****

Kvällen har spenderats hemma i Bureå. Middag i form av makaron- och köttfärsgratäng (suuuuupergott) och sen fick vi ananaspaj till efterrätt. Underbart. Mamma hjälpte mig även att komma på det självklara namnet på min bok. Fattar inte att jag inte tänkte på det... Thank you!

Ikväll har jag även gått en långprommis med Eira. Nu har jag precis ätit ett äpple och är plötsligt extremt mätt. Har nog krympt magsäcken aningens..

Imorgon blir det skola....


Den enda människa du kan ändra på är dig själv.

Valde att stanna hemma en extra dag för att vila upp mig ordentligt. Rätt val. Känner mig mycket bättre än igår. Därför ska jag nu plocka på mig lite godis och försöka göra någonting bra. PA? Matte? Samhälls? Vet inte.

Ikväll blir det, enligt nyfunnen tradition, middag hemma. I Bureå alltså. Var där igår också. Dock var inte Oscar hemma så då var det inte lika kul,.

Förresten fyller jag år snart. Om nio dagar. Den 9 februari.


Basic Instinct.

Eira sover och jag borde få något vettigt gjort. Dock har jag ont i hela kroppen och vill helst bara sova idag med. Jag klarar mig verkligen inte utan mat. Får se om jag är så stabil att jag kan fara till skolan imorgon. Här nedan, en lista på vad jag måste göra.

- Skriva på boken.
- Börja på PA-rapporten
- Plugga matte c inför provet
- Klippa Eiras klor & mellan trampdynor
- Inhandla ipren..
- Äta. Äta. Äta.
- Börja på samhällsen som jag inte vet när det ska vara klart
- Duscha
- Fila naglarna..

Eller så lägger jag mig ner och vilar en sväng...


Pain is glory.

Vill se "Trassel" på bio. Bjud mig någon?

Mår bättre. Höll på bli tokig (okej, jag BLEV tokig) på Eira idag. Har aldrig varit med om en så jobbig hund. Blev så arg att jag (helt utan energi) gick ut på en lång och mycket rask promenad. När vi kom in igen var jag så slut att jag föll ihop på soffan och grät en skvätt. Hon sover nu, så jag lyckades iallafall..... Eller nej, nu trippar hon omkring på golvet igen. Haha, finaste Eira....=(

Har precis fått i mig lite middag i form av ett hjärta. Robin hade lagt upp maten i form av ett hjärta, gulligt va? Det var han skyldig mig efter att inte ha kramat mig sedan i torsdags. Han är rädd för att bli smittad.,... Maten bestod av kyckling och klyftpotatis. MUMS.

Det står en godispåse på bordet och det är SÅ enerverande att inte få smaka.

Sitter och funderar hur det ska gå med mitt nyårslöfte. Om man ska gå upp fem kilo på ett år så är det inte till hjälp att inte kunna äta. Har idag "ätit" 4 glas blåbärssoppa (mums!), tre klunkar avslagen cola, två spagettistrån och nu sitter jag och idisslar äpple. Vill påpeka att jag fått order om att äta var tredje timme på dagarna egentligen,. Ni kanske kan tänka er att jag höll på falla ihop när jag var tvungen att gå ut med Eira för ett tag sen. I ran out of energy, helt enkelt.

Ne. Måste lägga mig igen. Blir snurrig direkt jag sätter mig upp.


Just my luck...

Magsjuka. Precis vad jag behövde. Mådde illa igårkväll och kunde knappt fika när vi var hos Emma och skulle fira henne. Har knappt sovit något i natt. En av de värsta nätterna i mitt liv. Hatar magsjuka. Finaste Robin kom hem från jobbet för att vara med mig idag. Och ta hand om Eira. Själv har jag legat mest hela dagen. Druckit ljummen, avslagen cola. Mums? Ne. Men måste lägga mig nu igen. Mår mycket bättre nu men långt ifrån bra.


Älskar att jag är ledig imorgon.

Helt slut efter den här dan. Fråga mig inte varför. Hade en lektion idag, började halv tio och slutade 70 minuter senare. Härligt. Sprang runt på skolan och letade febrilt efter en dator. En timme senare sprang jag hem till Eira. Endast två timmar behövde hon vara ensam idag, det tycker jag är okej.

