Ebba och Didrik<3

Lite knasigt kanske men visst är det väl ändå himla bra? Det tycker då jag iallafall. Så ska ta och gå och lägga mig och se den nu. Galet trött är jag men kände samtidigt inte för att sova. Bra kompromiss då tycker jag. Hihi.

Imorgon blir det stiga upp samma tid och till stan igen, känner peppen. Faktiskt. Hur som helst, nu, ska jag skynda mig. Godnatt<3


HAHAHA

HAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAH!
Pinsamt..

Skrutt är hemma!

Min finaste, underbaraste Alice är hemma ju. Och jag med! Dagen gick faktiskt fortare är fredagar brukar och hux flux slutade vi och nu är det lov. Känns givetvis kolossalt bra!

Nu ska jag gå och spela lite gh, sen äta och därefter blire Emma. Fruktsallad med smält choklad, Let's Dance (hoppas jag hihi.) och fotning står i planen. Dessutom, mys med Alice-Brallis.


Snart, snart, snart

Mpr. InDesign. Fredag. Idrott. Kvart i fyra. Jag orkar inte. Har galet ont i huvudet dessutom. Om Gud finns. Är han inte särskilt vänlig mot mig just nu. Är hungrig också. Givetvis. En helt vanlig och traditionell fredag alltså. Plus huvudvärk.

Men, sen är det lov ju! Sportlov. En vecka. Sovmorgon. Dock inte i morgon och på söndag, tragiskt nog. Ska iväg på nya äventyr - så att säga - med Emma. Men det håller jag för mig sjäv tills vidare. Hihiii.

Nu, fortsätta med InDesign. Och längta. Ännu mer.

There It Goes

Kan nästan se mitt braiga humör vandra längre och längre bort. Och vänder jag mig om kommer det riktigt dåliga humöret. Närmar sig sakta men säkert. Kan inte göra någonting. Bara sitta här och vänta. Vinka adjö åt mitt fina humör som jag var på innan. Och hoppas att det kommer på besök. Snart. Och då stannar. Länge.


One Way Or Another

Nu har jag funnit den. Lösningen till mitt problem! Jag fryser i princip jämt och alltid om händerna. Eller fryser och fryser, jag är kall bara. Men, hur som helst har jag nu hittat min räddning. Inne-vantar!

Okej, låter kanske helt sjukt. Men visst var det lite fiffigt ändå? Nu har jag då på mig dom iallafall, varma lila fingervantar, som gör att jag slipper frysa. Praktiskt, om jag får säga det själv.

Trött är jag.

Måste ta och gå och lägga mig känner jag. Somnar snart annars. Och orkar som inte att vakna mitt i natten och upptäcka att jag typ somnat på golvet eller nått. Hihi. Så ska skynda mig nu. Imorgon, blir det dryyyyg dag. Svenska, samhälls, matte och engelska. Love it.

Röj Undan Dina Egna Hinder

Tror ingen hann läsa det, hoppas jag, men jag skrev iallafall nyss ett inlägg som jag då publicerade. Men ångrade mig sen. För det första vill jag inte öppna mig och blotta hela min själ för allmänheten, kom jag fram till, och för det andra gjorde det ingenting att jag tog bort det sen. För det känns redan mycket bättre. Inlägget handlade iallafall om Alice och hela historien kring min saknad av henne. Men det blev för personligt kände jag. Hur som helst så blev det inte att jag gick iväg för att få vara med henne nu ikväll. Det känns väldigt jobbigt just nu faktiskt. Och när jag träffar henne börjar jag bara sakna henne mer. Men det går väl över. Imorgon ska jag då gå dit. Till min ängel. 

Charmigt.

Nää,, det blev inte bra det där.. Skrev några rader men upptäckte hur otroligt drygt det var så raderade.. Verkar dessutom som att jag raderade alla idéer också så nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva. Men det verkar ju flyta på ganska bra ändå. Bara tomma ord och sådär, men det kan ju också vara kul. Hehe.


I'm Back

två sätt. Dels är jag tillbaks och skriver, precis som jag sa, och dels så har jag gått tillbaks till att vara lika opraktisk som förut. Bara genom att sitta här och förlora massa dyrbara minutrar. Så borde gå nu. Och sova. Nu hellst. Eller för två timmar sen..

Fettisdag.

 
Okej, semlor är väl inte det bästa jag vet precis men nog funkar det. Dock tycker jag inte om när det blir för mycket mandelmassa. Då får mitten ligga kvar på tallriken. Hihi. Aja, efter semlan så bestämde jag mig för att vara lite nyttig iallafall. Satt inte helt fel det heller vill jag lova. Nu, ska jag iallafall snart springa och duscha och sedan försöka gå och lägga mig. Trött. Men skriver säkert igen=)



The Way You Make Me Feel

Hemma. Känns underbart. Sitter och bara tar det lugnt. Lyssnar på musik och fikar lite. Mår allmänt bra helt enkelt. Vilket får mig att må ännu bättre. Men som alla andra dagar finns det en grej som fattas. Och för er som inte kan lista ut vad det är kan ni ju ta er en titt på bilden här bredvid eller vad sägs om att kolla igenom senaste månadens inlägg..?


Yttre eller Inre Glöd?

