Två veckor senare..

Jaha, så har man pratat med mamma då. (A)
Dom sitter på Arlanda. Flyget går tio över nio hit så ser väl till dom där vid kvart i elva.
Nu ska jag mysa bort tiden med min Robin, <3

..

Snälla mamma kom hem nu....
Orkar inte..

Underbara måndag!!<3

Hehe, jo alltså, fick sluta elva idag så den här måndagen slutade i lycka! Så for hem och koka (makaronerna var slut..) spaghetti (för första gången, perfekt mängd och helt perfekta i övrigt!) och tina några hemmagjorda köttbullar. Åt alltihop + några ananas-ringar. Ännu mer hungrig efteråt!?

Aja struntade i det och tog tag i köket. Diskade. Torkade bordet, spisen och runt om den. Tömde diskmaskinen och plockade in Emma och Oscars tallrikar.. Duktig flicka. Läste du det mamma?

Efter det tyckte jag att jag var värd att slappa så satte mig framför Extreme Home Makeover och löste korsord (från emmas gamla frida-tidningar haha), min nya hobby. Släktar jag på min morfar tro? Sen såg jag Supernanny, mitt nya favoritprogram. Därefter kom min finaste kille hem. Dock är han nu ute och skottar. Min snälla älskling!<3

(Ååh, bilden är för övrigt typ ett år gammal..)

Hela världen borde veta att..

Jag har världens underbaraste pojkvän!

Älskling, förlåt mig för att jag är så kinkig och tjurig och sur och irriterad och ledsen ibland. Förlåt. Jag vill inte att det ska gå ut över dig men tyvärr blir det så.. Du vet ändå att jag älskar dig, över allt annat i hela vida världen och jag är så stolt över att jag får vara tillsammans med dig. Det bästa jag vet är att vara med dig. Utan dig hade jag inte varit någonting. Det vet du att jag menar, bokstavligen. Så även om jag är helt knasigt och otröstligt ledsen och arg ibland så vet både du och jag att det har blivit bättre. Jag förändras, för din skull. Allt jag gör är för dig. Och vi har det så bra tillsammans du och jag. Jag trivs verkligen med dig och vi kan prata om allt. Min underbara gossegroda, jag älskar dig, föralltid!! Du är det viktigaste för mig.



Och så var det måndag igen.

Som jag har längtat efter den här dagen.. Nä, faktiskt så hatar jag måndagar. Onsdagar också för den delen. Så nu känner jag inte längre att det värsta är över när måndagarna är slut. Onsdag och teater väntar då fortfarande. Underbart? Nej.

En annan sak som är väldigt mycket mindre bra med den här dagen är att jag (som vanligt) skiljs från Robin vid typ åtta och inte får träffa honom igen förrän kvart över fyra typ. Nästa dåliga grej är idrotten. Var inte med förra gången så kan som inte skippa det idag..

Som grädde på det äckliga moset så är det fortfarande en vecka kvar tills mamma och Tomas kommer hem. Dessutom kommer nästa måndag att bli ännu värre än den här. Varför tänker jag inte säga. I och för sig kommer jag måsta sluta tidigare så missar idrotten, vilket ju är ännu en anledning till att jag måste vara med idag..

Okej. Färdig-klagat tycker jag nu. Kanske att jag skulle ta och nämna några positiva saker.
- Det är idag endast 14 dagar kvar till min och min älsklings 1 års-dag!! (9 mars!)
- Det är mindre än två veckor kvar till våran lilla "utflykt"!! (Lagom till vår dag, avslöjar det senare.)
- Det är 177 dagar kvar till vi far utomlands!!

Till mamma!<3

Det är så konstigt när du inte är här. Har tänkt tanken några gånger att jag ska smsa till dig men kommer på att du ju inte ens är i Sverige! Inte ens i europa va? Nä. Dessutom pratade jag och Robin om något imorse och då höll jag på säga "Jag ska fråga mamma när vi kommer hem!". Lyckat..

