Bio ikväll:)

Min prins överraskar mig med bio ikväll, Knight and Day, så nu ska vi bara avnjuta den underbara middagen och sedan göra oss klara. Älskar dig gubben<3

2 ½ men

Efter en utmattande dag (bestående av ungefär ingenting) ska nu jag och min underbaring sätta oss och se 2 ½ men, underbart. Har aldrig sett första avsnitten så det blir spännande.

För övrigt har jag hemskt ont överallt='(


En liten svart åttabenad inneboende.

Har på en vecka hittat tre spindlar i lägenheten, två av dom är mosade och nedspolade, haha. Men en liten stackare valde jag att skona livet på. Han bor bredvid elementet under fönstret och man ser bara till honom när man ska he in någon kontakt i uttaget där. Ganska söt faktiskt.

Bilden här bredvid föreställer de där mini-dammsugarna som jag gjorde igår, dock är dessa inte mina, tyvärr. Mina blev inte lika perfekta, haha. Bild på dem kommer förhoppningsvis ikväll.

Ikväll, ska vi till min morbror för grillning med släkten. Super.

Inatt, drömde jag och min Alice.

Med en sockerkaksbit i magen<3

I receptet på mini-dammsugare ingår 5 dl sockerkakssmulor, så ja, det var bara att ställa sig (eller det var mest Robin som gjorde någon nytta..) och baka en sockerkaka. Underbar blev den. Imorgon, ska jag ge mig på att försöka göra de där underbara mini-dammsugarna!

För övrigt måste Scrubs vara det löjligaste programmet jag sett.. Det går ju inte ihop någonstans. Just ja, Emma, har du alla säsonger av 2 ½ men på din dator? Då kanske jag skulle ta den första nästa gång jag träffar dig?(A)

Är det bara jag?

Eller har två av mina senaste inlägg gått upp i rök? För mig syns nämligen "Fia med Knuff" som det senaste inlägget, även fast jag skrivit två inlägg efter det. Får väl se om det här dyker upp eller..

Igår, bakade jag bullar. Haha. Första gången, men de blev ganska fina om jag får säga det själv. Mitt nästa projekt blir mini-dammsugare. Hade tänkt göra de idag men som jag nämnde i ett tidigare inlägg så lyckades jag skära mig i lördags och när det precis läkt så pass bra att jag vågade tvätta händerna som vanligt igår så slet jag upp såret igen.. Typiskt. Så nu sitter jag med plåster igen. Med andra ord, ingen bakning.

För övrigt drömmer (fortfarande.) jag i princip bara mardrömmar. Ibland kan jag få någon trevlig dröm i form av Alice som lever och överrumplar mig med hennes goa pussar. Annars fortsätter mina obehagliga drömmar om björnar, ormar och krokodiler (?). Helt slut då jag vaknar.
  

Saknar dig min dutte-fnutta..<3

Stackars lilla finger...<3

Efter en mysig dag (med massa shopping, allt från plåster till köttbullar till kaffekokare till ipren) lyckades jag skära mig i fingret. Vilken tur att vi någon timme tidigare införskaffade plåster från coop. Så nu sitter jag här med ett plåster på mitt älskade stackars finger. Styr data-musen med vänster hand. Typiskt mig att vara så kinkig.

I natt drömde jag om en stor fet padda.

Tillbaks.

Efter två dagar i lägenheten måste jag säga att det var ganska skönt att komma hem till Bureå, även fast lägenheten är underbar. Har ätit mig mätt (eller nja, ärligt talat är jag lika hungrig nu som jag var för tre portioner sedan..) och sitter nu och tar igen mig i allt vad mail och bloggar heter. Mini-datorn är inte inkopplad än tyvärr.

