Everything I do. I do it for you.

Hämtade min vän efter skolan idag. Som jag brukar ha gjort på fredagar efter jag fick veta  i mitten på januari att jag inte får behålla henne längre. Jag har fått ha henne hela helgerna nu efter det. Vilket är en väldigt kort tid om man är van vid att alltid vara tillsammans. Ha henne hack i häl vart man än går. Sedan på måndagar har jag lämnat henne igen. Och under veckan bara längtat tills det blir helg och jag får ha henne igen.

De första gångerna jag lämnade henne gick jag och grät på vägen dit. När vi var nästan framme torkade jag tårarna, gick in och lämnade henne och när jag kom ut igen och skulle gå hem, rann de nerför kinderna igen. För de som inte förstår, låter det säkert jättetöntigt. Om så är fallet, tyck det då. Jag bryr mig inte. Tror ni inte jag mötte folk på vägen mellan. Som tittade konstigt på mig och mina våta, röda kinder.

Det här är näst sista helgen jag får ha henne. Nästa helg blir sista. Därefter kommer hon att bo hos sin uppfödare. Hon får inte komma hit mer. Min familj välkomnar henne inte längre, hon är för jobbig. Den här gången, grät jag när jag hämtade henne istället. För näst sista gången.

Make me believe.

Slutat för dagen. Skönt. Har just skrivit idrottsuppgiften (fem min tog det haha). Skönt. Imorgon är det fredag. Skönt. Livet rullar på ganska bra för tillfället. Skönt.



Some things in life are real.

Utan någon vidare sovmorgon sitter jag nu här på skolan. Har redan varit här i fyrtio minuter men måste vänta lika länge till innan i börjar. Samhälls. Världens mest intressanta och värda lektion. På hela den här terminen har jag verkligen inte lärt mig någonting. Ändå har vi det typ tre timmar i veckan. Lyckad lärare.

För övrigt så är helgen inte alltför långt bort. Vilket känns så skönt. Men med tanke på de nio dagar som återstår av skolan innan sommarlovet käns det bara konstigt. Allt går så fort. Gotland närmar sig med stormsteg och det skrämmer mig lite. Nog för att det blir kul men.

Aja, vet inte vad jag skriver riktigt. Bara massa tjoller. Borde ägna mig lite åt idrotts-uppgiften jag ska göra. Men det är svårt när man tappat bort lappen där det står hur man ska göra. Gr8.

Something worth living for.

Sommar är verkligen min grej. Gick in till stan idag - istället för att ta bussen - bara för att få njuta lite extra av värmen och den obeskrivligt underbara doften av hägg. Haha. Gick och log för mig själv. Var barnsligt sugen på att plocka blommor. Eller iallafall ta kort på dem, men kameran hade jag inte med. Typiskt.

Nu, sitter jag och förbereder min svenska - redovisning. Om drömmar ni vet. Kul faktiskt.

I dare you - Shinedown

Things I Won't Forget.

Vissa saker sitter i minnet. Hur mycket man än vill glömma. Så är det bara. 

Efter regn kommer solsken.

Är precis påväg ut på en promenad med Alice och sitter faktiskt nästan och längtar. Känns skönt att få komma ut. Även om det har regnat nyligen men nu ser det ganska klart ut på himlen. AJa, okej. Fyra dagar jag skrev sist. (Förlåt mig emelie hihi). Aja, nu ska jag rusa iallafall. HadeFint.

Onsdag. Morgon..

Frågan är vad jag gör här. Egentligen. Nog för att jag verkligen måste göra klart mpr-pärmen så förstår jag inte hur jag självmant skippar en sovmorgon. Hade kunnat ta elvan till stan. Men samtidigt hade jag då inte kunnat vara med Robin igår med tanke på hans lektion halv nio. Nu förstår jag. Pusselbiten föll på plats.

Sitter iallafall på skolan och ska på två timmar hinna klart min mpr-pärm. Känns både helt lugnt och  fullkomligt omöjligt. Jag ska försöka finna viljan att sluta skriva här liksom, så jag kommer igång iallafall. Men nu var det nån dag sen någon uppdatering från min sida kom så nu känns det bara som att orden flyter på. Uppbyggda i ganska meningslösa meningar kanske, men ändå.


Världens Finaste Kusin.

Kom hem just i rättan tid idag för att vara med på mammas 41-årskalas. Grattis! Träffa min lilla kusin (10 dagar idag) Tilda fick jag också. Hur underbar som helst.

Bilderna från helgen i Piteå kommer snart.=)


I väntan på helg.

Rubriken säger allt. All min längtan, nästan då, är till helgen. Blev plötsligt jättepepp på utställningarna och allt runt omkring så kan knappt vänta. Som tur är slipper vi idrotten idag så slutar tjugo över två typ. Jaaaa!! Hehe. Okej..

Meine Donnerstag.