Inte nog med att det är tomt utan dig så funkar ingenting här. Igår funkade inte telefonen och sådär. Så måste ringa morfar idag och nu kom jag på att det borde jag ha gjort redan...=S Aja. Som ett plus i kanten i denna vardag så funkade det inte med betalningen till Turkiet. De på resia kan inte se vår bokning eftersom vi gjorde den via internet. Så nu betalar vi dom där extra pengarna ändå.. Kom inte hem med någon fiffig lösning bara så vi kunde ha sluppit det ;)

Ha de bra där borta i värmen och jag hoppas du inte blir alltför allergisk imorgon när ni ska rida på elefanter. TA KORT!! Och lova att komma hem utan minsta lilla sår på kroppen... Helst inga myggbett heller! Och var inte så bruna att vi inte känner igen er. Och så glömmer ni inte att ta med någon present åt oss för att vi varit så duktiga hemma själva.. Kram<3


Bara för att jag älskar dig så mycket.


Tack för allt du gör för mig och att du alltid har tid att lyssna.
Tack för att du är så underbar och alltid förstår mig.
Tack för att du är så rolig och alltid kan få mig att skratta.
Tack för att du är så trygg och alltid bryr dig om mig.
Tack för att du tror på mig och alltid litar på mig.
Tack för att du är så romantisk och alltid kommer vara min.
Tack för att du älskar mig, jag kommer alltid älska dig.



Jag har många bra idéer.

Ja det har jag faktiskt. Och håller på spricka av längtan tills jag får berätta om mina idéer för de personerna som de gäller. Hihi! Dessutom håller jag att spricka av längtan tills mamma mailar till mig.. Hon har fortfarande inte gjort det..:( Men fick ett sms idag av henne där hon bland annat skrev att internet inte fungerar.. De på hotellet trodde att de kanske funkar imorgon.. Mamma jag saknaaaar dig...<3

Och så längtar jag tills Robin kommer hem. Och så förstås efter Alice Brallis. Men det gör jag jämt.

I´ve got you..<3

Nej jag ska nog fråga om jag får göra något annat..

På idrotten alltså. För övrigt så har jag suttit ungefär hela lektionen och kollat på bloggar. Fruktansvärt tråkigt har det varit. Och fruktansvärt hungrig har jag hunnit bli. Och så har jag tänkt tanken minst tre gånger att jag ska smsa mamma. Brukar liksom göra det.. Nu är då klockan typ 17 där. Snart börjar dom väl gå upp från stranden. Eller jag vet inte. Hur länge lyser solen där?

"Handen på hjärtat vem kan lova, att man kan stå för allt som man sagt.."

Äsch, bara en låt som dök upp nyss. Fick den på hjärnan. Ååh vad jag hatar måndagar. OCH onsdagar.. Teater. Men nu ska jag gå och äta, tjing.

Måste man vara med på idrotten när man har så träningsverk så man knappt kan gå?

Hmm, ja måste man det? För jag har så ooooont. Sitter på median och skulle lägga upp det högra benet på det vänstra och det gjorde så ont! Slet till och jag blev tvungen att hjälpa mina stackars ben.. Dessutom hugger det till på högra sidan av ryggen för varje steg jag tar när jag går..

Och nu är klockan väl ungefär 15 i Thailand där min älskade mamma och Tomas befinner sig nu och två veckor framåt. De ligger väl troligtvis och solar vid nån fin strand,. Och inte har jag fått nått mail heller. Pallra dig upp till hotellet och datorn mamma och skriv ihop ett mail till mig. Känns konstigt att du är borta. Men tack så mycket för det söta kortet och hjärt-asken igår på alla <3-dag.

Jag och min underbara Robin hade hur som helst världens mysigaste alla <3-dag igår! Jag älskar dig över allt annat!<3

Jobbig dag idag..

Idag är det sista dagen på minst två veckor som jag får se mamma. Ikväll far hon till Stockholm och imorgon till Thailand. Ååååååååååååååååååååååååh...

Men igår var det en bra dag iallafall. Prick ett år sedan jag sa till Robin för första gången att jag tyckte om honom..(A) Dessutom bokade jag och min älskling en resa igår, i år alltså.. Super!

Ikväll blire att gråta och mysa med min Robin. Kanske Let's Dance. Eller Förhäxad om jag inte orkar..

Snälla mamma stanna hemma..