Kvällen har spenderats hos min syster. Av mig och Robin fick hon en MYCKET FIN OCH GOD tårta (har ingen bild, kolla min systers blogg om ni vill se mästervärket), en tekokare (tsm med mamma) och chokladpudding. Haha... Dålig fantasti.

Har för övrigt märkt att jag - när jag bloggar - oavbrutet sitter och trycker ctrl + s. Resultatet när man sitter och skriver på word hela dagarna?


Grattis Emma<3


Grattis till min finaste syster som fyller 21 år idag:)<3 gammal bild, don't hate me(A)


Some things are hard to understand.

Jag kan inte fatta att jag, när Alice var 2 år, gick ut med henne minst en gång per natt. Ofta blev det uppemot tre gånger och jag har även anteckningar på att jag var ut med henne FEM gånger på nio timmar. Jag FATTAR INTE hur jag kunde undgå att FATTA att något VAR FEL. Jag förstår inte.. Jag har inte varit ut med Eira på natten på flera veckor. Hon är knappt fem månader.


Jag har nog gjort världens finaste tårta!!

Tyvärr får ni inte se någon bild på den för min kära syster läser min blogg och hon får inte se den förrän imorgon minsann. Så då får inte ni det heller. Den är väldigt fin iallafall och jag ber till Gud att insidan är lika fin som utsidan.

Hade tänkt erbjuda Robin en myskväll för han klagar på att jag sitter vid datorn hela kvällarna och skriver men då ska han fara till sin morbror istället. Så även denna kväll ska jag spendera framför datorn. Mina ögon kommer att bli fyrkantiga...

Bilden ovan är alltså INTE den jag gjort.


Memories hurts.

Har precis skrivit klart religionen och ska nu fortsätta med projektarbetet. Ju mer jag skriver desto mer kommer jag ihåg, vilket ofta känns som ett slag i magen. "Var det verkligen så?" tänker jag. Snälla ni som minns, påminn mig. Jag skriver bara boken en gång. Jag vill minnas.

Ska ta ut Eira-Peira och kissa (hon har förresten stått över båda målen hittills idag=(...) och sedan ska jag ta mig en bit kladdkaka. Bakade igår till stackars Robin som aldrig får till sin skoter haha.

Ikväll ska jag baka en tårta till min syster som fyller 21 imorgon, visst är jag för snäll?


Sitt medan du är ung, så orkar du stå när du är gammal.

Det är så trevligt att sätta sig vid datorn och märka att man har fått en kommentar, även om det så "bara" är från mamma. Haha. Haka på den trenden allihop tycker jag. Jag har inte många läsare men så pass många att endast en kommentar då och då får mig att undra lite.

Kände mig inte så fräsch imorse så bestämde mig efter många om och men för att stanna hemma. Har precis ätit lite frukost och ska försöka göra någon läxa. Alltid skönt att få sådant bortgjort.

Ej att förglömma. JAG fyller 18 om PRECIS 2 VECKOR!!!


Mod är ofta brist på kunskap, medan feghet i många fall är baserad på god information.

Sitter och skriver på boken. Vilket jag gör i princip jämt nu för tiden. Insåg dock idag att det inte är riktigt lika panikartat som jag trodde. Skönt. Men jag tänker inte slappna av för det.

Sitter och läser igenom gamla blogginlägg för att få inspiration (och hjälp). Hittade massa fina bilder som jag tog för något år sedan. Saknar att fota.... Min kamera har tyvärr passerat sina ljusa dagar. Den ser suddigt och kan inte fokusera på ett föremål utan att bli snurrig. Stackars. Ser dåligt i mörker gör den också..


Mot Storklinta. Igen.

Ser Masterchef America samtidigt som jag packar. Ska om några minuter ge Eira mat och sedan fara hem till Bureå och äta med mamma, Tomas och Oscar. Blir super. Kycklingpaj tydligen.

Helgen kommer att spenderas i Storklinta med mina två ljus i livet. Robin och Eira. Robin ska åka i backen och jag ska sitta inne i husvagnen och skriva på PA. Haha:( Eira ska få springa lös. Tjing!


"Den är där den hör hemma."

Tog mig friheten att vara sjuk idag. Känner mig deprimerad. Vill inget hellre än att Robin ska komma hem och krama mig. Vill bara gråta. Äta en dammsugare. Har inte ätit något idag. Det är inte bra för mig att vara ledsen, då glömmer jag bort att äta. Hoppas inte mamma läser det...

