Älskling.

 Vigapo's Candy Cherie, Alice. Jag älskar dig.

Dancing In The Dark

Så mycket att göra, så lite ork. Som vanligt. Fick faktiskt ner min lista på papper igår. Innan har jag ju bara haft den i huvudet så nu känns det lite bättre iallafall, en sak har jag gjort. I övrigt står det helt stilla. Skulle ha ätit något för längesen men det verkar inte ha gått frammåt.

Ikväll blir det iallafall Emma<3. Längtar.


You Raise Me Up

Har verkligen inte lust att blogga nu för tiden känner jag. Orden blandas liksom ihop i huvudet på mig och jag kan inte tänka klart. Nu ska jag iallafall gå och lägga mig och se en film tror jag. Sen sova. Imorgon, är det nyårsafton.=)



ibristpåfantasi

Kände mig inte särskilt peppad på en ny dag. Det finns så himla mycket som jag skulle haft göra, och egentligen så himla mycket tid. Men jag orkar inte. Listan är för lång. Det känns helt meningslöst. En punkt på min kilometer-långa lista är att gå en långprommis med ALice. Gärna till skogen, men det blir nog inte idag. Däremot ska vi ta och gå en sväng förbi affären nu med Emma. HadeFint. 


Mellandags-rea..

När man hör ordet `rea´ bör man genast tänka på (förutom stora rea-skyltar och nedsatt pris på varor..) stora folkmassor som trängs och sliter av varandra kläder. Typ. För i princip så är det ju. Trots detta så fick jag tag i en jeans-väst på gina (hur fin som helst) som jag hade kunnat svära på var slut. Men där var den, hängde liksom och väntade på mig. Glad blev jag.

Det sjuka i den här lilla historien var att jag sprang runt hela stan och sökte efter en helt vanlig basic-tröja. Svart, vit eller grå. Hittade ingen. Sjukt, som sagt.

Tjejen som föll överbord

Söt film. Gillade slutet mest. Hur som helst, ikväll blir det Mamma Mia. Jag ska äntligen få se den. Förväntningarna är höga vill jag lova. För övrigt hann jag allt jag skulle tidigare idag, dock kom jag lite försent till Vickan men det funka. HadeHoooj.




Tidsoptimist.

Jag borde få medalj i att vara tidsoptimist.. Fattar inte hur jag tänker vissa gånger, hur jag tror att jag ska hinna. För det gör jag då inte. I och för sig blir det ju ännu svårare att hinna när jag sitter här.. Men det bryr jag mig antagligen inte om. Men nu ska jag gå och springa ikapp tiden, ehm.. HadeFint.

Min kamera.<3

Den här underbara saken låg i en av mina julklappar. Älskar den. Ingen system men det funkar lika bra endå. Kamera som kamera. Sa i torsdags att jag skulle lägga ut bilder från julafton men jag hade ju som inte kameran hela dagen så det blev inte så många riktiga julbilder tagna. Menmen här är några från julafton iallafall. Hadefint!


 Oscar. Lillebror. Charmigt.

 Bara för att jag älskar våran julgran.

 Bara för att min lillebror är söt.

 Alice.<3

Underbara dag..

Gårdagen var så lyckad. Verkligen. Underbara släktingar kom till oss, underbar mat åts (i mängder..), underbara Kalle sågs på tv och underbara julklappar fick jag. Bland annat en kamera (älskar den) och en fantastiskt fin bok av Emma<3 fylld med bilder på oss. Tack, det var det finaste du kunde ha gett mig.

Nu ska jag gå och läsa `När jag hör din röst´ som jag fick av min moster och se hur det går.. Spännande, haha. Bilder från gårdagen kommer senare. HadeFint!

God jul<3

Det är julafton idag. Den 24 december. 2008. Och jag älskar det. Finns det någon underbarare känsla? Dock var det ganska jobbigt att somna inatt.. Sen när jag lika somnat så väckte Alice mig kl. fem och skulle ut.. Problems att somna om då också.. Aja, har iallafall varit vaken sen kl. åtta. Man vill ju inte sova bort den här dagen heller. På morgonen fick jag toffefee (stavning? gott iallafall..) och båda speed-filmerna. Älskar.
Ha en underbar dag!!

En sväng på stan

En lite sväng sådär.. Hade egentligen inte sådär jättelust men. Men nu har jag då gjort allt som ska göras så allt är då bortgjort. Haha, kändes värt det här.. Nu ska jag fortsätta stressa. HadeHoooj.