Så var det tisdag igen. Veckorna rusar förbi medans jag sitter här och funderar på om jag ska ha yttre eller inre glöd på mina bokstäver. På trycket alltså. Vilket jag för övrigt är otroligt less på.. Orkar som inte att vara så fixerad vid vad som blir snyggare. Mer tilltalande.. Yttre eller inre glöd? Eller ska jag bara köra på en vanlig hederlig skugga? Fast då syns inte den för min svarta bakgrund. Om jag inte byter färg på skuggan.. Men det går väl inte? Hmm..

Tanken på att dagen snart är slut är min tröst iallafall. Då slipper jag tänka. Då kan jag lämna InDesign och alla dess frågetecken till på fredag. Och fara hem. Men först,, tänk lite till, lunch och idrott. Det sistnämnda hade jag gärna sluppit. Väldigt gärna.

Det där med snö.

Har kommit fram till att jag tycker om naturliga saker. Naturlig skönhet liksom. Som snö, vatten och sånt. För att inte tala om frost och dagg! Men, jag har iallafall inte riktigt tid att dela med mig av hela min tankegång kring det här. Måste sova jue. Mpr imorgon, så lär bli nått inlägg där under dan. Tills dess, HadeFint!


Mitt Amazing Minne

Ligger inte alltid på topp. Sa i lördags att jag skulle lägga ut bilder från dagen men det blev som aldrig märkte jag nu. Dock tänkte jag skippa det, orkar som inte. Dessutom ska jag då ta och trippa iväg och kika på valparna samt såklart vara med min vän nu. Henne kan jag iallafall slänga ut en bild på, lite smått charmig tycker jag. Våren -08 var det. Öppnade dörren och möttes av denna (långhåriga..) skönhet!


What About Now

Om du väntar tills du är säker på att det är rätt, kommer du förmodligen inte göra mycket av något.

Nu först (observera att vi är två månader in på året) har jag investerat i en liten kalender. Mycket praktiskt! Enligt mig. Halva priset, med tanke på det ni skulle observera nyss, så det var ju kolossalt jättebra. På varje vecko-uppslag finns dessutom ett ordspråk. Det här ovan var ett av de jag fastnade mest för.

Underbara dag.

Jag vet inte vad jag ska säga. (Skriva..). Känner mig så lätt på nått sätt. Svävar på moln. Hela tiden. Överallt. Och jag känner mig så himla glad. Trots allt. Men, nu ska jag iallafall gå och lägga mig så jag orkar upp imorgon. I och för sig har jag ju sovmorgon men ändå. Hihi.

(Observera att jag ovanligtvis inte ler med tänderna på bilden..)


Valpvakt.

Jag har som lite smått fantasifulla rubriker känner jag. Men, som ni kanske redan förstått, så har jag ägnat dagen åt valp-passning. Mycket mysigt. Tyvärr inga bilder, men föreställ er bara världens underbaraste små varelser.

Förövrigt börjar jag få lite problems med mitt ständigt leende humör. Folk som går förbi mig när jag är ute tittar inte lite konstigt på mig. Men bryr jag mig? Icket.

Min Lördag

Somnade. Sov. Vaknade av att Alice ville ut. Somnade. Sov. Vaknade igen av att Alice ville ut. Somnade. Sov. Till halv tolv. Steg upp tolv och gick för att duscha. Skulle träffa en kl.13 för att träna Alice men var tvungen att ringa och säga att jag var sen. Stressade. Gick och mötte henne. Tränade med Alice. Gick hem.

Tog det lugnt till typ fyra. Spelade lite gh och sådär. Klarade en låt på hard. Dock den lättaste men, spela roll. Satte mig i bilen med resten och for till mormor. Trevligt osv. Min släkt är underbar. For där ifrån. Till coop. (Bilder kommer imorgon;) Hem. Satte mig och såg melodifestivalen och väntade på att Emma skulle komma. Såg samma program som jag nämnde innan med henne. Därefter såg vi `Änglarnas stad´ och åt glass. Följde henne en bit på vägen hem och gick samtidigt en sväng med Alice.

När jag kom in så fikade jag lite och sen satte jag mig här. Och nu håller jag på somna. Fattar inte hur jag orkade skriva allt det här som ändå ingen kommer bry sig om att läsa? Själv kommer jag inte ens orka titta åt det. Alltså, åå..

Imorgon (om några timmar..) blir det iallafall att vara valpvakt. Mys!


Istappen<3

  
Okej, det var inte den där istappen som jag spanat in. Men den andra ville inte vara med på bild. Eller kameran ville inte fokusera på den så det blev bara suddigt. Förargligt. Roade mig med att ta kort på min hand istället. Kul.
(Sista bilden är dock på den riktiga, men den är väldigt ofokuserad.)

Jasi.

Hela dagen igår spenderade jag i trötthet. Om det finns något som heter så.. Orkade inte vara med på idrotten eftersom jag hade helt slut på ork liksom.. Hehe. Men det var faktiskt sant. Jag hade aldrig orkat. Sen på kvällen var det ju meningen att jag och mamma skulle se Schindlers list men jag orkade inte. Och då var klockan typ kvart över elva?! Galet.

En bra sak som hände igår var iallafall att jag hittade en ny istapp! Så ska gå ut och fota lite nu. Bild kommer senare.