Vet inte vad jag ska göra. Behöver göra massa läxor men jag orkar inte. Är hungrig och kämpar emot klumpen i halsen. Tappade bort min ring imorse. Satt i soffan och strök med fingret längs vänster ringfinger, som jag brukar. Det var tomt. Ingen ring. Panik. Kom på att jag igårkväll smörjt in händerna och då tog av mig ringen och la den på magen. Måste ha glömt att ta på mig den igen. Slet upp den nybäddade sängen och sökte förtvivlat efter ringen. Kollade på golvet. Blev livrädd att Eira hittat den och svalt den.

Nu sitter den på mitt finger igen iallafall, den är där den hör hemma.


Många har det bättre än de mår.

För tillfället är det tvärtom för mig. Med sprängande huvudvärk och en växande hög med läxor så kan jag inte påstå att jag har det särskilt bra. Ändå mår jag så bra. Och det är väl inte fy skam?

Nu ska jag skriva på PA. Hurrey. Lägenhetsdörren står på vid gavel för de som vill komma förbi med go-fika till mig. Gärna en dammsugare. Tack på förhand.

Veni, vidi, vici.

Livet är en liten glimt mellan två evigheter.

Har ägnat hela långa kvällen åt mitt fantastiska projektarbete och det känns gode bra. Tre a4 har jag skrivit bara ikväll, vilket resulterar i ca 6 sidor i boken. Underbart! Känner mig såå stolt över mig själv. Det är så himla kul att skriva när jag lika kommer igång. Skulle kunna sitta hela natten. Speciellt nu när Robin har börjat komma in i bilden.

Sova nu.


Om prick tre veckor...

Fyller jag år!! 18. Äntligen.
Åt mums-mat med Robin för en stund sen och när jag sedan svalt sista tuggan kom jag på att jag var extremt sugen på cookies. Köpta som hemmagjorda. Så jag smsade till mamma och bad henne göra såna till min födelsedag. Hon sa ja. Mums!<3

Ska nu se klart sista kvarten av 2½ men och sedan välja och vraka bland alla läxor.


Älskling kommer du hem snart??<3

Har precis "skjutsat" in muffins i ugnen och nu ser jag med spänning på Americas first Materchef eller nått.. Jag vill också vara så duktig! Älskar att göra massa goda saker. Om jag slipper att diska efteråt, förstås.


Fläsk med potatis & löksås.

Har precis tränat in 38 engelska-ord på drygt 30 min. Inte så pjåkigt. Känns som att det här har varit en lyckad dag när det gäller skol-saker. Började dagen med 2.5h engelska CAE (cambridge) och avslutade dagen med 2.5h matte c. Vilket FAKTISKT gick BRA efter att jag bett om hjälp cirka femtioelva gånger.

När jag kom hem så satte jag mig med religionen (hann dock inte så långt, Eira behöver ju också uppmärksamhet=) och nu har jag gjort engelskan. Duktiga jag. Men nu, ska jag äta.


Apropå ingenting..

Så var de två och en halv timmarna förbi. Gissar att matte-lektionen kommer att gå lika fort. Om inte fortare. Eller?

Det här visste ni inte om mig: När jag var mindre ville jag bli crossproffs.


You're my perfekt match.

Hål två och en halv timme. Sedan matte c lika länge. Kul? Nej.


A Princess Diaries

Skulle göra matte-läxan tidigare ikväll. Matte C. Försökte mig på tal efter tal och så gick det upp för mig. En känsla som jag aldrig, och då menar jag verkligen aldrig, känt förut. Jag kommer aldrig klara det. Jag kan verkligen inte förstå. Det värsta är att jag inte kan byta ämne heller, för klarar jag inte matte c så kan jag inte söka någon av de tre högskole-programmen som jag ska söka. Ååååh..

Tack älskling för att du får mig att våga vara precis den jag är. Innan jag blev tillsammans med dig så var jag så rädd för att falla för grupptrycket. Inte längre. Jag står för den jag är och det är tack vare dig. Älskar dig.


Läxor och tv-kväll väntar.

Sitter i lägenheten med Eira-Peira bredvid mig. Hon myser med sin mjukisdjurs-flodhäst, ni vet, den som hon försöker äta på. Helgen var super med spel, mat och åk i backen. Underbart. Nu väntar läxor, engelska och matte, och sedan ser vi på tv hela kvällen. Kanske något gott till?


