Valborgs.

Tjugo över elva fick vi sluta idag. Glädjen var obeskrivlig. Jag kunde helt seriöst knappt sitta still. Haha. Kändes bara så skönt att få fara hem. Satt ute i solen gjorde jag i tre timmar. Sen mötte jag Emma och gick med henne till affärn för att köpa vår traditionella glass. Smarrigt. Och nu hamnade jag här. Glad upp över öronen för solen och värmen. Wiiiie!!

Samhällskunskap.

Orkar inte idag. Hoppas till tusen procent att vi får sluta tidigare idag. Bara för att liksom. Har en väldig massa som jag ska hinna när jag kommer hem. Färga håret ska jag göra också. Men, för tillfället har vi samhälls iallafall. Ska ta reda på fördelar och nackdelar med att vara gift och sambo. Jättekul.

Travel Diary.

Efter en kväll på stan (öppet till nio ikväll) med Robin måste jag fortsätta att skriva klart min Engelska - Travel Diary. Tyvärr. Skulle gärna gå och lägga mig om jag kunde, men nepp. För övrigt så hittade jag en fin typ tunika på Cubus och för övrigt nummer två så är det här min sista kväll i min naturliga hårfärg på ett tag. Färgar imorgon. Hihi.


Right Next To Me.

Hemma igen. Har varit det ett tag faktiskt. Sen halv ett ungefär. En dryg timma alltså. Känns fantastiskt. Har ni förresten lagt märke till att jag börjar få tillbaks min bloggar-lust. Haha. Börjar få grepp på det mesta faktiskt. Vilket också känns himla bra. Dock ligger jag efter i matte och engelskan skulle varit gjord för längesen. Typiskt.

Kortdag.

Hemma är jag. Och nej, jag skolkar inte. Hade bara så otur och missade två bussar. Sen den som gick nio skippade jag eftersom jag ändå har hål vid den tiden. Ska iallafall åka med bussen nu tio eftersom svenskan är flyttad. Börjar kvart i elva och slutar tjugo i tolv. Jag menar det bokstavligen, vi slutar tjugo i tolv.


People Changes.

Hårfärg är nu äntligen införskaffat och torsdag uppbokad till färgning. Blev samma hårfärg som jag hade på den här bilden - vilken togs typ en månad efter det var gjort. I början var det svart, så den här gången tänkte jag prova med att inte ha det i lika länge. Få se hur det blir. Hihi. För övrigt så var mitt hår onödigt kort där. För typ ett år sen. Aja, nu ska jag försöka göra något vettigt. HadeFint.

Yess.

Bilderna från Sorsele är inlaggda nu, faktiskt. Min syster var så snäll och talade om för mig hur jag skulle göra det möjligt. Hinner dock inte lägga in mängder nu eftersom Robin är här så ni får nöja er med en. Hihi.=) Nästa, Mamma Mia.

Glass-söndag.

Låter bilden tala. Godnatt.


Engelska - Nationella

Hann inte bli så nervös som jag brukar ha varit faktiskt. I nian var det i extrema mängder men nu känner jag mig lugn faktiskt. Skulle till och med kunna säga att det gick ganska bra. Aja. Ska läsa lite samhälls vilket var läxa från igår eftersom vi fick sovmorgon. Fyra av sex otroligt dryga sidor kvar. Peppa.


Antonio-Party Music

Tja Antek här har kommit för att styra upp blogen lite såhär.   ja jag har liksoooom partat stenhårt denna dag och derför ska jag bara  göra en snabb beskrivning av mig - Jag e fan bäst Promo för bush bloogen som startar vid sommar lovet , Chek che it out SHhiiiit's hot ! , Åh fan  , dags för runda 2 see YA!

Dream.

Håller på med en fördjupnings-uppgift i svenskan där vi då alltså ska fördjupa oss i ett ämne vi är intresserad av. Jag valde drömmar. Vet inte riktigt varför men det är väl intressant. Och nu när jag börjat söka fakta om det blir jag helt fascinerad. Hihi. Aja, sovmorgon till tio idag. Tio över tio till och med. Slutar halv tre. Redan less. Men det är kul att läsa om drömmar iallafall. Faktiskt.

Ballerina.

