Luftslottet som Sprängdes & 2012

Luftslottet som sprängdes var bra, 2012 var en besvikelse.

Här är några bilder från Hemavan. Min käre gosse kom på att (när hårddisken efter att hundra bilder raderats fortfarande var full) jag skulle tömma papperskorgen på datorn. Då helt plötsligt gick det alldeles utmärkt att lägga in bilderna. Here you go!



Luftslottet som Sprängdes

Efter en bra början på dagen med min älskling, ägg-mackor, städning + bra musik och en långprommis (enligt mig) var det inte helt fel med en apelsin. Haha, knäpp mening. Aja. Nu väntar duschen och sedan finkläderna. Bil till stan där vi smaskar go-mackor på subway och sedan blire bio. Men min älskliing!

 Jag längesen med min älskade plattång (icurl=) som min älskade älskling överraskade mig med i somras. Puss gubben!<3

I Miss You. I Love You.

Admit that you miss her.

     

I know I do.




I'm so happy I've got you. You're my everything. Forever.





El 22 de Enero. Eller nått..

Kommer hem. Kollar igenom köket efter något gott (tänk att hoppet aldrig överger mig i det fallet haha), ''viftar igång'' datorn och stirrar rakt in i ögonen på häxan i Snövit! Min käraste lillebror har nämligen fått tillåtelse av mamma att byta bakgrundsbild. Haha, dum idé.

För övrigt har jag kommit på vad jag ska ha för projektarbete i trean. Dock skulle det inte skada att ha en (egeeeen) dator (laptoooop) då... Snälla mamma? Det är jag väl värd..?(A)



Beautiful Nightmare

Sitter på skolan i en datasal och väntar på att Robin ska sluta. Fyra slutar han. Inte okej. Han tyckte jag skulle gå in till stan men jag känner att mina stackars ben behöver vila. Haha, dock har dom väl knappt rört på sig alls den senaste tiden. Jag har blivit alldeles för bekväm av mig. Aja, hur som helst. Har kommit på nu några gånger sen skolan började om att jag glömde nämna min och min älsklings 10 månaders-dag. Den nionde januari minsann. Detta firade vi med en puss uppe på ''toppen'' i Hemavan. Mys! Dock fortfarande inga bilder därifrån eftersom min käraste lillebror Oscariussa inte vill ta bort alla sina onödiga bilder på typ program på tv och hans warhammer-gubbar. Detta resulterar i att hårddisken är full och mina bilder inte ryms. GE MIG EN EGEN DATOR I PRESENT TACK! Eller ett USB, men gärna en dator. Enda kravet är att den ska funka super och ej likna en sop-container. Den ska vara en platt (laptop) med andra ord. Då vet ni. Och mamma.



Sportlov nu gärna.

Sitter i en datasal på skolan oh väntar - nästan längtar - tills första lektionen börjar. Text A. Så klockan kan bli tio i tolv och jag får gå och äta. Aja, kort dag i dag. I varje fall ganska, tio i två slutar jag. Dock vet jag inte alls vad jag gör då eftersom jag måste vänta på Robin till fyra. Sen ska vi hem till honom och stannar där över helgen.

Ååh förresten så är sportlovet planerat nu! Vad det blir då får förbli en hemlis ett tag. Men helt underbart blir det. Jag och min älskling kommer inte att fira ett år (9 mars) i Skellefteå, det är en sak som är säkert!<3

Fem år sen.

Hemavan (5-11/1) är redan längesen. Första två skoldagarna bortgjorda. Sitter med huvudvärk och tittar på bilder. Hittade denna skönhet. 2005 var det!
 Hemavan-bilder kommer senare, går ej att lägga in för tillfället.


RSS 2.0