Sexlingar i familjen & Jamie Oliver


Ni som läser min systers blogg - och jag vet att det är en del - har säkert märkt at hon tjatat om sina käraste "Jon, Kate plus 8" eller nått. Nu är det min tur. Igår såg jag första avsnittet av "sexlingar i familjen" och jag är fast. Dessutom har jag i veckan följt "Jamie Oliver" slaviskt på tvn. Älskar matlagningsprogram.

Ikväll åker vi till Storklinta där vi spenderar helgen. Datorn får stanna hemma.

Om jag hade haft pengar så hade jag bokat en resa NU

Sitter och i princip gråter vid tanken på att jag inte har en aning om när jag besöker Side nästa gång. Fick världens il att jag bara MÅSTE utomlands och det inom kort. Gaaaaaahhhh!!!!!!
Finaste finaste fiiiiinaste Side!!!
Och en gammal, men ack så charmig bild. HAHA...


"Pojkar växer aldrig upp, leksakerna blir bara dyrare."

Satt och såg ett program tidigare idag och då var det en som sa det. Kul, tyckte jag, och framför allt sant. På tal om program så har jag blivit helt beroende av matprogram av alla sorter. Älskar mat! Dock verkar inte kärleken vara besvarad..

Eira-Peira ligger och sover i väntan på sin husse. Han skulle fixa med skotern ett tag. Själv sitter jag och skriver på projektarbetet.

Just det. Känner på mig att matte c kan gå ungefär hur dåligt som helst. Alla de som verkar tro att jag är så himla smart bara för att jag hoppade över halva förskolan kan sluta med det nu. Det enda jag kan är att stava.


He's got those eyes.

Och så var vi bara tre igen. Skrållan har nog precis slängt sig i famnen på sin husse & matte som hon inte sett på fem veckor. Tur för dom. Otur för oss. Kommer sakna min trogna vän.

Som grädden på moset så är det den tolfte idag. Och för första gången på åtta månader, känns det inte så... Outhärdligt. Jag lever, okej?


My own masterchef.

Slutade elva idag. Skönt. Kom hem till två galna hundar och sedan dess har jag hunnit med en hel del. Borstat Skrållan. Badat henne. Fönat. Vilket tillsammans tog tre timmar. Sedan har jag varit ute med vovvarna för att sedan ge dem mat och avlusa dem. Jo, ni läste helt rätt, tråkigt nog. Finaste Skrållan och Eira KAN ha löss. Har inte hittat en enda lus än men de har varit med hundar som har det nu så. Försäkerhetens skull så avlusade jag dom. Kände mig som en veterinär. Haha.

Har precis ätit mig mätt (tyvärr lite för tidigt..) på en av Robins alla goda påhitt. Nu sitter jag och smaskar på cashewnötter. Älskar.


And I do love you.

Ett litet moln vandrar omkring här i lägenheten utan något att göra. Hon blir lätt uttråkad. Det är då hon hittar på otyg. Nu sitter hon vid dörren och beklagar sig över att hennes husse tog med sig en annan hund (Skrållan) ut på promenad. Hon fick inte följa med. Stackarn.

Oj. Om ni för övrigt undrar så har jag precis badat Eira, det är därför hon ser ut som ett moln. Använde stora fönen (en speciell som man ska föna hundar med) för första gången (istället för en vanlig hårfön vilket tar evigheter) och det gick väldigt bra. Känns super.

Nu ska jag gå och duscha och sedan äta chokladpudding med Robin. Sedan sova. Tjingepling.
 


Pandoras box.

Ser sista minutrarna av förhäxad och väntar på att soppan ska bli klar. Mexicanasoppan. Insåg att om jag inte äter något innan jag lägger mig så mår jag inte värst bra imorgon.

Snart kommer Robin hem iallafall. Han har varit en sväng till Luleå för en skoter. Nu, soppa, sen, sova.


Ett enda snedsteg och jag är tillbaks i den onda cirkeln.

Precis så är det. Var tredje timme ska jag äta. Bara någonting. Jag ruckade på den gyllene regeln idag och hips vips så är jag där igen. Mår illa. Känner mig äcklad. Svälter. Kan inte röra mig utan att det känns som att jag ska spy. Känns som "hela havet stormar" i huvudet. Plötsligt känns mitt nyårslöfte omöjligt att uppnå. Helt omöjligt.