If Tomorrow Never Comes

Hittade en gullig bild på ALice. Visst ser hon himla mysig ut? Lite sur kanske, med tanke på att hon hatar när man tar kort på henne, men annars himla söt. Och med den tanken, istället för en just nu väldigt deprimerande annan ska jag gå och sova. Upp tidigt imorgon för att hinna med allt. Godnatt.

Förresten är det den 23 december nu!!!! Wiiiiiie.

Hihihihi

Haha, jaasi.. Jag kommer då ingen vart i mina sysslor.. Skulle ha både städat mitt rum och fixat klart en julklapp idag. Plus lite till,, men inte har jag gjort det inte. Fattar inte vart dagen tog vägen? Minns att jag steg upp och såg Grinchen, sen är allt lite suddigt. Hihihi. Okej, nu ska jag börja agera här.

All I Want For Christmas Is You

Känner att jag har en period nu då jag inte kan komma på nånting att skriva om. Har liksom bara en sak (eller borde jag säga person...) på hjärnan just nu så så mycket annat har jag inte hunnit med att tänka på.. Galet.


Two days left

Grinchen. Är det bara jag eller är han himla söt? Haha. Hur som helst, för de som inte förstått det så har jag suttit och sett den underbara filmen nu. Den är så himla mysig, och nu, har jag verkligen julkänsla. Okej, det känns fortfarande helt mysko att det är julafton om två dagar men ändå. Nu ska jag iallafall gå och slå in de julklapparna som jag har kvar och imorgon blir det att fara till stan med Emma<3 och köpa resterande. HadeFint.

Åååh,,, varför funkar det inte att ladda upp bilder föööööör!?

Dan före dan före dopparedan

På onsdag är det julafton. Helt sjukt. Ändå går dagarna så himla fort. Som om det vore vilken månad som helst. Hur som helst, jag hinner verkligen inte med allt. Jag tror att jag bara gjorde en av sakerna på min `att-göra-idag-lista´. Gå ut med ALice. Långt gick vi också, pluspoäng för det. Men annars gjorde jag inget av det som stod. Åt inte ens frukost. Vet inte varför, det blev bara inte. Eller okej, det där med att tänka och längta har jag ju gjort såklart. Hela dagen i princip faktiskt. Nu ska jag gå och lägga mig iallafall, måste orka upp imorgon och se `Grinchen´ kl.11.10 ju!! Godnatt.

I can't get you out of my head.

You´re my angel


21 December

Dan före dan före dan före dopparedan.

Galet vad fort tiden går. Hinner inte med. Inte min `måste-göra-lista´ heller för den delen. Jag har lika många punkter kvar nu som första advent. Och på tal om det, så är det den fjärde advent idag. Måste komma ihåg att tända fjärde ljuset. Aja, hur som helst så ligger jag himla mycket efter. Bäst att sätta igång. Min lista för dagen:

* Promenad med ALice. (Så lång som möjligt...)
* Äta frukost. (Ehm, eller sen lunch?)
* Städa mitt (överdrivet) fina rum.
* `Fixa´ en julklapp.
* Gå förbi en sväng hos Alice uppfödare.
* Tänka.
* Längta.

Jaja, kom inte på något mer där i slutet men jaa.. Kommer hur som helst inte hinna eftersom det brukar kunna ta ett tag för mig att städa.. HadeFint.

Notting Hill

`Lycka är inte lycka utan en fiolspelande get´

Godnatt!<3

Svensson Svensson

Var det bara jag som tyckte att det spårade rejält idag? Blev faktiskt riktigt besviken, det brukar ju vara så himla kul men.. Nu blir det iallafall att fortsätta med mitt Förhäxad-maraton. Har sett fyra avsnitt hittills och många fler lär det bli. Känns som att kl är fem eller sex så det blir då en lång kväll/natt. Kul. HadeFint.

18 timmar och 25 minuter

Tiden går långsamt när man har tråkigt. Jag saknar dig.

Paket-inslagning

Är inte min starka sida precis..  Speciellt inte det där med att `krulla´ snörena.. Aja, några julklappar har jag då slått in så de ser någorlunda normala ut iallafall. Men kul är det, hur resultatet än blir! Speciellt när man vet att det bara är fyra dagar kvar till julafton. Ojojoj.. Längtar.