Grattis Emelie<3

Grattis Emelie som fyller år idag, 15!=D<3

Och förresten hade jag och Robin varit tillsamans i 11 månader i tisdags. Puss, älskar dig!<3

Imorgon vid den här tiden....

Är jag 17 ååååår. Ligger fortfarande ett år efter men äsch, det gör ingenting=D

Mormor glöm inte att ringa och sjunga för mig imorgonbitti(A)



Fem dagar kvar.

Imorgon vid den här tiden sitter jag och får håret klippt. Vilket känns lite både och. På ett sätt längtar jag med tanke på att mitt hår verkligen är risigt.. Men samtidigt är hatar jag att klippa mig eftersom frisörerna alltid missförstår mig och klipper helt fel. Får hoppas att de är bättre där jag klipper mig imorgon.

Nu, väntar jag iallafall på Robin som slutar typ tre. Sedan bär det av hem till honom. Tjing.

Förresten har jag inte glömt bort dig Alice, men det är så mycket nu.. Vi kommer snart och hälsar på dig. Vad sägs om imorgon eller söndag? Puss<3


Nu äntligen har jag gratis sms.

Haha, sist var i mitten på november. Men nu är jag igång igen och smsar utan att egentligen vilja något hihi. Aja, för övrigt är det nu prick en vecka till jag fyller år. Och på fredag har jag vid den här tiden säkerligen precis klippt mig. Usch. Livrädd, skakandes kommer jag sitta i frisörsstolen och ångra att jag gick dit. Jag hatara att klippa mig. Samtidigt som det känns ganska skönt sen:) Då vet ni.

Och jag är sååååå sugen på att fara utomlands. Eventuella pengar i present går direkt till spar. Då vet ni.

 Älskar dig<3


Jag vill bara heeeeeem....

Till Emma.
När jag kommer hem så smittar du mig. Okej? Fast bara för imorgon. För på onsdag måste jag nämligen till skolan och ha Psykológi B. Ååh jag hatar gymnasiet. När man gick högstadiet och var less så kunde man ju nästan bara fara hem. Fanns nästan ingenting att missa. Men nu finns det ingen tid till att vara sjuk.

Till Robin<3
Ååh det är så jobbigt att du inte är på skolan halva veckan. Bara kom hit och va med mig. Jag känner mig så ensam.. Så ensam. Jag vill ha en kram.. Nu.. Jag älskar dig. Alltid.

Till mamma.
Lägg in pengar på min mobil är du snäll:) Jag vet att du älskar när jag smsar till dig på dagarna. Hur meningslöst innehåll det än är. 200, så jag får gratis sms. Men usch, vilket slöseri med pengar. Hade gärna sparat hela studiebidraget till utlandet. Snälla skänk massa pengar då jag fyller år. Jag och Robin bara måste utomlands. Nu.



1 Februari 2010

Inleder veckan med Grafisk Kommunikation - PG som lärare med andra ord. Fantastiskt. Dock måste jag säga att resten av dagen faktiskt känns drygare än nu före lunch. Speciellt idrotten. Mission Impossible. Vet inte ens vad det är. Underbart.

Bra saker med den här dagen...
* Jag får faktiskt träffa min älskling tids nog ändå..<3 Även om det kommer dröja.
* Det är den första februari. (9 februari = Jag fyller 17:)
* Sista måndagen på ett tag, eller ja, lediga nästa måndag iallafall.
* Dagen före imorgon, haha. Slutar 11.20 då nämligen.
* Drygt en månad kvar till min och Robins lilla utflykt hihi, hemlisss!

Dåliga saker med den här dagen...
* Fick just veta att jag gjort kalendern vi ska göra nu på grafiska helt fel. Fel år och fel veckor. Allt var typ fel. Höll på måsta göra om allt. Tur jag har ögonen öppna och märkte att allt inte var så fel ändå. Hade PG fått bestämma så hade jag raderat, och gjort om.
* Lååååååååång och dryg dag, och som pricken över i:et så avslutas den med idrott. Härligt att få röra på sig. Eller?
* Bara några ynka dagar kvar tills mitt hår försvinner. Aja, en bit iallafall.

RSS 2.0