Skänk gärna risifrutti och frukt i mängder. Det är det enda jag kan äta när jag mår illa. Och mexicanasoppa. Mättande? Inte ett dugg. Nu ska jag försöka få i mig glass med kolasås. Känns vidrigt.


What a wonderful world..

Underbaraste dag. Vaknar tröttare än någonsin och stiger upp för en heldag på skolan. Halv nio till fyra. Engelska CAE var helt okej. Lunchen var stressig. Religionen resulterade i dåliga beslut. Varför dra på sig ett grupparbete sista terminen i trean?? Aja,. Mentors innebar en omvälvande nyhet. Bra eller dålig vet jag inte än. Sen slutade jag. Klockan ett. Ingen matte C. Tack gode Gud.

Längtar tills en viss person kommer hem från andra sidan jordklotet. Jag behöver hjälp. Eiras underbett oroar mig en hel del. Det ser inte bra ut. Robin la en mat-kula på golvet imorse när hon skulle äta. Hon fick inte upp den.


22 månader<3


Det är den nionde idag. Igen. Tänk att det har varit den nionde 22 gånger nu sen vi blev tillsammans. Du och jag. Nu ska vi gå in till stan för en mysdag och sedan bär det av till Bureå igen där vi ska spendera kvällen. Haha, låter kanske inte så romantiskt men.. Jag älskar dig ändå. "Idag och imorgon, från och med nu, det finns ingen annan, det finns bara du..."

Onödigt charmig bild för övrigt.


Min finaste Eira

Tänk att någon som är så liten, kan få en att känna så mycket kärlek. Tänk att jag skulle få just dig, Eira. Tänk att jag skulle få världens underbaraste lilla hund. Igen.

Robin klädde på sig för att gå ut på kvälls-rastningen. Eira låg och sov på sidan i sin bädd. Han tog på henne kopplet men hon låg kvar. Han sträckte handen för att lyfta upp henne. Då lyfte hon på benet så att han skulle kunna klia magen. Underbaraste lilla Eira.

På kvällarna när vi lagt in Eira i buren och på morgonen när jag vaknar efter en lång natt, så saknar jag henne. Jag längtar efter att få ta ut henne från buren och avnjuta hennes ömma pussar på min kind. Hon är världens mest kärleksfulla lilla hund. Och hon är min.


Things doesn't always end the way you want them to.

Vaknade för en timme sedan och förväntade mig en mysig lördag tillsammans med Robin och hundarna. Fem minuter senare ringer en mobil. Någon som vill komma och kolla på skotern. Så nu sitter vi här själva igen, jag och mina trogna vänner hundarna, och vet inte när vi ser honom nästa gång. Han ska hem till sina föräldrar och hämta diverse tillbehör och sen fixa en sak på skotern och sen vänta på att gubben ska komma osv osv osv. Blir visst en förhäxad-dag för mig.

För övrigt är det inte bara jag som blir deprimerad när Robin är borta hela tiden (jobb jobb jobb). Eira är helt otröstligt förtvivlad..


Miss u like crazy.



2 äggvitor + 1½ dl socker = massvis med maränger

Sitter och ser Let's Dance. Älskar det programmet. Munnen har jag proppat full med maränger. Två äggvitor vispat tillsammans med en och en halv deciliter socker resulterade i fantastiskt goda maränger. Mycket godare att göra själv än att köpa. Visst är jag duktig? Får jag tid till övers så bakar jag gärna. Bara jag slipper diska efteråt..


Sex år och fast i en 60-årings kropp

Steg upp halv tio,. Såg två avsnitt av Förhäxad. Hann med massa annat däremellan. Slog av dvdn och fastnade för ett program som går på fyran just nu. "Sex år och fast i en 60-årings kropp". Först tyckte jag mest att det var hemskt. Men de två flickorna som hade sjukdomen var lika glada ändå. Världens gulligaste faktiskt. Det enda som gjorde livet besvärligt för dem var folk som pekar efter dem. Sjukt att människor har hjärta att göra så. De ser lite annorlunda ut, de har en sjukdom men och? De verkar helt underbara ändå.


Torsdag den 6/1-11

Lilla gumman ligger nu och sover utan två av sina framtänder. Var ju i Bureå och åt mums-mat ikväll och då såg jag att Eira hade tappat en av sina framtänder. En liten glugg fanns bara kvar. Nu har vi kommit hem till lägenheten igen och för en stund sedan satt hon på golvet och såg alldeles olycklig ut, tittade henne i munnen igen och upptäckte att hon saknade ännu en tand. Så nu har hon två små gluggar. Stackars liten.<3


Systemkamera önskas.