A Good Nights Sleep

Jag förstår inte hur jag kan vara så trött. Man slappnar verkligen av på ett helt annat sätt när det är helg. Jag menar, på vardagar vid den här tiden kan jag vara helt klarvaken. Hur som helst. Visst är det en lite smått mysig bild här bredvid? Tog den i förrgår typ på mammas nya ljusgrej. Mycket fin, enligt mig. Nu, ska jag iallafall sova. Imorgon, ska jag sova. Sen, ska jag börja fundera på min lilla lista på saker jag måste göra. Godnatt.<3
 
(Förresten, så är det meningen att bilden ska vara lite så att färgerna flyter ihop, tyckte det blev lite charmigare då.;)

And I Feel Good

Med härlig musik, en godis i munnen och en underbar känsla av helg mår jag ganska bra. Dessutom är min vän hemma nu också så det fördubblar glädjen. Busat har vi gjort och massa pussar har hon delat ut. Givmild är hon. Min vän. Ikväll blir det iallafall bara att ta det lugnt med Alice-Brallis. Se Let's Dance och sen Schindlers list. Grym film men jag tycker om den på nått sätt så mamma och jag ska ta och se den.

...
Mina fyra favoriter just nu i musik-väg.

Evanescene - My Immortal.
Pink - So What.
The Script - The Man Who Can't Be Moved.
Jessy - Dancing In The Dark.
...

Att tänka positivt.

Nog för att jag har blivit förälskad i tanken på att det är fredag, men jag orkar som inte med skola till tjugo i fyra. Det är lite smått för länge tycker jag. Önskar att vi iallafall fick slippa ha idrott som sista lektion, multiball idag typ. Jag skulle helt seriöst hellre ha matte en timma än idrott. Okej, negg osv. Får tänka lite på min fina lillevän Alice-Brallis istället. Ska hämta henne på vägen hem från bussen. Mys i helgen. Saknar henne. Mer än jag hatar fredagar i skolan. Bara 6 timmar kvar nu. Skjut mig.

Mätt i magen..

 
Min söta syster var nyss så gullig och gjorde en smarrig macka till mig. Haha. En väldig massa innehåll hade den och himla god var den. Men nu ska jag bara skynda mig att slänga in lite bilder (vilka numera finns här ovan;) och sedan gå och sova. Fredag imorgon,!

På vippen att ge upp.

Jag fixar inte det här.

Se inte så förskräckt ut..

Fråga mig inte varför, men min mattelärare säger alltid det till mig. Om jag råkar titta på henne och hon tittar på mig samtidigt får hon ett bekymrat uttryck och säger `se inte så förskräckt ut´ och ler lite försiktigt. Haha. Hon är söt Kerstin.

Dryg dag idag för övrigt. Började skriva en recension på svenskan (ja, det var idag=) sen på samhällsen hade vi typ grupparbete. Min grupp skulle ta reda på vad alla olika tråk-partier tycker om rättsväsendet. Vilket jag knappt ens vet vad det betyder.. Kul hade jag inte. Efter lunch hade vi matte, fick igen matte-provet. VG ju! Engelska sen, drygare lektion finns inte. Aja, sen blev det stan och fika med Emma. Mys!

Nu ska jag iallafall gå och äta och sedan blir det nog att trippa iväg och hälsa på Alice. Saknar henne så mycket att det gör ont.


American History X

Galet sugen på godis just nu. Och glass. Allt som är gott liksom. Hungrig är jag dessutom. Och faktiskt ganska törstig.. Måste få äta snart känner jag. Aja, har iallafall nyss kommit hem efter att ha varit och fikat hos mormor som fyller år idag. (Grattis! Jag älskar dig.) Så nu hoppas jag på att få äta snart också..

På engelskan/svenskan idag fick vi se en film vid namn 'American History X' vilken jag inte sett förut men den var himla bra. Något hemsk ibland men jag gillade den. Gripande liksom.

Vem sa att jag är opraktisk?

I vanliga fall skulle det nog vara det något av det första jag kom att tänka på ifall någon bad mig beskriva mig själv. Men inte idag. Okej, jag missade bussen två gånger, och såg inte ens skymten av den någon av gångerna. Första gången sov jag, andra gången var jag mittemellan min gata och där bussen går. Lyckat. Men med hjälp av min fantastiska lilla tanke om att allt sker av en anledning så gör det där ingenting. Jag sitter här inlindad i en filt och äter frukost! Två mackor med skinka och gurka på samt ett glas oboy. Jag känner mig glad. Även fast jag missar hela spanskan...

Förvirrande...

När ska vi skriva recensionen? Är det imorgon eller på torsdag? Blir väldigt förvirrad när jag hör att det är på torsdag eftersom vi ska se film imorgon men samtidigt är helt säker själv på att det är imorgon. Och på torsdag? Aja, det visar sig väl. Skulle kännas bättre om det är på torsdag med tanke på att jag kanske inte är så förberedd som jag borde vara. Menmen. Nu lämnar vi det. Härnäst. Sova.

The Winner Takes It All

En vinnare ger aldrig upp,
och den som ger upp vinner aldrig.

Och så var sagan slut. Läste precis ut boken och nu tror jag att jag ska ta mig en promenad bort och hälsa på Alice. Hade egentligen tänkt skippa det ikväll med tanke på recensionen som ska skrivas imorgon men fick nån kick av det där ordspråket här ovan. Hon är min och jag tänker minsann kämpa för henne. Ingen ska få ta henne ifrån mig. Så är det bara.