Imorgon kl.17.00 (och på måndag kl.11.10) blir det att parkera sig framför tvn och se Grinchen, vilken är min absoluta favorutfilm (förutom Twilight då..). Älskar den. Den är så himla mysig och jag får så bra med julstämning av den så det blir bra. Nu ska jag iallafall lyssna på lite julmusik och sen blir det Förhäxad-maraton med julgodis och mandariner. HIhi.


Julen är här

Och ännu närmare blir den om jag går och lägger mig nu så okej, jag gör så. Godnatt!<3


Twilight<3<3<3

Älskar den filmen. Oxch med det sagt lämnar jag allt här hemma och far i väg med Emma<3 till stan för att se den. Tredje gången gillt heter det ju! ;D

 I can't stop thinking about you...

Vaaaaaaarför...?

Varför måste vissa saker hända.. Alltså ååååååå... Sur blir jag. Det var inte ens nödvändigt, inte ens lite. Men jag får banka in mitt fina `motto´ att allt sker av en anledning. Visst. Och okej, nog var det väl inte så farligt ändå på ett sätt?

Jullov nu förresten. Härligt.!

Sex dagar kvar

Till julafton. Snart fem. Helt galet. Tiden går så himla fort (när mkan har roligt=). Och för att få den att gå ännu fortare ska jag gå och lägga mig  nu. Imorgon börjar jag som sagt halv ett (vilket är så härligt så det tål att upprepas) så då åker jag med elvan. Orkar inte gå ut till efyran för att åka med kvart i tolvan så. Det blir nog bra. Godnatt!<3

Julgran<3

Nu har vi klätt julgranen iallafall. Jättefin blev den! Fast den är galet stor, `värsta julgranen´.. Så att säga. Aja, nu blir det att duscha och sedan se lite förhäxad innan natten kommer. Haha...

En dag kvar

En endaste dag kvar, sen får vi jullov. Härligt! Och dagen imorgon är inte ens särskilt ansträngande, börjar kl.12.30 (om det inte blir att vi far tidigare för att se finalerna i innebandyn..?) och har du julavslutning till typ halv 2. Jobbigt? =) Nu, blir det förhoppnigsvis mat snart och sen ska vi klä julgranen. Mys!

Sängdags?

Yeees, det tycker jag. Tur man har sovmorgon imorgon. Börjar 25 över 12 men blir att åka med elvan (älvan, hihi...) och in till stan. Typ äta med Emelie? Najs. Men först och främst ska jag sova. Godnatt!<3

Människor I Högt Gräs

Vi satt inne på biblan för några dagar sen på hålet och tittade på böckers titlar. Vissa var faktiskt ganska bra. Den jag gillade mest var `Jag minns att jag sprang´. Vilken jag hade som rubrik för nån dag sen och den här var en av de andra. Aja, mycket intressant. Nu måste jag iallafall - hur mycket jag (och hon..) än skulle vilja slippa - gå ut med Alice. Hatar verkligen slask. Det är så obehagligt äckligt. Menmen.

I´ve Got My Eyes Shut

Inte min dag idag känner jag. Steg upp nio, bussen gick elva. Gissa om jag missade den? Yeees, det gjorde jag. Perfekt. Blev tvungen att ut till efyran. Hatar slask mer än något annat... Sotd där och väntade på umeå-bussen ett bra tag. Sur var jag. Aja, när jag lika kom till skolan var jag så duktig och renskrev hela min (korta.) novell och därefter blev det att gå och kolla på vårt lag som var med i innebandy-turneringen på skolan.

Slutade efter det. Så åkte med tio över tvåan hem. Den var sen så där fick man också stå och vänta ett bra tag i värmen. Me like. Kom hem. Fika. Såg Förhäxad ett tag. Och nu sitter jag här och ska fixa lite grejor. Höres&Synes.


Jag Minns Att Jag Sprang

Sakta men säkert kommer den smygandes. Tar mig i besättning.. Kan inte kämpa emot, bara låta mig följas med och låta den mörka sidan få övertaget. Jag är helt hjälplös. Vågar inte agera. Vågar inte gå tillbaks till den ljusa sidan. Allt är bara svart. Och där finns jag.