Var egentligen tänkt att jag och Robin skulle tälta med mamma och Tomas i helgen men det kändes lite för kallt för det, dessutom är nog inte Robin redo att lämna lägenheten än, hihi. Älskar dig min finaste älskling!<3

Igår var jag med Emma på trästocks. Såg Melissa Horn, älskade rösten men låtarna var inte riktigt jag.. Sedan lyssnade vi lite på några diet killar. Crash diet tror jag. Älskade trummorna men mina öron höll på sprängas när de bara stod och skrek hela tiden.. Sedan blev det Hästpojken, som var sådär.

Ett tips till er Trästocks-arrangörer: Om ni tar dit typ Elvis Presley (vilket kan bli svårt..), Celine Dion eller nån annan känd kändis så lovar jag att dyka upp nästa år. Bra.

Fia med Knuff

Typiskt.. Kom precis på att min dumma kamera fortfarande inte har orken att vakna när jag klickar på on-knappen. Typiskt.. Eftersom Robin ska hämta nyckeln till lägenheten idaaag!!

Dagen har spenderats med min lillebror. Vi har sett en bit ur "Där fick du" (igen, för mig), spelat Guitarr Hero (ont i armen osv..) samt spelat massa spel. Bland annat memory (jag vann!) och Fia med Knuff (Oscar vann..). Nu for han dock iväg till en kompis så jag ska väl städa mitt rum lite. Haha. Och se om jag hittar laddningskabeln till kameran..

Flotte Gilbert

Jag måste ha varit väldigt snäll på senaste tiden. När mamma och Tomas kom hem idag efter en natt i tält så hade hon med sig en sprillans ny sov-säck till mig! Inte så pjåkigt eftersom jag älskar att sova i tält (om man bortser från att jag är livrädd för att något djur ska komma osv..) men inte har någon egen sov-säck. Så det var en trevlig överraskning, tack!

Och när Oscar kom hem för ett tag sen från pappa (där han varit några dagar nu) räcker han fram en mjukisdjurs-flodhäst, till mig! Världens mysigaste och gulligaste lilla flodhäst är det också. Tack! Flotte Gilbert, heter han.


Tyvärr har jag slarvat bort laddningskabeln till kameran och den har slut ström så bilder på mína fina gåvor kan dröja. Men jag tror ärligt talat inte att någon bryr sig. Hihi.

29 dagar kvar


Mys-dag

Dagen har bestått av massa läsning (har läst sju böcker på fem veckor) och en hel del känslor. Inte så dramatiskt som det låter. När Robin kom hem så ställde jag mig att tillaga en mumsig omelett (haha..) innehållande korv, potatis, lök och så ägg förstås. Tyvärr blev vi hungriga lika fort igen så jag har spenderat ännu en timme framför spisen. Med plätt-smet som sällskap. Små-plättar fick det bli, och himlar så duktig jag är!

Kvällen avslutades med milkshake, gjord av min älskling på dagsfärska jordgubbar från gården. Mums! Men nu ligger Robin och ropar på mig att jag ska skynda mig, haha, så ska väl ila iväg nu. Godnatt.

Kattexperter efterlyses...

Hur blir man av med en extremt störande KATT? Sedan igår har vi haft en gul katt springandes och jamandes på vår gård. Tyvärr är den så tam att den inte bryr sig om att man försöker skrämma iväg den..

För några minuter sedan skulle jag gå utanför dörren för att känna på vädret när jag plötsligt får syn på en jamande kisse som springer rakt emot mig. På grund av min rädsla för katter (sant.) slank jag snabbt innanför dörren igen och låste.

Nu, tack vare den där dumma katten, vågar jag inte gå ut igen. Katter är inte mitt favoritdjur om jag säger så. Gå hem, katt!

Sommarlovet går sååå fort....

Det är med en liten klump i halsen jag skriver att i princip halva sommarlovet har gått. Inte för att jag har räknat eller så men jag är väldigt säker på att den gränsen är passerad. Nu är det ju i och för sig så att jag och Robin har himla mycket att se framemot resten av året, men det kommer ju tids nog ändå. Vill bara njuta av sommarlovet så länge det varar..