Dessa rubriker...

Jag ger upp.. Har börjat på ett inlägg typ 3 gånger nu men ångrat mig så bestämde mig för att leta reda på en trevlig bild istället. Sitter för övrigt och läser boken som jag ska skriva en recension på imorgon och har faktiskt snart läst halva. Känns som en liten framgång iallafall med tanke på att jag typ började idag. Men bara jag har läst ut den innan imorgon är jag nöjd. Haha.


En Blå och Rosa Nyckelpiga

Orkar verkligen inte idag. Skulle bara vilja fara hem och lägga mig och se en film. Tur vi slutar relativt tidigt iallafall, tio över ett. Nu har vi iallafall mpr, som vanligt den här tiden på tisdagar.. Har precis blivit klar med min söta nyckelpiga. Blå och rosa fick den bli. Snitsigt!

Efter skolan blir det hur som helst hem och tok-läsa min bok som jag ska skriva recension på imorgon. Jag och tiden går inte ihop. And that's it.

Kiwi och ett glas Vatten

Rubriken säger allt, jag kan minsann vara riktigt nyttig ibland! (Vad som inte behöver nämnas är kakan som tyvärr slank med). Dessutom har jag nyss varit ute och gått en rask promenad, dessvärre inte i det syftet, och små-skrattar lite då och då åt min syster som helt har tappat spåret. Aja, nu ska jag iallafall gå och hämta en kofta så jag slipper frysa.. Kallt är det.


Don't Worry, Be Happy

Blev plötsligt väldigt sugen på att se Hajar Som Hajar. Haha. Lite smått charmig film. Aja, det var iallafall inte det jag syftade på egentligen. Märker för övrigt hur mitt inlägg spårar redan nu så ska nog bara ta och glida iväg och hälsa på min lillevän. HadeFint!




Matte-nörden nr.2

 
Tänkte först skriva 1 men kom fram till att det skulle vara lite smått överdrivet så jag skrev 2 istället. Hihi. Hur som helst hade vi matte-prov idag. Galet nervös hann jag bli. Men så farligt var det faktiskt inte, okej jag strök två uppgifter men annars tror jag det gick bra. Här ovan nått emempel på hur det kan se ut i min skrivbok i matten. Jag förstod inte sista uppgiften...

Kvälls-promenad

Kom på halv elva att Alice inte fått sin kvälls-promenad så då vare bara att traska ut i vintern. Ändå ganska härligt faktiskt så det gjorde inte så mycket. Men nu måste jag iallafall skynda mig att gå och sova, efter drygt 1 timmars aktivt tänkande i matten är jag galet trött. Dessvärre gjorde jag inget som kunde liknas vid framgångar så matte-provet imorgon får gå som det går antar jag. Godnatt.<3

Ny Header

Fin va? Det är, precis som med den jag hade innan, min syster Emma som gjort den. Tack!

(Dessvärre har jag fått höra att den inte har hunnit uppdaterats än..)


Med Min Rosa Vän

Har blivit beroende av min käre vän kameran känner jag. Men det är väl en positiv sak, eller? Minnen är ju till för att minnas, eller nått.. Aja, här är iallafall en lite smått charmig bild från när jag och Alice var ute nyss och till höger ett exemplar av den fina alla hjärtans dag-bakelsen mamma gjorde till oss igår.
  

The Truth Hurts


Gone With The Wind

Någon har förstört min vackra bild. Tagit bort min fina istapp. Var ute med Alice nyss och när jag kom hem fastnade blicken på taket där den suttit. Förargligt att det ska bli så. Frös så mycket om händerna idag när jag var ute så skippade det då. Men det skulle jag visst inte ha gjort...

Alla Hjärtans Dag. Som sagt. Ganska tragisk dag ändå. Diskriminerande på något vis. Men ändå så himla fin dag. Aja, jag är överdrivet trött så orkar som egentligen inte skriva något. Kände bara för det liksom. Bara för att. För att det kändes bra så. Bra att skriva något som ingen kommer orka läsa. Orka läsa klart. Läsa klart det här otroligt dryga. Otroligt dryga meningar. Jag orkar som inte.

Nu, ska jag gå och lägga mig och se en film tror jag. Lär nog somna men. Godnatt.<3

(Bilden från Umeå.)

Förkärlek till Istappar?

Igår när jag kom hem fick jag syn på en istapp som jag genast bestämde mig för att fota. Dessvärre var det ganska mörkt då så jag skippade det. Haha, och då drömde jag i natt att jag skulle gå ut och ta kort på den där istappen men då var den översnöad.. Jag försökte försiktigt gräva fram den men då gick den av. Haha. Helt förstörd blev jag..

Nu, ska jag iallafall gå ut och fånga den där besvärliga saken på bild och inte nog med det även gå en promenad med Alice och Emma. HadeFint!


Alla Hjärtans Dag

Är på så himla bra humör idag känner jag! Det är helg, solen skiner, Alice är hemma och mer go än någonsin, underbar musik spelas och jag kan bara inte sluta le. Dessvärre är mitt rum inte det vackraste världen skådat precis så skulle haft städa, men jag tänkte iallafall inte låta någonting förstöra mitt braiga humör såhär på alla <3-dag.