När man är praktiskt ställd

Nu är jag äntligen `klar´ med idrottsgrejen. Krävs väl lite redigering men det hoppas jag hinna med imorgon på skolan när jag ska skriva ut den så. Så nu blire att duscha tvärt. Som sagt.. Jag är mycket praktisk känner jag.. Ska åka med halv åttan imorgon dessutom!? Godnatt vänner,,,,


Med minne som en guldfisk..

Fast forskarna har väl kommit fram till att guldfiskars minne inte alls är så illa... Aja, jag använder det uttycket iallafall.. Jag sitter här och tänker på helt andra saker när tanken plötsligt slår mig att det första jag skulle göra när jag kom hem (vilket var för en och en halv timma sen....) var att skriva klart idrottsuppgiften! Vilken ska vara klar imorgon.. Känns bra det här. Speciellt med tanke på att vi snart ska iväg på lydnadskursen vilken börjar åtta och inte kommer hem förrän tio. Härligt planerat Maliiiin.

Powerpoint - datorergonomi

Gör ett powerpoint projekt (?????) om datorergonomi. Kul ändå. Och idag får vi förhoppningsvis veta vårt betyg i daaaaaata. Spännande..=)

En bock i listan..

Över saker som jag måste göra.. Känns bra. Men nu är nästa punkt på min fina lilla (mentala) lista att sova, so I better do that.. Godnatt! <3





Släktträff med blöta

Dopp i grytan* för er som inte fattade det där. Gott vare iallafall, och faktiskt ganska trevligt att få träffa släkten. Dom är som så gulliga hela högen, förutom de man knappt sa ett ord åt eller ens kände igen. Haha.

För övrigt har jag då börjat med idrottsuppgiften nu. Har som jag säkert nämnt tidigare haft hela höstterminen på mig men är riktigt bra på att skjuta upp saker.. Riktigt bra.. Men börjat har jag gjort nu iallafall och det känns ju bra. Dessvärre vet jag inte säkert vilken dag det ska vara klart så jag satsar på att få det klart ikväll. Med andra ord är det bäst att börja agera. HadeHoooj!



Update: Aaaaah!! Läste just på Emelies blogg (taaaaaack...) att vi har en matteuppgift till imorgon också... Skyndaskyndaskynda....

Det där med julklappar..

Hittade två stycken idag så nu har jag tre sammanlagt. Men ändå så många kvar. Känns tragiskt, men jag får ta och ta en rejäl runda på stan nån dag (Emma du följer va?=)). Haha.. AJa, nu ska jag då äta snart och sen blire att vara med Emma<3 och ut i snön. Mys!

Julkänsla

Nu äntligen har jag fått lite julkänlsa! Detta efter att vi steg upp imorse och såg luciagrejen på tv och fikade lussebullar och pepparkakor samt varm choklad som alla år tidigare. Mys! Däremot är det numera så att man (jag..) mest sitter och klagar på hur fel allting är. Till exempel att de har kransar i håret, glansiga klänningar, inget glitter i midjan, att Lucian sjunger osv.. Haha, men annars funkar det.

Idag blir det stan fick jag höra just. Mamma hade hittat nån klänning som hon efter lång betänketid bestämt sig för att köpa. Dessvärre var den slut då. Gissa om hon blev besviken? Hihi. Men hon skulle iallafall kika på en kjol med samma tyg nu. Hade fint!


TrettondeDecember

Lucia. Finns det något underbarare och finare? Nej. Jag tror verkligen inte det. Lucia-tågen, sången, lussebullarna och pepparkakorna. Allt. Och ja, jag gillar verkligen traditioner.

Har förresten färgat håret nu också. Fick typ panik när det såg ut som att det skulle blir grönt där ett tag. Sen svart. Men det blev faktiskt ganska bra. Mörkbrunt med lite (från vissa sken) rött i. Typ sån färg som jag ville ha, så jaa. Jag är väl ganska nöjd då.

Följde med Emma<3 och kikade på vår (numera mycket saknade..) skolas - som vi gick i innan -  luciatåg. Jättefint. Men det värsta var att vi ju då såg lärarna som vi haft. Himlar vad jag saknar dem nu... Har faktiskt lite ont i magen.

Aja, nu blir det godis och film. Sen ska jag sova så jag orkar stiga upp och se lucia på tv kl.07.00 imorgonbitti. Tradition även det. Hade fint. Godnatt! <3 

Peppa hål i fyrtio timmar

Kvart över ett börjar vi om - engelska, film. Kul. Sen äre idrott - klassamverkan.. Ska typ spela innebandy mot nå fordonsare. Yippey. Aja, idag fick vi se musikarnas lucia iallafall. Jättefint! Finns det något underbarare (näst efter själva julen då..) än lucia? Alla traditioner and so on. Imogonbitti till exempel blire att stiga upp tidigt för att se luciagrejen på tv. Som alla år tidigare. Älskar traditioner. Mycket.