Finaste "läsare" som är så snälla och gulliga och lämnar en kommentar efter sig. Det blev en bra början på min dag. Har precis blivit galen på Eira som stod nedanför soffan och skällde om en tok på mig. Hon ger sig inte i första taget, det lilla monstret. Nu är jag dock inte rädd för henne längre. Eller, det var jag inte från början heller. Men jag var rädd för att vi inte skulle klara av henne. Det gör vi. Hon blir bättre.

Nu har min prins gjort spaghetti & köttbullar till frunch. Mums. Ikväll äter vi hemma hos mig, i Bureå. Det ser jag framemot.

Förresten fyller jag år snart, glöm inte det. Min önskelista ser ni ovan i rubriken.


Sleeping dogs lie.

Varför kan ingen vänlig själ lämna en kommentar? Okej, jag bloggar absolut inte för att få respons i form av kommentarer men det känns så väldigt trevligt att få en. Om vad som helst. En enda lite kommentar kan göra hela min dag, mitt liv är uppbyggt av små små detaljer.

Har precis sett klart ett avsnitt av House och ska nu försöka sussa. Eira springer fram och tillbaka i soffan och vet inte vart hon ska ligga. Jo, nu la hon sig tillrätta i ett hörn. Hon är bra på att göra det bekvämt för sig. Min lilla vän.


Skrållan, Diesel, Eira, Lucy & Målle



En alldeles för försenad nyårs-lista.

Lovade mig själv att jag skulle göra en för år 2010. Så, bättre sent än aldrig.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Förlovade mig. Reste utomlands själv med Robin. Tappade matlusten.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Nej.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej.
4. Dog någon som stod dig nära? Ja.
5. Vilka länder besökte du? Turkiet!
6. Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011? Jag ska inte svara Alice, för jag har det bra nu, även utan henne. Jag klarar mig. I år vill jag däremot har mer glädje och skratt.
7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? 9 mars, 12 maj och 31 augusti. Datumet jag & Robin förlovade oss, dagen som Alice flög till himlen och så Eiras dramatiska födelsedag.
8. Vad var din största framgång 2010? Oj, jag vet inte.
9. Största misstaget? Jag skulle ha varit med Alice mer, när jag kunde. 
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Har aldrig tagit så många prover (sprutor...) som förra året. I onödan dessutom. Inga fel på mig.
11. Bästa köpet? Har nog aldrig shoppat så lite som 2010. Kan inte komma på något. Min glasnagelfil?? Haha..
12. Vad spenderade du mest pengar på? Mat. Som vanligt.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Eira-Peira. Och hennes husse. Överraskningen.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? None.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Ledsnare.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Haft kul.. Det är jag dålig på. 
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Tjurat. Typiskt mig..
18. Hur tillbringade du julen? Med Robin, min familj och släkt och sedan Robins.
19. Blev du kär i år? Jag var redan kär i Robin men blev förälskad från första stunden jag såg Eira. Den 116 grams lilla vännen som har blivit så stor.
20. Favoritprogram på TV? Bonde som vanligt..
21. Bästa boken du läste? 14 år till salu. 
22. Största musikaliska upptäckten? Är dålig på att lyssna på musik,.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Hårinpackning och ett usb-minne...;P
25. Något du önskade dig men inte fick? Jag minns inte faktiskt.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? Åt maräng-swiss med min släkt..?
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Om jag inte skjutit upp allt som hade med skolan att göra och om jag ätit mer.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? Haha.. "Första bästa plagg jag hittade i garderoben".. Jag väljer kläder efter humör, då vet ni.
29. Vad fick dig att må bra? Att veta att jag aldrig är ensam. Robin finns. Mamma finns. Så många andra finns. Och någon som aldrig lämnar mig är Eira.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Robin duger så bra så.
31. Vem saknade du?
Alice.
32. De bästa nya människorna du träffade? Räknas Eira? Har inte lärt känna någon ny. Jag är inte så social av mig. 

Nu ska jag skriva på min bok.

Someone to watch over me.

