Du är allt

Jag älskar dig. Mer än ord kan beskriva.

''Leaving, on an airplane. I don't know when I'll be back again..''



Waiting for you.

Med en tragisk och ofrivilligt tårfylld start på dagen kan den bara bli bättre. Höll inte på kunna somna om men det gick bra tillslut, dock var det ingen djupsömn precis utan jag var hela tiden medveten om att jag sov. Huffsa..

Hungrig är jag förresten. Men verkligen inte sugen på äta nått. Känner mig bara äcklad. Bekant känsla. Tror jag är nervös. Brukar kunna bli det för såna här... resor? Gotland idag ju, för de som missat det. Här nedan, en liten översikt på vår två veckors-resa.

Måndag: Lämnar allt... Stopp-ort - Sundsvall. Smsa!
Tisdag: Shopping-visit i Sundsvall, Birsta.
              Sen tror jag vi ska till Härnösand eller nått.
Onsdag: Härnösand? för badning och klippning av vovvarna.
Torsdag: Färjan till Gotland går, vid typ elva.
Fredag: Tillfixning av vovvarna inför helgen.
Lördag: Utställning i Visby, Gotland.
Söndag: Utställning i Visby, Gotland. + Juniorhandling.

Måndag - Onsdag: Upptäcka Gotland.=)
Torsdag: Färjan tillbaks till ''Sverige'' går.
Fredag&Lördag: Ingen aning. Fixa hundarna. Igen.
Söndag: Utställning i Alfta. Hem!!=D
                 Förhoppningsvis få träffa Robin..

Nu, ska jag gå och fika lite, och hoppas det inte är så äckligt som min intuition säger mig. Hehe. Hinner nog skriva en gång till senare. Hade fint.<3

I'd give my life for you.

Jag har inte sovit bra i natt vill jag lova. Har märken över i princip hela kroppen av lakan och sånt. Dessutom kan jag knappt gå utan att bli yr och varenda kroppsdel värker. Haha, måste ha drömt någon aktiv dröm=P

Om en och en halv timme går bussen in till stan som jag ska försöka hinna till. Sist jag var på stan glömde jag nämligen hälften av alla saker jag for dit för, så nu har jag faktiskt skrivit upp dom.

För övrigt är jag extremt hungrig men känner mig bara äcklad av allt.. Ingen bra start på dagen för mig känner jag..

Love.


Those days are gone.

Om en vecka befinner jag mig på Gotland nu. Känns helt sjukt. Packlistorna är för övrigt klara, tror jag, men packa har jag då inte ens tänkt tanken på att börja med. Kanske vore en idé faktiskt. Med tanke på att vi är borta i två hela veckor behövs ju en del. Ååh.. Blandade känslor liksom. På ett sätt längtar jag faktiskt, ser framemot det och tror verkligen att det blir super. Men samtidigt vill jag inget hellre än att stanna hemma. Jag vet inte.

Onsdag.

Att det var rea idag hade jag inte så mycket nytta av. Ingenting fastnade jag för faktiskt. Ett par skor köpte jag - dock ej på rea - fast det var bara ett par i brist på annat. Nog funkar de, men inte det finaste jag sett. Aja, nu kommer min älskling. Hade fint.

Known as Alice.



Tänk att just jag skulle få tillbringa två år (hittills alltså.. jag ger inte upp dig så lätt..) av mitt liv med världens fräsigaste & underbaraste Alice. Du fanns vid min sida under den jobbigaste tiden i mitt liv. Lämnade mig aldrig. Jag älskar dig.

Smile like a princess.

Foto-runda med Emma igår som sagt. Super var det och fina bilder fick vi som minne. Har inte fått Emmas än men här är några från min kamera iallafall.



För övrigt blir det stan imorgon. Ska ta mig en titt på rean tänkte jag sen ska vi hälsa på mormor. Har inte träffat henne på evigheter så det blir super!

Och för övrigt nummer två så blir det inget Gällivare till helgen. Vet inte om jag överhuvudtaget har nämnt det men det blir hur som helst inte. De som känner mig kan nog lista ut anledningen. Dessutom måste jag få andas innan vi far till Gotland på måndag och inte kommer hem förrän två veckor därpå. Huvva. Men ändå kul..

A New Ending (Of A Terrible Start.)

Vad tycks om min nya header? Min syster var så snäll och gjorde en ny åt mig, gracias.



På tal om sneda leenden.