Detta är vad jag ser framemot:

- I helgen ska jag och min underbaring äntligen tälta, har aldrig gjort det tillsammans förut så det blir mysigt.
- Om två veckor står jag och Robin ny-inflyttade i världens finaste lägenhet. Kanske mest Robins i och för sig, men han är så snäll och tänker låta mig bo där med honom, haha.
- Den 14:e augusti fyller min älskling 18 år, har dock inte ännu kommit på det klara med vad han ska få av mig..
- Den 18:e augusti lyfter planet mot Turkiet, där jag och Robin ska spendera en vecka.
- I början på september föds (förhoppningsvis..) världens finaste valpar, inklusive världens finaste lilla tik.
- I början på november flyttar (förhoppningsvis..) lilla Eira hem till mig och Robin.
- Hihi och sen är det ju lucia och julafton också..(A)

Känns som att Gud ger tillbaka lite till mig nu. Det närmsta halvåret kommer bli underbart, till skillnad från mina senaste 17 år. Haha..

Ääälskar cashew-nötter...

Sitter och smaskar på en godis och drömmer om all slags god mat. MIN ((A)) köttfärssås med vitlööök, Robins grillade rätter, mammas köttgryta, mammas hemmagjorda pizza... Åååååh..

Någon som undgått det faktum att jag är extremt hungrig?

Inatt drömde jag mardrömmar, som vanligt. Förutom en dröm om min finaste Alice, som i drömmen var väldigt sjuk, drömde jag någonting nytt. Det var någon läskig typ som puttade ner mig och någon till i en älv. Huvva..

Efter en alldeles utomordentligt skön dag..

Som bestått av Svensson Svensson (ääälskar) och En Brors Berättelse (har nog aldrig läst så mycket i hela mitt liv...) mår jag faktiskt ganska bra. Måste påstå att jag känner mig väldigt glad. De som spenderar dagarna med mig vet kanske att jag inte mått så bra på senaste tiden. Därför är jag extra glad nu, när jag är glad.

Har dessutom insett att jag mår bättre efter några timmars tänkande. Den tid det tog att åka hem från Gällivare i söndags gjorde mig inte ett knyst. Jag älskar att tänka, och jag behöver det.

Vad jag däremot inte älskar är mina mardrömmar. Har tre speciella drömmar som förföljt mig en längre tid nu. En är förståss om Alice, antingen att hon börjar leva igen eller att hon bara finns där och gör mig lycklig, inatt hoppade hon upp i famnen på mig och pussades så som bara hon kunde. En annan är att jag blir slagen och misshandlad av personer som jag vet aldrig skulle göra mig illa, det är obehagligare än det kanske låter. Den tredje är om björnar. Jag är livrädd för att träffa på en björn, lika väl när jag står ute i trädgården som när jag är ute i skogen. Jag hatar att drömma mardrömmar. Speciellt om man vaknar upp tidigt på morgonen och regnet piskar utanför fönstrena. Då undra jag varför i herrans namn inte Robin får ha sovmorgon när jag behöver honom.

Nu är han ute och bygger garage. Åter till min älskade bok.

36 dagar

Nu återstår endast 36 dagar (om jag har räknat rätt..) tills jag och min älskling sitter på flyget till Turkiet! Vi har mycket att se framemot gubben, älskar dig!



Bild 1: Ett besök i Bergsbyn, såklart:) min glass är den med tuttifrutti, såklart:)
Bild 2: Kvällspromenad!:)
Bild 3: Jag och Robin gjorde svartvinbärsbladsdricka:) underbart!
Bild 4: Fisketur till Hakatjärn med mamma och morfar:)
Bild 5: Charmigt. Satt ute med Robin en kväll när han grillade.
Bild 6: Robin som grillar världens godaste<3
Bild 7: Ännu en fisketur:)

Hihi, om ni undrar varför de här bilderna dök upp helt plötsligt, så fick jag bara lust.. Då vet ni.


Nu är jag på bra humör, hihi.

