Jag tål inte folk som alltid håller med en. Gör du?

Inte heller tål jag falska människor. Jag blir inte lyckligare av det.




Kommentarer
Postat av: Karin

Hej Malin!

Det är intressanta synpunkter & frågor som du har.

Både JA & NEJ. Jag håller med dig (om jag vågar...*ler) De som ALLTID bara håller med utan att komma med egna reflektioner, tankar eller på något sätt ifrågasätter saker och ting. De ger ingenting tillbaka.Här måste vi välja, gå vidare utan dem eller acceptera det beteende som de valt. Glöm inte att det kan förändras, kanske mognare personen i fråga och blir starkare i sig själv. Vi är nog ganska i otakt där, vilket också kan vara bra. Så trist om alla gjorde på samma sätt?!



Falskhet är svårt, vad beror det på att man inte kan vara sig själv eller känna sig tvungen att låtsas inför någon annan? Jag kan tänka mig osäkerhet och återigen finns hopp för mognad och självinsikt hos den människan. Fast du får lite rätt igen... det är verkligen slitsamt att upptäcka falskhet hos någon som man tror är en vän. Du vet "Bättre sårad av sanningen än ..."



Det viktigaste är att man vet var man har sig själv och kommer ihåg att det är mig själv som jag kommer att få "dras med hela livet". Mig kan jag inte välja bort.

Kram och njut av helgen!

2011-04-01 @ 18:02:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0