Ni som har läst twilight vet att de ideligen tjatar om Edwards sneda leende. Dock är detta inget man ser skymten av i filmen, jag har då inte lagt märke till det. Hur som helst, spana in min pingla här bredvid och lägg märke till hennes charmanta uttryck hihi. Har du någonsin sett något så gulligt?;D

The man who can't be moved.

Tjugo över elva låg jag i sängen helt klarvaken och hade inte en tanke på att somna om. Vad har hänt? Dock var det himla bra faktiskt med tanke på hur mycket jag ska hinna idag. Blir inget förhäxad-maraton som jag tänkt utan härnäst ska jag hoppa in i duschen och sen fika något. Sen ut och fota med Emma. Blir super. Och glass (twister alltså.) om jag känner oss rätt, hehe. När jag kommer hem ska jag städa klart i mitt rum och därefter äta surströmming. Sen kommer Robin<3

There we go.

En dryg kvart senare sitter hon här igen, ny-mumsat i sig två rostade mackor med marmelad och ett glas oboy. Tyvärr aningens kall mjölk så kände knappt någon smak av oboyen utan bara kyla i munnen. Typiskt. Nu ska hon iallafall gå och borsta tänderna igen och sedan hoppas på en god natts sömn - det som återstår av natten.. Sov sött sömntutor.

Here without you.

Fråga mig inte ens vad jag gör vid medvetande den här tiden. Ljust är det ute också så får liksom ingen nu-är-det-sov-dags-känsla heller. Men borde ha lagt mig för längesen iallafall. Fast det känns så ensamt.. Om jag ska vara ärlig så var det tre veckor sen jag sov utan min älskling så det känns lite smått tomt nu. Dock bra förberedelse inför de två kommande veckorna i gotland under vilka jag inte kommer se skymten av honom. Åååååh..........

För övrigt kurrar magen min, funderar på att ta mig en mat-bit. Vad sägs om det? Klockan kvart i fyra på morgonen..

16 Juni.

Hade jag haft skruttan i två år, hehe.

Memories.

En smart person sa att man ska glädjas åt det man har istället för att sörja det man saknar. Mitt nya motto. Hehe. Helgen har iallafall varit super (trots att Alice båda dagarn i ringen åkte ut på tvåor) men jag märker att allt mer kommer tillbaks från förut. Nu inser jag hur mycket jag har glömt, förträngt och kanske inte viljat komma ihåg. Men tack vare min vän känns det bättre. Härmed ska jag (försöka..) att glädjas åt det jag har istället för att sörja det jag saknar i mitt liv. Gr8!

You mean the world to me.

Med en vecka utan internet bakom mig sitter jag nu hemma och går igenom min måste-göra-lista. Trettio minuter har jag på mig. Far nämligen iväg till Vännäs på utställning idag - snart. Så måste skynda mig nu. Ska hinna packa, duscha, äta något, osv.. Hade fint!=)

För övrigt var det en bra dag i tisdags. Skolavslutning var det, min vän Emma fyllde år & som grädde på moset tre månader med Robin. Jag älskar dig.



Everything is allright.

Med två dagar kvar till skolavslutningen kunde jag inte vara mer oförberedd. Är det någon som kommer ha typ speciella skolavslutningskläder på sig? Jag har då inte en susning om vad jag ska ha. Hehe. Hjälp mig...



För övrigt är jag inne på sista dagen med Alice vid min sida här hemma.


Lose and fail.


Hold me now.



MVG på fördjupningsuppgiften. (drömmar)
MVG i arbetssätt & lärande
VG i idrott.
Det känns bra nu.

Pain.

De senaste dagarna har verkligen inte varit de bästa i mitt liv. Allt rasar för mig och inget står på min sida. Eller jo, två ljus i mitt liv har jag just nu. Som inte vänder sig mot mig. Alice och Robin. Det ena håller jag på att förlora., Alice-Brallis. Och inte blir det bättre av kommentarer - fyllda med hat åt ett eller annat håll -  jag fått på inlägget jag nämnde här nedan. Skriv inte såna kommentarer till mig. Jag blir bara deprimerad. Hur arg jag än är på min ''underbara'' familj så vill jag inte att andra ska säga att de är idiotiska osv. Gör inte det.

Och som svar till emma; Hade jag varit mamma hade jag hellre mått dåligt fysiskt själv i nått år än att min dotter skulle må dåligt psykiskt. Mer än hon redan gör.

Anonym?

En sån kommentar (se Everything I do, I do it for you) kräver ett namn bakom. Vem? Men tack.

...


RSS 2.0