Dessutom är det faktiskt så att min söta kusin Juni (som jag i och för sig bara sett en gång irl eftersom hon bor i göteborg..) fyller 1 år idag. Grattis<3

It's Just Me

7 saker som ni (kanske) inte visste om mig=)


1. Jag är galet feg.
Skulle aldrig våga se filmer som typ Sagan om Ringen eller Harry Potter själv. Inte ens Snövit.. Däremot ser jag mer än gärna skräckisar, med kompisar i och för sig, men ändå..

2. Jag är typ beroende av mamma.
När jag var liten var jag extremt `mammig´. Om hon var borta nån timma på kvällen så satt jag och grät tills hon kom hem igen. Det gör jag för övrigt inte nu riktigt=)

3. Jag är ett år yngre, liksom.
Hoppade över halva förskolan pga min 3 år äldre syster som lärde mig allt som hon fick lära sig (dock förlorade hon kunskaperna i samband med det.). Jag tyckte då att det var tråkigt att bara leka hela dagarna så jag fick gå halva förskolan och halva ettan. Och nej, jag är inte överdrivet smart.

4. Jag tvättar händerna jämt.
Min främsta tvångs-tanke. Det första jag gör när jag kommer hem från skolan eller så är att tvätta händerna. Från det tills det att jag går och lägger mig har jag säkert hunnit med det 5 gånger till.

5. Jag är bra på att bli nervös.
Blir sjukligt nervös. Mestadels i efterskott typ. Alltså efter det som nervositeten kommer ifrån är över. När vi hade nationella i nian blev jag sjuk två eller tre gånger efter ett prov och var tvungen att gå hem.

6. Jag tittar alltid på bilars registrerings-nummer.
En annan tvångs-tanke som har följt mig i nått år nu. Vet inte vart det kommer ifrån men så är det iallafall. Jag bara måste.

7. Jag älskar ananas, fruktsallad och kladdkaka.
Finns inget godare. Muuuuuums!

Fredag den Drygaste..

Orkar som inte utvärdera min dag mer än så, och jag tror samtidigt inte att någon bryr sig så det gjorde ju inget.=) Sitter som vanligt och kollar på massa fina bilder - jag blir på så himla bra humör då - och hittade denna. Jag och Emma ritade en sammanfattning av vad vi gjort i Umeå när vi satt i bussen påväg hem därifrån. Vilket var för en vecka sen. Snitsigt va?

Ifall ni undrar vem som är jag så är det den med större leende.. Haha.


Fredag den Trettonde

Missade bussen imorse. Glömde boken (ska läsa på svenskan..) hemma. Kan verkligen inte  samhällsen.  Jag har tur idag känner jag.  Aja, om man bortser från det  är det väl ganska okej. För det första så är det fredag. För det andra så kommer Alice-Brallis hem idag och för det tredje så är jag på ganska bra humör faktiskt.

Har iallafall mpr nu och sitter och tjollrar på med ankarpunkter i InDesign. Förstår mig inte på det programmet. Det går inte göra nånting där typ. Till och med Word är roligare. Okej, det där lät väldigt negg om man jämför med mitt bra humör jag nyss sa att jag hade. Hmm, mycket värt och intressant det här.. Ska fortsätta försöka rita siffror nu. HadeFint.

Something Beautiful.

Jag är så himla duktig ibland känner jag. Har suttit och gjort en väldig massa matte nu i mer än en timma. Och jag har förstått vad jag har gjort. Fantastiskt! Dessvärre var det egentligen inte matte jag skulle göra utan samhälls. Men det är väl bättre än inget antar jag.  

För övrigt så längtar jag tills imorgon då min vän kommer hem.<3

..

Just nu, för stunden, hatar jag verkligen mig själv. Allt med mig. Finns inte nått bra jag kan komma på förutom just det att jag nu kom fram till att jag hatar mig själv. Mycket. Men det går över snart. Snart är allt som vanligt, och jag lika hemsk som förut. Helvette.


Två minuter senare.. Okej, nu gick det över
.

It's You.

Take my hand and I'm yours.

Grattis Emelie!

Grattis vännen! Lite smått kul att du fyller år två dagar efter mig hihi=) Men ser du vad tiden går fort? Nyss var det sommar och vi var i Stockholm på världsutställning och nu är det Februari och vi närmar oss sommaren -09 med stormsteg. Hihiii! Världens finaste sommar kommer det bli. Valpar, utställningar, Gotland osv. Längtar! Kram sötnos, du är underbar<3

Been searching for a spark

HAHAHAHA.. Spark!! Alltså näe, jag orkar inte med mig själv idag känner jag. Extremt lättroad är jag och skrattar då åt varenda liten sak. När jag kom hem nu för ett tag sen halkade jag typ på vägen in och höll då på skratta ihjäl mig. Mycket kul. Oscar kom ut i hallen och bara stirrade på mig. Det är sådana gånger man känner sig så normal..