Har suttit och löst korsord och sett Där fick du (världens roligaste film) men nu blev jag lite less på bara sitta. Haha.. Här kommer lite bilder från helgen i Gällivare.
Ställde Maya, Allsans halv-syster:) Hon fick först en etta och blev sedan reserv. Till vänster är domaren:)  Och ja, jag höll handen aningens högt upp.. Är inte van att ställa en hund på det där viset, det var därför.. Om ni kikar på inlägget nedan med massa utställningsbilder på Alice så ser ni hur jag gjorde med henne..(A)
GRATTIS Emelie, som kom 3:a i juniorhandlingen och på så sätt blev kvalificerad till SM i Stockholm!
Min älskling, uppe på Dundret.
Du är finast i världen.


Två månader.

Jag har aldrig fått mitt hjärta krossat,
men där finns många ärr,
och ett stort djupt sår,
som nu har blivit infekterat.


Livet är inte så lätt utan dig Alice. Jag hade förväntat mig att det skulle vara svårt, men på ett helt annat sätt. Det räcker inte med att man gråter. Det är så mycket annat på sidan av som också känns. Jag jämför alla hundar med dig. Kikar på dem i ögonvrån för att om möjligt, för en sekund, få tro att det är du. Det gör ont när jag ser någon hund vinka, som du gjorde. Och det känns mer än någon kan förstå, när jag ser hur lyckliga människor är med deras hundar. Du var inte bara en hund för mig, utan en del av mitt liv. Du fick mig att må bra när livet var som värst. Finaste Alice, det är så tomt utan dig.

För två månader sen vid den här tiden satt jag i väntrummet. Du var i mitt knä. Vi hade tid klockan ett. Den 12 maj 2010.

Till min Robin

16 månader.
Helt sjukt.
För sjutton månader sedan smsade vi bara.
Sågs ibland.
Du pratade. Jag lyssnade.
En snabb kram.
Vackra ord.
Hoppas vi ses igen.
Det gjorde vi.
Nu.
Hör vi ihop.
Du och jag.
Som dag och natt.
Sol och måne.
Vi är så lika.
Och så olika.
Det största vi har gemensamt.
Är kärleken.
Då. Nu. Och Föralltid.

I'll miss you forever sweetie.

- Idag har jag längtat efter min Alice. Hela dagen.
- Idag har jag myst med vovvar.
- Idag har jag ätit glass.
- Idag har jag sett en orm. Platt som en pannkaka.
- Idag har jag gått en kul-prommis med min älskling. Hihi jag vet att du älskar mig.
- Idag har jag blivit bäbis-sugen. Såg en underbar valp. När kommer Eira?

- Imorgon ska jag till Gällivare med min Robin.

- På lördag ska jag ställa ut en hund. Vilket känns sjukt, har aldrig ställt någon annan än Alice påriktigt.


Käre gode Gud, gör så att Eira kommer till oss som ett ljus i mörka tider. Hon behövs. Vi ska ta hand om henne. Våran Eira. Också ska jag vänja henne vid tandborstning tidigt...

En liten fisketur<3

Nu ska jag slänga på mig nå fula kläder och sedan följa med min Robin ut på en roddtur i sjön, med ett fiskespö i handen. Kan det bli mysigare?

Dagen på stan med Emelie var super! Du är underbar.

Sprallis, sista delen.

