När en dörr stängs öppnas två nya.

Så var jag plötsligt ledig hela sommaren igen. Sommarjobbet jag fick passade mig inte alls och jag kände ganska snabbt att det var bättre att lämna plats för någon som kunde lägga ner mer själ och hjärta i det än vad jag kunde. När man jobbar med människor är det viktigt att man trivs, det handlar inte om att jag är kräsen på jobb. Det blev bara fel, helt enkelt. Och jag har inte ångrat mitt beslut, jag är däremot stolt över att jag avslutade det lilla kapitlet.

Men, nu ska jag ägna sommaren åt Eira, körkortet och BOKEN förstås. Läste ut den nyss och grät som ett fån på slutet. Åt min egen bok liksom.


Helgens planer..

Jobb, jobb, jobb.

Fredag: Kurs 8-15.30, jobb 16-18
Lördag: Jobb 7-12, 16-21
Söndag: Jobb 7-12

Heltok.:)


Aldrig vet man vad som komma skall..

Körig dag igår. Somnade söndagkväll med tron att jag skulle vakna upp till min första sommarlovsdag. Men icket. Vaknade istället till ett telefonsamtal som genast förändrade hela sommaren för mig. Plötsligt vet jag inte om jag någonsin kommer vara ledig.=) Blev därför ett större krig i mitt huvud. Kändes lite snopet.

Har idag tagit mig igenom min andra dag på mitt sommarjobb. Trevligt! Imorgon börjar jag två och jobbar till nio för att sedan gå hem och sova för att därefter stiga upp och börja klockan kvart i sju och sluta fyra. Har en känsla av att jag kommer gå upp i vikt i sommar, nu när jag får mig lite rutiner. HÄRLIGT.

Nu, sova efter att nyligen ha avslutat första avsnittet av ÄLSKADE prison break. Fjärde säsongen är vi inne på, jag och min prins.


SOMMARJOBB NU DÅ.

Vaknar upp imorse av att jag helt plötsligt fick sommarjobb. Bara sådär liksom. Helt oförväntat. JAG SOM SKULLE VARA LEDIG HELA SOMMAREN!? Aja, det blir nog bra=) Är dock helt slut efter mitt 5 timmars-pass. Ett äldreboende jobbar jag på förresten, ej hela sommaren men strötider då och då.


Finaste (f.d) mj3.

UNDERBARASTE GÅRDAG. Hade aldrig kunnat hoppats på att studenten skulle bli så himla bra. Faktum är att det känns trist att lämna allt. Trots allt har skolan och klassen upptagit en stor del av mitt liv de senaste tre åren. Sorgligt.

Tyvärr gick dagen alldeles för fort och jag hann inte njuta av den som jag viljat, men det var underbart ändå. Bilder kommer senare när min syster skickat till mig.


OCH DET SKA BLI SOOOOL

STUDENTEN IMORGON.

Har en oroväckande känsla att jag kommer glömma allt var studentmössor heter och sätte upp luggen i vanlig ordning. Shit.


One day to go.

Hittade precis studentklänningen of my dreams. Synd att studenten är imorgon bara..

Idag ska jag en sväng till skolan för att städa skåpet, gå på nån stipendieutdelning i aulan samt klä skrindan - tror jag. Helt okej. Hoppet om ett sommarjobb har återvänt men är fortfarande inställd på en ledig sommar. Ärligt talat så bryr jag mig inte längre.

Ikväll besöker jag och min prins Bureå för att hämta mitt paket från halens, REA var det.

Nu, lunch.


"Om att följa sina drömmar."



Idag tar jag det lugnt och kollar vädret om vartannat. Ska snart bege mig en sväng in till stan och uträtta några ärenden. Hoppas det inte blåser så mycket bara.

Har en känsla av att mina ben kommer vara blekast på studenten...

Tyvärr vet jag inte riktigt vad jag ska göra åt det. Bara att acceptera antar jag..

Beger mig inom kort in till stan för att gå ett varv inne på Subway. Med mig hem tar jag en underbar macka. Operation viktuppgång fortskrider. Även om det går så sjukt dåligt. Klockan är nästan halv två och det enda jag ätit idag är två chokladbitar och några skedar yoghurt. Blir så irriterad. Fattar inte vad det är som är så himla svårt!!!?


Tecken leder en inte alltid dit man tror, men alltid dit man hör hemma.



Har återigen hittat hem till mitt älskade älskade förhäxad. Blir, som Emelie så fint sa igår, verkligen aldrig less på den serien. Love.

Räknade igår och kom fram till att jag "tjänat ihop" tio mvg under gymasiet. Frågan är om det räcker? Hur ska man veta när man inte har något att jämföra med. För övrigt har jag vant mig vid tanken på att vara ledig i sommar. Bra, ändå. Då ska jag fortsätta på min självbiografi, som egentligen är långt ifrån klar. Ni som läst den, glöm inte att skriva upp positiva och negativa saker och ge till mig så jag får feedback! Thanks.


När man måste hålla sig i broräcket för att inte flyga iväg..



Då är det illa. Här sitter Eira och kikar på förbipasserande. "Lugnet före stormen".

MJ3.

Gårkvällen spenderades på klassfest. Tro det eller ej. Tog mig i kragen och for dit, insåg att jag var tvungen att ge det en chans. Så for dit, stannade nån timme och for sedan hem med blandade känslor. Jag kan iallafall dra slutsatsen att det inte är tal om någon blodad tand. Men helt okej. Dock föredrar jag att vara hemma. Sån är jag. Haha..

Ikväll drar jag och mina två favoriter ut på nya äventyr. Robin och Eira. Med er kan jag vara mig själv.


23 små ord värda att begrunda.

BER TILL GUD ATT LÅNGTIDSVARSLET FÖR SKELLEFTEÅ STÄMMER OCH DET BLIR STRÅLANDE SOL OCH 20 PLUS DEN TIONDE.

INGEN FÅR DÖDA SPINDLAR, PUNKT.


Eira älskar alla...



Men min lillebror Oscar är en av hennes favoriter. Hon är väldigt noga med att han alltid ska vara i närheten. Han får absolut inte gå ifrån henne, då blir hon hemskt ledsen..

RSS 2.0