Med en stressig kväll framför mig och sovmorgon på samvetet sitter jag här och skriver på svenska - fördjupningsuppgiften.. Hade ingen svenska imorse så vi måste göra hemma för att hinna. Så lika bra att ta det nu. Ikväll iallafall blir det borstning, badning, föning, blekning (osv.) av Alice och packning inför helgen. Piteå på utställning ju. Blir super!

Det här är min vän Alice.


Visst är hon söt?

A World Of Dreams.

Haha. Helt uppslukad blir jag. Sitter och läser om drömmar (till fördjupningsuppgiften) och det är så himla intressant. Nästan lite skrattretande att jag blir så lyrisk liksom. Aja, måste skynda mig att läsa vidare innan vi slutar. Bara en kvart kvar..

Visste ni förresten att drömmar om vatten ofta handlar om känslor? Eller att drömverkligheten går 44ggr snabbare än vår? Förstår ni att jag sitter som fast-klistrad av nyfikenhet på att få läsa mer? Hahaha. Skjut mig någon.

Matte - nationella.

Har precis lämnat in matte nationella (mja, för typ tio minuter sen) och kännr mig faktiskt för en gångs skull ganska lugn. Det kan ha gått bra det där.  Hoppas jag. Nu har vi hur som helst parkerat oss i mac-salen på skolan - där vi har media - och ska fortsätta fixa mpr-pärmen. Vilket är en helt okej syssla. Dock, utan att kunna förvåna, är jag hungrig. Mycket.

Jaaaaaaaa...

Hungrig är jag. Och sitter med vetenskapen om att mitt huvud kommer sprängas vilken sekund som helst. Jag var två armslängder ifrån att stanna hemma idag. Men kunde inte. För mycket att göra idag. Och dessutom står matte-nationella på schemat imorgon så jag måste fixa en miniräknare. Typiskt att jag klarat mig utan en hela ettan men nu, med knappt fyra veckor kvar av skolan, måste jag investera i en. Vilken jag lär slarva bort under sommarlovet. Super.

Smile To Me.

''I could never be your woman'' hette filmen som jag såg med mamma nyss. Himla gullig faktiskt, lite smått rolig och så. Helt okej film. Inte för att jag kan påstå att jag egentligen hade tid att se den men. För jag har en sån där onödigt lång mental att-göra-lista nu igen. Härnäst, duschen. Sedan, sova.

Accept The Good.


Ska alldeles strax springa iväg och bli filmad med min Alice. Lång historia som inte går att kortas ner. Så är det iallafall. För övrigt så tar min kamera otroligt fina bilder. Eller är det bara jag som är så himla duktig? Aja, måste rusa.

Två Månader. Igår..

Två månader, och en dag. Du är det bästa jag vet. Jag älskar dig.





Fredag ju.

Jobbig dag idag känner jag. Förkyld är jag och ont i halsen har jag. Fryser om vartannat och huvudet känns tungt. Förvarning om feber? Hoppas inte det.

Lilla Tilda<3

Jag och mina syskon fick en till kusin idag, Tilda! Kan knappt vänta tills jag får träffa henne!<3



I Have A Dream.

Satt just och funderade på vad jag ska göra ikväll riktigt och nu kom jag på det. Värsta braiga idén, typ. Ska läsa igenom mina dröm-böcker som mamma lånade till mig (till fördjupningsuppgiften i svenska). Vi missar så mycket svenska-lektioner nu så behöver göra lite hemma. Men det gör absolut ingenting, för det är intressant. Minsann. Här bredvid, en bild från Sorsele. Tjiiing!

Whenever You Hear Me.

Efter lite drygt två timmars hål är jag ganska peppad på lektioner faktiskt. Eller. Inte lektionerna i sig, men att få göra bort skol-dagen så fort som möjligt. Hem vill jag. Sjukt ont i halsen har jag också. Undrar vem som smittat mig?:* Så får se om de blir att springa ikväll eller om jag spar på krafterna till 2000m på idrotten imorgon,.

Borsta Alice-Brallis ska jag göra ikväll också. Blir super att få träffa henne eftersom jag inte gjort det sen måndag-morgon. Vännen..


4866.JPG

Om fyrtio minuter slutar jag. Påriktigt. Fast det nämnde jag nog igår redan. Har iallafall media än så länge och sitter och försöker redigera bilder. Med kärleks-tema. Några är faktiskt lite smått charmiga.



Maj Maj Måne.

Om en månad är det juni. För de som inte tänkt på det. Om en månad och typ fem dagar har vi sommarlov. Och om två månader befinner jag mig på Gotland. Känns fantastiskt!

För övrigt slutar vi tjugo över elva imorgon så då ska jag snabbt som attan bege mig in till stan och be till gud att mina fina jeans-leggings finns kvar. Annars blir jag lite ledsen känner jag.

RSS 2.0