Och ikväll ska jag förhoppningsvis och äntligen få färga håret. Efterlängtat måste jag säga eftersom mitt hår i vissa sken ser typ grå-brunt ut. Gillas inte. Och sen efter  det ialalfall så blire att fara med Emma<3 och se på åttornas lucia. Mys!

Ingen rubrik idaaaag..

Kom verkligen inte på nått att sätta som rubrik. Funderade nån minut sådär men nej.. Inte det. Så vi skippar det idag. Och för övrigt så bröjar jag bli riktigt irriterad på mig själv.. Hela höstterminen har vi fått på oss med den här fördjupningsuppgift i idrott. Har jag gjort den? Nej. Har jag ens börjat? Nej. Har jag bestämt mig vad jag ska skriva om? Nej. När ska den lämnas in? På måndag.

Det finns hopp för mig känner jag.

Med smak för diagram..

Sitter och har precis `hittat´ mina diagram.. Vi har istället för prov i matte att vi ska hitta ett missvisande diagram och rita om det så de blir rätt. Wiiie, men ändå härligt att slippa prov. Så jaa, jag kollade igenom cirka 50 sidor på google och letade efter det perfekta (felaktiga..) diagrammet och mitt i smeten hittar jag den här bilden. Fint diagram tycker jag. HadeHOOJ!

Godnatt.

Är så himla trött. Fryser gör jag också. Och är trött. Ännu mer. Så nu ska jag gå och lägga mig iallafall. Imorgon hoppas jag på en myyyyycket bra och inte fullt så jobbig torsdag. Orkar som inte att inte orka.. Om ni fattar.. Aja, godnatt! <3

Ååh, för övrigt så har jag minsann namnsdag idag! ;D

Klippt och Klart

Klippte mig idag. Genomgick en av mina fobier helt galant. Okej, satt och hade ont i magen samt darrade under hela klippningen (och före...) men nog gick det bra. Kan väl inte påstå att det syns så överdrivet mycket heller men klippt mig har jag för sjuttsingen gjort iallafall!

Till helgen blire till å färga. Wiiiie!

Avslappningsskivan..

Som vi `fick´ av Anita med H var faktiskt riktigt gullig. Haha. Har faktiskt varit så himla (överdrivet...) duktig och lyssnade på den både igårkväll, imorse och idag när jag kom hem från skolan! Finns nämligen tre olika `spår´. Ett för kvällen, ett för morgonen och ett för när man kommer hem från skolan typ.

Nä, nu ska jag gå och sussa sött. Godnatt!<3

Minusgrader

Bestämde mig för att gå en sväng med Alice och kom i sista sekund på att det kanske var nån minusgrad. Kanske att jag skulle ta på henne någon overall? Så jag traskade in i köket och kikade på termometern. -14 grader. Jojo, nog tog jag på henne en overall allt.

Kallt vare. Men nu när jag lika kom in var det faktiskt skönt att få ta av sig alla extra tjock-tröjor. Konstigt ändå.. Aja, nu ska jag mumsa i mig en mandarin eller två och sedan blire duschen. Därefter.. Oroa mig inför klippningen imorgon efter skolan.. Ååååååh...

If Tomorrow Never Comes

Fattar inte hur jag tänker egentligen. Att jag verkligen bryr mig mer om hur skalet på mandarinen ser ut än hur själva mandarinen är. Att jag tänker mer på hur omslagspapperet set ut än vad som finns i paketet. Helt jävla sjukt. Jag fattar inte. Jag måste sluta. Nu.

Käckt med Knäck

Ååååååh vad sur jag blir på min humor för att jag tyckte det där var himla kul... Det spårar känner jag,. Aja, nu ska jag iallafall gå och lägga mig efter en onödigt jobbig dag. Har väl egentligen inte gjort så mycket ansträngande saker men jaa,, sån är jag. Förresten ska jag ta och lyssna på avslappningsskivan vi `fick´ av Anita med H idag. Hihihi (A)

Godnatt! <3

Problemet med julen

Är att komma på vad man ska ge alla i julklapp.. Jag har inte så bra fantasi som jag skulle vilja ha. Speciellt inte eftersom jag vill ge personliga julklappar och inte bara nått som man valde som `första bästa´. Aja, jag har väl ett tag till på mig att fundera antar jag. Nu måste jag iallafall skynda mig att göra mig i ordning så vi kan fara på lydnads-kursen. HadeHOOJ!

