här i Skellefteå. Fattar inte vart jag fick det ifrån. Aldrig varit min tanke förut men. Ska vidareutbilda mig till barnsjuksköterska sen, det blir nog bra. Så länge jag slipper sticka mig själv. Å andra sidan blir jag illamående av att bara se en spruta.


Taken.

Fruktansvärt bra film. Har sett den en gång till men kunde inte låta bli nu när den går på tv.

Har märkt att jag har en tendens att få människor att missförstå mig. Vad beror det på?

Bananchoko

Operation nyårslöfte påbörjat. Minst en näringsdrink varje dag, utöver mitt vanliga matintag. Som ska utökas rejält. Förhoppningsvis. Denna underbart goda började jag både gårdagen och även denna dag med. Mums!

Bananchoko, 1 port (371 kcal)
1 dl mjölk
1/4 dl grädde
1/2 dl gräddglass
1/2 banan
2 tsk kakao
1/2-1 msk socker

Mixa alla ingredienser bara, hur enkelt som helst. Och jo mamma, om jag inte får en handmixer inom kort så köper jag en när vi far till Umeå...

För övrigt gick högskoleprovet skrutt. Har kollat de rätta svaren och mitt resultat är pinsamt. Får hoppas att det lönar sig i slutändan att jag gjorde det. Förresten, hade jag vetat att man fick göra det även förra året så hade jag inte ens tvekat. Bra att man får info om sådant, bra.


Ändrade planer.

Skulle precis sätta fingrarna i jobb och berätta hur det gick på högskoleprovet idag, när Robin säger "kom nu". Så, nu ska vi ut och åka/köra bil en sväng. Mys!


Högskoleprovet.

Citronsorbeten han tyvärr inte bli genomfrusen i tid, så jag hoppas att den inte är förstörd till imorgonkväll. De håller inte så länge i frysen nämligen.

Har påbörjat "Robin Hood" men började känna mig så stressad inför morgondagen så nu ska vi sova. Ber till Gud att Eira ska sova hela natten. För första gången sen vi tog henne för fem månader sedan hade hon en skrutt-natt inatt. Från klockan elva igårkväll till 4 inatt låg hon och pep. Underbar, är hon.

Men nu, sova. Högskoleprovet imorgon!


Citronsorbet.

Glassmaskinen jobbar för fullt med min citronsorbet. 20 minuter till ska den vara igång för att sedan åka in i frysen i fyra timmar. Hoppas det blir gott!

Idag har jag shoppat gottigheter till imorgon. Högskoleprovet. Känns fruktansvärt kul, och sen får ni tycka att jag är hur knäpp ni vill!


RSS 2.0