Stan idag med Emma<3 för övrigt. Sökte igenom hela stan efter ett par skor och hittade faktiskt ungefär vad jag sökte. Hejja! Dessutom togs det lite mysiga vinter-bilder. Smak-prov här nedan=)

   

Take A Look At Me Now

Bara genom att tänka på dig sjunker mitt humör. Ett ord från dig och jag gråter inombords. Skriker. Försvinner. Var på så himla överdrivet bra humör innan men det ville du visst förstöra för mig. Jag tyckte att du hade förstört nog, genom att ta ifrån mig det jag bryr mig mest om på denna jord, men det räckte inte för dig. `Jag ska stötta dig genom det här´, sa du. Nejtack. Jag klarar mig så bra utan dina desperata försök att få mig att `förstå´. Jag kommer aldrig att förstå. Du kommer aldrig att förstå. Du vill inte förstå, du bryr dig inte om att ens försöka förstå. Du bryr dig inte om mig. Om du hade brytt dig, så skulle du ha ställt upp för min skull. Inte klagat på hur `jobbig hunden är´. Du klarar ingenting. Om jag blir för jobbig, slänger du ut mig då också? Hon betyder allt för mig. Jag hade aldrig klarat mig utan henne. Hon är din motsats. Bara genom att tänka på henne blir jag överlycklig (första sekundrarna, innan jag kommer på att jag visst inte får behålla henne). Du har inte behövt göra någonting med henne. Jag har fixat allt. Du har bara behövt ge henne mat nån gång och kanske gå ut med henne. Fast då har jag måstat be dig. När jag har gjort det har du suckat som ett litet barn och sagt `jajaaaaa´. Moget. Innan hjälpte du mig att bada henne också, och hålla i henne när jag klipper klorna osv. Men det gör jag själv nu. Vill inte be dig. Jag vill inte ha din hjälp.
Du kunde ha tänkt längre. Förstått att det aldrig skulle funka. Varför skaffa en hund om man inte ens vill ha en? För att jag ´tjatade konstant i 7 år? Jag hade vant mig vid tanken. Jag kunde ha levt med den några år till. Men du gav med dig, redan då visade du hur svag du var, gick med på att jag skulle få en hund. Två år senare tar du ifrån mig henne. Tar tillbaks presenten jag fick när jag fyllde 14 år. Tar ifrån mig min lycka. Mitt liv. Min Alice. Jag vet inte vad jag ska göra. Känner mig vilsen. Hör inte hemma nånstans.

I'm Walking On Sunshine

Jag är på så bra humör! Solen skiner, jag är hemma sen länge och är bara (ovanligt) allmänt glad. Vilket känns jätteskönt. Tyvärr måste jag tillägga att det enda som fattas är Alice, men ikväll ska jag hälsa på henne iallafall..

Var ut en sväng för en stund sen i sällskap med min kamera och tog massa bilder.=)
     

Fick sedan ögonen på mina fina tulpaner som jag fick av morfar i söndags.=)
  


One Less Mine, One More Life

Mpr. Ska göra ett tröj-tryck om minor. Min spontana idé var att skriva texten som jag har som rubrik och bara ha nån slags ram runt. Men med minutrarna kommer fler och fler ideér upp. Börjar få beslutsångest faktiskt.  Dessa texter väljer jag bland..

One less mine one more life

Lost your mine? I found it.

Want to live without a mine on my mind


Överväger den första men vi får se. Tänkte ta mig en rejäl funderare till på fredag, då vi har mpr igen. Nu, ska vi ha en liten genomgång och sen får vi gå och äta. Därefter, skidor.

När allt går snett

På grund av en dator som laggar sönder just nu kan jag inte lägga in bilderna. Fantastiskt. På grund av min väldigt dominanta tids-optimistiska sida harj ag varken hunnit göra nån matte eller en skiss som var media-läxa till imorgon. Fantastiskt. På grund av en alldeles för sen dusch är mitt hår galet blött och jag måste sno 5 dyrbara sov-minuter till att få det torrt. För övrigt, tack till alla som grattat mig idag! Det betyder<3

It's my day.

För de som missat det (vilket kanske inte är helt lätt) så fyller jag år idag. 16. Ligger efter fortfarande men lite bättre känns det. Bilderna som jag nämnde för några dagar sen kommer senare ikväll. Nu ska jag ta och lyssna på lite musik och bara ta det lugnt. Åt tacos till middag och fick till uppgift att plocka bort från bordet sen eftersom mamma skulle bort. Detta tyckte jag lät aningens jobbigt så jag bestämde mig för att äta upp så mycket som möjligt istället. Smaalt. Så nu är jag galet mätt. För de som inte kunde ana det..


På gatan där jag bor..

Är det överdrivna mängder med snö. Vitt överallt. Snöhögar i mängder och vita ramar runt fönstren. Dessutom, är det kallt. En riktig vinter skulle jag vilja säga. Mysigt kanske, men det där med kyla är inte min grej liksom. Tänk om snön kunde ha varit varm? Aja, från en sak till en annan. Om en timma fyller jag år. Känns inte alls som att det kan vara så men så är det konstigt nog ändå. Ska försöka gå och lägga mig tror jag så jag iallafall slipper missa bussen. Godnatt.<3

(Bilden här bredvid föreställer min fina Alice som försöker pussas som vanligt. Hittade inget kort på vår `vackra vinter´ och har slut batteri i kameran så denna will have to do.)

Släkt-kalas..