Hittade ett sånt där ballerina-kex/kaka i skafferiet nyss. Den där sorten med ett hjärta i mitten. Lite små-charmigt tycker jag. God var den också. För de som inte redan visste, och ville veta. För övrigt så har jag fortfarande inte fått in bilderna från Sorsele.. Men min syster skulle visst hjälpa mig så när du läser det här får du pallra dig hit. Nu gärna.

Skelleftebor.

Skriver nu endast och bara för att jag har något att få ner i ord. Min skrutta - Alice - är med i en typ foto-tävling på Arken Zoo i Skellefteå. Så alla bör pallra sig dit och röstamin vovve. Nummer ett var hon visst. Och skulle det vara så att hon vinner så är priset en förstoring på bilden hon tävlar med. De som känner mig vet att jag skulle bli överlycklig. Och erkänn, att ni aldrig sett något charmigare än min underbara lilla vän.

Tisdag.

Nu är det nästan en vecka sen sist ju. Börjar undra vad som pågår med mina hjärnceller riktigt. Har svårt för att skriva överhuvudtaget. Igår satt jag och stirrade blint en på dataskärmen en hel del minutrar innan jag kom på något. Dock hakade datorn upp sig just vid det tillfället så det bidde inte. Hur som helst, är det tisdag. Medieproduktion. Snart lunch. Och sen fys på idrotten. Därefter, hem. Förhoppningsvis slipper jag sitta i timmar framför datorn och skriva på min engelska - travel diary. Men det visar sig väl.

I Believe.

Fem minuter har passerat sen jag skrev rubriken. Blogg-torka på hög nivå känner jag. Det händer så mycket men inga intressanta blogg-inlägg blir det. Ytterligare två minuter. Klockan går fort när man tänker för fullt. Nä, slut på ord. Och inga bilder har jag för det går fortfarande inte att lägga in.. HadeFint.


Stand By Me.

Tokig blir jag.. Fortfarande går det inte att lägga in bilder. Aja, har spenderat kvällen med att först borsta, sedan bada och slutligen föna Alice-Brallis. Galant gick det. Super-duktig var hon idag min vän. Nu, trött. 

Lips Of An Angel.

Okej, det här med att uppdatera har väl inte varit min högsta prioritering de senaste dagarna, hehe. Vet då lix inte vad jag ska skriva så det slutar i sånt här tjoller. Ikväll måste jag iallafall ta och sätta igång med matten som jag skulle ha gjort förra veckan eftersom jag var borta. Har som inte blivit. Sen måste jag även bada Alice. Veterinären imorgon. Aja, ska sluta försöka.. Blir ändå bara massa strunt skrivet... HadeFint!

..

 Words can't describe, my feelings for you.


I Can Only Imagine.

Tre dagar sen jag skrev sist. Känns lite konstigt faktiskt. Men jag vet inte vad jag ska skriva riktigt. Känner mer än jag tänker nu för tiden, om ni förstår. Och känslor är svåra att få ner i ord. Så därför har jag skippat det. Nu hade jag iallafall tänkt lägga in bilderna från Sorsele, men det verkar inte funka. Så det får bli senare.

Hemma.

Efter en kul vecka i Sorsele med mycket hemlängtan är jag så glad att vara hemma. Finner inga ord liksom. Orkar som inte lägga in bilder nu heller så det kommer senare. Antingen om någon timma eller så på typ måndag. För om ett tag trippar jag iväg till Robin.<3


För övrigt blev jag utmanad av min syster på hennes blogg om vilka 5 saker jag ska göra under 2009, men måste fundera över mina svar så tar tag i det senare. Haha. Hadefint.


Boden.

Jaa, där har jag befunnit mig i helgen. Varit på handler-kurs. Otroligt kul hade det varit om jag hade fått ha med Alice men det är en lång historia, gick iallafall med en spets av något slag igår (vilken skällde HELA tiden och var allmänt osocial) och idag fick jag låna en bichon havanais. Hon blev jag lite små-fäst vid faktiskt. Söt. Aja, måste rusa. Tusen saker kvar att göra och så lite tid. Ska stiga upp typ halv fem imorgon. Jag och Emma beger oss nämligen till Sorsele och gör backarna osäkra. HadeFint.