It takes my pain away

I feel good. Med en bit tårta och några pepparkakor i magen känns allt faktiskt ganska bra. Sitter och drömmer mig tillbaka till i lördags när jag och Emma<3 var och såg Twilight.. Den är så underbar. Skulle gärna fara och se den mååånga gånger till.

Sovmorgons-morgon

Tycker att mina rubriker bara blir bättre och bättre.. Fantasifulla till tusen osv. Aja, nu ska jag iallafall skynda mig och gå och sova så jag orkar stiga upp imorgon. Fast å andra sidan har jag ju faktiskt sovmorgon. Härligt. Men ändå, skadar inte att lägga sig nu iallafall..

Och på onsdag ska jag klippa mig. Börjar bli nervös. Tycker verkligen inte om sånt. Dessutom ska jag köpa hårfärg eftersom jag ska färga håret sen på onsdag också. Eller om jag kanske väntar till helgen. Har iallafall bestämt mig för en färg nu. Finfint.

Nä, nu blire sova. Godnatt! <3


Hemligheternas Dag

Den var idag. Mammas Tomas fyllde år idag så dagen började med att vi gick in och sjöng för honom. Därefter blev det frukost  + tårta. Kl.1 for vi iväg till stan för att hämta upp Emma. Vad vi skulle göra fick vi inte veta.

Bara så att alla vet. Jag suger på att bowla. Haha. Kom sist, men gjorde faktiskt en strike. Wiiiiiie. Aja, sen for vi och åt på Tatung. FÖr mig blev det friterade räkor med grönsaker och ris. Gottgottgott! Men mätt blev jag.. Rullade därifrån.

Nu ska jag iallafall mumsa på några mandariner och sedan göra i ordning några mackor till Sanningens Ögonblick. HadeHOOJ!

Lilla gumman...

Vet nog ingen hund som har så otur som Alice.. Nu när hon äntligen har fått kortison och börjat se ganska normal ut runt ögonen får hon magsjuka!?!?!?

Stan idag. Hittade faktiskt en julklapp så en liten bit på vägen har jag kommit iallafall. Hihihi.
En annan bra sak idag var bio med Emma<3 nyss. Twilight igen, älskar den.

I övrigt har dagen varit så långt ner den bara kunde komma. Nä, nu blir det Eva&Adam en stund. Sen sova. Godnatt! <3

Hos mormor<3

Jag orkar som inte.... Hade skrivit ett heeeeelt inlägg men råkade sen klicka på någon knapp så allt försvann. Fiffigt. Aja, är hos mormor iallafall. Så skriver igen imorgon när jag kommer hem. HadeHOOJ!

hejhoppelihopp

Alltså ååååååååå, vad det kan spåra helt och hållet ibland.. För det första så har vi hål, till kvart över 1 och har haft det ett bra tag redan. Wiiiie. För det andra så glömde jag mobilen hemma idag (!!?).. Fiffigt. För det tredje slutar vi inte förrän kvart i 4 idag och då får jag inte ens fara hem.. Ska till mormor, mysigt osv men orkar som inte. För det fjärde så har vi typ hapkido på idrotten. Haha?? Och för det femte så är jag så hiiiiiiiimla trött. Men ändå ganska glad.. (A)


När ilskan tar över.

...

Lågt immunförsvar.

Det är det senaste hos Alice.. Börjar blir less på att det alltid ska vara något `fel´ på henne... Är det inte det ena så är det något annat. Alltid nått. Och nu detta, för lågt immunförsvar efter att hon hade för låga lever-värden och detta gör typ att hon får sånna där typ blåsor kring ögonen. Mysko. Förstår inte att allt ska drabba henne.. Vill att hon bara ska vara frisk och må så bra som det är möjligt.. She deserves it.

Tur det är jule-tider så det finns pepparkakor iallafall.

Dåliga vanor.

Det här börjar tämligen bli en dålig vana. Känner jag. Men vad annars ska jag göra för att få tiden att gå? På datakunskapen, när jag egentligen inte ens har lektion. Samtidigt vill jag inte ha hål självmer än en hel timma, så här sitter jag nu igen.