Var verkligen inte pepp på sånt i morse men det funka. Med marängswiss och min släkt blir det mesta bra, för stunden. Blev för övrigt inte så många bilder tagna men nån liten iallafall. Haha.:)


Mormor och min söta kusin Benjamin<3=)

Marängswiss...=)

Mormor ger mig alltid oranga blommor med den anledningen att det enligt henne är `min´ färg. Haha=)

Bakning på G

Emma kom hit och joinade mig och mina kommentarer till melodifestivalen. Trevligt sällskap, men alltså, melodifestivalen.. Visst skämtar dom? Ingen av låtarna var speciellt bra. Och visst är det väl egentligen så att alla låtarna ska vara riktigt speciella. Fast det är klart, alla tycker ju olika.

Bakade gjorde vi iallafall sen också. Kom dessutom fram till att det enda vi gör när vi är med varann är att äta. Och då snackar vi inte frukt.. Idag bakade vi smarriga choklad-kakor typ. Även kända (av mig och min syster Emma) som USA-kakor. (Pga storleken..=) Nu, ska jag gå och lägga mig. Imorgon blir det lite sovmorgon iallafall och sedan släkt-kalas för lilla jag som fyller 16 på måndag (imorgon!?). Godnatt.!

(Klicka förresten på min profil-bild och observera att det står att jag är 16 år. Hihi, danke;)

Umeå<3

Okej, här kommer bilderna. Endast ett urval av massa finfina bilder men jaa. Dessa får duga=)











Och för er som inte redan har märkt det måste jag tipsa er om att observera så otroligt tråkig jag är som ser exagt likadan ut på varenda bild. Och alltid så glad. Jag förstår inte..

I'll give up anything for you

Det där man brukar säga om att livet är som en berg och dalbana stämmer. Speciellt för mig. Enda skillnaden är att när jag når toppen är jag på samma nivå som när andra ligger nånstans på mitten. Och när jag når botten är jag så långt ner att ingen kan höra mig, hur högt jag än skriker.

Suck och nejtack.

Galet trött och på riktigt (kom inte på något bättre ord..) dåligt humör. Orkar verkligen inte just nu. Alice är då hemma iallafall och ligger nu i mitt knä och pussas som en galning. Det gör allt så mycket bättre. Hon är mitt ljus i allt det mörka. Allt ingår i mörkret förutom hon. Nästan. Men jag måste gå och lägga mig nu iallafall. Ska upp tidigt (igen) imorgon och fara  nånstans. Orkar inte förklara. Bilder från dagen (Umeå..) kommer imorgon. Godnatt..


Vid Väldens Ände

Har suttit och sett Pirates of the Caribbean - Vid världens Ände med min lillebror fram till för en kvart sen typ. Jag blev för trött, gav upp helt enkelt. Nämnde jag att jag somnade tidigare ikväll vid typ åtta och sov till nio? Fattar inte vad som har hänt med mig. Har helt tappat spåret.

Aja, nu ska jag skynda mig att fixa i ordning allt inför imorgon (Umeå med Emma...!) och sedan gå och lägga mig. Galet trött, som sagt. Godnatt!<3

(Åh, förresten, bara typ 3 dagar kvar nu..;D)

Påträngande snö.

När snön börjar bli så att den far som små nålar mot ansiktet är det inte kul längre. Inte gör det saken bättre att vägarna är oplogade och att det dessutom inte är speciellt varmt ute. Sånt får mig på dåligt humör. Tog bilden här bredvid strax efter jag kommit innanför dörren, lika irriterad var jag då men tvångstanke-drabbad som jag är så måste jag le på kort vilket humör jag än är på.

Hur som helst. Nu är det helg! VIlket känns helt underbart. Tyvärr blir det ingen sovmorgon imorgon eftersom jag och Emma<3 ska åka med bussen 20 i 9 till Umeå. Hihi, det börjar närma sig=)

Tagga Umeå

Lediga på fredag, vilket känns galet bra. Dock ska jag upp i princip lika tidigt iallafall och fara till Umeå med Emma<3. Längtar som en galning. Och så är det ju förstås så att kameran åker med så fina bilder kommer vi iallafall att ha med oss hem. Hihi.

Från en sak till en annan,, nu måste jag sätta mig och nörda matte. Hur drygt det än känns så behövs det verkligen. Kan inte påstå att jag ligger i fas med planeringen precis så. Lika bra att börja. Snart. Om nån minut sådär. Kanske. Eller så gör jag det imorgon. Eller vad sägs om kvällen före provet? Det skulle vara mest jag.

Bara för att jag är..

Extremt uttråkad. Fast nu funderar jag på att gå ut i den olidliga kylan (2 minus..) och fort som lill-killen i Superhjältarna ta mig till Alice. Sen ska jag hem och äta och efter det öppna matteboken. Längtar. Kan knappt stå still. Fast jag står i och för sig inte. Åååh... Jaja, innan jag blir dränkt i uttråkning ska jag gå. HadeFint.




2 - 4 = -2

Skulle haft göra massa matte egentligen, och en hel del andra saker som jag bara viftat bort med vinden. Som förövrigt fick mig att i princip springa hem från bussen idag. Galet så jag frös. Förargligt att det ska vara så långt hem. Bussen kan väl köra en annan, mycket bättre, väg som går förbi utanför min gata typ. Hade inte varit helt fel.