Du är allt jag nånsin önskat.

Jag saknar dig.

5 timmar.

Med tanke på min extrema trötthet så vet jag inte om det stämmer riktigt. Men om ungefär 5 timmar har jag lov ju. Två veckor. Vilket känns helt underbart. Dock blir det att stiga upp tidigt både imorgon, på söndag och på måndag. Imorgon far vi till Boden typ fem, kursen börjar åtta. På söndag måst vi stiga upp tidigt och städa bort där vi ska bo för att sedan återvända till dag två av kursen. Och på måndag går bussen till Sorsele tjugo i sex. Härligt ju.

Nämnde jag inlämningsuppgiften i matten igår? Jag satt och skulle renskriva den när jag märkte att jag hade gjort hur fel som helst. Vi skulle rita en sandlåda vilken skulle ha en area på 25 meter. Men då när jag väl satt där och skrev upp arean upptäckte jag till min stora besvikelse att den var 34. Skippade alltihop och la mig på direkten.

Malice.

Har kommit fram till att jag kommer sakna min vän extremt jätte-överdrivet mycket nu till veckan. Tragiskt kommer det bli. Dessutom är hon inte den enda jag kommer sakna så det kan nog bli lite smått okul ibland. Så att säga. Tur Emma ska följa. Annars hade jag stannat hemma minsann. Men, nu ska jag iallafall skynda mig att gå och renskriva matten (inlämningsuppgift/prov) och därefter ska jag sova. Blir säkert lite uppdatering imorgon på median. Tills dess, tjiiiing!

På tal om listor..

Bara för omväxlingens skull. Är lite less på pack-listor ju.

SENASTE PERSON SOM
Sov i din säng: Me, Myself and I.
Såg dig gråta: Hmm, ingen aning.
Fick dig att gråta: En penna var det faktiskt.
Du gick på bio med: Emma säkert.
Du gick på stan med: EmelieP.
Skällde på dig: Hehe, min lillebror..
Skickade ett mail till dig: Oj, var nått tag sen sist ju.

FAVORIT
Rum i huset: Köket ju.
Typ av musik: Allt som är bra.
Månad: December är mysigast ju men typ juni, juli nått.

DE SENASTE 48 TIMMARNA
Gråtit: Jo.
Köpt någonting: Yess.
Varit sjuk: Frisk som en nötkärna har jag varit.
Sjungit: Javisst, I am.
Sagt "jag älskar dig": Yess.
Velat säga till några att du älskar dem: Va, vadå?
Träffat nån ny person: Säkert.
Saknat någon: Jooo.
Kramat någon:  Jadå.
Kysst någon: Yess.

Nu, ska jag sätta igång med min meter-långa lista på allt jag måste göra. Känner peppen.

***

Torsdag. Och näst sista dagen iskolan, för mig. Kan inte låta bli att vara lite skadeglad. Men samtidigt lär jag måsta sitta med matten hela veckan ändå. Vilket inte glädjer mig, men det är väl smällar man får ta antar jag. Trots allt är det ju mitt eget fel. Kommer iallafall bli en galet bra vecka i snön med Emma ju. Hihi, med våra blå halsdukar. Okej, extremt uttråkad är jag. Men börjar snart. Tjugo över, matte. Sen engelska. Därefter, hem och börja packa.. Tjingeling.

Time Goes By.

Första April idag ju. För de som missat det. Inte hänt något särskilt. Förutom nationella i engelska, muntliga. Gick faktiskt bra. Hann inte bli så överdrivet nervös eftersom jag fick veta det säkert idag. Lättare än i nian var det iallafall. Dock kommer jag sänka mitt betyg i engelska till VG, vilket inte ger mig mer pepp till de andra ämnena. Här är för övrigt allt vad jag tänkte hinna med ikväll..

* Hälsa på min vän.
* Skriva klart mina packlistor. Till i helgen (Boden på handler-kurs!!) och till i veckan, Sorsele.
* Hitta något vettigt att packa i till Sorsele.
* Börja packa..
* Göra en inlämnings-uppgift (prov.) i matten.
* Göra en väldig massa i matten i övrigt.
* Läsa ut engelska-boken. (cirka 50 sidor kvar.)

Så, vem tror jag hinner?

RSS 2.0