Bestämde mig, efter att ha insett hur sjukt mycket bilder det finns på min Alice, att avsluta Sprallis-delarna nu. Självklart kommer det dyka upp bilder ändå, men med tanke på alla bilder så skulle jag komma upp i säkert 40 delar till, och då har jag redan gjort en grov gallring. Så här kommer de sista bilderna på Allsan. Dessa är från våran sista dag tillsammans. Den 11/5-10.
Sista bilden som togs på Alice och hennes "hund-familj". Från vänster: Lucy, Alice, Målle och mamma Skrållan.
Lilla gumman var inte alls den Alice hon varit. Det syntes på hela henne att något inte stod rätt till.
Jag försökte ändå få fart i henne, vi satt på stubbar och gick sick sack genom en stege.
Duttan var iallafall intresserad av godis som vanligt.
Förlåt Alice för att jag var lite jobbig med dig och ville mysa hela tiden... Gick liksom inte låta bli.
För att tänka på annat en stund satte vi oss för att "lösa" sudoku, dock dröjde det inte länge förrän Allsan tiggde om min fulla uppmärksamhet. Tråkigt, tyckte hon.
Alice mat bestod av rå köttfärs blandat med leverpastej. Hon slukade en ganska full skål på en halv minut. Gott! Tyvärr fick hon inte behålla det gottiga dessvärre, utan kräktes på natten.
Min lilla söta padda..
Här satt vi och väntade på att Robin skulle komma med mjukglass.
Underbart! Hon fick säkert halva glassen..
Hejdå min lilla husse..
Maliice.
Sista bilden. Matte älskar dig, alltid.

Lyckat.

Jag tänkte skriva "Jag är på väldigt dåligt humör" som rubrik när jag upptäcker att jag redan haft den. Det bådar inte gott.

Nu ska min lilla gubbe försöka få mig på bättre humör. Tjiiiiiiing.

Ååh förresten, imorgon ska jag på stan med Emelie, hihihihihi. Fast då går jag dock miste om att köpa tio sockar för hundra kronor.. Skrutt.

Fly On The Wings Of Love

Lite bilder från Sundsvall, 21-23 maj.


Nu har jag genomlidit handledarkursen, inför att få börja övningsköra, fast om jag ska vara ärlig så tyckte jag inte att det var så tråkigt som alla säger. Faktiskt ganska intressant, hihi.

Ps. Jag älskar dig sååå mycket min underbara Robin. Du har mig i säkert förvar, hela livet<3

Robin 9/3-10

Står det nu så vackert i min underbara ring. Jag älskar den! Sitter fortfarande och beundrar den då och då. Kan inte förstå att den snart har prytt mitt finger i fyra månader.

Helgen spenderas som vanligt med min romantiska pojkvän. Just nu är han uppe och fixar efterrätt till oss, i form av jordgubbar. Mums! Förra året åt vi jämt jordgubbar med smält choklad, det var våran grej, men nu blir det bara jordgubbar.

Jag tänkte förresten på dig extra mycket i tisdags, Alice. Jag borstade din käre gamle Målle runt huvudet men skippade att borsta under hakan. Eftersom jag inte vet hur man gör med någon annan hund än dig! Dig kunde jag vända och vrida hur jag ville, du låg alldeles avslappnad på rygg i mitt knä, men hur gör man med andra hundar? Som kanske inte gärna ligger på rygg i ens knä? Det är inte lätt. Men du var van sen du var tre (eller till och med två) veckor med att ligga på rygg i mitt knä, medans jag klippte dina klor eller mellan trampdynorna. Snuttan, jag hade känt dig sen du var 19 timmar, det är svårt att inse att du är borta. För alltid.

1 juli 2010

Ååh, jag blir så frustrerad. Dagarna går så fort! Idag har jag iallafall hunnit med att göra en omelett (trasig men god), se SvenssonSvensson, måla naglarna, åkt med bussen in till stan och med en liten klump i halsen lämnat ifrån mig ringen. Snyft. Men bara tills imorgon strax efter tio. Så nu går jag runt med endast ett rött streck på fingret efter ringen. Haha. Vi har nämligen lämnat in dom på gravyr, äntligen, men bättre sent än aldrig.

Nu, efter ett antal underbara jordgubbar, är jag redo att borsta tänderna för att sedan krypa till kojs. Hihi, godnatt.

Till Emma:

HAHA jag hann knappt räkna till 2 sekunder (/kilometer), hihihih. Fast jag tyckte mest det var läskigt när hela rummet blev ljust av blixtrarna. Fast efter en stund avtog den, räknade till 5, 6 och 20 sekunder haha.

Och för er som inte förstod det så pratar jag förstås om åsk-vädret inatt. Tjingeling.

RSS 2.0