För övrigt så fick jag inte (efter all min överansträngning och förberedning.) hålla mitt tal idag. Istället läste vi dikter. Bedrövligt att det ska vara så. Ville verkligen göra bort det. Men. Imorgon-bitti ska jag iallafall stå där framme och skämma ut mig totalt genom att blir galet nervös och på så sätt börja darra på rösten så ingen hör vad jag säger. Haha, brukar bli så..

Duktig som jag är

Så har jag äntligen skrivit klart mitt tal. Känns underbart. Så nu kan jag gå och lägga mig. Imorgon blire att stiga upp i tid så jag kommer i tid till bussen (vilket jag oturligt nog inte gjorde idag..) och sedan ha spanska samt svenska och därefter sluta. Typ kvart i tolv. Livet har sina ljusa stunder. Godnatt!

En snabbis

Nu ska jag ta och skynda mig att skutta iväg och pussa på min lillevän. Saknar henne massor och måste ju få lite inspiration till mitt tal. Hihi. HadeFint!




Min Stjärna

Fattar inte varför jag ens tvekade? Såklart det är Alice-Brallis jag ska stå och hålla tal om i (kanske) morgon. Vad annars liksom? Det är det lättaste att prata om och det finns så mycket att säga. Nu undrar jag inte hur jag ska få det att blir till 3 långa minuter, utan hur jag ska få ner det till 3 minuter. Galet. Men häääääärligt! Bara för att jag är så glad just nu ska jag slänga in en bild på världens fiffigaste person. Kan inte påstå att jag gillar att lägga in bilder på mig själv men nu gör jag det ändå. Bara för att jag är så smart och dessutom är ju min underbaraste älskling med. Ha det underbart!<3

(Och gör inte som Alice och undra varför jag står där. Det bara blev så...)

Några nötter och en kaka

Gick hem med ovanligt raska steg idag, hungrig som bara den var jag. Dök in i kylen/frysen/skafferiet men hittade inte något särskilt intressant. Några typ nötter, två knasiga kakor, ett äpple, en hårdmacka och en liten godis. Haha. Gott. Men bättre än inget antar jag. Aja, för ögonblicket sitter jag och längtar tills på söndag då det blir marängswiss (haha, kom inte på någon god tårta...) och på måndag då vi ska äta tacos. Mums! Men nu måste jag ta och en gång för alla bestämma mig för vad jag ska hålla tal om i (kanske..) morgon. Jag är världens mest opraktiska människa och sååå tidsoptimist. Med det sagt, tack och hej.

90 små klor

Okej, är lite trött nu så vet inte riktigt om jag räknade rätt men. Hur än fel det kan ha blivit så har jag varit och klippt valparnas klor nu ikväll. Och hur drygt det än låter så är det himla kul faktiskt, lättroad som jag är. Jag gillar det. Kanske för att de är så himla fina (valparna alltså..). Minns då Alice-Brallis var så liten. Måste ta och slänga in en bild på lillevän (inte fullt så liten var hon men bara några ynka veckor) också och sedan blire att gå och lägga sig. Ingen sovmorgon imorgon inte. Däremot, skridskor. Godnatt.!

Problemas.. Typ

Morsning korsning. Eller säger man så bara på morgonen? Aja,vem bryr sig. Tur som jag har så var jag tvungen att överhuvudtaget lämna igen mina fina chinos. Strl. 34 var för små och strl.36 blev för stort. Strävat. Spårat. Sökt. Silverkopp. Men när en dörr stängs öppnas två nya, eller hur? Så istället för chinonissarna  (hihi..) ¨hittade jag mysigaste byxorna på Cubus och underbaraste `tröjan´ på Gina. Och lite sådär för övrigt för er som undrar så är jag kolossalt uttråkad (kan man säga så?...) och därför mycket lättroad. Hoj å Boj!

Pictures.

           
Här är ett antal bilder från igår. Spana speciellt in sista bilden när Alice flirtar lite. Sötnos! För övrigt så förlorade jag i monopol, mot Jenika som aldrig vunnit förut. Känns bra. Haha.

I'm All Yours

Spenderat kvällen med att borsta Alice samtidigt som jag sett The Holiday. Himla mysig film som jag inte kan få nog av. Innan idag såg jag för övrigt Mamma Mia igen, för andra gången och lika bra var den idag. Kul med så fina filmer. Aja, jag börjar känna ett visst behov av sömn. Godnatt<3

Låt den rätte komma in

Tvekade, men gav med mig tillslut. Så vi såg den. Blir bättre och bättre för varje timma som går sen vi såg den (vilket var igårkväll). Men så brukar det vara för mig. Såg `Sweeney Todd´ för ungefär ett år sen och då var jag inte alls särskilt imponerad. Nu, däremot tycker jag att den var jättebra och har inte sett den sen dess. Sjukt, men sån är jag.

Var iallafall med Jenika igår och idag till typ 2 då hon drog iväg med bussen - hihi - mycket trevligt om jag får säga vad jag tycker. Mycket fina bilder togs det också, dock har jag inte fått hennes än, de blev nämligen snäppet finare. Men, mina duger tills vidare. Nu ska jag fortsätta ha det bra med Alice som för övrigt är hur go som helst och kanske möjligtvis se nån film. HadeFint!

Okej, inga bilder blev det för datorn lagga bara och tjollra på. Så, bilderna kommer senare.

RSS 2.0