Kunde inte somna i natt. Låg där, klarvaken, och vände mig åt alla möjliga olika håll. Extremt uttråkad var jag. Som tur var somnade jag tillslut, vet inte vad klockan var, och vaknade sedan halv nio av att Eira pep. Steg upp, lika trött som innan jag somnat, och gav henne mat för att sedan gå ut. Nu sitter vi och myser i Robins täcke i soffan. Jag har ett duntäcke så Robins var lättare att flytta hit(A),.. Ser Förhäxad, för övrigt.

Förresten slutar han ett idag, min prins, istället för fyra. Det ser jag framemot.<3




Mitt nyårslöfte.

Har börjat få tillbaks matlusten lite. För två år sedan åt jag ungefär hur mycket som helst. Fick aldrig nog av mat. På kvällarna satt jag och åt mackor till fördärvet och någon bulle slank alltid ner. Jag åt stora portioner middag och godis passade bra efter det. Jag var ett matvrak, helt enkelt. Gick upp åtta kilo under det året jag åt som mest. Har tappat fem av de kilona nu. Matlusten försvann. Till min stora besvikelse. Jag har alltid velat gå upp i vikt. Har alltid tyckt att jag varit för liten. Vill inte köpa kläder i storlek XS. Vill inte ha 16,5 i BMI. Jag mår inte bra av det. Mitt nyårslöfte är att gå upp i vikt. 5 kilo. Minst.

Nu ska vi sova.


Kvällens.

Sitter nyduschad och nyfikad i myssoffan mellan två myshundar och har på mig min nya mysdress som jag fick i julklapp. Underbart. Robin har precis gjort sig mackor till imorgon. Typiskt att han alltid ska jobba.

Imorgon är det jag som stiger upp klockan tio för att i god tid trippa iväg in till stan. Klockan tolv möter jag finaste Jenika på Wayne's. Längesen sist.

Nu, blanda mat till Eira och sedan lägga mig och läsa något. Med Robin tätt intill. Och Skrållan, förstås. Eira får ligga i buren.


Tre apelsiner - tre mardrömmar?

Åt tre apelsiner igår. Två efter varann och sedan klippte jag ner en i yoghurt. Gott. I natt drömde jag tre mardrömmar. Symboliskt? I förrgår åt jag en apelsin, natten efter drömde jag en mardröm. Symboliskt? Haha nä jag vet inte.. Bara lite komiskt, och läskigt.

Igår natt drömde jag att en galen typ skulle skjuta antingen mig eller Emelie. Vi sprang för livet utan att ha någon aning om vem som skulle överleva. Jag blev träffad. Blev alldeles varm på ryggen där blodet forsade ut. Tänkte "bra att det inte var Emelie" och "jag kanske får träffa Alice nu". Jag fick ett dygn på mig att leva. Människor köpte avskedspresenter åt mig, typ grejer som det stod "lycka till" på. Jag var förtvivlad och satt bokstavligen fast vid Robin. "Älskling, lova att aldrig glömma mig", grät jag.

I natt drömde jag om en råtta som var stor som en katt och bet både mig, Eira och Robin till fördärvet. Jag har haft gerbiler (råttor med klädd svans typ) i mitt liv men efter att den sista dog på ett brutalt sätt så har jag en extrem fobi för råttor och möss.

Drömde även att Robin lämnade mig åt sitt förflutna och att mamma berättade att hon hade ett livshotande fel på sina nerver. Inte undra på att jag var helt slut när jag vaknade för ett tag sen.


Lydnadsklass 1 snart då?

Nyår firades i Robins föräldrars stuga. Supermysigt. Faktiskt ännu mysigare än vanligt. Eira mådde som en prinsessa. Hon fick springa lös hur mycket hon ville och gå ut och kissa alldeles själv. Utan koppel. Underbart, tyckte både hon och vi.

Fredag fick hon i sig både tvål och marinad så hon mådde inte lika bra då. Stackarn.

Nu är vi iallafall hemma i lägenheten igen. Eira är uttråkad och vill bara ut hela tiden. Och springa lös. Tyvärr är det inte lika enkelt här då vi bor meter ifrån trafikerade vägar. Gick ut med henne för en stund sen för att kissa, i koppel. Hon var arg och höll på äta upp kopplet som vanligt. Rottweilern i henne kom fram, så att säga.

Insåg att jag hade massa godis i fickan så tränade för första gången att gå fot med henne. Vilket gick fantastiskt bra!!!! Den lilla tjejen som på nyårsafton fyllde 4 månader förstod direkt vad jag var ute efter.<3


RSS 2.0