Det tragiska med det hela är att jag ju redan gjort provet så det brådskar som heller inte att plugga inför det. Tragiskt. Vad ska jag göra? Gå till stan? Nejtack, jag överlever. I hope.

Åh, och förresten. Finns det något värre (och obehagligare!?) än slask!? Blöt in på bara skinnet vill jag lova...

A New Day Will Come

Då var det dags igen. Att gå och sova. Har faktiskt inte hunnit bli nervös inför Alice veterinär-besök imorgon än, men jag börjar väl bli van. Det brukar ha gått bra så nu hoppas jag att det går ännu bättre imorgon. Det hade inte skadat. Aja, nu ska jag skynda mig att gå och lägga mig iallafall. Annars hinner klockan närma sig tolv lika fullt. Godnatt. <3


Pepparkakor och ett glas mjölk

SItter här med massa pepparkakor och ett glas mjölk. Har kommit fram till att det är så mycket roligare att äta pepparkakor när man har gjort dem själv, för de blir så personliga då med sina olika former. Hihi.

Ingen framgång på stan idag.. Förutom en bokad klipptid. Jag längtar inte. Hatar att klippa mig, blir aldrig nöjd.. Kan seriöst inte komma på en enda gång jag har blivit riktigt nöjd när jag har klippt mig. Är det inte tragiskt så säg?

Aja, ikväll blire chill med Alice-Brallis iallafall. En sväng ut i vår vita vinter. Mys!

Btw. Passande bild??=)

Here we go again

Hål. Snart lunch. Vad gör vi? Går till en datasal. Finns det verkligen inget vettigare att göra..? Kanske inte. Aja, snart ska vi gå och äta iallafall och sen har vi bara svenska. Därefter blir det som sagt stan för min del. Själv? Mmm, ser så ut.

Imorgon ska Alice-Brallis till veterinären igen, fast i Piteå. Ska kolla upp det här med hennes rumsrenhet - vilken har blivit såååå bra - och nu även se vad veterinären där tror om hennes riktigt läskiga och svullna ögon. Hoppas det blir bra snart så hon slipper tratten. I princip hela `manen´ har nötts bort. Jag vill mycket gärna ha päls på henne i sommar på utställningarna..

Mycket ord, lite mening. Haha. Mm. Road. Nu ska jag ta och gå igenom havet med bloggar som gjort sig ihågkomna. HadeHOOOJ!

Btw. Emelie.. Kommeru snaaaaart??=)

NightyNighty

Nu blire sova. Imorgon åker jag med halv åttan och slutar sedan kring 1. Hääääääärligt vill jag lova! Då blir det stan och kolla om julklappar. Mys! Tänker nog även ta en sväng föbi mormor. Alltid kul att prata lite med henne. Godnatt! <3

<3


Good Girl

Var faktiskt ganska nervös idag på datakunskapen när vi skulle få den lilla lappen med provresultatet på... Visst förstod jag att jag klarat provet men ändå kunde det ha gått bättre, kändes det som. Och visst. Nog kunde det ha gått bättre. Ett poäng till och jag hade fått full pott. Men MVG fick jag iallafall. Jag känner mig glad.

Idag så vi iallafall `på bio´ med skolan typ. Flyga drake, hette filmen. Jättefin måste jag säga men vissa delar var aningens tragiska.

När man har kul

Datakunskap. Denna datakunskap. Nu igen. Kul. Nu börjar vi. Tjiiiiiing!

Dålig fantasi

Eftersom jag verkligen inte har nån fantasi alls just nu tänker jag bara skriva.... Godnatt... Eller förresten, vet ni vad? Det är den 1 december idag!!!

Min Önskelista

Sitter och skriver min önskelista. Det värsta är att det är så himla lätt att komma på helt omöjliga saker och så svårt att komma på saker som man faktiskt kan slå in. Mina önskningar är kort sagt ganska högt ovanför molnen.. Men man måste ju sikta nånvart. Nu är mitt mål (haha, jag var på arbetssätt och lärande idag..) iallafall att se julkalendern. Haha, måste ju se vad det är iallafall.

Prooooooooov

Okej. Det rör sig om sekunder innan jag har prov i datakunskap - excel. Det kommer gå jättebra. Eller? Wish me good luck..

RSS 2.0